Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Hermafroid , dopěstovat nebo vytrhnout ?? - Klikni zde pro originální téma
stevensonX
Nazdar!
Mám takú otázku, či má niekto skúsenosti s Powerplantom fem. od Dutch Passionu, pretože z 17 rastlín mám 10 hermafroidy! Dopestoval niekto hermáča dokonca a aké to bolo hulenie?
Lagutoda
Ja sem hermáče dopestoval, sice outdoor, a bylo to asi tak ze jakmile se to opylilo tak sla vsechna sila kytky do semen, takze podle me lepsi sklidit co nejdrive, teda pokud je aspon co hulit. zalezi taky na mire semen v tom. Ja sklidil jednu driv, a bylo to urcite lepsi koureni, nez ten zralejsi, kterej byl plnej semen
a co kdyby se všechny ty samčí kvítky otrhaly?
Hanulkááá
citace:
Původní příspěvek od MEDwjet
a co kdyby se všechny ty samčí kvítky otrhaly?


Jasně,že to jde,akorát hlavně u velkých kytek je to celkem drbačka a stejně si jich nakonec par nevšimneš. Otrhávat u 10 kytek,to moc nezávidím,ale čím mín samčích květů,tím mín semínek.
Lagutoda
Mno budes se hold muset hodne snazit a kazdej den skakat okolo kytek, zalezi na poctu a velikost, a urcite nejakej prehlidnes na vetsi kytce, ale to uz ti vsechno napsala Hanulkáááá :)
Zenga
Ja sem hermace predloni taky dopestoval-bylo to jediny,co mi zbylo(nejaky clovek,ktery myslel na moje zdravi,mi je sklidil) a pravidelne jsem otrhaval kulicky a nebylo to spatny huleni.Nesouhlasim s nazory lidi,kteri se hermacu zbavujou,sice je s tim otrhavanim docela piplacka,ale urcite se to vyplati!
Lagutoda
Mno a pri nejhorsim kdyz se to neda stihat otrhavat, tak sklidit a nalozit do chlastu nebo mliko. z hermouse se vyborne vari, jelikoz neni moc jinejch moznosti co s nim, pokud mate zasobu normalni ganjy a natoz pak skunku.
Zenga
To je pravda,mliko je z toho super a hlavne ho z hermouse udelas fakt hafo!S tim nakladanim do chlastu nemam zkusenost,ale co rikali znami,tak se tam toho musi hodit hrozne moc a nechat tak pul roku louhovat a nakonec ta chut stejne neni nic moc extra
Lagutoda
mno s tim alkoholem, ja sem to tam nechaval pul roku, zas nejak xtra sem toho tam nedal ( listy, stonky + nejaky moc nedozrali palice ) a bylo to teda na szab moc dobry. Chut byla asi takova jako ze po jendom panaku sem musel vypit tak litr šťávy :D
Zenga
A do ceho si to nakladal?Kamosi to davali do vodky a prej pak byla ta vodka uplne hneda!A davali tam jenom palice.Ja bych to hodil do slivovice.
Lagutoda
taky sem chtel dat do slivovice, ale jelikoz mi zrovna tenhle alkohol moc nejede, tak z toho upadlo.
Mno minule sem to daval do rumu, a aroma asi takovy, jako ze po panaku sem musel vypit cca 0,5l zapijeni :). Bylo to takovy dozelena no :frog:
Tedka sem to nalozil do Absinthu.viz http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=10


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma