Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
1. outdoor 2007-Mauwi*Shiva*DoubleGum*COB*Papaya - Klikni zde pro originální téma
Lagutoda
Zdravim, tak tu mam pro vas nejaky informace o mym prvnim outu, pokud nepocitam minulej rok kdy se mi to cely pojebalo, ptz sem se o to temer vubec nestarat.

Osazenstvo :
1x shiva ( nirvana) + 2 samci. jednoho, kteryho sem vyndal ze skrine, a jeden co se mi projevuje uz asi tyden jen tim, ze tydne udela jednu kouli :afro:. Necham je dozrat nekde mimo, at je lepsi milk.

9ks Hawai mauwi wauwi taky z nirvany. Neco z toho sou takovy mrzaci, tak uzividm co se uchyti. zatim se mi libej jen tak 2.

Mam jeste seminka od kamose z minulyho roku z nejaky fialky, ale melo to teda spis cerny palice nez fialovy. tak aspon bude barevna zahradka. Zatim nevyklicilo ani jedno, ptz tam sou jeden den, zato jsou krasny s peknema grafkama :bounce:

A este mam taky z nakyho venku a to mi moc moc pripominalo OB a melo to fakt skunkovou wuni. tak sem zvedavej. z tohohle zatim klici jen 2 seminka, ptz vetsina jich je uplne na <I>.

Hnojky:
AH dutch formula (grow, bloom, micro) + AH enzymes + AH growt/bloom excelerator. Na kvet budu jeste pridavat PK 13/14. + mam ešte takovy ty malinkaty kapičky asi za 400 jmenem Superthrives ( je to uplne malinkaty )

Substrat : Mno u vetsiny je to zatim obycejny agro. U nekterych kusu mam i kokos. + Mam pripraveny dva celkem velky kvetinace s Biobizz all mix, do kterejch dam ty nejhezci kytizz.

par fotecek.. btw fotky se uplně rozházely.:mutant:
1)pekny mauwi
2)mrzaci
3)samec shiva
4)zas
5)a zas
6)tenhle taky preziva
7)spatny
8)spatny
9)mala rozvetvena shiva, sem na ni hrdej
10)druha shiva ( ta s jednou koulí ) :popcorn:
11)obě
Lagutoda
Zdravicko, zajimalo by me jestli kytkam uspisim kvet kdyz je budu hnojit hnojivem namichanym na kvet ? hnojim totiz podlampu kterou mam na kvetu, tim samym jako tohle. Nerad bych aby to vykvetlo takhle brzo, kdyz to chci davat na zahradku a chci nejakej vetsi kousek .. diky


novy fotazz
1)shiva
2)shiva
3)shiva samec , ten si koule nejako zbarvuje do fialova..:frog:
Lagutoda
Mam tu pár foteček fialovýho samce Shivy. Vypada to skoro jak palice :mutant: :D

fotky sem nechal takhle nakrivo protoze kdyz je dam otocit tak se zmenej na takovej debilni format. :rocket:
stulOo
Urcite to nijak neurychlis pretoze hnojivo neovplivnuje nasadenie kvetov. Ovplivnuje to fotoperioda...to znamena ze ked sa zacne skracovat den (august) vtedy nahodi kyticka kvety. Urcite by som ale nehnojil rastlinky vo vegetacnom obdobi hnojivom na kvet, pretoze hnojiva na kvet obsahuju ziviny ktore kyticka potrebuje hlavne na rozvijanie kvetov. Hnojiva na rast obsahuju hlavne N P K (dusik, fosfor, draslik) co urychluje rast rastliny usmernuje ho a zarucuje bohate nasadenie kvetov tot vse :)

vela stastia
peace
Lagutoda
oukej dik za odpovedi. a myslis ze mam nechat samce dozrat nekde mimo ? nevim jestli se zvysuje jeho hodnota THC ? nebo jestli se naopak nesnizuje ? fakt nevim, dik
stulOo
samci, kazdopadne aj tak nedosiahnu nejak obvzlast velke percento THC :(...ja na tvojom mieste by som sa na to mlieko vyprd. Radsej by som si ho odstrihol, dal do pohara s vodou pod neho naukladal papir, a o par dni ti tie gulicky rozkvitnu pel popada na papier, ty si ho niekde pekne ulozis, najlepsie do skumavky alebo do normalneho plastoveho pytlicka, a neskor ho mozes vyuzit na kontrolovane opelenie :)

je to na tebe ;) to mliecko z toho jedneho samca by ta asi aj tak nejak extremne nesundalo, ak vobec.

PEACE
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od stulOo
to mliecko z toho jedneho samca by ta asi aj tak nejak extremne nesundalo, ak vobec.


Tak to se pleteš mlíko ze samce umí zabíjet stejně tak jako ze samice:death:!


Jinak dle mého názoru květ květovým hnojivem mírně urychlit půjde(ovšem nechápu proč v týhle době)-poměr n-p-k v květovém hnojivu totiž rostlině dává impuls, že by měla kvést. Zrvona tak funguje například Final solution nebo Ripen-mají podobný poměr n-p-k jako kvěťák ovšem s přídavkem síry, která rostlině dá povel k dozrávání, i když ještě vůbec zralá není...
stulOo
Ale myslim si ze nie v takomto skorom stadiu....
Pan Ker
Jasný, že ne v týhle době-ani nechápu, proč by toho někdo chtěl docílit. Měl jsem namysli třeba srpen...
Lagutoda
Mno ja toho nechci docilit, jen sem mel proste jeden belik s hnojkama na kytky pod lampou ( ted na kvetu ) takze sem byl linej udelat dalsi belik specialne pro tuhle kytku, jinak ted uz sem ho udelal.
To mliko by nebylo jen z jednoho samce, ptz mam doma jeste dost listi z minulyho roku, pak neco co sem ostrihal z lampicek. Mno zvazuju, ze to spis nalozim do slivovice, ptz mliko se stejne zkazi, a je s tim hafo prace a casu.A minulej rok kdyz sem nakladal takovej shit model do rumu, tak za pul roku to byl celkem mazec. Takze kdyz zvednu procento alkoholu slivovici, a este k tomu pridam neco lepsiho, tak to snad bude stat zato. Dik za odpovedi a za Káčka
C.R.E.A.M.
Mlíko je nejlepší mít v mrazáku a odkrajovat si to do horkýho kafe.... hmmm.... hmmm.. du si ukrojit:)

sorry za OT:)
Lagutoda
C.R.E.A.M. : mno aspon vim nakou novinku, co s mlikem :) .

dnes sem ufikl toho samce s fialovejma koulema :D tak tu mam naky fotoz.
Myslite ze ho mam dat vylouhovat do vody uz ted kdyz je este sveží ? aby z nej ten chlorofyl a vsechny ty sracky vytekly ted ? nebo az kdyz bude suchej ? dik dik :frog:

Samec











Samec znova












jeho kořínky













Shiva, takovej malinkej kerik, na kterym se mi povedl Fim a je tam asi 5 vetvy :bounce:













znova












Mauwi







Mauwi











Shiva samec další
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od Lagutoda
Myslite ze ho mam dat vylouhovat do vody uz ted kdyz je este sveží ? aby z nej ten chlorofyl a vsechny ty sracky vytekly ted ? nebo az kdyz bude suchej ? dik dik


Hned jak půjde pod kudlu, tak ho spař horkou vodou a je po prdeli:)! Pak je už připravenej ke zpracování...
Lagutoda
timto dekuji Panu kerovi za rady, a udelal sem taky podle nej, mam tu par fotecek, horké koupele samce .. at se smazi v pekle :D:D
Lagutoda
Zdravicko groweři.
Tak samec už je komplet prosusenej a to hned po prvnim dnu suseni, po ususeni z nej zbylo asi tak nic :D, ale nevadi.
Kerik Shivy na kterej sem moc pysnej, sem 3x zastrihl, aby mel vic vetvicek. Pokud bude tohle samec tak se asi zabiju :(
naky fotečky

Pohled do bushe





Shiva keřík













Shiva keřík













Shiva keřík














Tohle by mělo bejt Mauwi












Tohle taky Mauwi










Tohle je asi taky mauwi, ale ty listy ma uplne nějaky divny, nevim
co to je.






Double Guma která mi jako jedina prezila z 15 seminek od sensi seeds. na balkone ji uz mam tak 14 dni a porad se nejak nemuze zpamatovat, ale uz ji vyrustaji svezi zeleny listecky











Keř












Keř










Keř
Lagutoda
Tak tu mam nejaky novy fotazz.
Kerik shivy se dost hodne rozrusta, z cehoz mam na jednu stranu radsot a na druhou stranu budu vic a vic zklamanej kdyz to bude samec. asi budu muset zatemnit jednu vetvicku, abych mel lidny spani. zhruba do mesice pujdes ta shiva do zeme do foliacku :) na to se uz taky tesim :afro: . Normalne mam uplny psycho z toho ze to bude samec. fakt se bojim jak malej :) , ptz nic dobryho na outu vubec nemam :(
Lagutoda
Takze dneska mi jeden clen odsud poslal 8 rizku z toho 5x Papaya a 3x California orange bud. Vsechny pujdou ven, jelikoz Indoor mam ted rozjetej, a dost zvazuju jestli mam jet Indoor kdyz budu mit plnou zahradku. A jeste k tomu kdyz chci kupovat 400w tak bych jako zacatecnik s touhle watazzi mel asi trosku problemky s chlazenim, alle verim si :afro: . Fota rizku az tak za 2-3 dny, ale kytky z balkona skocim hned vyfotit :)

Fota
Oblibena Shiva keříková



Hawai Mauwi wauwi











taky hawai











taky taky











totéž











taky











Double Gum kterej uz se konecne rozjel.











Shiva kerik a jeho dosti tlusty 3 stonky, ktery tvorej celou kyti











keř











keř
:popcorn:
FaLda
Moc pěkný keříky, sice samci...ale hezky vzrostly, fim se fakt vyplatí!!!
Lagutoda
FaLda : ten kerik nejni samec, nebo v to aspon doufam. btw nikde sem nepsal ze je to samec, jen ze se o to moc bojim, ptz by me to fakt nasralo. Hlavne uz se tesim na rezy. to mi zajisti samice :)

Edit 27.7.07 : mno ty rezy a samice sem taky docela zakrikl... ---> z rezu mam taky samce :( :grrr:
Lagutoda
Mno tak dneska sem myslel ze budu skakat jak malej :afro: , normalne sem na celym tom keri nasel dve blizny. shledal sem se s nimi jen na jedny vetvy, a at sem se snazil sebevic tak sem nikde jinde zadny nenasel. Mno doufam teda ze to bude cela samice, a ne nejakej hermous. Pujdu to ted v noci zkusit vyfotit ale pochybuju ze to pujde :(.
Hulda22
jo maš to pekny ty keřiky i ty řezi
hezkej Šiva :afro:

co je Fim???
Lagutoda
littl_grouwr :cao, nevis co je FIM ? to je specialni technika zastipovani, kdy se ti z jedny vetve muze udelat az 6 vrcholku, ale musis si to poradne vychytat. nepovede se to vetsinou hned. Tady mas na to odkaz http://grower.cz/forum/showthread.p...2&highlight=FIM .

Hulda22 : Zadny rezy tam este nemam :D:D, ale dik:bong:

Tak Shiva se v kveteni zrejme zase zastavila :( . Nevim cim to je, este k tomu ze uz ji asi 3 dny hnojim davkama na kvet . Doufam ze se s ni nestane neco spatnyho, kdyz nahodou prejde zas na rust :( ? Vypada to ze oba moje Grouwi sou na tom spatnee :( . nestaci oprcano ve skriny :grrr:
Lagutoda
Zdravicko, tak dnes dorazili rezy ( tímto dekuji ) , 3x COB a 5x Papaya. Byly 5 dni na poste, jelikoz byly odeslany ve ctvrtek, a pres vykend za nima logicky nemuzu :(, takze doufam ze se vzpamatuji a budou fpohode rust. Fota budou vecer, jelikoz mam vybity baterky. Jdu si dat spek na oslavu rezu :afro:


BTW Problem, Keřík Shivy ukazal cca pred 5 ti dnama prvni bliznicky, sou fakt tak 1-2 mm dlouhy max, a od ty doby se blizny vubec nezvetsujou. Jak sem ty blizny uvidel okamzite sem presel na hnojivo na kvet, ale jak se zda tak to s nima nic nedela. Chci aby jeste rostla, ale kdyz ukazala blizny tak sem myslel ze bude kvist. Bohuzel si myslim ze se ji zas perioda nejak zmenila a zacla zas rust. Blizny se proste vubec nemenej ( s jejich velikosti je fakt tezky je i najit ). Tak sem dneska presel zas na rustove hnojivo . Potrebuju radu co v tomhle pripade mam delat ? Diky moc :(
Lagutoda
Tak zde mam fota tech rezu. Svitim na ne 24w nurturelite zarivkou, a otazka jestli mam treba prvni 2-3 dny svitit treba 24/0 nebo treba 22/2 ? :confused: diky vam :)
Lagutoda
Tak rizkum svitim neco okolo 19hodin denne a zatim vypadaji ze zijou, az na jednoho kterej se zda byt tak nejak podlomenej.
Shiva kerik sem tak nejak ostrihal od vetsiho listi aby se prosvitili i spodni patra, tak snad sem ji to neublizil a pomuze ji to.
Mam akorat porad problemy s tim jejim kvetem, asi ji budu porad hnojit hnojivem na rust, ptz mi nejak hodne zacinaji zloutnout listy od spodu. Nevim cim to je , ale tusim ze nedostatkem N.

Uvitam jakykoliv rady. Peace out
Lagutoda
Tak tu mam naky novy fota, jak rizku, tak kyticek
Dneska sem kazdou mensi kyticku zastrihnul, jelikoz sem je este nestrihal a vetsina uz ma neco pres 5tý patro.
Jinak na rizky svitim 20/4, zatim nevypadaji ze by se jim nejak chtelo zit, ale ani ze by meli umrit, takze zatim tomu nechavam cas.
Btw mi dnes dorazil Plagron alga grow i bloom, a final solution od AH. Takze sem dal dneska kytickam poprvy ochutnat silu plagronu, tak doufam ze to bude do hliny lepsi nez AH. Mimochodem ten plagron grow smrdí jak rasův pytel :rejp: :sun:
Lagutoda
Vyskytl se mi mensi problem. Zacinaji mi nejak svetlat listy z okraju. ( hlavne ty co jsou v dolnich patrech a uprostred kytky ( zrejme na ne moc nesviti slunko )) Nevim cim to je, muj nazor ze nedostatkem N, ale sam nevim. Jdu to ted hledat, ale kdyby nekdo inhned vedel co s tim je tak budu rad :) diky
Tady sou fotky, na kterych sice to zesvetleni nejni moc videt , ale v realu je to proste na obvodu svetlejsi a celkem o dost.
Lagutoda
Tak jelikoz je venku vedro a slunicko krasne sviti tak sem dal kytky ze skrine ven , cimz sem obohatil svuj outdoor o 2x Shivu a 3x Noname, ktery sou v plnem kvetu :) . Doufam teda ze mi to ten hermous nevoprca vsechno, coz by me dost nasralo, zvlast u toho keriku, ale je to o dost prehlednejsi kdyz je to venku. Naky fota :)
Hulda22
hele jak casto to hnojiš a kolik davam hnojiva ty shive
FaLda
To ze ti svetlaj listy je prelitim....koukam, ze mas furt mokrou hlinu....neprehanej to s vodou!!!
Lagutoda
Tak po dlouhé době sem opět zpátky.
Po druhe zduraznuji ze oba sve thready spojil do tohoto, jelikoz podlampa se omrdala, tak sem ji pridal k outu, kde bude takovych 15 dni dozravat. Nektery palicky uz vypadaji docela pekne, ale vetsi sou jen ty navrchu :D. Jinak hodně moc olepene sou vsechny ( dokonce i ty fakt micro ), takze ikdyz tam je naky to semeno, tak se bzude dat kourit, akorat na sklizni se mi to asi hodne moc projevi v mnozstvi. temer cely kytky sem musel obrat od semen a tim znicil spoustu palic. Jednu kytku sem musel dokonce celou sklidit asi ve 30tém dnu květu.
Ted naky info o jídle
Tak Shiva keřík už dostava 6ml/l plagron alga grow a vypadá to že ji to jen prospíva. Stonek ma neco okolo 1,3cm pruměr. Posledni mereni asi pred tremi dny ukazalo jeji vejsku na 59cm od vrsku kvetinace.a na šířku 60x60cm. Každý den postřik Vermesfluid + 1ml/l plagron alga grow. ***** Mate s timto nekdo zkusenosti ? pridavat alga grow na postrik ? *****
Ostatni mauwi zatim teda nijak xtra nerostou do vysky, ale spise po stranach. Nicmene neni jejich rust optimalni z cehoz sem nastvanej. Btw dostavaji asi 1,5ml/l alga grow + nekdy prileju Vermesfluid + nekdy AH growt/bloom akcelerator. Vsechny sou asi pred 3my zastrihnute, ale fim sem si v jejich velikosti jeste nedovolil.
Indoor kytkám se daří celkem pěkně, je vidět že slunce jim zrejme prospiva vice nez jen umele svetlo. Za dobu co sem je mel ve skrini nesmrdeli tak moc jako ted a to je cejtit o po venku.
****** Otázečka: mam tyhle indoor kytky zatemňovat ? bojim se aby třeba neprestaly kvist a nebyly pak jen takovy sisky jakou tam sou ted. Jedna z kytek vypada tak na 70dni kvetu, takze tu bych asi zastionovat mel ne ??? diky diky diky

naky fotky za tu dlouhou dobu
Coud
Ten kerik mas fakt peknej!:frog:
Coud
Budes ty shivu zatemnovat?
Lagutoda
Po dlouhé době vas opet zdravim.
Coud: dik. mno tu shivu zatemnovat nebudu , ptz to bude asi jedina kytka ze ktery ta sklizen bude stat za to. btw si myslim ze to neni Shiva ale New purple power. :mad:

:grrr::grrr::grrr: Bylo mi už od začátku dost divný že je shiva FIALOVA. Ale porad sem to tak nejak neresil a neprislo mi to ani tak nejak spatny. Po tom co sem srovnal vsechny modeli co mi vyrostli pod lampou, tak byla tzv. Shiva nejhorsi. V tu chvili me jakousi nahodou napadlo, ze jak sem pred dvema leti objednaval semena od Seedboutique ( nirvana ) tak sem nemel o indooru ani poneti a objednaval sem Mauwi wauwi a New purple power, ale prislo mi Mauwi ( out ) a Shiva ( IN ). Podle myho nazoru mi sice dali pytlick semen od Nirvany ( obal ) ale dovnitr mi dali semena toho New purple poweru. TZN. ze sem jak debil pestoval pod lampou 3 outdoor modeli a ta shiva, kterou mam venku a doufal sem ze to bude mit hodne dobry sisky jako indoor model, je zas jen outdoor. Nevim jestli je u nich takova chyba mozna a jestli ty pytlicky zaviraji primo na nirvane, nebo az dealeri ze seedboutique a nevim kdo z nich se zmilil. Zatim sem totiz este fialovou shivu fakt nevidel, a este to tak krasne sedi s tim ze sem objednaval ten Purple. :grrr::grrr::grrr:

No zhodnoceni Shivy (New purple power)- no tak zkuruje --> taky je to ganja zeyo. Palice nejsou temer vubec tvrde, zato ale celkem pekne orosene. No podle myho proste jasnej outdoor model. :mad:

Dnes sem dal do tmy ty 2 "Shivy" , nasadil Final solution 2ml/l

Ostatni dve kytky sem jeste nechal u lampicky aby trosku dojeli.
Jednu z nich vydim na sklizen nejak v hodne blizke dobe.
Tu druhou indiku tam necham este aspon 10 dni, jelikoz jeji palice sou velmi tvrde, blizny zatim jeste celkem svetle, a zda se ze jeste neni u konce. :bravo:

Chtel bych zahajit tipovacku na sklizen z indooru ( ktera bude velmi mala ), ale jelikoz mam problemy s netem, tak sem u kamose a nemam tu sebou fotky. Jakmile budu mit moznost, snad zejtra , tak sem postnu fota.

Jinak keřík , kterej je v 15L kvetinaci uz ma celkem komplet prorostlej kokos korenama, takze budu muset co nevidet hodit do hliny, abych kyti nijak neomezoval. Dostava denne 6ml/l Plagron alga grow + 1ml/l AH micro.
Jednou za 7-10 dni vyplachnu vsechny kytky enzymama.


Zatim se smějte :smoker:
Lagutoda
.
Prvni 4 fota, by mela bejt shiva ( in ) , ale je to New purple power ( out ) takžě vojééb :mad:
Lagutoda
a tady ještě fota ze včera kde sem se vic venoval outdooru
Hulda22
mas to docela pekny hele jen tak dal at to zhuluje do komatu tipe
Lagutoda
Dostal sem totalni obloz od clena HULITKO. poslal mi jakoby 5x COB a 3x Papayu, ale zatim se z 8mi rezu ukazalo 5 samcu. to sem teda opravdu necekal. nemam moc casu, ale pokusim se poslat fotky samcu . :grrr: tohle sem opravdu necekal :(:(:(

Prý nedorozumění, proběhla nějaká domluva, akorát už nevím o čem to bylo :frog:
Lagutoda
mam tu fotky nejakych tech samcu z rezu od Hulitka :grrr:
+ neco ze sklizne new purple power
Coud
On ti poslal rezy samcu????Tak to je mrte zmrd.........mohl bys tam dat ty fotazz!
Lagutoda
jo sem mrte nasranej :grrr: , jak muze nekdo poslat rizky samce :(.. este kdyz ma v popisu misto staly clen napsany Rizkoman :(. nevim kdo tyhle popisky rozdava , ale je to nejaky zapeklity :(. nestiham, takze fota stale nemohu dodat :(
Lagutoda
.
Lagutoda
tak sem tu opet po delsi dobe. moc novyho se toho nestalo jen ze mi z 8 rizku ukazalo 5 samcu,jeden chcipl a dve kytky zatim pohlavi neukazali..
Jinak mam celkem velkej problem s kerikem. z niceho nic se mu zacali kroutit listy smerem nahoru, a uz sem jich tak 100 zkroucenejch utrhal. takze kyti uz je celkem hola, ale nejvic me stve ze se to siri postupne na vsechny listy. myslel sem ze to muze bejt prehnojenim, ale davam ji ted uz fakt maly davky, asi jako ostatnim a porad se to nejak nelepsi... nevim co mam delat a cim by to mohlo bejt :(:(. pokud vas neco napada budu rad... me zatim jen kamos poradil ze je to tim ze kytka uz nema dodastek mista pro koreny, taky si myslim, tak sem radsi hned presadil do vetsiho kvetinace.. tak snad to bude tohle. fota se budu snazit dodat co nejdriv . zatím
Hulda22
dost husty kytky
Lagutoda
je mi lito, ale nemam ted fotak takze vam nemohu kytky vyfotit. vsechny uz jsou na zahradach, nektery sou u kamose nektery mam jeste doma, ale ty stejne pujdou asi pryc. Preci jen u kamosu ve foliaku nebo jen tak na zahradce se tomu bude darit vic nez na balkone.
Kerik kterej je presazenej do 15L kyble, a zrejme se zacina trosku zpamatovavat, po jeho komatu. vse pujde do tejdne do zeme.
Budu se snazit dat nejaky fota. Zatial
Zedy
Ty jo pročítám že tě stíhá samý neštěstí, tak doufám že se tvejm pěknejm kytkám dál podaří už jen dobře a věechno bude OK čéče!;)
Lagutoda
Zedy:cao, no dik moc,ale aby toho nebylo malo,tak dalsi pruser s matkou. vcera mi rekla ze doma uz nezustane ani jedna kytka.. tenhle rok mam hold stesticko.
Matka mi rozbije lampu.
Od hulitka dostanu 5 samcu z rezu
kytky musej pryc
ve skriny hermous
.... co vic si jen muzu prat
papaja
heh lagatudo nemáš to jednoduchý
v pravdě se spíše podobáme středověkým alchymistům
ve snaze získat květ nás brzdí příliš mnoho oponentů
nedej se zastrašit přeju ať ti to dojede
hoď to někam do přírody a doufej
Lagutoda
papaja : dix za podporu, no tak kyticky uz jsou v zemi.
Zbylo mi jich nakonec 7. 1x Double gum, 2x California Orange bud, a 4x Hawai mauwi wauwi. po presazeni do zeme se celkem rozjeli a dneska bych to chtel zacit zatemnovat.
Fotak i fotku uz mam, ale nejsem ted doma, takze opet nemohu updatovat :( , budu se snazit dat to sem co nejdriv.
Zatial


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma