Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Kroutí se mi listy!! - Klikni zde pro originální téma
ar45az
mam venku kytyk stare asi mesic a pul substrat zahradnicky, hnojivo kristalon start polovicni davky - slunko cca 15-16 hod ale kytyk zacali mit povadle listy takove skroucene dolu ! diky
kavalera
a rastie vrcholcek dalej ??? moze byt aj geneticka "vada" alebo preliatie...
ar45az
jo roste to porad ale tag chciple prelite urcite neee sme ted vynecha schvalne a nic..... a genetikou nevim to by delalo od zacatku snad ne ?
RomAaL
zkusil bych uplně vynechat hnojku, pořádně prolejt čistou vodou a pak nechat pár dní pořádně proschnout - to by jim každopádně nic udělat nemělo...:)
hodně zdaru r.!
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22499
Zkus pohledat zde..... Přeju brzské uzdravení.
Ono
2ar45az:

Ak by si to mal Passion1, tak by to mohla byť genetická chyba. Presne takýto tvar listov mal jeden Passion1. Listy boli malé, skrútené dole, akoby suché a mierne škvrnité. Rastlinka to mala od začiatku do konca. U teba je to odlišné, ale genetickú vadu by som nezavrhoval. Treba najskôr vylúčiť ostatné faktory, ako popisujú groweri vyššie, a uvidíš...;)
ar45az
to ono jasne ale to Passion nebude je to no name :) tag zadne breberky tam nemam na 100% dnes kontrolovane jak jiv vyse byli zmineny jeste mrknu na ten threadid a uvidime zatim diky mocz budu imformovat jak si to vyvyjii
Ono
2ar45az:

No možno to aj Passion1 máš alebo nejakého nositeľa jeho génov, len o tom nevieš.:) Môže sa jednať o úplne inú genetiku, na tom nezáleží, skôr som chcel len poukázať na možnosť tej genetickej vady, aby si ju nevyľúčil.:)
Placak
cus .. no myslim ze bych asi ted urcite nehnojil ani moc nezalival, jen tak co tri dny a to jeste vecer jak slunecko zapadne.. ok a muj tip..ucvakni spicku a ze dva ty velke ochable lopuchy.. a ne ch tak ..myslim ze to pak bude poho.. na skudce to nevypada urcite..tedy az na ty co blbosti o nich radi.. ok maj sa .. a ozvi se pak co a jak se stalo za paru dni... placka
ar45az
to ono: ok kdyby to byl passion tim lip :) no uvidime co se z toho vyvine
to placak : Skusim to s tipnout stejne je to chciplost a uvidime no jak rikas jiank hned jak to zacalo delat cca 5 dnu spatky tag zalevam co 3 dny tag kolem 18:00 hodin a nehnojim. tagze to stipnu a dodam foto a popis co se s tim stalo
diky
_Chronic_SVK_
moze to byt v genetike alebo ked ti to nijako nese*ie do rastu tak by to nemalo vadit
Moltres
Loni mi tohle dělal jeden Jack herrer. Furt jsem nevěděl, co s ním je, protože vedle něj rostl druhý, který měl stejné podmínky. Až při sklizni jsme zjistili, že mu celou dobu žrali mravenci kořeny! Tak možná to bude i tímto. Hodně zdaru.
danihel
To rozchodi
Zamite
já si myslím,že by jsi to štípat neměl,koukni se po těch mravencích nebo tak,teď mi něco podobného dělala kytka,myslel jsem že je už poni,dal jsem ji čistou zalivku,větší než ostatnim a za par dni to rozchodila.nechť se daří Z.
El_Liberal
placak, ceho ze to chces dosahnout, ze to stipnes ???
ar45az - nech to par dni proschnout kvuli preliti, vysad hnojku, prohlidni kytku jestli na ni/korenech nejsou nejaci skudci...
ar45az
zdar groweri mam spatnou zpravu dnes sem navstivil moji nemocnou a je konec zadne listy jen stonek. -...:( presto diky za rady a pomoc pri ozivovani ..
Gustav Ustav
Néééch tááák, jestli je stonek a vrch jeste trochu fresher, tak (pokud se chyte) se ti brutálně rozvětví v obrovské křoví. Jestli ono to fakt nebude spálené hnojkama (-propláchnout) minulý rok mi to udělala kytka, kterou jsem chuj postříkal leskem na listy s hnojivými účinky což rozdýchával aji mámin dvoumetrový fíkus.
a co když se listy kroutí jak kdyby do spirály nebo jsou zabalený a pomačkaný do sebe?
kavalera
MEDwjet: tak si asi pavucik robi hniezdo :) posli foto takto tazko povedat.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma