Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Balkon '07 - Klikni zde pro originální téma
DeThomas
Po lonskejch zkusenostech nemam zrovna chut davat neco ven, mala zahradka na balkone bude muset stacit. Mam par otazek do zacatku.
Kolik kytek myslite, ze se da rozume zvladnout na balkone? Bojim se, aby se to tam nerozrostlo v nejakou pekelnou dzungli.
Napadlo me je treba pestovat jako miniaturky, tak pul metru vysoky nebo je vyplest do mrize, co je vyhodnejsi? Stejne si ale nejsem jistej jestli to pujde zvladnout.
Jak moc to pri kvetu smrdi? Da se ten smrad nejak maskovat?
MEDICINEMAN
Zdar teoreticky jich muzes zvladnout treba 20 jde o to dat jim malej prostor pro koreny. Kamos mel na balkone v 5l kvetinacich asi 5 kytek a neprerostly mu zabradli.To mi prijde akorat. Vedlo toho v pytlich rajcata a pohoda. S tim smradem je to ruzny mel jsem modelky ktery me vitaly 15m od pole a jiny zase zavonely az kdyz jsem pomackal palici. Ale obecne maly kytky tolik nesmrdej. Rekl bych, ze kdyz tam nebudes mit nejakou jungly silenyho skera, tak se moc bat nemusis..
ako spomenul medicineman málo miesta pre korene a zastrihavať a zastrihavať a ešte... zastrihavať :wink: :D GL
DeThomas
Tak nejak to vidim. Uvidime. Naklicit jsem daval dost pozde,to jim taky trosku zbrzdi rust. Budou tam 2 Durbani (tech je mi trosku lito, ze nedostanou sanci se poradne rozrust) a pak nejaky noname kvetiny. Foto pripojim hned jak to bude mozny.
Hanulkááá
Ahoj,myslím,že lepší bude si na ten balkon sehnat řízky,než to jet se semínek.Já si dávám na ten klasickej panelakovej 3-4 a zustane mi tam akorat místo na věšení prádla:).Ohledně přerůstání:stříhat,ohýbat,tvarovat;),at se daří;).
TOZ-303
SB8...
keksik
ja mam na balkone dve kytky jedna cca metr druha tak pul ale hustejsi,...a zatim v pohode,ale taky doufam ze to nebude smrdet :)
Bazz
No to mi jich tam máme s kámošem 7 a myslím, že se to taky dá, udělali jsem jim extra foliovník, tak jedou jak zažehnutý!
Hanulkááá
Ahoj,nějaky jiny fota nemáš? třeba info o hnojivech atd..nebude? Pěkny fota a pěknej thread is here http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=29317 jen tak informačně;)...
levap20
citace:
Původní příspěvek od Hanulkááá
Ahoj,nějaky jiny fota nemáš? třeba info o hnojivech atd..nebude? Pěkny fota a pěknej thread is here http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=29317 jen tak informačně;)...

Díky moc, ale ze mě si radši příklad neberte:D:D Asi to zkončí katastrofou;)
Hanulkááá
citace:
Původní příspěvek od levap20

Díky moc, ale ze mě si radši příklad neberte:D:D Asi to zkončí katastrofou;)


:D:D:D,jen jsem chtěla poukázat nato,jak by měl thread vypadat,ne jen jedna fotka,bez nějakyho popisu a konec;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma