Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Nečekané změny..plísně..Přemek Podlaha - Klikni zde pro originální téma
andula.thc
Chlopaki, tak tu mám jeden problém, který, si myslím, by se mohl trochu rozvést v diskuzi. Asi před týdnem jsem přesadil rezně, jde o bubbler, takže je možno pozorovat všechny abnormálie celkem pohotově.Hnojím Advanced Hydro. Více méně se chytly celkem dobře až na to že: u všech se vyvíjí kořenový systém obstojně ( nebudu to zas vychvalovat do nebe, ale fajn pokoukáníčko) až na jeden bubbler. Kytky budou ve finále asi pouhých 50-60cm vysoké, takže jsem je umístil po dvou na jeden kýbl.V jednom bubbleru se mi však asi do 4 dnů na stěnách objevila jakási houbička podoby jakoby malých vatových chomáčků(ostrůvky tak 3 mm po stěnách kýblu).Tato se mi uchytila i na kořínkách oněch dvou bobišků a né a né se toho zbavit. Kýble jsem FAKT důkladně umýval horkou vodou a normálním přípravkem na nádobí, potom ještě důkladně několikrát vymýval čistou vodou a až pak jsem se pouštěl do osazování.Nevím,asi nečistoty, ale opravdu si nejsem vědom toho, že bych něco zapinkal. Na rostlinkách zase není až tak vydět, že by je to moc poškozovalo, ale při pohledu na kořeny mě bolí srdce, protože v porovnání s vedlejším bubblerem to je opravdu znát, že tu něco není v pořádku. Tudíž můj dotaz na všechny:existuje něco- postup, přípravek, fígl, kterým bych se oné FUC..´N houby mohl zbavit. Je to jako taková vata nebo sopel přichycený na koříncích. Nejsem si jistý, že by pouhé sprchování nebo jiný mechanický postup byl 100%účinný(kartáčovat kořínky by asi nebylo to pravé ořechové,co?), nicméně dám na vaše rady.
P.S.- Help me somebody!! K+ rádci, který pomůže!!
smokiee
Výskyt řas/hub způsobilo zřejmě prosvícení světla do roztoku. Zkus celej kbelík včetně víka oblepit černou páskou a jako desinfekci můžeš použít peroxid vodíku. Nepřežeň to s koncentrací. Přidal bych asi 1 ml do 10 l. Jinak zkus víc hledat.
andula.thc
Díky, to by mohlo být relativně příčinou, avšak...stěny jsou olepené černou folií, ani to nebylo zas tak súrne, bo kbelíky měly červenou a tmavě modrou barvu(nic jsem nechtěl nechat náhodě) a víka jsem přestříkal taky na černo. Myslím, že to asi světlem nebude, ale přesto to všechno projedu...asi už po 10....abych měl čisté svědomí...raďte,raďte,jsem z toho takový ňáký řpešlý.Víte jak-jsem od přírody zkoumavý typ a nevím si rady. Mějte se Andy.JAH


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma