Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
kvitnúca matka - Klikni zde pro originální téma
evergreen
Nazdárek,
mám malý problém. Začal som pestovať "matečnú rostlinu" a kvôli tomu, že som nemal peniaze na časový spínač, rastlina mi fachčila 24/0 nonstop. Teraz som si časovač konečne kúpil a matku som prepol 18/6 a na rastline sa mi začali objavovať kvety. Čo s tým? Rozmýšľam, že skúsim reveging 24/7, ale keď po siedmich dňoch prepnem na 18/6, nezopakuje sa môj problém znova? Druhá otázka: Ak z rastliny, ktorá rastie pod 24-hodinovou periódou, zoberiem klony, je nutné ich dať zasa pod 24hod periódu alebo stačí 18hod perióda? Nebude sa však môj problém s kvitnutím opakovať aj pri klonoch?

Díky moc, každú dobrú radu odmením karmou.

evergreen
WiB
Pokud máš možnost, tak si sežeň novou matku nebo zkus snižovat periodu postupně po dvou dnech, takže teď to dáš na 24/0 za dva dny na 23/1 a tak. Nevím, nemám to odzkoušený, je to jen nápad.
S těma řízkama se Ti to bude opakovat! Prostě změna režimu je změna režimu a každá zdravá kytka na to zareaguje! Hodně štěstí a řízanů:D
netopeyr
No asi ye to fprdeli a nemá cenu stim něco dělat....můžeš to nechat akorát dokvést....tahle sme přišli vo matku NL....zkoušeli ysme fšechno možný....ale yak to kvete, taq stim nic nezmůžeš.... :( :( :(

PS: Probírali sme to tady
PPS: Yo stim řízkovánim nekvetoucích větviček ye to dobrey nápad....držim Ti palce ať Ti to vyyde.... ;)

[Edited by netopeyr on 31-03-2002 at 08:34 PM]
Dlabi
Podle me je hloupost ze se to bude prenaset na rizky ja mam rizky pod 24/0 tak 4 dny po usmiknuti nes se trocha vzpamatujou a pak je dam norm. na 18/6 a je vse ok. Podle me to na rizky urcite vliv mit nebude.


Neim to co se stalo tobe se me nestalo ale podle toho jak s rizky zechazim se mi zda ze by to vliv mit nemelo

tak se mej a neco vymysli
evergreen
to lee
nazdarek lee mam na teba este jeden dotaz. Ty tam pises ze je to len "stinovacka" a rastliny dalej nepokvitnu. Mal si pravdu klony nahodily len akoby palice a tak to aj zostalo. Rastliny rastu pekne dalej. No a teraz ten dotaz: myslis ze mozem tie palice s kludnym svedomim pozastrihavat alebo je to prilis nebezpecna zalezitost ? Diky ti lee a vsetkym ktorym by sa chcelo obtazovat s odpovedou.
evagreen
JFKALFA
everrgreen: mam tu matku amstelu kera je nejaka nedockava a furt chce kvist. normalne z ni vemu rizky 2 patra, a i z jendo patrovejch nevrcholovejch vetvi narezu klony a normalne je za 14 dnu mam OK a normalne mi vykvetou do hustejch hlav. matka tim orezanim zasejc ozije a normalne roste dal. je zajiamvy ze to kveteni zacne probihat az tak vod 6-7 patra na vetvich. mam i jeji segru a ta je normalni.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma