Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Cropmax ve květu? - Klikni zde pro originální téma
Mr. Figaro
Věc jménem Plagron Cropmax se mi celkem osvědčila co se rozvětvování týče, ale píše se , že to lze použít jen na období růstu a mě by zajímalo proč? Dyť těm kytkám to musí jen svědčit i ve květu. Má ty vlastnosti že podpouje rašení větví(+ještě kotel dalších pozitivních věcí), ale to se přeci od dobrý palice žádá ne? čim více postraních minivětví tim kompaktnější, větší a hlavně výšší palice...
rkcz
Mr.Figaro: Kdyz ti ma kytka kvest tak chces aby ti rostla? Je sice pravda ze po prepnuti na kvet kytka pokracuje v rustu, ale podle meho nazoru je cropmax pravem vyhradne na rust.
Mr. Figaro
Já chci aby rostla a zároveň se vyvýjely květy,,,

citace:
Původní příspěvek od rkcz
je cropmax pravem vyhradne na rust.


ale proč?
rkcz
Mr.Figaro: Muj nazor jsem ti rekl. Kdyz chci aby rostlina rostla dam ji 18/6 a ne 12/12. Kdyz chci aby kvetla tak ji dam 12/12. To same hnojiva ... nebudu kytce cpat hnojivo urcene na kvet kdyz chci aby rostla. To je to same jako se ptat proc se na rustove fazi nehnoji napr kvetaku od plagronu vzdyt ta rostlina preci bude rust taky. Dokonce i na strankach plagronu doslova pisi: "Cropmax používat výhradně ve vegetativní fázi." nevim, ale myslim si ze oni by mohli vedet proc to rikaji. Tohle je jen muj nazor, za zamysleni to ale urcite stoji mozna i za pokus. Nebo se tu objevi ultra-mega-hyper chemik a vysvetli nam to vsem :))
soulQuake
je tam napsaný, že jestli chceš pořádný kvítka, tak to máš narosit před nástupem na květ, tak bych to udělal ... pouzivat to v kvetu by bylo asi jen plytvani cropmaxem
No to by me taky zajmalo,ted sem si ho koupil a na strankach pisou,ze kdyz ho pouzijes,tak kytka sama pozna na co ma ty ziviny,mineraly atd. pouzit(dyz to prcnes na reziva-rychlejc zakoreni,dyz na kytiiz-rychlejc se vetvii,a dyz pred kvetem-rychlejc se prepnou na kvet..a tohle me pravje zajiimaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Proto taky pisu tenhle prispevek,jedu tenhle rok Nebuly,Santa Marie,Bile Rusaaky atd atd venku,a mozna ty kytiiz budu muset primet ke kveteni o nakej ten tyden driiv,nejakyma kvetovyma hnojkama,alga bloom,pk 13-14 atd.A zajimalo by me jestli s timhle ma nekdo zkusenosti.Kdyz budu cropmaxem kytiiz strikat nekdy v srpnu,tak jestli mi fakt rychlejc prepnou na kvet,nebo se budou vesele vjetvit daal,a bude to mit spiis opacnej vysledek.diky
rkcz
Free_tekk: Kytka roste nebo kvete podle svetelne periody - tim se ridi. Na vsechno jine ti kytka kasle, muzes ji to rikat stokrat muzes ji cpat hnojiva na kvet horem dolem a stejne ti poroste jestlize bude mit na to svetlo. Ale zkusit to muzes, to ti zakazovat nesmim :)
Ehm....tak to jako pravdu sice mas,zaklad je fotoperioda,ale eksistuji i kvetove akceleratory a hormony jako treba SuperBud kterej obsahuji primo hormony diky kterym kytka venku rychlejc zacne kveest..Bohuzel to prej neni k dostaanii.Tak sem cekal ze mi nekdo poradi neco podobnyho,co je v obehu,a ne ze mi nekdo rekne neco co je tady psany hlava nehlava.
Cicmon
rkcz: ehm, tak s tim tedy nesouhlasim, kdyz budes mit kytky venku a potrebujes je nahodit na kvet, tak do nich lejes horem dolem kvetak a oni zacnou prekvapive kvest :eek:.
Kdyz budes cpat kytce na kvetu hodne dusiku, bude mit prekvapive sklony rust mnohem dyl :eek:
Cicmon: asi tak nak
Cicmon
scatche: no prave rustovy hormony, phytak ani ne, cropmax jo? Phytak klidne strikam do 2.-3. tydne jak pises ty, podporuje tvorbu cukru, takze proc ne :)
,,,,ale co cropmax - primo na nem pisou nikdy nepouzivejte v kvetove fazi - tudiz otazka je - vyplati se strikat cropmax taky do 2.-3. tydne :wink: ?

btw. IMHO phytak do roztoku je blbost - rozredenej se kazi (vim, ze nekteri growingu znali lide to delaji - otazka pro ne - nezacne tak trochu v bublaku hnit?) a lejt tam cropmax, to uz si clovek rovnou muze koupit GS :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma