Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdravím a pozdravuji+moje STORY+kuriozni problem - Klikni zde pro originální téma
hepios
Zdravím všechny co milují ten pocit po odpracovaném dnu přijít domů a nemyslet na nic jiného než na to, jak se daří kytičkám. V minulých letech jsem se zabýval spíše outem, který byl zcela dokonalý a indoorysty jsem považoval za naprosté hazardéry. Nyní je ale můj nazor přetočen o 180º a to pro můj zažitek, který nepřeji NIKOMU.

Tak si tak v klidku pěstuju za mojí vískou, až jednoho dne zaklepal můj kamarád na dveře, povoláním policista. Vstupuji si tak do auta směřující na stanici a v hlavě se mi mísí pěknej guláš! Až teprve v policajtském autě jsem zjistil podrobnosti od toho mého kamaráda. Jakmile jsem se dozvěděl co se vlastně stalo, myslel jsem, že vyskočím a poběžím do místní osady cikánu a všechny do jednoho poliju benzínem a škrtnu. Nevím sice kde se dozvěděli lokalitu mého sémě, ale z ničehož nic našli moje místo, pravda museli hošani hledat pěkně dlouho a urputně, ale nakonec se jím to bohužel vyplatilo a to bylo zpestřeno ještě tím, že jsem měl asi TÝDEN pře chystanou sklizní. Na tom by nebylo nic až tak zajímavého, takovéhle věci se přeci jen staly už nemálo lidem. Ale asi se hošani nudili a tak si přivolaly posily, aby mi to konopíčko pěkně do poslední šišečky zkouřili! Mno a jak si tak pokuřovali, tak nějakého "chytráka" napadlo, proč toho pěstitele (mě) ještě nanapráskat na policajty, vždyť si aspoň šplhneme u místních polišů? A protože zrovna tihle rómové nikdy takovéhle věci, myslím tím moje vlastnoručně opečováváné kytí, aliaz vražda, nehulili, tak byli asi všichni tak vybuření, že tenhle nápad všichni do jednoho podpořili. A tak se vydali na místní policejní stanici a tam vypověděli, že jsem jim prodal celou mojí úrodu a navíc, že to bylo určitě nějaké "nadopované", protože oni tohle ještě neviděli ani nečuchali. Mno a když přišlo na to, aby "svoji koupi" odevzdali, tak najednou vyšlo najevo, že to jeden z nich vlastně spálil v krbu. Přesně tam stálo: "co kdyby to našli naše děcka?"
Mno, tak řekněte, nenasralo by vás, kdyby se vám tohle stalo? Naštěstí mám teda, jak už jsem řekl, kamaráda šéfa místní policie, který shodou okolností má ke konopí taky velmi kladný vztah :), tak se přiklonil k odstranění výpovědi asi 15 rómů a mě pustil. Mno a u této příležitosti mi poradil, abych opravdu raději zkusil ten indoor.

Mno takže od podzimu pěstuji in, prozatím všechno šlape, skrin, lampa , zkouším hydroponii atd atd. Ale u této příležitosti, bych potřeboval poradit nějaký nenápadný způsob ODSTRANĚNÍ jedné menší kytky. Problém je v mojí matce. Konopí nepozná a hrozně se jí líbí. Dospělo to až k tomu, že mi vzala jednu kytku a zasadila si ji ven za dům, tam kde ji vidí jeden soused (výchovný poradce) a druhý, který pracuje jako detektiv. Nemyslím, že by tihle dva hoši nepoznali konopí. A v tom je ten problém, potřebuji poradit nějaký nejlepší vražedný roztok, který !nenápadně! kytku zlikviduje. Pravda, někteří mi možná vytknou, že konopí se pěstovat smí, avšak né pro účel spotřeby. Ale u mě je to problém spíše v psychice naší rodiny. Kdyby se to provalilo, letím z domu a to bych jaksi nerad, protože jsem stále studentem střední školy (i když už jen týden). Prosím, poraďte, jinak jsem s growingem nadobro skončil, což by mě velmi mrzelo.

DĚKUJI
[CZ]Neon
tusim ze existuje urcitej pripravek na hubeni mechu, tata to takhle jednou musel pouzit na jeden strom (tata je stavbyvedouci a zrovna ten strom majitel nechtel zlikvidovat, ale pro stavbu to bylo vyhodny, takze se to provedlo tak...). Ale daval bych na to velkej pozor, pze by ten roztok posyp nebo co to je mohl zlikvidovat i neco okolniho, o tomhle bych se poradit v nejaky specializovanym zahradnictvi.
levap20
Nač tak složitě když by to mohlo stačit pochcat. Až bude máma spát jdi ven a zbytek už zvládneš. Pokud už je kytka velká a hrozí, že by to rozdejchala, tak udělej třeba nějakej mix hnojiva a ten udělej tak, aby kytku zaručeně spálil.
hepios
Ono to neni zase tak jednoduché, namíchat mix hnojiva, to me napadlo hned prvne. Ale moje mati je zkusena zahradnicka a tak by ji to napadlo, co se s tim stalo, protoze uz kdyz jsem se to dozvedel, ze mi to vzala, tak vi, ze jsem se moc netvaril....to by ji trklo....myslel jsem treba nejaky zpusob, co by vypadal jakoze preliti,uduseni korenu atd....
Method
ja som mal podobny problem a vyriesil som to tak ze som do 3dc vody namiesal krystalon asi na 50 litrov.stacilo to daku tu chvilku miesat poliat...za par dni bolo po nej...
hepios
co takhle to vykopat a rict, ze to snedly srnky....
Method
skor ju dako osklb aby to vypadalo ze ju nieco poobhryzalo a polej dakym silnym hnojivom aby to uz nerozchodila....
Rhino
Co takhle jí vytáhnout z květináče a trochu jí potrhat kořeny? Hodně vořezat, a pak zase zpátky do květníku...
jestedman
hlínu kolem kytky dostatečně posol a pár let tam nic neporoste
hepios
citace:
Původní příspěvek od jestedman
hlínu kolem kytky dostatečně posol a pár let tam nic neporoste
dobrej napad, ale bohuzel tam ma tesne kolem te kytky i jahody a hrasek, tim padem by tam tech par let nerostly ani jahody ani hrasek. ato bych nerad, protoze rad zeru oboje :D
hepios
citace:
Původní příspěvek od Rhino
Co takhle jí vytáhnout z květináče a trochu jí potrhat kořeny? Hodně vořezat, a pak zase zpátky do květníku...
diky za dobrej napad, ale ma ji primo out v hline, to by bylo asi hodne napadny, kdyby kolem toho byla prokyprena puda a vsude kolem kusy korenu :)
Rhino
citace:
Původní příspěvek od hepios
diky za dobrej napad, ale ma ji primo out v hline, to by bylo asi hodne napadny, kdyby kolem toho byla prokyprena puda a vsude kolem kusy korenu :)

Tak vem kudlu a propíchej to zeshora hodně blízko hlavního stonku, pak to zalej a případný díry uplácni ;)
Hy3nA
tak si na to sežeň nějaký breberky:D dej na bazar inzerát, že koupíš svilušky
jestedman
trochu si pohraj s PH, zahrádkář jahodový většinou neřeší ani neměří PH. trochu octu do zálivky, bude to ale smrdět - čímž přilétne havěť. nebo citron/kys.fos...... a bude to bez havěti. až jí opadaj všechny listy, přestaň zalejvat, bude to stačit. po pár deštích bude zase PH OK.

ale upozorňuji, že toto je mučení kytek, já ho neschvaluji a nepodporuji. Zde se jedná o velmi ojedinělý případ, ke kterému je nutné přistupovat individuálně. Mějme na paměti ochranu oněch krasavic in.
Rhino
citace:
Původní příspěvek od Hy3nA
tak si na to sežeň nějaký breberky:D dej na bazar inzerát, že koupíš svilušky

Prodám za odvoz!!:frog:
hepios
nasadil jsem svilusky, uz uz se zdalo ze bude klid, ale ono ne, koupila si postrik, zastipla a ted se zda, ze ji zachrani....aaaaa ta me teda sere


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma