Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Hydroponie- Moje první zkušenost - Klikni zde pro originální téma
abra007xas
Před týdnem jsem začal pěstovat pod Hydro. Bubler na 3 kýble vody asi cca 25-30l. Miska, keramzit, rockwol. Vše jak má být. Philips Agro 400W. Rostlina 10 cm dobré kořeny G13. Začínám s Wuxal Super. Nevím jak je dobré. Koncentrace na ty tři kýble jsem dal 4ml. Není to málo??? Mám přidat? Kdy a kolik? Kytka ve srovnání s okolními co jsou v zemi je světlá, listy nemá napnuté ke světlu, takové ochablé, nemá jiskru a neroste tolik. Mám počkat? Nevím si rady mám tendenci jí přesadit do země, aby nechcípla, a zkusit to s obyčejnym modelem. Stála mě 350,-. Nevim jstli má molo hnojiva nebo moc. Ach jo prosím poradte?
sunset
abra007xas:

350,- za rizek je moc

Jak mas vysoko svetlo? Dej ho klidne az 80 cm a v prubehu cca 10ti dnu ho snizuj na 40 cm, zabranis soku.

S Wuxalem v bubbleru nemam zkusenost...

Jo a pozor na teplo, to by melo byt u vrsku kytky okolo 22-26 stupnu.
viridis
Nazdar - pokud jsem daval do bublaku WUXAL, tak tretinovou koncentraci, casem jsem vyjel az na 1/2. Takze pokud je normal 1ml/1l, *30=30ml, /3=10 ml WUXALU na Tvych 30l pro zacatek.
Muf
to Viridis: Měřís EC, nebo se spolíháš na ml?
viridis
EC nemerim, neb EC merak byl ve vyhotoveni hnizdo a blbe se s nim manipulovalo. Takze sel do kytek ;). A nechce se mi vyrabet jen jeden kus (i kdyz pro me), kdyz je tady spousta jinych, kterym by se levny EC metr hodil. Je to takova moje motivace, at ten merak neusne..... coz uz tak skoro vypada :(
abra007xas
Diky za radu kamo. Dolil jsem Wuxal na 10ml/30l. Svetlo tak 80cm od kytky. Uvidime jestli bude zmena. Ta kytka je cim dal slabsi. Svetle zelena. Listy svesene, ale ne uvadle. Nevim proc se nechtej napnout. Ty ostatni v zemi jedou jak magori. Asi je to tim ze jsem zacatecnik v Hydro. Posledni otazka nemerim PH ani jine hodnoty. Je to nutne?? Muze to byt tim? Nerad bych se vysypal do nejakeho pristroje. Takhle uz me cely system stal dost
Ant
Nebyly by nějaký fota pro ilustraci??
abra007xas
Fotky bohužel. Vim že by byli super ale není technika. Ale představ si zvadlou kytku ale list není zvadlý ale ohnutý dolu. Je světle zelený, jakoby ve středu malinko bílý, ale jen sem tam na nějakém listu. Chtělo by to asi digital co?
Hive
V akvaristice se dají koupit lakmusové papírky na měření PH v akváriu. Jsou spolehlivé a relativně levné. Jinak měl jsi tu kytku pod stejným světelným zdrojem?
abra007xas
Dneska jsem byl kytí kontrolovat. Zvýšil jsem koncentraci Wuxalu na 10ml na 30l vody. Kytka se probouzí, narovnává listy, jsou sice bledé ale napřímené, kořeny prorostly skz květináč a volně začínají plavat v roztoku. Díky za rady. Mimo to jsem měřil teplotu na bubleru je tam asi 30 stupnů. V týdnu dám pod lampu sklo možná to bude lepší.
Cannabidiol
Taky jsem rozjel tři bubblery 20litrové.Mám jednu otázku:

Kolik má být EC v bubbleru na růstovou fazi a květovou fázi?

Musí se předepsané EC dělit třemi?

Koupil jsem si hnojivo General Hydroponiícs a u přidaného letáku je napsané dávkování a také EC a nevím jestli se ho mám držet a nebo ještě dělit třemi.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma