Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pestovanie PO TAJME - Klikni zde pro originální téma
spodina
tu mozte pisat prispevky ako pestujete a nikto o tom nevie

ja pestujem na chodbe us to mam tam 2 mesiace a este o tom nikto nevie dufam ze to nikto nezisi



DudeSays: Používej Edit příspěvku, pokud chceš připsat o minutu později ještě jednu větu!!!
freestyler
tak pestovanie je vacsinou tak ze o tom nikto nevie. ci uz to nasadis niekde do lesa, abo na strom, abo pestujes indoor. takze neviem ci toto neni zbytocny thread.
smoke4ever
asi tak :rolleyes:
Haggy
myslim ze autor spis chtel naznacit neco takoveho jako ze kdyz bydlite v byte s rodici a pestujete na tajno, nebo proste podobne veci..nekde sem tu videl threads jak lidi pestujou ruzne ve stolech, komplech atd...tak to si myslim ze je utajene pestovani :D
freestyler
no tak potom su tie thready urcene na pisanie o utojenych pestovaniach. ak sa chcel pochvalit ze on pestuje na chodbe utajene ze o tom nik nevie, mohol nafotit foto, dat to sem a daco k tomu napisat. a nie napisat sem piste ako pestujete a nik o tom nevie. to by ho nik nekritizoval. neviem, ak mate nieco proti tomuto prispevku mazem. ale moj nazor.
spodina
tak tuto su tie foto us to sice nemam na chodbe ale us som to dal prec mno
booboo
Já mám 1 zbylou kytku venku u baráku - vyndal jsem jí od lampy. Je hned za plotem, ale krásně obklopená křovím. Jsem docela zvědavej jak bude pokračovat. Teď má asi 150cm a vrchní palice asi 25cm/5cm. Pořád ještě roste, tak nevím jestli ji nechat až do podzimu...? Co vy na to?
Jinak při indoor pěstování to chce určitě kvalitní pachový filtr a tiché větráky. Pro můj příští Grow něco určitě musím sehnat, protože ten "smrádek" větrám dodnes a nenápadnej taky moc nebyl... :-)
Lagutoda
booboo : mno tak jestli ma 150cm, a jak pises tak ma palice, tak uz moc neroste, ale spis kvete. A s tim ze ji mas nechat do podzimu, to je dost zavadejici otazka, jelikoz musis vedet jak model dlouho kvete, a pokud to nevis tak sledovat blizny a podle zbarveni sklidit. Pokud chces model po kterem budes spis aktivny a ne stoned tak sklid o chvilicku driv. Hodily by se nejaky fota jestli si delal . GL
booboo
Lagutoda : Je to Noname, ale je mi jasný, že asi nepokvete 3/4 roku. Najaře jsem jí dal stranou, protože měla hermáčský sklony, ale pak se nějak srovnala a vypadalo to, že dozraje. Ale prodloužil se den a ona začala mít znovu bílý pestíky. Na fotce je to trochu vidět. Včera jsem utrhl jednu paličku - zahulím/uvidím... :-)
Jinak mám sušenýho hodně, takže na ní nespěchám.
Lagutoda
Mnoo tak to jestli mas uz ted takovyhle sisky tak to klobouq dolu. to si musel predpestovat uz tak od brezna :), foto cely kytky by nebylo ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma