Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Authentic bio cannabis area´s 2007 - Klikni zde pro originální téma
AHM4D
Tak, přátelé této krásné rostliny, jaro už je opravdu zde, tak jsem se rozhodl založit toto téma..dost keců, jdeme k věci..

venek jedu asi 5-6tým rokem, čerpaje informace od lidí z druhý ruky, takže občas nicmoc..než jsem dostal odkaz na g:punk:
tady jsem načerpal dost informací, tak snad podle toho bude vypadat i grow

místečka jsem více či méně hledal nový po loňským nezdaru s "traktoristou" či čórkou..akorát jedno na kterým pěstím už 5tou sezonu je stálý, zatím neobjevený..a ze všech míst asi nejlepší..
takže mám vyhlídlejch asi 5 fleků + možná zkusím strom, jen tak na zkoušku a abych se nenudil;)

místa se snažím vyhledávat vhlčí, kde rostou kopřivy, nebo aspon když je poblíž potok nebo řeka..tahat deset litrů v báglu 3 kilásky by mě mohlo, párkrát jsem to praktikoval..

jeden flíček už jsem upravil - vykopal asi 20 děr a do nich napchal konince..mno snad jsem jich tam nedal moc, nerad bych to přehnojil..

osazenstvo..základ bude určitě můj nn, během pár let jsem nn semínka (a kytky samo) od přátel tak nějak vytřídil, že zbyly ty nejsilnější účinkem a nejlepší chuťově..
dále pak mám ve skříni out a nn skaňoury který pofičej taky ven..ještě nevím který, až bude čas budu informovat

substrát..asi nechám na přírodě, nechci nosit dříví do lesa:D

hnojky..oproti letům minulým kdy kyti dostávaly sodu pomocí krystalonu apod. jsem se rozhodl jet pouze bio..hnojeny budou konincama + jsem si opatřil guano:bravo: z toho mám hodně radost:D

a nakonec: tento grow věnuji na památku Trinity, fenku mýho nejlepšího kamaráda, která nám chodila na políčko pomáhat..už bohužel není mezi živými:(...REST IN PEACE

ták a fota..kytičky jsou předpěstovaný asi od 20.2, už jsem se nemohl dočkat a zároveň byl zvědavej jestli opravdu nakvetou..nakvetly:D
aspon jsem vyselektil samce a teď mám jistotu samiček..tak nějak jsem na nich trénoval FIMku a asi se povedla, některý kyti má 3,4,5 výhonů..ještě nevím jestli je dám ven, možná si je nechám na balkoně a budu je tvarovat, uvidíme..

jinak klíčí a hoví s v hlíně dalčí seeds ale ty jsem ještě nezvěčnil, tak příště..
za všechny dotazy a rady budu jedině rád, zkušenosti jsou holt zkušenosti..
čus
AHM4D
a další fota..



pokus o FIM..











další..









FIMnutý kytky pohromadě











a fota ze současnosti










větvící se kytí









pokusy o makra











na balkóně:)











bonsajka










detail

AHM4D
další fotoapgrejd mých keříků:D a rostlinek..bohužel nemám sílu napsat už ani komentář..
AHM4D
po pár dnech fotoupdate..
kyti v petkách se snažím ohýbat aby byly co nejmenší a zbytečně tak neupoutávaly pozornost..

objevil jsem totiž docela dobrej flek, je to na střeše starýho objektu, blbě se tam leze, tak tam mám v plánu dát tak 5 kýblů s těmahle keříkama..ještě se uvidí;)

jinak průběžně nechávám klíčit další seeds, připravuju místa..bylo by toho najednou moc a nevim jak byct to stíhal..taky prostor je omezenej

substrát je obyč pokojovky+perlit, zálivka voda odstátá ph upraveno na asi 6,2
AHM4D
fotky staré asi 4 dny, dnes už vypadaj zase jinak;)
ohýbám co to jde, nikdy jsem to nedělal ale tak snad na tom není co zkazit..
AHM4D
jsme tu z5 s malou várkou fotek..zaštipuju a tvaruju jako drak, chudáci kyti:D

včera jsem byl připravit další flek, vykopal 15 děr, do nich šoupnul konince (si občas připadám nenormální když si na procházku s přítelkyní beru rejček a igelitku hoven, nu co už:D:D) a zahrnul..fota z místa nemám, nechci se tam zbytečně zdržovat..

akurát jsem zapomněl vzít vzorek půdy na přeměření ph, vedle je totiž lesík, tak příště mno..
AHM4D
průběžně pořád klíčíme a dal jsem si nechat naklíčit i tabáček, použil jsem substrát pro kaktusy, semínka jen tak pocukroval a mírně zahrnul a navlhčil..snad jsem to udělal dobře, uvidíme nebo neuvidíme:)


tabáček











4vzorky možná nejm ale nevím co..










ještě menší pavouček:)
AHM4D
podcenil jsem klíčivost a vyjely skoro všechny seed´s, z čehož jsem měl těžkou hlavu protože jsem je neměl kam dát, ale poradil jsem si:D

jednu kytiz jsem při ohýbání nalomil, něčím to omotám a mělo by to být v pohodě..taky začínají žloutnout listy, pravděpodobně vysokým phčkem, bo jsem poslední dobou vodu neupravoval..dneska upravím + přidám do zálivky wuxal super aby měly trochu dobrýho papání:)

jinak jsem včera zkulturnil další náš flek (nazvěme ho třeba Baleny;)kterej máme s kámošem asi pátým rokem - zas to tam parádně zarůstá, zelená se..je tam fakt krásně...kua jsem se zasnil:D:D no prostě vykopal jsem dalších 25 děr + 2 řádky na asi 10 kyti, přidal konince..už se těším na léto a podzim juchů

vyšéfoval jsem kýble, 7 desetilitrovejch a 3 patnáctky, takže asi nějakej půjde na strom, kterej jsem si vyhlídl, a ostatní na střechu či na neúrodná, leč prosluněná místa..

pěstu zdar












můj arzenál:D











armáda












tabáček
AHM4D
máme tady opět pár foteček z mýho growu..
dneska či zítra bych chtěl dát už nějakou várku ven páč se mi to už doma zrovna moc nevejde:D snad to nepomrzne, dám na to petky a uvidíme

tabáček pěkně vyklíčil, s jeho pěstováním nemám abs. zkušenosti tak bych byl rád za nějaké připomínky co dělám špatně/dobře a tak, a né jak doteď;)

zdar
zdravim, koukam ze nejsi zadnej troskar, hele za jakym patrem si to zastrihoval hned za 2.?3.?
AHM4D
Scotty..jojo myslím že za třetím..kytek mám na předpěst víc protože počítám ze ztrátama, samci, čorky a tak:) radši víc než míň:D





předpěst









taktéž









tabáček







Baleny
táák první kytičky šly ven na flek Baleny..je jich ale 35 kousků, nounejmy, říkejme jim dle původu třeba Pavouk:) semínka vybrána z vrcholku jedné kyti, mooc chuťovky:)
počítám že k nim přibude ještě jedna dobrota ale o tom až to bude..
půda písčitohlinitá, lehká, vlhká, přidány konince, guano až na květ

kyti zatím nezaštipnuty ale chystám se na FIM

































AHM4D
a tohle jsou keříky který mám zatím na balkoně+sameček JHxSP kterýho oberu o pyl a zkusím aplikovat na nějakou větev kytí..třeba se povede a budou lepší semínka na příští rok juchů:)

kříky dostávaj co 2-3 dny zálivku s poloviční dávkou wuxalu+ slabší roztok ve formě postřiku, voda upravena na ph asi 5,8-6

jednu kyti jsem bohužel ohýbal tak násilně, až jsem ji rozlomil..tak jsem jí pořídil berličku a jedeme dál:D
AHM4D
tak do mýho arzenálu přibylo 7 nn skaňourů ze skříně, počítám že bych zkusil udělat řezy, ještě nevím..zatím si hoví na okně:)

v lokalitě Baleny připraveny další 2 flíčky, jeden na 10 a druhej na 20 kyti, počítám ale z jejich rozšířením:)
jinak se celkem nic nezměnilo, keříkům jsem zvýšil dávku wuxalu na 2ml/dvoulitrofku vody, nepravidelně aplikace na list..

akorát bych potřeboval poradit s tabáčkem..nevím jestli ho už přesadit zvlášt, bo ho můžu ještě nechat viz. foto..předem dík;)
AHM4D
po týdnu kdy mi nešel net:( konečně další fotečky..
včera šli ven do lokality Baleny nn skaňouři ze skříně, jsou jednou zaštíplý a počítám že je ještě jednou fiknu..

keříky na balkonu dostávají 2ml/2l wuxalu+postřik slabší koncentrací a zdá se že jim to svědčí:) roztahuju jak se dá, budou to docela haluzový bonsajky jaktak na ně koukám

no a tabáček jsem rozesadil zvlášť, vypadá to že neutrpěl újmu a jede dál juchů
AHM4D
po týdnu kdy mi nešel net:( konečně další fotečky..
včera šli ven do lokality Baleny nn skaňouři ze skříně, jsou jednou zaštíplý a počítám že je ještě jednou fiknu..

keříky na balkonu dostávají 2ml/2l wuxalu+postřik slabší koncentrací a zdá se že jim to svědčí:) roztahuju jak se dá, budou to docela haluzový bonsajky jaktak na ně koukám

no a tabáček jsem rozesadil zvlášť, vypadá to že neutrpěl újmu a jede dál juchů

nakonec bych chtěl poděkovat členu mesiáš kterej mi poradil s tabáčkem a všem kterým se můj grow líbí a poslali káčka..thanx;)
AHM4D
a ještě nějaký fotečky z Balen ze včerejška
ty velký jsou nn skaňouři ze skříně, z malejch jsem sundal petky, myslim že už nebudou třeba
Lagutoda
Zdar, je videt ze chces mit sklizen stoprocentni a proto tolik kousku. ono cim vic tim lip ;). no s tim, tabackem, ja myslim ze ho takhle sice nechat muzes, ale pak bude tezsi je rozsazovat. Vzdy kdyz sem tu videl nakej thread o tabaku, tak jeli vzdycky kazdou kyti zvlast.;) at roste
pajloo
ti jo tak to je fakt moc kiticiek :) nemam co dodat
AHM4D
Lagutoda..přesně tak, chci něco sklidit a nebýt nucen kupovat či nehulit, proto tolik kytek..navíc počítám se ztrátama v podobě samců, slabejch kyti apod..

v sobotu jsem využil krásnýho počasí a vyrazil ven hledat ještě aspon jeden flek..objevil jsem kukuřici tak to letos poprvé zkusím i tam..foto až to bude;)

mno a vneděli jsme opět využili počasí:o:D a zašli vysadit něco z předpěstu do lokality Kaplička
je tam mírnej svah otočen na jih, slunce svítí prakticky celý den, vlhká půda..pěstuju zde poprvé tak uvidíme

ďoury byly předupraveny samo z konincama akorát mi dalo práci je znovu najít jak to zarostlo:)

místo si tam našlo ale 17 Pavouků a 12 nn což nevím co je, však sa ukáže:) akorát jsem počítal s tím že tam bude voda ale vyschla tak to snad rozdejchaj i bez zalití..
AHM4D
ták a po delší době fotečky mejch balkonovejch bonsajek:) přitahuju co to jde, jsou jak na skřipci:D

teď jak jsou vedra dostávaj každej den zálivku wuxal dávku 2,5ml/2l upravený ph kolem 5,8..postřik na osvěžení:)

už jsem na ně připravil kýble, mám 3x15L a 3x10L, a pofičej na střechu, sousedi se začínaj zajímat cože mě tak zajímaj kytičky:D

jo a taky jsem zkusil udělat 2 řezany z nn skunku, řez jsem poprášil stimulátorem nevimjaksejmenuje:) a dal je do substrátu pro množení a výsev, tak jsem zvědaff jak se ujmou..navrch samo sáček kvůli vlhkosti

zdar
AHM4D
dnes jsem po dešti vyrazil do polí a luk a udělal 3 řádky...této lokalitě říkejme (logicky:D) Kukuřice

osazenstvo jsou jen samé nounejmoffky, celkem 6 vzorků, já jsem si je pro lepší orientaci pojmenoval..názvy radši psát nebudu páč byste ze mě měli prdel:D ale já si pod těma jménama okamžitě představím původ seeds..
BlackStar
Přesně jak říká lubinov, ještě to budou stříkat, tak jestli jsi to tam už dal, tak to zas přesaď, bys měl velký štěstí , kdyby to přežilo. A pak to dej do řádku. peace
AHM4D
ájt chlapi to jste mě nepotěšili:( do kukuřice sázim poprvé..
semínka jsou už v hlíně, řek bych že pomalu klíčej..zas abych nepoškodil klíčky při přesazování sem a tam..

asi to nechám náhodě, buď to dá nebo ne, se zrátama bohužel počítám

jo a jináč dík za upozornění:)
BlackStar
až ti to vyleze z hlíny tak to fakt přesaď, když si dáš pozor , aby kořeny neoschly, tak to bude v klidu. Škoda to tam nechat.
AHM4D
čus tak po pár dnech zase několik fotek mejch keříků:)
dostávaj 4ml/2l wuxal+stále postřik, musel jsem upravit porost opětovným zaštípnutím pokusem o FIMku, tož sa ukáže

řezy bohužel umřely, kdepak soudruzi udělali chybu?? asi přelili...
pýs
demosk8
mas to moc pekne...k+ pro tebe...:)a v te kukurici to nenechavej..je to skoda..pockej az to vyleze a presad to..at rostou:):)
AHM4D
zdar a dík:) jo z tý kukuřice to zkusím přesadit, akorát se tam nechcu nějak moc pohybovat páč je tam docela vidět..už při sázení mě tam postřehl ňákej závodník na kole:D zajímalo by mě co si asi tak myslel
jo a thanx za káčka všem
Vacho
kámo vyzera to fakt pekne v tej kukurici. No na takom kukuricnom poli zvykne pražiť jak vymetene. neviem ako mas vyriesene polievanie ale ak nechces aby ta niekto nezbadal moc casto pri rastlinach lebo moc nenápadne to nie je ak sa niekto motá po kukuricnom poli heh ..teda hlavne tak do polky leta ked je kukurica tak po hrdlo no tak sa snaz radsej hnojit viacej aby si udrzal rastliny ok teda az do sklizne samozrejme nechceme aby to chutilo jak dusik a secka chemia dokopy :) .....ale inak drzim palce !!!
AHM4D
vacho..dík:) no hele zalívání, on ten flek je v takovým mírným ďolíku, má to trochu spád, takže voda se bude stahovat víc do těch míst, počítal sem s tím..ono je tam i vidět jak předtím chcalo a je to tam vymletý...a navíc to mám asi 20 min. od baráku, takže 10l vody na záda a čáu:D:D
jináč fakt dík, třeba tam z toho něco bude;)
AHM4D
ták opět nějaká aktualizace..
na fotkách jsou řezy co mám ze skříně, mám v plánu je dát pod sloupy el. vedení, co jsou v kukuřici, ale ještě se uvidí..
ty v kýblu vypadaj že zakořenily, ty v těch krabicách jsou ze včerejška a díky delšímu převozu povadly ale snad to rozdejchaj

bonsajkám jsem zvýšil hnojku na 5ml/2l wuxalu, tak snad je to nespálí
opět jsem je zaštípl a přitáhl..

na dalších fotech je tabáček, kterej se začíná pomálu rozjíždět, rozsazení přežily všechny rostlinky
AHM4D
včera jsem využil hnusnýho počasí a vyrazil na flek Baleny
bohužel 2 kyti, nn ze skříně, ukázali koule, tak šli ze země..
tím pádem je zdejší osazenstvo(prozatím) 33 ks pavouků a 3 ks nn skunk..
kyti jsou asi 30-40cenťáků velký, zkusil jsem FIMku na většině kytek, pár jsem jich nezaštípl kvůli poloze, a kvůli palicím:)
AHM4D
po pár dnech kdy jsem nebyl na žádným poli:( aspoň fotky řízků, vypadá to že všichni rozdejchali převoz a mou následnou neodbornou péči:D

nounejmy už pěkně zakořenily, v nejbližší možné době půjdu připravit místo pro ně..




no name skunk









iqXdpXskunk










jack her.Xsil.pearl + skunk passion
Anonymer
Máš to pekné :) nech ti to vyjde growu zdar hehe
AHM4D
Anonymer..dík, i tobě:)

zase tu mám pár fotek bonsajek, mý balkónový zahrádky a tabáčku-ten se hezky rozjel, dělá mi jen radost..ještě nějakej tejden počkám a pofičí na zahradu do babiččiny péče:)
AHM4D
balkónek:)
bonsajky dostávaj zálivku ph 5,8 hnojka wuxal 2,5ml/2l + hořkou sůl, přiměřeně:)
průběžně přitahuju, zaštípávám, už brzo půjdou do kýblu
jinak jsem objevil další místečko, ale o tom později;)
AHM4D
ták včera jsem vzal ženu, psa, kyti do igelitky a rejček do báglu a šlo se na pole:D lokalita baleny 2 - půda je hodně vlhká, předem porytá, samo obohacená konincem..
šlo tam 6 kousků ze semínek z naší (pravděpodobně dle ohlasů a vlastní zhulenosti) nejlepší kytičky:) rostlinky maj docela indikoidní listy tak jsem zvědaf co z toho letos vyleze:)
zdar
AHM4D
dnes jsem se byl podívat na místečko baleny a čekalo mě příjemné překvapení-všechny kyti jedou jak o život, nezaštípnutí pavouci maj tak kolem metru:bravo:
vytrhl jsem jednoho samce, prosekal kopřivky a díky vlhké půdě nemusel ani zalívat:)

málem mě tam zežraly muchy a různý brebery, a navíc při prosekávání šáší jsem rozdráždil vosy ukrývající se v něm a dostal žihadlo do předloktí, mrchy:rocket:
to jim ale zřejmě nestačilo, po chvíli focení jim došla trpělivost a jaly se mě pronásledovat..čtvrt hodiny jsem statečně prchal kopřivami, až mě nakonec vyhnaly z pole docela..nic nepomohla voda kterou jsem po nich cákal řítíc se říčkou:(
a tak jsem dojel dom pobodán, spálenej od kopřiv, zablácenej a mokrej jako prase, ale šťastnej že se kytkám dobře daří:)
Wevi
Kytičky jsou moc pěkné a zdravé..Radost pohledět...ten pohled na ty kytky určitě stál za tu "trochu" dobrodružství...Něco podobného jsem zažil, když jsem sbíral houby na podzim a to by ses divil, jak jsem šel dobrovolně do vody..Svině fosácké...:rocket:
AHM4D
wevi..zdar a dík:)
jo to víš že to za to stálo, ale kdyby těch vosáků bylo víc tak bych v tý řece skončil taky:flamer:vosáák

mno a byl jsem se mrknout na Střeše donesl tam 3 bonsajky s kýblama, zbytek zítra..
k/-\pr
zdravim,mam otazecku,ty bonsajky,je to nejaky specificky druh? a jak to budes mit se zatemnovanim? preci jenom,porad lezt na strechu :( ale jinak drzim palce,at to dobre dopadne
AHM4D
čau..ne hele to není žádnej druh, je to venek neurčitýho původu, takže nn, ale pro nás je to prostě pavouk:D
zatmívat nebudu, páč myslim že to v pohodě dozraje (aspon každej rok dozrálo:)) jináč dík, ať se též daří;)

Střecha vypadá takhle, přesadil jsem 3 kytky do 1x15L a 2x10L kýblů, hlína je obyč z přírody, přimíchán koninec..

na procházce jsme narazili na pěknou haluz - do ďoury kterou vyhrabal náš pes jsem strčil jen tak pár semínek (byl začátek února), a ona vyrostla pěkná asi metrová rostlina:) bez žádný péče, zalejvání..
tak jsem vzal řezík:D

no a další fota jsou z balkona, kyti se po FIMu zase hezky rozjely, jedou vtšinou 4 výhony..akorát tabáček nám napadly mšice:rocket:, tak proti nim budu muset něco pořídit

jo a přesadil jsem taky poslední bonsajku, a tu si necháme doma pro radost:)
AHM4D
ták a právě jsem se vrátil z lokality zde zatím nepředstavené, a tou je Bush
je to vlastně křovisko trnek a všehomožnýho bordela..před samotným sázením byla nutná velká úprava spočívající ve fest prořezání větví, maskování atd..člověk podrápaný ruce jaxviň, do toho komáři..fuj..
a samozřejmě prokypření půdy a vytrhání kořenů
udělal jsem celkem 15 ďour do kterejch přišlo 60L substrátu + konince
ph půdy kolem 5,8
v zemi si ode dneška hoví 3x řezy no name skunk
mettatron
hele jakej maj vyznam ty sutry na poslednich fotkach? ... neco proti mysim, krtkum, vysychani nebo tak neco? ..
AHM4D
jojo proti vysychání, je tam sucho a tohle by mělo trochu pomoct;)
k/-\pr
a ten kul na poli ma nejaky zvlastni vyznam?
AHM4D
jo..věším si na něj bágl:D

včera jsem byl po dlouhý době mrknout do lokality kaplička..z 29 kyti přežilo 20, po 10 kouscích nn a pavouka, ostatní asi něco zežralo nebo nepřerostly okolní vegetaci..jsou maličký, nedostatek světla páč byly docela zarostlý
kyti dostaly zálivku s wuxalem kalcium a hořkou solí
nezaštipoval jsem, až při příští návštěvě

edit..jo a tabáček dostal postřik slabší koncentrací karate, tak uvidíme, snad to ty mšice vyhubí..
Tayem de Tox
háj.
hele,takhle se mi sekaly kytky, když neměly pod sebou řádně prokypřeno§ možná by ti ještě stálo za pokus je vyrejpnut, prorýt.. + třeba přidat ňákou good hlínku.
jinak na ty šutry se vykašli. proti vysychání je nejlepší ta černá fólie proti vysychání ;) 30x30 pod každou kytku ti to vyřeší.
pěst
demosk8
nemuze se pod tou cernou folii udelat plisen ktera pak napadne rostlinu???? :)
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od demosk8
nemuze se pod tou cernou folii udelat plisen ktera pak napadne rostlinu???? :)


nonsens

EDIT: ta tkanina zabraňuje odparu vody, avšak dýchá... je to vyzkoušený, prověřený, tisíckrát ověřený, tak si nevymejšlej krávoviny ;) kdyby se pod tím dělaly plísně, tak by se to asi neprodávalo a lidi by to nepoužívali do skleníků, na záhony, na svahy...zkrátka všude možně ;)

EDIT2: lidi ale nesměj bejt játra a koupit tu netkanou textílii a né černej ygelit :D
AHM4D
zdarec..tákže

Tayem de Tox..jestli myslíš ty prcky nažloutlý:) tak na tom něco taky bude, ale teďka to naposled hodně přerostla okolní vegetace, 20 kytek jsme na pár metrech hledali asi půl hodiny..

jebat se mi s tím už nechce, navíc je to docela daleko:( a je to spíš takový testovací místečko, jestli nějaká čorka, myslivec apod..

o tý plachtě se poptám, myslim že něco takovýho používala bábička k jahodám:D ale když už jsem se tam s těma šutrákama tahal tak je jen tak nevyházim, můžou ležet na tý textilce ne?
thanx za připomínky:)
AHM4D
včera jsem byl přesadit zbylý dva keříky na Střeše do kýblů, jak to tam teď vypadá viz. fota..

stihl jsem ještě dojet na druhej flíček Baleny , když začalo slabě poprchávat..při prosekávání kopřiv, svlačců a podobnýho marastu se spustil liják jaxviň:devil: ochladilo se snad o 10 stupňů, samej blesk..totálně jsem během půl hoďky promok´ marně čekajíc abych mohl pořídit pár fotek..bohužel déšť nepřestal, tak jsem nechtěl riskovat zavodnění foťáku a nenafotil jsem nic..
nejvyšší nezaštíplá kyti je mi asi po bradavky, zaštípnutý od kolen po pas:)
a svině vosácký jsou tam furt, jednou na mě zaútočila, ale pak se rozpršelo a byl klid..asi na ně budu muset koupit nějakou sračku, kdyby aspoň bydlely kousek vedle, takhle kolem nich musím chodit..by to byly dobrý hlídači políčka:vampire:
AHM4D
dnes jsem navštívil areu Bush a na radu Tayemovu dal pod kyti čtverce tkaniny asi 30x30, tak jsem zvědaff:)
pod kamenama to bylo docela vlhký tak jestli tohle bude ještě lepší tak bomba
řeziky přežily přesazení, dostali zálivku s trochou wuxalu
křovisko jsem ještě trochu prořezal aby šlo na kyti co nejvíc světla a narval to do stěn okolo místečka-tudy se neprotáhne ani kočka natož člověk:)
Tayem de Tox
a sakra, sem nečekal, že těch 30x30 vezmeš tak doslova :) nu což, ale řek sem to :frog: takhle jako ty sme to dělali, když sme měli kytky po jedné v kukuřici, a taky rostly, tak snad to bude stačit ;) ono čím víc, tím samozřejmě líp. teď ti to proschne a jaryn Tox tu budu za šumáka :rolleyes: :D :D né, si myslím, že i takhle to dost pomůže ;) ...já tu plachtu pokládám spíš plošně: http://grower.cz/forum/image.php?a...76029&size=full
AHM4D
tvá svatá slova jsem si vzal k srdci:D:D
vidiš hodit to přes celý, to mě nenapadlo, ale tak co, jestli se osvědčí tak přikůpim, stojí to pár korun, takže v pohodě:)
akorát co jsem mrkal tak ta tkanina extra nesaje ale to je asi tím že je nová, uvidím..a jestli uschnou tak na tvý kytky pošlu kol´n mana:D:D a uvidiš..
AHM4D
opět fota z Bushe
dnes jsem osadil zbylé díry 9 ks předpěstovaným nn venkem ze semínek od kamoša, ještě jsem je nejel tak uvidíme co to bude za košťata:D nazvěme je třeba KEV
AHM4D
Baleny
kyti jedou rychle nahoru, nejvyšší má tak dva metry, ostatní jsou tak od pasu vejš, nezaštipnutý jsou větší než já..
vytrhl jsem 2 evidentní samce, ostatní uvidím:)
1 skaňour zmutoval jako prase, docela hodně nakvetl a nahodil jednocípý listy, uvidím co z něj nakonec vyleze
rozhozeno guano pod kytiz
kawi
pěkný,no.Tak at to šlape.....
Wevi
noooo...A co takhle nějaký photoupdate??
AHM4D
všem co sledujou moje trýdy se omlouvám za neaktivitu, ale z důvodů stěhování do svýho:girl: jsem přišel o net:grrr: do toho mi zhořela základovka..tím pádem jsem asi po třech tejdnech na kompu, neřku-li na netu, achjo..
takže jen textově..kytky docela jedou, akorát kýblovky byly nějaký špatný když jsem je viděl naposled, ale to mi nějak žíly netrhá, byl to dá se říct test..
všem děkuju za káčka a jakmile seženu desku a pošéfnu připojení, jsem z5 na tomhle návykovým serveru
pejs dobří:)
AHM4D
zdravím..tak konečně:)
bude toho víc páč se nastřádalo za ten skoro měsíc dost fotek, ze kterejch jsem vybral pár na ukázku..tak jedém:vampire:
haluzově vyrostlá kytička, 1x zaštipnutá, nehnojeno nezalíváno:)
AHM4D
area Baleny z 21. července
na fotkách je zmutovaná jednočepel i nejvyšší kyti, odhadem mají kolem 2,5 metru
AHM4D
opět Baleny , tentokrát o týden později
jednou už trochu nalomenou kytkou mě proběhlo nějaký zvíře, asi sranka, která ji rozlomila celou..tak jsem ji poskládal dohromady:D, ovázal motouzem a čekám jestli to dá
dál je vidět jak mi u jednočepeláka brutal popraskal stonek, netuším čím by to mohlo být:confused: kyti nevypadá že by strádala
přihnojeno bio přímovodnetopejříchprdelí guanem:D odhadem polévková lžíce ke každý kyti, jinak nezalejváno
na některejch pomalo začínají nakvítat, až na jednočepel kterej byl v květu už ze skříně a má blizen mega
AHM4D
mnoo a nakonec Bush před pár dny
3 řízky nn skunku fičely ven, ukázaly se býti samcem, a místo nich jsem dal pár jinejch řezů z domu z truhlíku
přihnojeny guanem, nezálíváno, díky tý folii je půda pořád vlhká..thanx a k+ tayem
na flek jsem si pošéfoval lavičku abych si moh´posedět když si dávám prdíka s kyti:)

ufff..a jdu na cígo:smoker:
AHM4D
kua nějak to zlobí..tak znovu
fota jsou z 22.8, přisypány slepičáky a zkusil jsem opýlit větývku, tož jsem zvědav
AHM4D
ahmed nechcípnul, ahmed is back!
začínám vyhrávat bitvu s volným časem, prachama, moderní technikou apod., a proto konečně přináším nějaké fotos z mých oblíbených balén
akorát počasí, ta sviňa, dycky překazí moje plány, proto omluvte sníženou kvalitu obrazu - porucha není na vašem přijímači, ale našem vysílači..
děkujeme za pochopení
pejs zas někdy
AHM4D
tak zase nějaké obrázky jak to vypadá v bushi
kyti krásně voní, obzvlášť holky skunk poison mě nutí neustále k nim sklánět hřbet a zkoumat je zblízka:)
keříky se začínají pod vahou paliček ohýbat, 2 se díky bouřce rozlomily, tak ochutnáme bushkytky dřív než o sklizni..jsem zvědav po biohnojce;)








































skunk passion











jack herrer X silver pearl















sk.passion














jh X sp













jh X sp














jh X sp















skunk passion
AHM4D
a ještě pár aktuálních z balén
AHM4D
a ještě několik..
AHM4D
zdravím a postuju asi poslední fota letošního venku, páč kytičky chytaj brutálně plíseň, tak aby mi z toho taky něco zbylo, že:D
první várka je z bushe, kde nakonec sklidím 2 rostliny skunk passionu z vůbec prvních řezů ode mě z boxu, 2 jack her. taky z řezu + asi 13 nonamu ze semen..tak jsem zvědav:)

tady jsou ty skaňouři:D
AHM4D
a ještě nějaký makra..
AHM4D
tak a ještě pár voňavejch keříků nn ze semen, pro lepší orientaci pojmenovaných KEV..von ví;)
AHM4D
mno a ještě reportík z balén
tady už jsem sklidil 2 rostliny nn skunku, a na řadu přijde asi 18 pavouků..mňam pavouk, mňam:D
při voštípávání listů zjištěno že je to voňavý lepidýlko jak bejk, foťák se mi fest lepil na prsty:D
zatím pa
AHM4D
sákra zas to nějak nefachá..
pár fotek ze sklizně
AHM4D
máme tady opět pár fotek z balén, tentokrát noname kterej jsme pojmenovali Amstel:) páč jsme jeho mámu (suchou) skladovali v plechovici vod píva:D

a docela zajímavost-vrcholovka je z jedný strany fialová, a z druhý zelená:frog: nevim čím to může být, jestli sluncem??
na těch prvních 3 fotkách je to dobře vidět
demosk8
to zbarveni muze byt tim ze jedna strana te kytky je proste jizni a druha severni..ta fialova strana by mela byt severni..nevim jestli to je tim ale tak napadlo me to protoze treba u stromu mas taky z jedny strany lisejnik a zdruhe ne...:)
AHM4D
jo, asi to tak bude, taky mě to napadlo..a protože mi to nedalo, tak jsem projel mapy.cz, přezkoumal polohu kytek:teef: a fakt to vychází tou fialovou na sever..zajímavý

edit..jo a kytka se na ničem neválela, že by to bylo od toho vybledlý, prostě půlka vrcholu fialka, půl zelenka:D..haluz
(thx JAH;))
demosk8
heh sem si to myslel no..:)tak se mej...sem zvedavy na suche palicky..:)cau...nice


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma