Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Enviro 125W,4xHB,bio+hlina - Klikni zde pro originální téma
Lagutoda
Black & White : cao, taky jedu enviro a temhle usporkam fandim, takze fandim samozrejme i tobe a doufam ze vyroste neco krasnyho. nejni to zarivka ani vybojka, ale usporna zarovka :) . jinaq at se dari a k+ do zacatku ;)
MEDICINEMAN
Zdar phytakem rezy nezahubis, pokud je v nem neutopis. Jinak k ty budoucnosti, nejsem si jisty, ze lidi pod CFL nepestujou proto ze by byly trochu drazsi nebo je neznali. Pres vsechnu teorii HPS ve skutecnosti vyjde proste lip. Udela klasickej tvrdej kvetak. Kdezto pod CFL toho nenaroste tolik a je to takove nadychanejsi a listnatejsi. Mozna tak jeste 125W CFL a 100W HPS snese srovnani, ale 2x200W CFL a 400W HPS uz moc ne. Samotny bych to nejspis nepouzil, zajimave by ovsem bylo dat je jako prisvit ze spodu k HPS to nekdy asi vyzkousim..
lipi
Zdárek:)
Pustil ses do toho pěkně, jen škoda těch lidí ve sklepě, ale myslím, že to holkám šrám na duši neudělá. Co se týče srovnání CFL a HPS (resp. HPI) tak myslím, že pod úsporkou neuděláš to co pod kombinací metly se sodíkem, ale stejně ti fandim, protože kdyby nebyli lidi, který to zkoušej, tak nebude o čem diskutovat a polemizovat. Na tvym místě bych určitě zamakal na tý vlhkosti, protože 40% je dost málo (je plno prehistorických možností, který dokážou i 85%) a nejde o to aby přežili, ale aby se jim žilo dobře:sun: Ta teplota taky neni uplně košér. Možná bych ten přítahovej venťák přidal k odtahu a přítah nechal pasivní, bo ten přítahovej stejně není nijak zvlášť efektivní.
Práci sis s tím dal a určitě se ti to vrátí:punk: chce to tomu ale pomoct.
Držim ti palce a jsem zvědav jak se ti bude dařit:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma