Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
White Satin Balkón 2007 - Klikni zde pro originální téma
BigStickyBud
White Satin Balkón 2007

genetika: 5x White Satin ze semínek
místo: jeden Brněnský balkón
hnojiva: BioBizz Bloom 2x 0.5 l, BioBizz Grow 0.5l
pěstební nádoby: květináče - objem cca 7-8 litrů
substráty: Agro substrát pro výsev a množení (na sazeničky) a pak
Floria pro muškáty a jiné balkónové květiny
Happy_Mirec
Ahoj BigStickyBud. No myslim ze Mandala ma hodne zajimavych genetik, tak jsem zvedav na tvuj growing. Chtel sem se zeptat, vydim ze seminek mas 5..........to jsou feminizovane, nebo prodava mandala i bezne sacky s 5 seeds? Co se tyce hnojiva, 0,5 litru ti staci az az. Mozna jenom pestebni nadoby by mohli bejt o neco vetsi. Vydel bych to, ze takovy 15l sou akorat. Auto taky nemam, a kdyz si jedu vlakem koupit veci potrebny na grow, tak to je peklo. Sem z vesnice a Baumax je v nejblizsim meste na druhym konci mesta. Vloni sem si byl kupovat 70l substrat, a musel sem ho tahat pres cely mesto. To bylo peklo. Nejhorsi je, ze me to letos ceka zase. Tak ti preju hodne uspechu bez corek svilusek a pod. haveti. Zkratka grow, jak ma byt.
BigStickyBud
Rostou jak z vody! :frog: a ty co jsou už na čtvrtým patře tak byli zasřiženy :sun:

Happy_Mirec: Semínka jsou to normální - nefeminisovaný takže je to takovej risk no...
BigStickyBud
:wink:

Táááákže:

Zítra ty tři největší půjdou ven - tedy na balkón, teda pokud nebude nějak extra humusácky počasí

Jinak to zaštípnutí se nepovedlo, takže počkám až se pořádně venku usadí a prokoření trochu a pak je štípnu tak nad 3-4 patrem.

Ty dvě malý ještě nechám za oknem

Na poslední fotce jsou fotky paliček z loňska :wink: snad budou ty letošní mnohem lepší :frog:
BigStickyBud
Dneska už jsou všechny venku a jsou zaštíplý klasickou metodou :wink:
BigStickyBud
Ahoj, tak si myslím že obrázky mluví za vše :)

Roste to, větví se to...

Hnojit na růst s největší pravděpodobností asi nebudu, jelikož to není potřeba..
levap20
Krása, mě WS taky valej jako z vody, ale já jedu z řízků....
Na jakou světovou stranu je balkón namířen?

určitě budu sledovat a K+
BigStickyBud
ahoj balkón je orientován na jiho-západ takže docela optimum :girl:
BigStickyBud
Za ten týden pěkně povyrostly :wink:
BigStickyBud
Jelikož dvě rostliny vykazovaly nedostatek dusíku, tak jsem dneska koupil BioBizz Grow a večer jsem je zahnojil koncentrací 2ml/l.

jinak u jedné kytky jsem si uz jistej že je samička -> nahodila preflowers :girl:

fotky dodám o víkendu :wink:
BigStickyBud
ták dneska máme víkend a s ním i slibované fotky :bandit:

kytičky mě dělají radost :D 4 z 5ti už nahodily preflowers :) a všechno jsou to samičky :girl: však důkaz místo keců viz. poslední fotka :bravo:

jinak pěkně po té středeční dávce biobizzu zase zezelenaly a rozhodl jsem se že je dneska zahnojím zase stejnou koncentrací jako minule a to 2ml/l :angel:
Wevi
k..Kr..Krááá- snééé..To bude ještě mooc zajimavé...
PORSCHAK
Fakt pěkný, zelenající balkóny mám moc rád. Není nad hezčí posezení u špeka, nebo i jen tak na sluníčku na balkónu pozorujíc jak kytičky rostou...
Jiná věc je, jestli ti to nepřeroste přes balkón, no snad to zmákneš. To byly vždycky boje:D..
K+
Pupiset
White satin sem jel jenom in,ale pocitej ze tam budes mit v zari peknou jungli:D a taky neber moc v potaz delku kvetu kterou uvadi mandala,bude to trvat otrochu dyl.
BigStickyBud
Dneska zase zahnojeno: koncentrace zase 2ml/l (2x týdně)

jinak jak foukal ten silnej vítr poslední dva dny, tak kytky občas na balkóně popadaly, ale žádný ulámaný větve apod. nebyly :)
BigStickyBud
roste to :girl:

koncentrace BioBizz Grow stále na 2ml/l, každé kytce tak litr a něco, dvakrát týdně a je vidět že jim to prospívá :wink:

jinak se chystám přikoupit BioBizz Bloom a chystám se je rychleji přepnout na květ (v půlce července?). máte s tím někdo zkušenosti?

jinak jsou to podle preflower všechno samičky, což považuju za obrovský štestí, jelikož semínka nebyly feminisovaný.
Pupiset
No divil bych se ze by ti to tak brzo nakvetlo jen diky hnojkam,muj osobni odhad je ze zacne kvest az tak koncem srpna-zacatkem zari a dobu sklizne bych videl tak
na pulku rijna,ale treba se ti zadari ;)
levap20
Roste to krásně, jako ti moji WS. Pokud máš všechno samičky, tak to gratuluju:) Já bych chtěl taky začít s AlgaBloom a PK13-14 v půlce prázdnin(1.8.) a taky je zkusit přesvědčit, aby začaly kvést:) Uvidíme jak se to bude dál ubírat...
BigStickyBud
nějaký aktuální fotky :wink:
BigStickyBud
Dávkování BioBizz Grow udržuji stále na 2-3 ml/l dvakrát až třikrát týdně a kytkám to vyloženě svědčí ;)

Jak jsou teď ty horka tak zalívám i třikrát denně. Každá "vypije" denně okolo 4l vody :eek:

Semtam je po západu slunce vlhčím postřikovačem s čistou vodou pro větší vlhkost a také jako prevenci proti sviluškám apod. :flamer:
levap20
Nebál bych se jim dát toho hnojiva víc, sám sem to poznal. Koukni jak ti žloutnou a osychaj, hnědnou konce listů. Je to z nedostatku živin.

edit: Teď mě napadlo, když to každej večer rosíš....přidej to hnojivo do postřiku občas.
BigStickyBud
no víc hnojiva radši dávat nebudu protože to začíná pomalu přerůstat zábradlí a já nevim co s tím :confused: :(

Zastřihnout vršky je docela blbý, takže to asi nechám a zkusím tomu pomoct na květ pomocí PK13/14..

Pokud máte někdo lepší nápad sem s ním! ;)
jumpp
to BigStickyBude
zdrawíčko chlape hele když jsem viděl tvuj balkonek tak se mi zatesklo že tam mam jen jednu květinku, jestli to je ted po zabradlí a nevíš co s tím, tak to se asi zblazníš:), to ne ale každopádně, kytky když začnou kvést tak ti vyjednou ještě min. o 15 čísel nahoru, a chvíli to trvá než si to kytí zvědomí, takže ještě roste, každopádně bio bizz doporučuji tenhle rok jsem zase koupil od něj nějaké mňamky,,,,, co jsem chtěl, hele kup k tomu pk-čku, třeba bio bizz blom, pak třebas top aktivator, a ja koupil ještě od plagronu N 20%, uvidím, jako co je nejlepší a nejrychlejší je zatemnovat, zkrátit den na 11 hodin a začnou;), jinak přeji vela uspěchu

jumpp.

edit.: každopádně k+ jsem zapoměl:p:
BigStickyBud
Hmm takže mám dvě možnosti:

1) brutálně zastřihnout a nechat to ještě na růstové fázi nějakou dobu... snad to kytky nějak rozchodí a nakonec budou pěkný salámky :(

2) nezastřihovat, zkusit to přepnout pomocí hnojek a doufat že mě nikdo nenapráská :(


poznámka pro příští grow: vysadit později, víc zastříhávat hlavně ze začátku!!!
jumpp
hele jak vypadají květníky, jestli tam máš kousek rantl, vrtačku, nebo něco čím prokuchneš ten plast, pak drátek z vinutí z motoru, cívek atd. tak tím vyvaž kytky dolů, každou větev, rozvrhni si to by ti šlo slunce cca na každou stejně a ta větve jakoby uplně prohnout nabydou na šířce ale prosvětli se a zmenšíš tím vršky o něco, postupně se z toho nechá vykouzlit pár čísel, ja mam všechny větve uvazaný, jinak je po prosvětlovací kůře

ps.: pak pistni a ja to smáznu, at ti to tu nezasírám,
Zedy
No a zohejbat je k zemi by nebylo řešení? Když je trochu přitáhneš níž, tak oni se za světlem natáhnou to se neboj a když je nezlomíš, tak tím nic neposereš a ušetříš tím pár čísel, co?
levap20
No jasně Zedy má pravdu..Proč to prostě neohneš? Normálně to uvaž 10cm nad vrcholkem a ohni jak nejvíc to pude, ale bacha na zlomeniny:)

A nedávat jim hnojiva, aby ti nepřerostly balkon taky neni asi dobrý rešení.
BigStickyBud
no to ohejbání není špatnej nápad ale ty nejvyšší větve co přerůstají jsou tlustý skoro jak malíček i těch 10cm pod vrcholkem :eek: takže nevím nevim... Zkusím no...

Zatím se jako nejlepší možnost jeví to vytvarovat nůžkama, což je docela škoda setnout 20 cm vršků :( aleještě to může růst třeba měsíc takže by se to stihlo asi zregenerovat aby z toho nakonec byly pěkný pálky :)

Levap20: ja jsem nemyslel nedávat jim hnojivo, ale dávat jim stejně jak jim dávám ;)
levap20
Tak to zvohýbej tak, že to zlámeš. Nemám to vyzkoušeno, ale viděl sem to na youtube a někde tady to bude určitě taky. Nalomíš tu větev, pak jí zafixuješ nějak na šikmo a ono by se to mělo srůst (ten nalomenej stonek).
Třeba http://uk.youtube.com/watch?v=qZ0VZKGeFTc :), žádný slitování snima.

Stim hnojivem dělej jak myslíš, ale maj hlad:)
jumpp
to levap
stejně i tak když to ohneš tak to přeroste v tomhle případě co má Big tak už to je tak našlápnutý, že i ohýbáním, moc nepomužeš je to o čase co tomu mužeš dat, a bud je nebo není, s tim zlomením, kamík každý rok, větle zlame, jako nesmíš to u¨rvat uplně, ale jen jako ohnout že se ti vytvoří taková svina, prostě nesmíš ji urvat, pak žadnou fixaci!!!! jinak máš větev v prdeli, necháš to bejton se udělá kloubek, je to zpusob a není se čeho bat, jen to neurvat, hele určitě to hnoj, co to jde, ty kytky porostou i bez hnojek, ale chce to na květ ja už tak týden možná skoro dva seru do nich na květ,,,, měj se
Wevi
prostě ten stonek vem a ohni ho...:-)

tady je to celkem názorně vidět...

http://youtube.com/watch?v=H1YEc7EN...related&search=
BigStickyBud
informace z bitevního pole!

dopoledne jsem to zkoušel přidrátovat a pomohl bych si tak max o 10cm výšky což mě fakt nepomůže. S tím lámáním by to dopadlo stejně :(

takže večer na ně vlítnu s nůžkama a pořádně je zastřihnu, tak aby spodní větve se staly horníma :eek: kytky by to měly rozchodit a ještě můžou růst klidně měsíc během kterýho do nich budu prat růstový hnojivo a tvarovat to, takže snad nakonec by mohl být slušnej výnos - když to budou tři čtyři zavařovačky tak to bude úplně stačit na mou celoroční spotřebu... Lepší než aby za mě sklidili PČR ;)

Snad to vyjde! držte palce!

Večer to nafotím ;)

Jinak jsem na té nejslabší kytce úplně nalevo našel pár samčích kvítků a jelikož nemám chuť se starat o hermáče, takže půjde na sušení a později až nebude takový vedro a bude nálada na nějaké pochutiny :vampire:
BigStickyBud
Tak už jsem na to vlítl a dopadlo to podle mě docela dobře (snad) - dostal jsem je na solidní výšku.

teď jim dám tak 14 dní pohov - budu je pořádně hnojit a po těch 14 dnech změním hnojivo na květový - BioBizz Bloom. To už bude srpen takže by mohly pomaličku začít kvíst...

Jak jsem šmikl toho samce, tak jsem jen ze zvědavosti prohlídl kořeny a květináč byl už úplně prorostlej :eek:
levap20
Chudáci:D, ale dobrý ono to určitě za ty 2týdny zaroste, ale dávej víc hnojiva!:)
BigStickyBud
Z brutálního zastřižení se pomalu vzpamatovaly - hlavně ty dvě napravo - jsou to obludy :baby:

Za týden a něco začnu dávat BioBizz Bloom aby pomalu začali kvést - snad začnou :eek:

Na předposlední fotce je moje máta co mám taky na balkóně a stačí se o ni jen otřít a mega zavoní. Občas dostává trochu BioBizzu Grow :bravo:

No a na poslední fotce je mojito mňam mňam :)
BigStickyBud
košťata! :D

ale už se trochu spravili z toho brutálního zastřižení - hlavně ty dvě napravo :heart:
BigStickyBud
roste to... mohlo by to začít kvíst :)
BigStickyBud
:leaf:
SkeletonX1
no vidis nadhera to bude vzkutku kloudna sklizen;) ;)


:punk: :leaf: :punk: :leaf:
BigStickyBud
je to na květu tak 4 týden :)
BigStickyBud
jsou na květu asi 50 dní...

ješte to chce nějakej ten týden :)
BigStickyBud
Dneska sklizeno, tri kytky a zabere to celej den :leaf:

Byly na květu 62 dnů. Přijdou mě dozrálé akorát :satan:

Z prstů a z nůžek jsem ošrabal kuličku akorát tak do skla luxusního čarasků.

1, - 4, fotka - kytka č. 1
5, fotka - kytka č. 2
6, fotka - kytka č. 3
7, fotka - nějaký ty salámy :frog:
8, fotka - palička :)
9, 10 fotka - sušíme :girl:

BigStickyBud
s množstvím a s kvalitou spokojenost...

smokereport dodám později :pimp:
Šafi
No krása.taky bych chtěl na příští rok zkusit White Satin a po shlédnutí tohohle growu sem asi rozhodnutej a du do toho...máš to moc pěkný, rozhodně K+
Seti
Cau moc krasna pracicka chtel bych se zeptat kolik krat jsi je zastrihaval.. precetl jsem si to tu cely ale o zastrihavani to mas neco ze zacatku v jednom prizpevku a pak uz nic tak jak to bylo presne :-) dikec
BigStickyBud
zastříhával jsem několikrát.... poprvý když jsem je dal na balkón nad 2-4 patrem podle výšky, pak přišlo to zastrižení v červenci, kdy už přerůstaly balkon, kde jsem je zkratil snad na 1/3 původní výšky a pak jsem prostříhal ještě spodky a prostřední větve když to začínalo kvést.
BigStickyBud
ještě nějakej ten týden budu testovat a pak podám smokereport :frog:
Lupus
co ten smoukreport? :D
BigStickyBud
SMOKEREPORT:

Po obídku jsem narval tenhle bong http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=203999 asi takovou vetsi polovinu toho kotylku :p: :D

Chut to ma ovocnou, lehce ztrpcenou trochou hodne smradlavyho huleni :teef:

A musim rict ze jsem kvalitne zkourenej :frog:

stačí Lupe? :starwars: :D





Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma