Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
pls radu k boxu - Klikni zde pro originální téma
konopnak
Čau groweráci!
Potřeboval bych poradit od mástrů...Mam box 50x80x60(sirkaxdelkaxvyska) a chystám se do něj prdnout něco krásného...Sem tepr ve fázi plánování a rozvahování...Viděl bych to spíš na usporku....potřebuju aby to moc nežralo...Tak se vás ptám groweři kolik tak tipujete počáteční náklady při nejlepším využití toho prostoru?Jako ze jestli máte radi sodik tak si predstavte kolik muze (jenom priblizne nechci abyste se s tim za me hledali) stat sodik v takovim W jaky se vejde do toho boxu....
Všem kdo poraděj děkuju!!!

PS:na groweru sem druhej den tak me prosim neprcejte za debilni tema atd ...
Rhino
Nevim proč máš 2 topicy s uplně stejnym textem ;) Tak ti to aspoň zkopíruju co sem ti psal na tom předchozím tématu...
------------------------------------------------------------------------------------
Zdar,
zprcal by tě každej :faq: Měl bys hledat :) Pro začátečníka doporučuju kompletně přečíst FAQ zde - http://grower.cz/pestovani/navody/? - kde se dozvíš i na kolik tě vyjde sodík s určitou watáži a nejen to..

Hlavně... úsporky se nevyplatěj :rolleyes: - běž určitě do sodíku!! Ten se vyplatí a při cenně cca. 950 Kč za komplet 150W výbojky bez stínidla neni snad co řešit..

http://indoor.xf.cz/kalkulacka/ Tu je odkaz na kalkulačku která to za tebe vypočíta. Cena za 1kWh se pohybuje okolo 4 Kč - záleží jakej máš tarif(!) existuje i noční proud - určitě zjisti...

Jinak k těm rozměrům skříně - já osobně bych volil minimálně 1 metr do výšky - něco ti zaberou květináče, stínidlo atd, atd.. Prostě lepší je mít rezervu :wink:

Všechno tu je! Tak hledej.. (Ach jo, pořád to píšu).. Mnoho lidí tu má svoje témata, kde popisujou jak stavěli skřín, jak zapojovali sodík a tak dáále..

Měj se, Rhino
konopnak
2 topicy tu mam pro to ze ten prvni sem nehodil asi do ty nejlepsi sekce a nepodarilo se mi ho smazat tak sem ho editnul a napsal tam ze prosim moderatory jeslti je mozny ho smaznout pac me to forum nedovolilo..

teď k tvé odpovědi :-)
Díky moc!! Ja se konečně vykopal k ty registraci a jak sem byl nadsenej tak jsem sem rovnou hodil celi tema...Omlouvam se je tu hromada temat stejnejch jako moje a hromada informaci ktery mi na vsechno odpovedi!Promin priste budu cist a ver mi ze FAQ se naucim skoro nazpamet :-) .... Jeste jednou dík :-) !!!
Rhino
Jasně. Hele tady sem ještě udělal nějakej návrh, skus se na to podívat pro inspiraci, ale nejlepší bude, když tu najdeš nějakou skříň s fotakama vybavení ;)

PS:Ten Euro1 ventilátor se může vyměnit klidně za silnější, záležá na rozměrech skříně..
konopnak
Ještě o něco bych vás milý groweřáci poprosil:
Nemůžete mi poradit co nejlepší argumenty na to že kvůli 150W sodíkovce můžu vyhořet?
Potřebuju to ukecat a hrozně rad bych mel dobry argumenty....
Dík moc !! :)
Lagutoda
citace:
Původní příspěvek od konopnak
Ještě o něco bych vás milý groweřáci poprosil:
Nemůžete mi poradit co nejlepší argumenty na to že kvůli 150W sodíkovce můžu vyhořet?
Potřebuju to ukecat a hrozně rad bych mel dobry argumenty....
Dík moc !! :)


hehe, musis chladit, chladit, a foukat :)
Zedy
Minimální procento lidí se sodíkem vyhořelo, ani sem o nikom neslyšel, tak bych se vůbec nebál čéče! Když budeš mít dobře oddělené časti které se nejvíc hřejou od hořlavejch věcí a jak píše Lagutoda pěkně to uchladíš, tak můžeš dotyčné osobě přímo demonstrovat, že je to naprosto bezpečný ;)
BOLD
konopnak: opatruj hlavne zastrcky,rozdvojky, dbaj na sucho pri elektrike a nedavaj elektrinu do bliskosti vody a nic ti nehrozi popripade si kup k pestirne mali hasiaci pristroj a keby nieco tak cssssssssssssssssssssss :frog:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma