Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
sklenik.noname - Klikni zde pro originální téma
k/-\pr
asi jsem nepochopil tvuj prispevek...ptas se jesi dou lip odsrtanovat koule u hermace nebo u toho samicosamce? usamozrejme u samicosamce......pac tam jsou zvlast oddeleny od palic....;)
BlackStar
tzv. samicosamec je i můj durban a ty samčí květy tvoří mimo samičí , jinak tzv. čistý hermáče je dělaj všude
k/-\pr
jo..presne...ale i tak to da praci protrhat ty koule...ale je to us pomalu ok..chodim na ne kazdej den asi tak 4X a pokazdy neco najdu..ale us toho je min a min.....us tam nejsou skoro zadny...ale us jsem nasel nezraly seeds.....ale jenom asi 5....tak nevim no...doufam ze to otrham vsechno...
k/-\pr
tak.......hosi...prave jsem ucinil prvni krok k zbaveni se "zavislosti" nja trave...tu kytku co jsem mel ve skleniku jsem uskubal a cca 75% palic slo do kompostu..nechal sem si jenom par vrsku a ty dam kamosum atd......pocinaje dneskem sem s tim seknul....pole nechym doje a pak to rozdam....a pristi rok jese sadim a konec...doufam ze mi to prominete...:(
stulOo
Myslim si, ze kazdeho osobna vec, kolko, coho a kedy huli. Len nerozumiem naco si sa od zaciatku vystavoval riziku s pestovanim, ked si to vlastne ani nemyslel tak vazne. Snad ti to vydrzi a snad si na to dosiel sam od seba, a nikdo ti s tym "nepomohol".

PEACE
k/-\pr
bylo to ciste moje rozhodnuti...budu pestovat i nadale.ale pro kamose....ale sam si us nedam....
Tayem de Tox
us ne? a ploč ne? (já vím, je to sám ďábel :devil: )
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox
us ne? a ploč ne? (já vím, je to sám ďábel :devil: )

proc us nebudu "uzivat" Marihuanu?....nebavi me to..nebo jak bavi ale us proste nechci pac me to nedela dobre
Budwais
R.I.P Kája!!Je to smutý už nám vymřelo hodne kámošu za poslední dobu až moc!!!
Papek
To Hu-Ya: Za co vás vyhodili ze školy? Za pěstování nebo za hulení?
k/-\pr
a biží se sklizen....doufam ze podam par fotek z polni sklizne...palicky sou malinky ale mrte pocukrovany
k/-\pr
tak....a je sklizeno komplet...fota dodam as za sucha...

-takže jsem na to tad asi trsku zapoměl...
-ty kytka v foliaku byla presazena ven,ale mela malo svetla,byla lehce oprcana a proste celkove nic moc...wdova,byla asi v polovine kvetu,ale byla hrozne sladká a skurovala as nehorazne naprosto necekane...
-a to z pole bylo taky hrozne dobrý,jak stavama,tak chutí,jen skoda ze toho bylo asi tak 50g

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma