Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Řídnutí palic - Klikni zde pro originální téma
smokiee
Zdravim všechny pěstitele a pěstitelky. Asi 4 tejdnem jedu scrog pod 70w. První 2 tejdny jsem neměl větrání (teplota 28-30°C) a palice začali docela řídnout a místo aby rostly listy s 5-9 čepelemi, mi rostly tří, dvou i jedno! čepelnaté listy. Tka jsem tam dal 2 pc větráky a teplota ve skříni je podle výšky shruba na 25-27°C. Ale palice řídnou dál a listy to samý. Nevíte čim by to mohlo být? Díky moc za odpovědi.
Haman
No podle mě je to genetika (jaký je původ semínek orig. nebo nějaký "domácí"?). Já mám jednu kytku, která má taky hodně čídký palice (NLx??). Ostatní OK.
smokiee
Nevim, nezdá se mi, že by to bylo modelem. Podle mýho testu to bude příliš malou vzdáleností od výbojky. U mě to bylo shruba 5-10 cm ("poškozené palice"). Vyřešil jsem trénovaním palic k pletivu a nasměrováním větráků na palice. Vypadá to, že budou OK.
Haman
No taky mě ještě napadla ta teplota, ale já mám některý kytí tak 10cm od výbojky a palice neřídnou - spíš naopak - jsou největší a nejkompaktnější.
ROMIS
zdarec, mel sem neco podobneho, mas to moc blizko kaamo
Vok
Souhlasím s Romisem.

Logicky vzato je to dost pravděpodobné, představ si že jseš kytka. Z bezprostřední vzdálensti na tabe praží lampa. Co uděláš? Zmenšíš plochu na kterou by teplo dopadalo tím že své lístky ztenčíš a tím budeš absorbovat míň světla a tepla.

Já bych to tak dělal.
Haman
Nevim, nevim. Znova opakuju, že palice co mam nejblíž lampě jsou největší a nejkompaktnější. A mrkni do galerie na mottovo zahrádku a uvidíš jak vypadaj paldy co jsou 20cm od 400W.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma