Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kdo chce dát výlet do Švýcarska? - Klikni zde pro originální téma
megadream
Zdar Groweři
Vloni sem na podzim při mé pracovní cestě Evropou zajel samozřejmě i do Švýcarska. Už sem tam byl několikrát, ale nevěděl sem o tamních Cofee, vlastně sem ani moc nevěděl, že to tam maj legalizaovaný. Vloni sem tam zabrousil i do nějakýho Grower shopu, kde sem i koupil.
Teď sem zjistil, že mám volnej týden na přelomu května, června. A jeden týpek co si ode mě bral lampu, tak říkal ať to zkusím předhodit tady vám, na Grower.cz. Mám možnost vzít celkem levně 9ti místnou dodávku a jel bych do toho Švajcu tak na 4-5 dní. Tj. od úterý nebo od středy od večera do neděle do večera. Můžem se operativně domluvit.
Mám to celkem vychytaný, město (je jich ve Švýcarsku s Ganžou docela málo) je nedaleko Rakouskejch hranic s parádním okolím cca 100 km (žádný velký přejezdy). Jsou tam prostě takový přírodní vychytávečky (kaňony, hory, řeky, prostě supr příroda), kde stojí zato se někde pěkně vyšpekovat a užívat si to. Můžu vám říct, že už sem něco viděl, i tam sem byl několikrát, ale v tom stavu sem si to užíval fuckt naplno.
Jelikož jezdím dost na vodu, mohl bych vás provést i na nějakejch řekách, buď na raftu nebo na nafukovacích kánoích. Mám to docela zmáklý, jezdím též pro cestovky (pozor toto by byl čistě soukr. zájezd), a ty řeky sjede i začátečník, ale prostě s Vltavou se to nedá srovnat. Navíc tam chcu jet řeku, která teče v naprosto epesním (asi 400 m hlubokým) kaňonu a tam dát, v půlce na pláži, pár shpeků a užít si odpoledne, kde potkáš maximálně dalšího vodáka. Je to tam prostě super.
Teďka k ceně. Předpokládám jedno spaní v kempu, zbytek neplacený (mám vybraný místa) a doprava tím 9ti místným mikrobusem (s dost levným pronájmem) vychází na těch 5 dní cca 2.600,-. Nedělám to kvůli výdělku (jedu se odreagovat J), takže když se projede míň kiláků, tak přebytek normálně vrátím. Kdybych musel půjčit lodě a vybavení, tak celý asi 3.500,-.
Možná se mně podaří ještě něco ukecat na tom pronájmu a půjčovným a ještě to zlevnit, ale to není jistý. No a ňáký peníze co kdo utratí. Pojedem přes CH-A duty free (např. litr Tequily za 11,- CHFr, čokolády na hulení J atd.). K cenám ve Švajcu. Nemaj tam třeba takovej výběr jako v Holandsku, ale myslím že stačí. Co nám nabídli, tak cca 8 poctivejch!!! Gramů outdooru za 50 CHFr a cca 10 gr. Indooru za 80 CHfr. Jména vzorků po mně nechtějte. To vám zaručeně poleze i ušima, to garantuju. Můžete i poslat mamce jako dárek J. Přes hranice nevozit!!!! Myslím že to jde a možná se mně podaří dostat Indoor tak na 60,- i míň, když se s tou ženskou z toho growshopu předem domluvím.
No abych to shrnul. Preferoval bych samozřejmě skupinu lidí než jednotlivce, ale mně je to vcelku jedno. Jel bych asi Brno, Praha, Plzeň a přes Rozvadov do Německa.
Normálně si dát takovej supr výlet do Švajcu, zahulit, třeba pojezdit na vodě (jak říkám i pro naprostý začátečníky) a smažit na parádních placech.
Pište mi sem náměty a dotazy, nebo spíš na mejl megadet@seznam.cz, já bych jel třeba hned.
Megadream
megadream
Nikdo nic? Fakt bych jel do Švajcu zahulit!
SmouK
jedem s kámošem do švajcu a potřeboval bych nějak vysvětlit kudy se tam dostat a ňáký vychytaný městečko...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma