Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
FiRST iNDooR by želviK - Klikni zde pro originální téma
Lupus
Skříň sem zprovoznil asi tak 10.1.2007.Skoro dalo by se říct že je venku tak přes zimu to moc nerostlo.Jak se ale nastartovali jarní teploty tak se nám mrška pěkně rozrostla.Hnojka na růst byla HORTUS co mi zbyla z minulého outu.Na květ sem si koupil OBM na nic dražšího sem neměl.Výbojka je od PHILIPSU 70w son-t.Stěny sou pokryté bílou matnou barvou "odstín 1000".Ventilace jeden 15cm větrák.Stínítko původně domácí výroba z hliníkového plechu ale nalepil sem na to alobal.

S pozdravem Zelvik

btw kvetinace neuznavam :punk:

EDIT : do žádného textu zveřejneného v tomto threadu nezasahuji ... vse je pouze prekopirováno a vlozeno sem ... vsechny texty az na tento edit berte jako želvikovy citace ... diky za pozornost ;)
sky-triper
mno tak k tomu stinitku . .. . jako newim esli si tu něco četl ale ten alobal je opravdu nejhorší (hned po bílém papíru) . .. . . tagže radej bych tam nechal jen ten plech ;-) . . . . koukám že kyti sou už v květu. . .jak dlouho kveteš? . . . a co je to za model ? . .. mno a co teplota ? ten větrak co tam máš asi moc nechladí spíš jen hybe vzdechem. . . . nechceš si tam dát aspo jestě dva PC vetračky ? a tu lampu bych možná taky zvedl. . .

mno a jinak nechapu proč nejdeš SOG . . pod 70w bych nenechaval tu kytku tolik vyrust ted je skoro pulka ve stinu . . . jinak jako GOOD LUCK . . teším se na další fota !!!
Lupus
Teplota v noci 15-17 Přes den 22-24C ,Odruda bude v tajnosti dokuď nebude finále.... G sem pročítal ale alobal je druhej po bílé barvě a určitě odrazí víc jak ten plech.. 3 týden květu právě valí.Ahmedova a Lupova zásluha těmhle G děkuji velice mnoho.Jelikož Modi mě smázli poprvé že sem byl nějákej uź si to ani nepamatuji a pak že sem byl nezletilej.Nebudu se zlobit nemá to cenu.....
sky-triper
hej a tu teplotu si měřil u vrcholku ? nebo si ji četl z toho teploměru co máš položenej u země ? . . . . mno k tomu stínítku . . .psal si myslim že je z hliníku ne ? taxi myslim že by mělo odrážet podobně jako ten alobal . . . .ale to není tolik duležité . . . spší se mi nezdá ta teplota - používaš el. teplomer co má čidlo na drátku a navíc si pamatuje MX a MIN. . .. - vřele doporučuju (dá se sehnaj kolem 500 dost slušnej)
AHM4D
na tu bídu ti vyrostla docela hezká kyti, šišiny jsou nádherný, snad ji i sklidíš a bude chutnat;) at se daří želvíku
Lupus
Pro sky-triper.No jak se to veme,vona je stálá tak jak nahoře tak i dole.Díky tomu větráčku kterej teplo od výbojky rozfouká.do stínítka se mi neštvi hehe.Ty teploměry máme doma 2 jak s čidlem na drátku tak i bezdrátový.
sky-triper
2 LUPUS: . . .. ok . . . .stinitko ti necham bejt . . . jen bacha na žloutnutí alobalu . . . kyti vypadá krásně tož by bylo škoda kdyby stradala . . . . . těším se na další PHOTO UPDATE . . . k+ to Lupus
AHM4D
citace:
Původní příspěvek od sky-triper
k+ to Lupus


spíš k+ to želvík ne:D:D
sky-triper
AHM4D - ne ne to LUPUS . .. on přidavá příspěvky. . . :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma