Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Plesen ? - Klikni zde pro originální téma
LuBeQ
Chlapi mam problem ... mam kytku asi 30 cm vysoku a zrazu mi zacali spodne listy vyschínať ... potom aj dalsie, a dalsie ... z coho ? ako tomu zabraánit ... poprípade co je príčina ?
Dr.Shadow
Když osychají listy odspodu, může to býr nedostatkem dusíku.
Jinak rostlina se v průběhu růstu zbavuje spodních listů, ale nijak rapidně.

Foto by pomohlo.
Lagutoda
jojo, je dost mozny ze je to dusikem, taky se mi to stavalo kdyz sem nehnojil, ale ze by teda vysychali nejak rapidne to teda ne, trvalo jim to celkem dlouho, a jen se pohnojil AH grow + trosku bloom, a listy nechala spadnout a jela dál fpohode
Dr.Shadow
Taky záleží, jakou máš zeminu, jestli je bohatá na humus nebo ne, zda jsi hnojil minerálním nebo organickým hnojivem (různá doba působení X různá doba než se to projeví) atd. Přidej holkám trochu minerálního dusíku a hořčíku, špatný listy opadnou a holky zas obrazej.
LuBeQ
Kluci mame dva take velke pytlíky zeme doma ... jedna zem je na KYSLOMYLNE RASTLINY .... a druha na oKRASNE RASTLINY ( zelenina, okrasne a pod. zrejme som pouzil na KYSLO MYLNE RASTLINY ... co si osobne myslim ze by nemuselo az tak vadit, dalo by sa to aj zneutralizovať ...
PRIKLADAM DAKE TO FOTO
Ako pridat DUSIK ? akým sposobom ?
Dr.Shadow
Co se pH týče...FAQ. Kyti chtějí mírně kyselé prostředí. Přesné číslo se dozvíš v faq, je to kolem 5,5-6,5. Vyrovnat pH je možný přidáním kyseliny (bude klesat) nebo např. dolomitickým vápencem (bude stoupat).

Ale tohle vypadá opravdu na nějakou plíseň. Ošetři holčinu Kuprikolem nebo Polyversem, případně celý velký uhynulý listy otrhej.
LuBeQ
a odkial zohnam tieto vecicky ?
Kuprikolem nebo Polyversem
često, kámo zkus se mrknout zde, co sem hledal tohle je fakt skvělej trýd na nemoci a vše co se toho týče..... http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=22499
keksik
taky mi usichaji spodni listy...ale asi v normalu...tohle je dost...mozna bych taky rekl ten dusik,nebo jestli to neprelivas a nehnijou koreny..
Zedy
Měl sem stejnej problém LuBeQu a po tom co sem kytky přesadil do půdy hnojený koňským bobkem, namíchal jim do zeminy trochu substrátu do zeminy a pohnojil to po čase Kristalonem start, tak bylo po problému ;-) Ty listy který nebyly tolik napadený se vzchopily a ty úplně spodní hodně nemocný opadli jak už tady borci psali.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma