k/-\pr |
asi jsem nepochopil tvuj prispevek...ptas se jesi dou lip odsrtanovat koule u hermace nebo u toho samicosamce? usamozrejme u samicosamce......pac tam jsou zvlast oddeleny od palic....;) |
|
|
BlackStar |
tzv. samicosamec je i můj durban a ty samčí květy tvoří mimo samičí , jinak tzv. čistý hermáče je dělaj všude |
|
|
k/-\pr |
jo..presne...ale i tak to da praci protrhat ty koule...ale je to us pomalu ok..chodim na ne kazdej den asi tak 4X a pokazdy neco najdu..ale us toho je min a min.....us tam nejsou skoro zadny...ale us jsem nasel nezraly seeds.....ale jenom asi 5....tak nevim no...doufam ze to otrham vsechno... |
|
|
k/-\pr |
tak.......hosi...prave jsem ucinil prvni krok k zbaveni se "zavislosti" nja trave...tu kytku co jsem mel ve skleniku jsem uskubal a cca 75% palic slo do kompostu..nechal sem si jenom par vrsku a ty dam kamosum atd......pocinaje dneskem sem s tim seknul....pole nechym doje a pak to rozdam....a pristi rok jese sadim a konec...doufam ze mi to prominete...:( |
|
|
stulOo |
Myslim si, ze kazdeho osobna vec, kolko, coho a kedy huli. Len nerozumiem naco si sa od zaciatku vystavoval riziku s pestovanim, ked si to vlastne ani nemyslel tak vazne. Snad ti to vydrzi a snad si na to dosiel sam od seba, a nikdo ti s tym "nepomohol".
PEACE |
|
|
k/-\pr |
bylo to ciste moje rozhodnuti...budu pestovat i nadale.ale pro kamose....ale sam si us nedam.... |
|
|
Tayem de Tox |
us ne? a ploč ne? (já vím, je to sám ďábel :devil: ) |
|
|
k/-\pr |
citace: |
Původní příspěvek od Tayem de Tox
us ne? a ploč ne? (já vím, je to sám ďábel :devil: ) |
proc us nebudu "uzivat" Marihuanu?....nebavi me to..nebo jak bavi ale us proste nechci pac me to nedela dobre |
|
|
Budwais |
R.I.P Kája!!Je to smutý už nám vymřelo hodne kámošu za poslední dobu až moc!!! |
|
|
Papek |
To Hu-Ya: Za co vás vyhodili ze školy? Za pěstování nebo za hulení? |
|
|
k/-\pr |
a biží se sklizen....doufam ze podam par fotek z polni sklizne...palicky sou malinky ale mrte pocukrovany |
|
|
k/-\pr |
tak....a je sklizeno komplet...fota dodam as za sucha...
-takže jsem na to tad asi trsku zapoměl...
-ty kytka v foliaku byla presazena ven,ale mela malo svetla,byla lehce oprcana a proste celkove nic moc...wdova,byla asi v polovine kvetu,ale byla hrozne sladká a skurovala as nehorazne naprosto necekane...
-a to z pole bylo taky hrozne dobrý,jak stavama,tak chutí,jen skoda ze toho bylo asi tak 50g |
|
|
|