Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Krá LOVE hradecko - Klikni zde pro originální téma
Papek
Zdravím své krajany.
Tento thread jsem založil asi proto, že by bylo dobré poznat nějaké growery z našeho kraje trochu blíž. Napadlo mě to právě tehdy, když jsem přemýšlel o tom, kdo by mi mohl zalévat kytičky, když třeba o prázkách 14 dní nebudu doma. :) Myslím, že se tu určitě najdou nějací groweři, kteří budou ze stejného města nebo i vesnice. :D:D:D

Kdyžtak sem napište jen okres, kde bydlíte a nějakou stručnou zprávu o tom jak a co pěstujete. Jestli je tento thread duplicitní, tak ho smáznu.

Já jsem z okresu Trutnov-pěstuju tobacco virginia a taky trochu nějaký no name na outdoor. :)
Grady
Ha, trutnovák, co pěstí tabáček. A já si domluvil sazeničky až z Práglu :( Momentálně sonduju řízky na ven (trochu pozdě) a nějaký noname mám u pár lidí. Zřejmě brzy pokecáme, ten tabák mě zajímá.
Papek
Proč by bylo pozdě? Já myslím, že je v pohodě teď vysazovat řízky. Já jsem slyšel od jednoho growera, že sázel sice semínka, ale až někdy 1.srpna a jak ukazoval, tak mu vyrostly docela pěkný kytičky. :D

Doufám, že nás je tady aspoň trochu víc než dva. :)
PS: Ať žije Krakonoš a Primátor.... :D:D :D
Lu$$ieN
Zdravím jsem na groweru novej a sem rád že tu máme krajany jsem z okolí trutnova ! Pěstuju outdoor a právě si zařizuju indoor. Skušenosti teprve zbírám ( krakonoš je NEJ !!!! )
Papek
Pěstuje tu někdo z krajanů taky tabáček???teda kromě Gradyho :)
Lu$$ieN
S tabákem zkušenosti fakt nemám ale nemuselo by to bejt špatný , než furt jen cpát do toho cigaretovej tabák. Slyšel jsem že někdo místo tabáku přidává technický konopí ...... není to blbost ???
Papek
To víš, je to moc hezká rostlinka. :D O tom tech. konopím jsem neslyšel, ale říkal jsem si, že bych to taky vyzkoušel pěstovat. :)

Jinak mi zbylo několik sazeniček tabáčku - jsou velké asi tak 5 cm nebo nějak tak -, jestli by nějaký ,,krajan´´ chtěl, tak se určitě domluvíme. :)

1, asi taková velikost
Lu$$ieN
Tabák se pěstuje stejně jako tráva nebo jak ??? nikdy jsem o tom nic nečetl . Nemáš nějaký fotky hotový rostliny ???
Lagutoda
Lu$$ieN : tabak se pestuje jako rostlina kazda jina, ikdyz s ni nebudes nic delat ( treba hnojiva atd ) tak proste vyroste, jako obycejna rostlina. Sice nase podminky pro ni nejsou idealni, ale slunce ji postaci. Jak myslis to ze se to pestuje stejne jako trava ? :) btw taky VĆ
k/-\pr
Čusss..
Ja sem Nachodska a tak vsechno,mam jednu WW ve skleniku,ale jinak to je 1,hlavne ze to skuruje ..kdyby jste se nekdo ozvali z okolí byl bych rád napište..zatim....
Papek
Tak tady ještě přikládám to zmiňované pivo Krakonoš. :) Najde se tu taky nějaký místňák nebo fanda tohohle zlatavého moku??? :D:D :p:
Rákosníček
jo jo krakonoš je nejlepší, ale sem z prahy......
Papek
tak to slyším rád :):D, ale Krušovice taky jsou docela dobrý :D
Lu$$ieN
Tak to jsem netušil že Pražáci dokážou ocenit Krakonoše ( congratulation ) !!!! Jasně že na tom jsem odkojen !!! to asi každej správnej krajan ne ??? Škoda že nedělaj Ganjanoše ;)
Kub@s7
Čawec všichni..:p:

Ja jsem z nachodska.

Pěstuju out i in.

Pivo jedině Gambrinus,no a dobře točenej Primátor taky neni špatnej :beer:

Tak pište pište,neřikejte že nás tady z tohohle krásnýho kraje :punk: není víc :pimp:
Grady
No já, jako týpek z města trutnova, rád prolévám místní značku hrdlem. Postřeh: Je to snad jediná značka, která má zimní a velikonoční edici etiket na lahváčích :)
Papek
Tak se nám to tady trochu rozrostlo, to je moc dobrý. :)


Nenajde se tu nějaká growerka - krajanka - ?Kdyby byla z Trutnovska, to by bylo super. :D
Lagutoda
Mno teda musim se priznat ze krakonose sem mel asi 4x a to povetsinu casu , kdyz byly naky kalby na chatach nebo tak , a jako ze by mi to chutnalo jako pivo to moc ne :). asi sem moc rozmazlenej Gambáčem a Plzní . ale tohle mi fakt nejede :)
Zamite
Zdravím,neměl by tento trýd být trochu někde jinde než v úvodu do Groweru :rejp: jinak taky VČ Rulezz ...Náchodsko a Okolí :D
Lu$$ieN
No na tý velikonoční čtrnáctce jsem byl naloženej dva tejdny minimálně!! za 14 Kč to je nejlepší poměr cena výkon !!!! ( copak zajímavého ten klučina psal že je bez ůčtu ?? )
Papek
Myslím, že nic zajímavýho, ale byl to podmírák. :D Bylo mu míň jak 18. Jinak ten velikonoční Krakonoš je opravdu delikátní, škoda, že nedělají čtrnáctky po celý rok. :(

btw. Nepojedete někdo do Trutnova na PIVOFEST??? nebo, jak se to jmenuje, myslím, že to je v sobotu 9.6. :)
Lu$$ieN
To mi povídej Krakonošovi člověk musí přijít na chuť !! já jsem po něm měl ze začátku sračku ale to bylo tak v 15letech :D JAk se daří tabáčku ??? Mě zatím všechno roste pěkně až se bojím že se moc táhne
Zamite
pardon,nemělo to být ve zlém úmyslu :angel:
To Papek : Myslím si že tvému Krákorovy se vyrovná 13-náctka od Primátora,polotmavá záležitost,sic leze do hlavy rychleji,ale šmakuje :)
Lu$$ieN
NA ten pivofest bych jel kdybych nemusel pracovat ale dorazil bych tam nejdřím tak v sobotu ve 12 hod takže možná. Doufám že sem příjde ještě Pár krajanů !!!! Čím víc tím lépe
Lu$$ieN
No nemyslím si že něco polotmavého dokáže přebít světlého krakonoše 14° ale každej šmakuje něčemu jinýmu že ????? Pěstuješ něco Zamite ????
Zamite
no máš pravdu,proti gustu žádný dišputát,či jak se to píše...
samozřejmě na outu,tabáček,víno,doma banánovník a tak nějak vše co roste:D
Papek
Tabáček roste pěkně, někdy přidám další fotky. :) Jinak ten polotmavý Primátor 13 je moc dobrý, ale jestli jste měli třeba toho nejsilnějšího tmavýho primátora, tak to je opravdu hnus... aspoň pro mě. :)
Zamite
myslíš čtyřiadvacítku?ta není moc dobrá,sladká jak h*vn* z nutrie :)
edit: teď nevím,jestli je tmavá...abych zas neplácal nějaký kraviny :confused:
Papek
asi tak no .... byli jste už někdo na nějakým pivofestu?? to musí být asi mazec co? platí se jinak něco za vstup? já jsem ještě na tomhle nebyl :)

máš pravdu 24 je tmava a humáš, jinak světlá silná je myslím 21 rytířský, ten docela ujde....:D
Zamite
ten jsem ještě neměl,ale vyzkouším :)
byl jsem teď na Den s Primátorem,docela šrumec,vstupný se neplatilo...hrála tam Gaia Mesiah,asi 4.tisíce lidí a tak 40 ve stínu :D ale stálo to zato
Papek
to věřím, to muselo být dobrý... Byly tam taky nějaký soutěže třeba v držení tupláku nebo v pití piva??? Jinak ty bys jel na ten fest Zamite?
Lu$$ieN
Na nějakejch už jsem byl najdeš tam druhy piva který jsi vživotě neviděl a v tom vedru to musí bejt brutus . Jo a když je u toho dobrá hudba a kámoši tak je to k nezaplacení.
Zamite
jestli tam byly soutěže to nevím,přišel jsem akorát na tu Gaiu a i tak asi o 15.min. později,no docela bych jel,ale už mám teď na sobotu program v podobě zkoušky,takže asi tak,
jináč zde na G je trýd http://grower.cz/forum/showthread.p...=Jaromer+Nachod tam se jednalo o nějaký srázek ale nevím jak to dopadlo... :)
Grady
2 Papek: Vstup na Pivofest je tuším 60 kachlí. Byl jsem akorát vloni a měl v úmyslu ochutnat všechny druhy. Lišácky jsem začal od nejmocnějších 24stupňových s úmyslem propít se až k desítkám. Ovšem sortiment byl široký, skončil jsem na plech u čtrnáctek :D Letos jdu určitě, tak se můžem dohodnout na ICQ a pokouřit.
Papek
Tady přikládám fotku plakátu k této akcičce v Trauči, která se koná 9.6. :)
Papek
Jinak další týden v sobotu - 16.6. - se bude konat taková bitva - rytíři, historické zbraně, hodně chlastu atp. .. :) koná se to v Hajnici - nedaleko Trutnova :D

jinak, jestli bystě někdo jel na bitvu, tak mi klidně písněte pm nebo do threadu, já tam budu na 100 % :D:D
Lu$$ieN
Zdar lidi tak jak vám roste ??? Já se musím pochlubit že mě zatím jo :D a Pěkně !!! Byly jste někdo na kunčicích ??
Grady
Lu$$ien: Kytky jsem neviděl dobrý dva tejdny, jsou u kámoše a ten se mi o ně víceméně stará. Na balkoně mi v pondělí vykoukla z hlíny další várka. V Kunčicích jsem byl letos potřetí a čím dál lepší program. Jinak v Trutnově už nějakej ten měsíc funguje growshop, kdyby někdo z okolí nevěděl a potřeboval. Bulharská ulice ( od radnice směrem k bengaboys ) vedle TWN, projdete fotokrámkem a nahoru do patra.
Zamite
Dávám tady odkaz na ten Trutnovský G-shop
ZDE
Z.
Grady
Tak letos rekord - vyškubal jsem celkem 19 samců a zůstalo akorát 8 holčin, který jdou krásně do pálek. Bohužel mám možnost je vidět jednou za 14 dní, takže se semenům zřejmě nevyhnu. No, lepší oprcaná čutka, než nic. Pak mám ještě 9 opožděnejch 20cm kousků víceméně na pokusy, včera jsem je FIMnul. Jak jste na tom vy, krajané ? Jinak jestli se někomu ztratily kytky v regionu Mladé Buky a Svoboda nad Úpou, chytili jsme jednoho nenechavce s lopatkou a motyčkou. Pošlete PM, seženu jeho adresu a můžete podniknout trestnou výpravu, aby si pořádně pamatoval, že krást hulení se sakra nevyplácí. Čuste.
Papek
zdravím
Opravdu 19 samců? To je teda mazec!!! Já mám asi 20 kytek a z toho vím, že 9 samic, tak to je nic moc, ale musím tam jezdit jednou za tři dny to zalévat. Jinak moje kytky jsou velký asi tak 1 m, doufám, že už neporostou, aby mi nepřerostly kopřivy. :D Ty mají asi 1,5 m.
Myslíte, že je blbost udělat ještě radikální řez teď před květem???
Grady
Papek: Tak na to jsem malej pán, abych ti poradil. Radikální řez = víc palic, ale aby se třeba po řezu neopozdily a nebyly chudší. Hnojíš ? Já jedu 1,5 odměrky Kristalon start + 1 odměrku Kristalon plod a květ. Ještě plánuju přidat slepičáky, ať je víc fosforu na květ.
Papek
Já hnojím pouze OBM, ale ta půda tam je dost dobrá, tak myslím, že to stačí.:)
k/-\pr
tak ja se pridam...tady jest moje prace

http://grower.cz/forum/showthread.p...3084#post583084
Papek
A vy někdo plánujete nějakou akcičku - kalbičku??? Třeba i něco malýho, mně by úplně stačilo zajet někam do hospůdky na kole na pívo. :D ... a pokecat o growu :) kdyžtak mi napište pm
Nemáte někdo kontakt na místního matkaře? jaroměř, dk, hk?
stačí nick na groweru.
Diky
Papek
Vánoční a vlikonoční čtrnáctka jsou fakt super!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma