Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
test PC BOX - pouze usporky - Klikni zde pro originální téma
sky-triper
PC BOX - úsporky

Tak rozjel jsem PC Box také . . . hodlám používat pouze úsporky, protože zatím každý kdo na nic jel pak přehodil na sodík . . chci se pokusit pod tím vykvést aby se dalo konečně srovnávat - tak mi tu prosím nepište chytrácké rady že sodík je lepší (to vím a když budu moc chtít tag si ho můžu koupit) . . . .

Nyní k samotnému boxu je to komp o výšce 40 cm . . . (proto chcu jen usporky). . . . . - chlazení PC ventilátor . . zatím jeden jen jeden na ofuk protože druhej na odtah se mi nejak pojebal a shanim nové trafo (pokud byla chyba teda v trafu no) . . . . jinak jako nepoužil jsem nic jiného než alobal jelikož nemám doma folii z growshopu a kupovat se mi ji nechce (poštovné stojí víc jak folie) . . . pokud byste měli nekdo tip kde se dá sehnat (krom growshopu - ten nemám v okolí bydliště)

Mno a jinak zatím jedu semínka z předchozího roku . . . . řízek bych mohl dostat tak za 2 až 3 týdny . . . . .

PC BOX nechci jako pěstírnu pro velkou sklizen (na to mám outdoor) ale spíše jako pokusnou laboratoř - pokud by se nezdařilo ted na začatku v produkci kytičky tag si je nechám na pozdeji k určovaní rodu kytiček abych se včas zbavil samců

To by pro začátek snad stačilo . . .
Freedomek69
no hele nevim jestli se ti to hodí a jestli se s tim chceš srát - ja sem používal alobal..teda jako každej napíše, že alobal nejni vhodnej - ale ja to upravil tak že sem ho normálně polepil izolepou ( průhlednou) no a bylo to OK..alobal sem nepoužívá protože po čase zoxiduje a už tak dobře neodráží světlo a ještě je problémovej s teplem..takhle varianta je asi úplně nejlevnější a myslim že teplo taky moc řešit nemusíš.
sky-triper
mno tag kyti je zatím malinká tagže ji je to ted ještě jedno . . . . ale chci si to vyřešit až povyroste (což je u usporek na delší dobu) . . . zkusím to OBI nebo BAUMAX . . . . kdyby to nevyšlo tag si nekde vysockuju bílej sprej na auta (tech má každej dedek plnou prdel pokud má doma bílou škodárnu) . . . mno ten alobal je právě psycho - srat se s tím a pak za čas zjistit že je zhnědlej a muset to měnit . . to se i zase tolik nechce no . . . .
. . . nemáte někdo ještě tip na 12v trafo ? hledal jsem mezi starejma trafama od mobilu nebo cd přehravačů a ty jedou všecky jen na 4,5 V . . . .
Freedomek69
no tak právě prot sem to lepil - aby to zůstalo pořád stejný..díky tý izolepě se k tomu nedostane vzduch ani nic jinýho takže to nezhnědne..ale tak jako pořeš si to jak chceš..
jinak trafa na 12V - nabíječky na mobil určitě ne - leda že by ten mobil byl tak 100 let starej :)
no jinak možná si ňáký trafo koupit nebo zkusit někde sehnat nabíječky na aku - někdy bejvá 12V někdy 24V
no a nebo si někde sehnat PC zdroj..to by neměl být problém
sky-triper
jj ten pc zdroj mám ale to je moc velké a zbytečně by to zabíralo místečko . . . . a talky hřeje . . . . a hučí . . to radeji to trafo. . . .
Freedomek69
jo a hele nejni pravda že každej přešel na sodík - co píšeš na začátku..já sem začínal na úsporkách a pořád sem u nich..teda těd ne - pač stavim novej box a ještě na to nemam všechno potřebný..teda jako box už skoro mam postavenej ale brzdí mě do něj světla..ty ještě na klecka shopu nemaj..
jinak klidně koukni na muj thread jak to u mě začalo - uvidíš že se pod tim dá něco vypěstovat..sice samec ale tak pořád lepší než nic..
MedvedBrtnik
Čau, hele já bych určitě počkal na ty řízky a udělal Scrog, určitě z toho bude víc kuřiva. Jinak to máš v pohodě, původně sem chtěl jet taky v bedně od PC, ale přece jen jsem si pořídil skříňku. Tak ať to roste :beer:
onrejblesk
2 sky-triper : no kdyz teda jedes pod tea usporkama tag to dej aspon co nejbliz to pujde jelikoz pod usparkama se to bdue dost tahnout (podle me) a to by ti zabralo strasne moc mista..
jo a jeste.. ten sperj jak rikas.. tag na auta tam nedavej.. za 1. plechovka autolaku stoji asi 130(+-) a je ji 300mg a plechvka noramlniho spreje stoji cca 100 a je ji 500mg.. tagze se to moc nevyplazti.. a rozdil v tom je asi "pro nase ucely" neznatelnej.. na aute asi je videt ze to nenji autolak..:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma