Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
vyuziti CO2 z rostlin - Klikni zde pro originální téma
Schpaniel
Resi se umele syceni atmosfery v pestirne CO2 (kvasnice, suchy led, tablety, bomby atd.) Moje idea: Mit dve izolovone komory - kazda ma vlastni svetlo i ostatni vybaveni. Perioda v komorach je nastavena tak, ze kdyz je v jedne z nich tma, v druhe se sviti (samozrejme prunik techto dob nebude na kvetu plny)
V teto fazi je to myslim kazdemu jasne - vypne se ofuk i ventilace, odtah ve spodni casti komory, kde je tma, transportuje vzduch bohatsi na CO2 do komory, kde se sviti. To stejne samozrejme i naopak..
Co myslite, vyprodukuji kyti dost CO2 na to, aby to melo smysl?
Dejwik
Je to zajimavy napad a slo by to prinejmensim zkusit, jeste by se musel menit smer odtahu a pritahu vzduchu v zavislosti na tom, ktera kytka ma tmu a ktera svetlo. To se da snadno zaridit pouhou zmenou polarity zdroje energie, o coz se muze postarat i ten sami casovac, ktery je napojen na svetlo.
Galen Aldaron
Ahoj,

zajimavej napad, nicméně přesto nesmyslnej. ;) Kytka sice CO2 v určitou dobu uvolňuje, ale netvoří!! Uvolňuje jen část z toho, co předtim nafixovala. Jde navíc pokud vím tak maximálně o třetinu toho, co přes světlou část dne přijala, takže málo.

Mnohem lepší se u kytek na nějakou dobu stavit a něco jim tam nadýchat, pokud neni ve skříni přívod vzduchu z místnosti, kde někdo žije či z venkovního vzduchu ...

viz. např.: http://grower.cz/forum/showthread.p...0217#post310217


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma