Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor 07,aneb od kazdeho neco - Klikni zde pro originální téma
golgotha
Zdravim
Konecne jsem se dostal k zalozeni dredu na out 07! :)
Tento rok pojedu vice rozdilnych genetik, jak jsem chtel nastinit jiz v nadpise :bounce: ! Bude to urcite Papaya, stala se mym oblibenym modelem, proste vsem chutnala, vyborna ovocne korenena vune, cerny fenotyp strasil vsechny a nikdo nevedel co je ta cerna palicka!
Dost zbytecnych kecu!

Osazenstvo:

Erdbeer (Freise sativa) F1
Papaya (Nirvana) F1
Belladonna (Paradiseseeds) F1 diky, on ví :)
Shiva´s Mastery (Shiva skunk X Gypsie's Magical Mystery Mix) pokusný kros od Dlouhana, dred Zaslechtime

Hollans Hoppe F2
Papaya F2
Orange bud F2
Top 44 F2
Top 44 X Orange bud doufám že povedený kros
Skunk 1 X Top 44 darek od milovnika Fallouta :)
Papaya X Haze moje vlastni zprzdnenost :death:

A čekám spolu s ostatními až přijdou semínka z Greenhausu:

Arjan´s Haze 3
White Widow
Hymalayan Gold

Řezy:
Jack Herrer (zašmikl jsem v rustu svuj in, tak mam par vetvicek na okne)

Nepsal jsem jsem ještě přesné počty rostlin od konkrétních modelů, pač sám nevím kolik čeho vyleze ... nejvíc mě zatím s*r* Erdbeer, protože se mu fakt nějak nechce! Ale tet mi pukli 3 semínka, uvidim!
Většina ostatních měla bezproblémové klíčení!


Palivo: Advandced hydroponics of Holland
AH 1+2+3, Enzymy+, G/B excell, Final solution + Phyt amin, bez ktereho by se to neobeslo!

Pestovat budu v kyblích, od 10l - 30l a jako specialitu pro tento rok jsem zvolil dvoje mensi necky :vampire: , do kterych dam po 3 kusech rostlin!
Mist bude nekolik, nejake rostliny pujdou primo do zeme, mam už připravenych pár placku v docela kvalitni hline, tam bych rad nejake sativy! To bude asi vsechno, priste hodim par fotek miminek!
Sam nevim jestli vsechno zasadim, nemam hektarovy plac!

Pumpkin
čau, hele jaký máš zkušenosti s těmi velikostmi kýblů? je dostačující 10l
golgotha
Já jedu kýble od svých začátků! 10l kybl je docela málo a je jasny, že to omezí velikost rostliny a celkoveho vynosu než v dobré volné hlíně ... , ale lze to i v kybli, když budeš dobře hnojit a snazit se rostline vyhovet ve vsech potrebach! Vynos bude podle me mensi az stredni a myslim že to volnou kvalitni zem plne nikdy nenahradi!
Proto tento rok vyrážím do outu s neckama :) ! Tim chci dat tem lepsim rostlinam, tolik potrebny prostor pro koreny.
Tady Ti hažu odkaz na muj minuloroční out v kbelikach a kvetinačích, nemam to v podpisu!
Vynos z jednotlivych rostlin byl pro me dostacujici .... jeste tet mam co džafat ... pouzivam kyble a docela mi vyhovuji, cim vetsi tim jen lip pro rostliny!
http://grower.cz/forum/showthread.p...haze+orange+bud
Pumpkin
já vím, že když jsem pěstoval minulé roky ve volné hlíně, tak na podzim, když jsem rostlinu vytrhl, tak měla úplně minimální kořenový bal, ale taky jsou používal na květ "hnojivo" krystalon květ :D
golgotha
Asi zalezi na vice faktorech, kvalita zeme atd ... dnes jsem koukal na sve fotky z outu 04 a 05 (nezverejneno tady na G.) a vzrust rostlin se pohyboval v približnych rozmerech! At jsem hnojil krystalonem, nebo minuly rok AHčkama!
speedyam
golgotha:mysliš že ti dozraje Papaya X Haze?
golgotha
speedyam : S určitostí to říct nemůžu, pač nevím jaký bude podzim, ale minulý rok mi Haze vyšlo ... viz muj out 06, konečne v podpise :)

A prihazuju prvni fotografie :) Rostlinky na fotkach jsou po cca 12 dnech zivota, nechavam je kličit do velkych klíčku, že po zasazeni do druheho dne vyrostou, pak postnu fotky klicku s dalsi varkou!
Na fotkach jsou 3x Shiva´s Mastery, 3x Papaya F1, 3x Papaya f2, 3x OB F2, 2x Ob x Top 44, 3x HH F2a 1x Bella F1 :smoker:
Popisování jednotlivých rostlinek by bylo složité, tak tuto fotku berte jako ilustracni zalezitost ... a jako informaci o jiz rostoucich odrudach:satan:

Zapomel jsem se zminit o substratu, ve kterem si holky povalujou korinky : Substrat pro pelargonie, 30%, substrat pro kaktusy a sukulenty 30%, 20% vermikompostu a 15% perlitu + zbytek ruzny silenosti, jako je popel, trocha pisku aj.
ABSURDUS
tyyy joo, to je ale miminek :)

preju slunny rok!
golgotha
ABSURDUS : Diky spolupachateli :D

No na okne se zatim sluni pouze 18 rostlinek! Erdbeery jsou fakt pekelny ... klicivost mizerna a kdyz uz vykličí, tak hodi malickej klicek, ktery zacne tmavnout od spicky toho klicku, tak jsem je zasadil hned po vykouknuti klicku! Doufam alespon v jednu rostlinu! :(
Dnes nakoupeno par kvetniku, tak az trochu poporostou pujdou jeste do vetsich! Potom do kyblu a na sva mistecka!:smoker:
golgotha
Locus :Budu to sledovat, pac me to zajima! Jsem fakt zvedavej co to bude za vytvor :D! Snad to bude stat alespon za to!
golgotha
Tak je na čase mala aktualizace! :)
Par fotek:
1- Papaya F2
2- Papayi F1
3- Shiva´s Mastery 2 ks ze 3
4- Hollands Hoppe F2
5- OB X Top 44

Ostatni jsem nefotil ...
Erdbeer je fakt na nic, nebudu mit asi ani jednu rostlinu, kličivost na nic!
taky pěkný:) supr modely..
golgotha
Menší update: Holandská naděje vypada špatně .. asi 3 samci ze tří rostlin ... fakt na nic ... naštěstí mám jiné nahrádnice :)
Přišli konečne WW,HG,AH3 z Greenhausu dal jsem je klíčit! WW je fem. a AH3 taky fem! Jedna vdova půjde ven na moji nejlepší zahrádku spolu s Arjancem a dvě WW půjdou na navštěvu do bedýnky :)
Pár rostlin jsem zašmiknul FIMem, ale od každé jsem jednu nechal aby rostla sama, jak chce, kvuli centralni palici, to mám rád :)
Pár fotek:
Jsou to rostlinky, ktere mám na okne, jižní strana, až budou rozsazené, tak je popíšu všechny vzlášť ...
DEVIATIO
update by nebyl?
golgotha
Zdravím ...
po své dlouhodobé neučasti ve svém out dredu se vracím ... rostliny vyrostli a stalo se pár změn v zasazené genetice ... chtěl jsem toho co možná nejvíc, ale nešlo to, časově bych to nedal ...
Tak malej přehled rostlin:

WW (GHseeds) 2 fem.
Hymalayan Golg (GHseeds.) 2 ?
Arjans Haze 3 (GHseeds) 1 fem.
Papaya (Nirv.) 4 holky
OB (F2 Absurdus) 3 holky
OB x Top 44 (Absurdus) 2 holky
JH (klon od kamoše)
Shivas Mastery (semena od Dlouhána. thr:Zašlechtíme) 2 kočky :)

To je všechno ... ale i tak to starání se o kytičky stačí ... hnojim AH 1+2+3 a teť už začnu Enzymy + G/B excelerator, pač už nějaký nakvétaji a pomalu přejdu na květ ... (Shiva a Papaya)

Všechny rostliny už ukázaly perflowers a vypadá to na čistý samice, i když o nějeké kouli stejně nepochybuju, hlavně u těch feminů ...
Teť trocha ke každý jmenovaný:

Arjanec je docela maličkej, pač jsem ho sázel pozdě, ale něco zvládne :)!
JH - sice kvete dýl, ale kámoš měl minulej rok venku neuvěřitelný rostliny, tak jsem ho chtěl taky vyzkoušet ...
WW má neuvěřitelně široký čepele listů, největší ze všech mých rostlin
Papayi mě tenhle rok zklamaly .... ale ještě neni konec .... minulej rok favoritky :)
HG - jsou nejmenší rostliny, zasazeny dlouho a dýp přesazený ... ale jsem na to zvědavej
OB - extrémně větvící se genetika, musel jsem to hrozně moc prostříhat, takovou potenci větvení sem ještě u žádný kytky neviděl!
OB x Top 44 - hrozně moc se větvící rostlina (za to můžou geny OB), ale oproti čistemu OB jsou rotliny (větve) silnější!
Shivas mastery - neuvěřitelná rostlina, už nakvétá a voní neuvěřitelně ovocně! Je to vlastně kříženec Shiva skunku a Gypsie's Magical Mystery Mixu (víc jeho trejd: Zašlechtíme (Dlouhán) Tímto mu děkuju! Rostliny mám dvě, ze semen a jsou ůplně stejné! Víc info v jeho thr!

To je asi všechno, tak tet pár fotek:
1. OB - menší keřík, výška cca 60 cm
2. pěstební nádoba (necky) :) V levo JH, né velký ... moc rostlin v nádobě :) vedle 2x Shivas M. ta v pravo je rotrhlá ve stonku, spadla na ní větev
3. OB x Top 44 velký keř v 40l kýblu, není to moc znát, ale jo!
4. OB v kýbli a Top 44 v pytli, pytel jedu prvně ... alternativa, neměl sem kýbl a rostlina potřebovala přesadit ... spadl na ní strom a vetvema rozbil kýbl ... tak proto!
5. Celkový pohled ... pokusím se ho upravit a všechno popsat ...
levý necky Z leva: WW, 3*Papaya, pravý JH,maličkej Arjanec (jen taký skoro neviditelný, 2*Shiva ... mezi je vtom velkym kýblu OB x Top 44 a ostatní popíšu příště ... :bandit:
Jakýkoli dotaz se pokusim zidpovědět! A omlouvám se že sem stim nehnul dřív, ale léto,práce,dovolená ...
DEVIATIO
Nice man.-)
peter07
j pekne :) a bude nějaké zastřihávání?
golgotha
peter07 : Zastřihávání proběhlo několikrát! Myslim že to na rostlinách je znát! :) Ty rostlinky v popředí v kýblech, sou zničený tim spadlim stromem, 1* Papaya, 2* HG, 1* WW ... OBčka to taky trochu odnesli, ale ne tak hodne!! Rostliny maji fakt silný aroma ... :) Tak zatim, neco nafotim a postnu dalsi fotky
ABSURDUS
Cau, mame to podobny. Taky jsem toho chtel co mozna nejvic, ale nakonec jsem to znacne zredukoval. Vecne nejsem doma a asi bych ani nemel silu obetovat kazdy kytce tolik energie. Ale i tak je toho fura. Pokud vse pujde podle planu a ja budu mit tu cest si svoje kytky sklidit, tak to bude predstavovat i trochu problem "kam ted sakra stim?" :)
Jinak hodne stesti, kyti mas moc pekny.
levap20
Koukám další člověk s AH3 :), to budu sledovat. Jinak hezký a K+
golgotha
děkuju všem za k+ a za zájem :)! Na AH3 sem taky zvědavej ... ale jak už jsem psal, rostlina je to malá, jen rozdvojená ... nechal jsem jí vytáhnout, aby vyrostla na ůroveň starší Shivy a JH a pak jsem zase zastípnul, už je ve stejné výšce a může užívat paprsků! Vršků moc nemá, nebude to o výnosu (teda u mě), ale o vyzkoušení! Zatim
golgotha
Novy fotoapdejt :)
Rostliny se maji fajn a docela i tak vypadaji ... hnojim je AH 1+2+3 a už sem zadělal na slepičáky ... Papayi nakvetaji, zatim to jsou slabé kvítky, v příštim příspěvku bude makro fotka kvetu!









1. OB x Top 44











2. OB x Top 44 v pytli ;)













3. WW a v levo sou Papayi










4. Papayi 3x (tenhle rok vypada Papaya nějak zběsile :rolleyes:














5. OB x Top 44 Má pěkně zelený listy











6. Jack Herre (pořádně široký listy, ale je to osvědčený matky, na toho se těšim)













7. Shiva´s Mastery milej keřík, a ta větev která je vidět v popředí, je z druhé rostliny týhle genetiky ...












8. OB












9. OB










10. WW
golgotha
A jeste pár fotek, aby to bylo kompletiní :)


1. OB




2. Hymalayan Gold (dva kyble za sebou)




3. Detail květu Papayi
golgotha
Zjistil jsem, že matu lidi ohledně JH! Tak pro vysvětlenou pro ty, kteří jsou natolik vnímavý a pečlivě čtou :) : Nejdřív jsem si dělal vlastní klony z mýho indooru (v podpise), ale ty se nechtely rozjet, tak jsem je zlikvidoval ... pač nemělo cenu se snima trápit ... nejedná se tedy o stejnou genetiku, která je v mém indooru, ale o klon od kámoše ...

Rostliny se dávaji do květu, hlavně Papayi, Shiva´s Mastery a OBčka, Hymalayan Gold se zatim nějak neprojevil, ale je to sativa ... chce čas!
Hnojim 1 x týdně AH, trochu víc než je v návodu + 1 x týdně slepičáky na větší podporu do květu :) !
To by bylo pro dnešek všechno!

,ll..
ABSURDUS
Ahoj spolupachateli :).
Roste ti to hezky. Co ty Papayy? Letos zadna purple, nebo se to teprv ukaze? Me roste teda jedna a vypada to ze je to zrovna svetly pheno...
golgotha
ABSURDUS: Zdravim :) .
Roste to pekne, to je praqvda ... purple pfeno se tenhle rok nekona ... kdyby konalo, je to uz videt, pac minuly rok to nasazovalo fialove kvety od zacatku kvetu ... nevadi! :)

Hymalayan Gold jsou samci, budu delat zase nejake krosy :)!
Zatim pis ,ll..
golgotha
Tak update :)
Rostliny zacinaji kvest, kromě JH, AH 3!

1. WW v neckách :), cca 170 cm vysoka
2. WW v kýbli
3. nalevo Papaya, v pravo OB
4. OB
5. OB X Top 44, nejmohutnejší a nejrozvětvenější rostlina, cca 2 metry +
6. JH v na levé straně, na pravo je Schiva´s Mastery a někde mezi nima je AH 3, moje nejmenší rostlina ..
golgotha
1. Celek, kromě jednoho OB
2. Shiva´s Mastery
3. Shiva´s Mastery, detail, fakt se pekně větví
4. OB
5. Kvet Papayi
6. Nakvitani OBcka
7. Nakveteni Shiva´s Mastery
golgotha
Nějaké makros fotos :)
1.-3. Papaya
4. kámošova Earli bud
5.-6. OB
Kvety krasně voní, mám znich radost! WW začala taky kvést, je v tom cca druhý týden! Počasí se začíná podzimnit ... uvidíme co příroda nachystá!
Zatim ,ll..
golgotha
O5 malá aktualizace s pár fotkama, dneska se mi fotky moc nezdařily, příště budou snad lepší .)

1. OB x Top 44 začíná fialovět, příčina bude asi chladný počasí
2. Papaya
3. Papaya
4. OB
5. OB začíná se krásně obsypávat pryskyřicí, krásně sladce voní

Nebojte se zepta, teda jestli vás něco zajímá ...

,ll..
ABSURDUS
Zdravim vas pane pestitel,
Top ob - presne jak rikas, bude to asi ze zimy,... ikdyz nekomu top44 zfialoveli- me ale ne..
Jinak Papayu uz mas pekne namlsanou... Ja ji mam spis v zacatku, ale zacala fialovet, podobne jako ty tvoje minuly rok.. Kdy si je sklizel?
golgotha
Absurdus: Zdravim! Alespoň někdo bude mít pure Papayu :)! Jedině dobře, kámoš má ze seminek ode mě taky fialovou, až do černa! Tak sem mu poslal pyl a opyli to! Sklizeň byla ke konci září až k začátku srpna, jestli se nemýlim, kouknu se do minulého outu a pak dyštak editnu!
OB od tebe je fakt parada, sice to trosku zhermilo, ale to sem otrhal a uz to snad nic neprovadi! A ten kros OB a Top 44 je fakt zajimavej, jedna rostlina je obrovskej keř s mocnym větvícim potentem :) a druhá rostlina je naopak sytě zelená s obrovskými listy a tolik se nevětví ... Měj se a pětsu zdar a čorky stranou :D

,ll..
ABSURDUS
jj, taky mi rostou 2 kytky tohoto krosu a je to uplne stejny jak rikas, jen ta syte zelena se nejak vymkla kontrole a je to skoro 3m prasnice... mozna si ji videl v mem threadu...
S tim pranim napodobne. :)
golgotha
ABSURDUS: No všimnul jsem si ji v tvém threjdu, kdo by si toho nevšim :D!Je to paráda ... ta má není tak velká,začal jsem dýl, ale výškou se vytáhla, fakt dobrej růstovej potent!Genetika by chtěla zachovat a ještě něčím možná šmrncnout. Jsem zvědavej na palice, jak to bude asi vypadat ?! Chystáš nějaké krosy na příští rok? Nebo pojedeš "čistou" genetiku? Něco by to chtělo! :)
Já se pustim do kontrolovaného opylování každou chvilku a udělám snad všechno X Himalayan Gold, pač jiný pyl nemám! Tak ať to roste!

Zjistil jsem, že jsem nevychovaný chlapec a hodně dlouho jsem nepoděkoval za káčka! Děkuju, děkuju vám všem :) Vážím si toho!!!
ABSURDUS
Mno, z pylem jsem na tom letos blede. Kamos mel krasnyho samce BelladonnyF1 ode me, blb to ale nenechal dokvest do stadia "praseni", prestoze ho mel mimo ostatni kytky. Ja mel samce Erdbeera od tebe, pyl jsem poslal jednomu growerovi, ktery se pokusi o kros erdXerd. Pak mam teda jeste nejaky pyl z papayi, jak si mi poslal, z jednoho z tech dvou semen byl samec - asi svetly pheno, no z druheho je ta pekna fialka. No, ale ten pyl asi nepouziju, mozna na ten muj pokus OB44:) uvidim. Jinak pristi rok chci jet hlavne "cistou" genetiku. Mam v merku Sweet purple, prave Papayu, Auroru Indicu, apod. musim o tom ale jeste popremyslet. Kazdopadne mi nebude smet chybet Bella...:) muzem se klidne pak i domluvit na nejaky spolecny nakupce. :)
OndraP
ZDravo pěstitelé přeji atto roste a kvete. Mam OB a WW na balkoně a pomaloučku to začíná snadto tak měsíc ještě vydrží
golgotha
OndraP: Ja taky doufam, ze počasí bude milosrdný :)

A dalších pár fotek ... dneska svítilo sluníčko, tak se docela dobře fotilo, ale musim říct, že sem snad kok*tny a nedovedu vyfotit normální pěkně ostrou fotku :(

ABSURDUS: Společná nákupka by šla, zatím máme dost času, se domluvíme, zatim :)

Sousedovy kozy mi okousaly 3 větve s paličkama OB na 3. a 4. fotce! Nevim co stim, nevíte co vadí kozám? :baseball:

1. WW v kbeliku, jedna ze dvou
2. WW detail květu + nějaký brouk :)
3. OB
4. OB ale detail paličky
5. Jiné OB, než předchozí
6. OB jako foto č. 5
7. Celek mého grow placu :rasta:

,ll..
golgotha
Tak o5 něco přidám ... tyto sluné dny navštěvoval rostliny pan cukrář a ještě někdo ... viz foto 1

1. Biologická ochrana mé malé botanic garden
2. OBxTop 44
3. Papaya, jak řikam:tenhle rok je jiná ...
4. OB má nejoblíbenější kyti ... to co produkuje už snad ani vůně neni :frog:

EDIT: Co si myslíte o Papayi, je to už na Final Solution? Skoro žádné nové pestíky ...
To samé ten OB x Top 44 na fotce ... podívejte a dyštak se mi tu vyjádřete, dík "jen se ptám" :)

,ll..
ABSURDUS
A kontroloval si barvu cukru? Ted nevim jak dlouho uz ti to kvete, ale papaya uz na FS vypada....
golgotha
ABSURDUS: Tak alespoň se vyjádřil "věrný" spolupachatel :D !
Papaya vypada na FS určitě, dneska mě přemluvila sama, našel jsem na třech místech takové menší plesnivé paličky, zlikvidoval jsem to a příští zálivka bude Final Solution ...

OB x Top 44 ještě nechám, dneska si dám malý test v podobě OB, které je na nejvyšším sttádiu zralosti :) ...
WW docela nasazuje, nebude toho mnoho, ale vypadá parádně!
JH co k němu nó, znáte to všichní ... to bude ještě dlouhá doba, snad počasí dovolí ...
Gypsiho magical mystery mix v krosu se Shiva skunkem je podivná záležitost, příště uploadnu foto, jedna rostlina je taková moc divoce větvatá ... až moc ...
OB x Top 44 druhá rostlina ... začala kvést až teť, je to ta sytě zelená s obrovskými listy, ABSURDUS ví :) na fotkách celku je úplně nalevo ... struktura paliček je taková jemná, tvořená uzoučkými pestíčky v neuvěřitelném množství, pryskyřice zatím moc neukazuje, ale je to počáteční fáze květu ... no už toho nechám, dneska sem nějakej popisu chtící ... zatim

,ll..
golgotha
Po o5 krásné neděli, update je na světě :)
Trochu slov k fotografiím, nejsou všechny tak pěkně ostré a nakomponované, ale vybral jsem je :)

1. Housenka, nekonopná fotka, ale povedla se, proto je tu:D
2. Houba a ptám se, je to co bych si přál? :) Byl bych rád za nějaký ohlas ...
3. OB *1
4. OB *2
5. WW ještě se jí nechce, ale bude fajn pokud příroda dá
6. OB x Top 44
7. Papaya monster rocket :bravo:
8. Pár šištiček Papayí ;)

Toť vše ,ll..
golgotha
Takže konečně update :D
1. Tak to je celek, vítejte v mém světě :)
2. OB x Top 44 nejmensi rostlina tohodle krosu od Absurduse a nejfialovější za tenhle rok, má to hoka už za sebou a tohle jsou poslední fotky před jejím skonem :vampire: !
Zacala se u ni rozsahle objevovat plíseň! Poslední týden FS a pak pár posledních dnů o vodě ... test byl pouze s rychlousušenym vzorkem z mikrovnky ... i tak dobry, smokereport doplnim
3. Detail kvetu OB x Top 44
4. OB, je docela podobna krosu OB x Top 44, ale mel jsem 3 OB a kazdy dopadl jinak, jina struktura palic! Ale vůně a chuť podobná! Tohle je moje nejoblíbenější kyti :D
golgotha
A jeste jedna zemrela :D a je to OB F2 (vsechny OB F2, pro upřesnění)
1. OB celek keříku
2. Detail květu OB
3. WW F1 Greenhouseseeds
4. Taky WW, ale druhá kyti
WW mě těší, zatim žádný plísně ani trochu, ale řek bych že to časem přijde, nevim jak dlouho bude ještě venku!
Jinak ma place mam jeste Shiva´s Mastery 2x, jednou Arjans Haze 3 (nejbidnější rostlina, proč uvite až při sklizni), 2 x WW, 2 x OB x Top 44 a JH 1x
Papayi jsou uz doma a pekne suchy, pozdeji udelam smokereporty a osobni ohodnoceni :frog:
Zatim se loucim ,ll..
ABSURDUS
clovece, ted jsem testnul payayu ze semen od tebe a musim rict, ze chutove i stavove je to opravdu parada paradni..
Jinak me mrzi, ze ti ten kros ode me zacal plesnivet, doufam ze v unosnych mezich... ja ho jeste netestoval, ale taky se uz brzy chystam... jo a.. jeste rostou, musim zaklepat, zatim zadna plisen...
golgotha
ABSURDUS: Papaya je kvalitni genetika a ja to fialovy feno miluju :D !
K tomu tvemu krosu: me voni po zvejkačce! Trochu začíná fialovět a palice rostou v takových zvlastnich vyrustcich! Priste nafotim a dam tomu vic slov a času!

Update: A začínám se Shiva´s Mastery, nejen pro Dlouhána :D

1. - 3. Shiva´s Mastery, krásně se větvíci, tvořící palice a zatim na dlouhé cestě květu
4. WW
5. WW vdovy se oblékly do podzimních kabátů :D
6. OB taky ještě chvilku bude potřebovat

Celou zahrádku jsem přesunul o pár desítek metrů dál, předchozí místo bylo už dost stinný a odpoledne tam nesvítilo slunce! Bylo tvrdý odtáhnout necky plný hlíny a kytek :teef:
Rostliny jsem prostříhal a vnitřní větve zlikvidoval - tím se to trochu provzdušní a omezim tim trochu plísně! Doufam!
Přeju všem slunce na zahrádkách a příjemné dozrání!

Děkuju všem za K+ :)
golgotha
Zdravim ze zasnezeneho vrchu a zase sem musel par kyticek zabit!
Tak tyhle holky to maj za sebou a visi hlavou dolu :smoker: a uz sou moje a corkari si na ne uz neprijdou!

1. WW
2. WW vdova se jevi nejkompaktnejc, krásný prorostlý palice, ktery ke konci zivota zacaly chytat trochu plisen! To byl duvod setnuti č. 1 a ještě napadnutí sněhu v pátek, cca 6cm nás tu přez noc překvapilo!

3. OB x Top 44 od Absurduse
Zajimava rostlina krasne vonící po nějaký mentolový žvejkačce! Bublegum osobně neznám, nemůžu porovnat ... takovouhle vůni ocenila i moje matka a konecne ji nejaka "trava" voni :)
Tenhle kros byl neimuní vůči plísni a plíseň mě připravila o docela značnej výnos! Ale to nic :D

4. OB x Top 44 od Absurduse, ale v jiném fenotypu
Tenhle fenotyp byl skoro absolutně imuní vůči plísni a vyrostl do mocně rozvětveného koše,kterému jsem pomohl zaštipováním, je plný menších pryskyřicí obsypaných palic a jiné vůně než je předchozí feno! Je to zajímavý jak málo stačí a rostlina se stejnými rodiči se stane úplně jinou!

5. Orange bud F2 o5 od Absurduse
Tahle rostlina se stala mojí nejoblíbenější díky své vůni, která vládla mé botanické zahrádce!Na tak malej kybl, ve kterym rostla mi dala neuvěřitelnej výnos ... kompaknost neni valna, ale i tak je to hodne aromatický a kvalitní materiál :smoker:

Tohle jsou kyti, který už maji život za sebou ... chtěli ještě chvilku života na dokonalý dozrání, ale příroda nechtěla ... a nechat si všechno sežrat od plísně sem fakt nechtěl ... zima bude dlouhá
golgotha
přiznání na úvod: Miluju pěstování :D Sem cannafil :girl:

Pár fotek s Jackem Herrerem. Je porad venku, listí je všeljaký, ale už ho toho trápení taky moc nečeká :)

1. Jak luk ohnutej ... větví podepřenej
2. Makro jednoho vršku
3. Makro dalšího vršku :smoker:



golgotha
Shiva´s Mystery :heart: (Dlouhán je frajer)
Další dvě rostliny bojující s podzimním odbobím, zatim se jim docela daří, plíseň se zatim nevyskytuje v nějaké velké míře! Zralost, spíš nezralost je vidět na fotkách, ale i tak jsem dnes odebrat vzorek na test :) ! Z kytek sem ostrihal nejaky listi, aby byly vzdusnejsi a rychlejc vysychaly ... Jacka sem podepřel, pač byl palicema opřenej o zem ...
Krásně to voní ... a lepí, sem zvědavej ...

1. Celek v levo je fialové feno SM a v pravo je zelené, zelený je mnohem kvalitnější a má nejmíň o 30% větší výnos, palice jsou kompaktnější a nafouklejší

2. Palice zelenýho fena

3. Palice zelenýho fena v měřítku s mojí rukou, nemám nejmenší ruce:satan:

4. Palice fialovýho fena, jsou řidší, menší, ale stejně moc pěkně obsypané pryskyřicí

5. 05 palice zeleného fena

Podle testů uvidim co a jak :)! Dostávaji FS trochu víc než je v návodu ...
Děkuju všem za karmy :punk:
Pis ,ll..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma