Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
150W 10xWhite widow a 2peacemaker - Klikni zde pro originální téma
Radovan
čauky sice to není nějak moc good,ale kytičky rostou pěkně.Jsou to řízky od jednoho člena z Groweru.
Světlo 150W
Půda pro pelargonie+perlit
Hnojivo AH bloom2 jedničku ani trojku nebudu kupovat,dvojka bude stačit.
Pojedu tam 12kytek,ale budu to střídat bude tam 6ks a po 12hod je vyndám a dám tam druhou várku po 6ks.Ona ta skříň je na 12ks najednou malá.A jak sem už psal je tam 10WW a 2Peacemaker.
Radovan
asi den před přepnutím
Matrixx
to Radovan: doporučil bych používat všechny tři složky hnojiv,protože BLOOM obsahuje především P a K a třeba MICRO složka obsahuje mnoho mikrosložek jako Mn,Fe..... které jsou pro správný květ a růst taktéž nezbytné a o GROW složce nemluvě obsahuje dusík a ten je pro růst neopomenutelný :wink: a co se tíče přehazování kytek sem tam taky to neni nic dobrého ......Pěstu Zdar
Radovan
Já vim,ale ještě mám nějaky levny hnojiva a to přehazování mám z toho docela hruzu.
Capo
Už tě chci vidět jak ani párkrát za těch 60 dnů nezapomeneš přehodit včas. Kytky budou dost zmatené a podle mě se to určitě projeví na výnosu.
Radovan
Capo:máš pravdu a taky mi někdo psal,že by se mohl udělat Hermač a to fakt nechci.Ale jinak to nevidim jak to pořešit.tady skřínka
Radovan
čauky dnešní fota...takový maličký trpajslice:girl:
Radovan
Fotky...
Radovan
čauky tak sem tam nakonec nechal 8ww a 1P zbytek sem si dal ven.Holky sou pěkně v květu a krásně voněj,hlavně doufám že z toho bude na pár brček:)
Radovan
čauky to k tomu nikdo nic nemá?Aspoň něco...né??
Radovan
C.R.E.A.M.-jj máš pravdu.
Takže 18hod sem jim svítil okolo 12dnu. Den květu by byl 15den ale oni začali dost brzo sami kvést a tak sem je nechal a jel 12/12 ale je to škoda,doufal sem že se ještě povytáhnou tak +-15čísel víc.Škoda ale i tak se modlím aby do sklizně udělali co nejvíce co budou moc udělat.Ještě je docela brzo odhadnout kolik tak asi toho bude...jen,aby toho po usušení nebylo tak málo že budu mít jednu trpajslici na jeden den:) hnojivo mám furt tu AH2bloom a trošku sem dostal od kámoše phytaminu.
Radovan
čauky mám problém se slečnami...nemám zrovna foťák abych poslal foto:(ale zkusím to ukázat a popsat na jiné fotce.Dělá se to na7WW z 10wdovek a Peacemaker
jede krásně...ty listy co jsou bílé pomalu seschnou a pak odpadávají:( to foto je starý teď už sou paličky jednou takový,ale taky sesychají jako kdybych je nezalejval a taky už nejsou tak pěkně oroseny pryskyřicí...přitom hnojivo maj...vrcholy kytek jsou od světla necelejch 30-35cm mohlo by to bejt tím????Díky moc.Radovan
Ps:v pátek nafotím
C.R.E.A.M.
Na 30 cm 150kou určitě nic nespálíš. Jestli to neni postupný proces (min. týden) tak bych řekl že rychlé zežloutnutí listů může být způsobeno jedině reakcí na hnojivo...

V minulém příspěvku také píšeš něco o phytaminu, stříkal si phytem v květu?

Jak máš pořešenou ventilaci?
Radovan
Myslím,že hnojivem to nebude to by žloutly všechny ne?A všechny dostávají z jedny konvičky...phytaminem sem je vzal jednou a to o den dřív co sem to psal tak to je 13den a bylo toho jen trochu.Nad světlem je na odtah a pak v jednom rohu fouká na kytky...jsou to větráčky z kompu,ale už sem jel větší kytičky a stačilo hlavně ty dvířka mají mezeru a je tam16až25stupně :(tak nevím.Raději je 3den zalívám jen odstátou čistou vodou.
C.R.E.A.M.
Prošel si tu encyklopedii nemocí? Někde sem to tady viděl, je tam nafoceno spoustu druhů poškození listu a k nim příčiny, tam si to krásně najdeš..
White_WidowW
Jinak tebe K+ sses pasak ...hesky to wyzira...a ta krasa pro oci no nadhera :D

Prosim te kdybys mjel seminka... nedalo by se nejak wycenzowat ...chtel bych mooc ...ale nemusi to bejt hned.... tak by ste potešili moji žarowičku a hlawne...mne....kdy by neco rad se nejakym spusobbem domluwime :D
Radovan
Krupieer:Možná to bude stejny,koupim si dnes TRACE MIX od BIONOVY a doufám,že se ještě pěkně obalej a nafouknou:)dik za info.
Radovan
čauky všichni smutná novina WW aPeac sem vlastní chybou skurvil...zapomněl sem je zalejvat a rozvicet tak byly víc jak 3dny o suchu a tmě:( :( a vypadají hrozně.Z 10ww a 2peac sem tam nechal 10w a 2peacemaker sem si dal hned ven a dneska,když sem to viděl tak sem hned raději čtyřiWW vzal a dal taky ven.Takže tam nechám 6kousku jestli z toho vůbec něco bude:( Doufám,že za tohle nedostanu -K:)
Hy3nA
ty nemáš časovací hodiny(nebo jak se tomu řiká)???
vždyť to stojí 100kč a ušetří to hodně práce a starostí
Radovan
Hy3nA:měl sem než sem je omylem utopil:(
Radovan
lubinov:určitě...doplatil jsem na svoji lenost.
Myslíte,že z toho ještě něco bude?Když ted budu svítit a zalejvat jak se má:)
Celller
Zdar, tak uprimne, z toho uz nic nebude, sklid to a zasad znovu, kup si misky pod kvetniky, at tam nemas takovej bordel;)
Radovan
Tak co myslíte lidičky je to zbytečný mám to sklidit...Nebo nechat???
Celller
dyt ti to pisu ne, nema to cenu, nemas na nich ani zadny listy, ty kytky sou v podstate uz odepsany, zase prepinat na rustovou fazy, zbytecny, ty klytky sou uz moc nakvetly a uz by ani nemeli silu, normalka to sklid, nechci te tady poucovat, abys nebyl nastvanej:)
Kaspars
Vysaď si znova.
Radovan
Celller:jasný já sem takovej blb taková škoda.Zítra to seknu:(
Naopak sem rád,když mi někdo písne svůj názor nebo poradí.dik


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma