Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Medicinemans Plains - Klikni zde pro originální téma
MEDICINEMAN
Zdravim vsechny svobodomyslne lidi! Po kratsi uvaze jsem se rozhodl take prispet svoji trochou do mlynku.. (nekecej..)

KONFIGURACE: Homebox XS (120x60x60)
250W Gib Flower spectre a 400W Son-t Pia Plus
+3x18W Oceanic colour a 1x Repti-glo 8.0
vyfuk 275 Ufo a 100 Dospel, ofuk 2x 15cm klipsnak
hnojiva BioBizz,hlina BioBizz ALLMIX v 6,5L
vodovod pH 7,4 EC 0,2
a posadka 9x Sweet Mendobog (technicke konopi)


Takze holky jsou 4. den presazene a 2. den po zastipnuti FIMem.(amterska chyba) Na skoro cely rust pouzivam pouze zarivky (co chces v 60x60), kyti tmavne,drzi hezky pri zemi a pekne kosati. Prvni dny jsem drzel vhlkost kolem 90% ted jsem ji stahnul na cca 75% pro jeji stalost jsem nacasoval ofukovy ventilator tak ze 45/60minutnic/15minutfouka. Para se brouzda kolem stonku a line se rozvaluje po hline, radost pohledet. Teplota se diky zarivkam drzi na 23°C. Nakrmil jsem je Root Juicem a kdyz jsem po dvou dnech kontroloval prstem vlhkost tak jsem uplne u strany kvetniku 2cm pod povrchem narazil na koren:D uz to nebudu delat. Dostavaj jeste Alga-A-Mic rozprasovacem je videt jak po nem pekne tmavnou.
MEDICINEMAN
1. Tady jsem udelal malej abgrejd zavedeni zvhcovacky na maly

2.muj kun:girl: brzy pribude BioHeaven

3. regulace vetraku resena zvysenim statickyho tlaku :smoker:
MEDICINEMAN
..a zacal rust :bandit: zalivka 100-200ml; pH cca 5,7;
root juice 4ml/l
teplota 23°C vlhkost 70%
ofuk 15/15min., v noci 15A/30N
MEDICINEMAN
pred 2 dny jsem se vratil z dovolene, zapnul sodik:sun: a zastipnul vrsky, aby pockaly na spodni vetve
zalivka 200-300ml pH cca 6; grow 1ml/l
teplota u korenu cca 22°C; 50cm pod lampou cca 28°C; vlhkost cca 60%
zatim to jde docela dobre:smoker:
MEDICINEMAN
A zacina legrace, vcera jsem instaloval pletivo, pristi tyden prepinam..
MEDICINEMAN
Tak a je to tady( :o ) 18. den rustu jsem usoudil, ze toho narostlo dost a prepnul.

teplota cca 24°C; vlhkost cca 60%; perioda 19:00-07:00
zalivka : Grow,Bloom,Topmax 1ml/l; BioHeaven 2ml/l EC 1,1 pH 6
ofuk 15/15 nonstop
C.R.E.A.M.
Zdravim máš to pěkný, taky jedu HPS + Oceanic colour. Budeš ty zářívky sundávat až holky povyrostou? Možná bych ty dvě boční dal tak o 15cm níž pod kytky aby svíli na spodní patra který sou při tomhle systému odsouzený k záhubě...
MEDICINEMAN
Zdar presne tak, az se pod pletivem udela trochu mista, tak to polozim pod kytky zarivkama nahoru. Na fotkach to neni videt, ale zatim to jeste prosvitim takze spodni vetve jedou nahoru. Jinak v rustu listy nestriham pokud to neni nevyhnutelne, proste je ohybam a propletam..
MEDICINEMAN
Klasicky pletivo proti kralikum:D Takovy trochu nepravidelny sestihran o stranach 4x3cm+2x2,5cm. Kdyz ho napnes tak je vzdalenost vsech protilehlych stran presne 5cm. Zkousim ho poprve, ale zacina se mi vazne zamlouvat je s tim dobra manipulace a vyhonky se tam dostavaji lepe nez do klasiky 5x5. (vetsi bych si nemohl dovolit) Taky se mi libi, ze nepotrebuju zadny ram na uchyceni ani nemusim nic vypletat..
MEDICINEMAN
:eek: pred 48 hodinami poprve aplikovano BioHeaven. Tomu rikam progres. Slecny zacaly silene zrat, ani ne za den si uz rikaly o nasup..

1. wtf?

2. homebox je pro me neocenitelna zalezitost..
MEDICINEMAN
Zdar, tak jsem to po*ral. Muj vikend se protahl skoro na tyden v nejhorsi moznou chvili. Kdyz jsem se vratil, tak jsem nasel hroznej jungle a par vetvi bez sikany pekne prerostlo :( Ke vsemu jsem je nasel povadle, ale to nastesti odneslo jen par spodnich listu. Zacal jsem s nima zase bojovat a zitra mam vic casu, tak uvidime co z toho bude...doufam, ze na tech stozarech budou aspon pekny mikrofoony, ehm..

Inac.

1mlGrow;1mlTopmax;2,5mlBloom;2,5mlBioHeaven;2mlAlg-a-mic/L
=EC 1,4 ; pH 6 ; 5cm nad hlinou 24°C/50%; noc 18°C/60%
350ml obden;ofuk nonstop
MEDICINEMAN
Takhle pokracuje muj skrogobush :D

Info: porad stejne, jenom teplota mi vylezla neco pod 30°C :eek: snad to nebude pokracovat. Jo a zalivam ted kazdy den 250ml. Po 35h uz vadnou..
MEDICINEMAN
Tak dneska jsem presel do ofenzivy a nasadil posledni fazi hnojeni. Planuju krmit jeste 20 dni a pak shlus&flush..

Kvuli teplote jsem vyndel 2 zarivky, ktere mi navic ted sviti na snicly takze dolu je zatim davat nebudu. Spis chi zkusit koupit reptilight:flamer:

Boj s teplotou jsem prozatim vyhral.Na urovni lampy 33°C a nad hlinou 26°C. Na parne leto prijde UFO+Cooltube:sun:

zradlo:
Topmax 4ml/l; Bloom 4ml/l;BioHeaven 3ml/l; Grow 1ml/l;Algamic 2ml/l; porce 250ml/24h;EC 1,7
MEDICINEMAN
:smoker:

par promennych..
BioHeaven 5ml/l Vlhkost 40-50%, teplota dole cca 24°C u vrsku 30° jsem mooc zvedav na leto :sun:
MEDICINEMAN
:eek: Jelikoz jsem jungle uz moc neprosvitil a na spodni "vrsky"
by se uz nedostalo :baby: Spoustim SON Pia+ 400W+zitra tam snad uz dam repti 8.0

Tubu jsem zbastlil celkem bez problemu za cca 350Kc, teplota dosahuje 20cm pod tubou 29°C a nad hlinou 26°C :D fox..
Jo a odtah zajistuje ufo 275m3. Mam z nej fakt radost, jenom musim jeste zajet pro sonoflex jinak neusnu :p: Vlhkost drzi momentalne 50%
Ted je to prosviceny az na kost..jsem zvedav co se pod tim vyvine :sun:
MEDICINEMAN
Pomalu, ale jiste se to blizi ke konci. Vidim to na tech 50-55dni. Dnes jsem vysadil Bioheaven a snizuju davky i ostatnich hnojiv. Vlhkost stale kolem 45% Teplota kolisa s pocasim. Pres den okolo 25°, v sedm hodim po rozsviceni u vrsku i 32, ale o pulnoci uz mam 24° u korenu a 28 u vrsku.

Jinak eviduji mensi problemy se startovanim lampy a to, ze se rozsviti az nekolik sekund po sepnuti. Dneska jsem do ni musel dokonce klepnout, aby to naskocilo(do predradniku). Nemate prosim nekdo tucha cim to muze byt?

edit: byly to pokazeny spinacky, nepodcenujte to a spinejte stykacem..
MEDICINEMAN
Tak posledni 3 dny uz jen Topmax, ale i ten uz co nevidet vysadim. Venku je celkem chladno, takze teplota pod tubou 28 a 24 dole. Vlhkost se drzi mezi 40-50..
chorus
máš to dělo) ....máš o moc delší ty mikráky :)

typuju tak 200 g :)

K+
MEDICINEMAN
Chorus: dik moc, potesilo me to, ale rekl bych ze o 200 si muzu nechat zdat ;)

O vikendu dostanou jeste naposledy Topmax a pak uz jen destilku. Kosit planuju cca 55. den. I kdyz mozna jim budu muset trochu pomoct a pepnout na 9/15, tim ctyrkilem jsem je dost nakop..

data: teplota 26koreny/30koruna/24noc;vlhkost trochu problem cca 55%, ale plisne se nebojim:) Topmax 6ml/l 350ml zase obden, aby se nalily taky pryskirici :D J a skoro 14 dni uz taky reptiglo 8.0..
MEDICINEMAN
Zdar eso! Zviklal jsi me. Je fakt, ze trichomy nikam nezenou, takze kdyz se to o tyden prodlouzi nic se dit nebude. Jestli ale za tyden budou narustat novy kusy palic a trsy chlupu, tak to svetlo zkrouhnu :D
letnak
jj konec se nesmí uspěchat a ani utahat, esli se Ti přece jen chce hýbat s periodou tak uber max hodku (pul z každé strany) ale radši se na to vys.. jak píše eso TEĎ je ta nejdůležitější fáze a byla by škoda je hodit do stresu no ne?
MEDICINEMAN
Dobre, ze jsem to neprepnul. O vikendu to zacalo rychle finishovat. Jelikoz jsou uz vic jak 14 dni jen o Topmaxu a vode (posledni 4 dny jen vode), tak se zacal projevovat nedostatek zivin, coz jsem jeste umocnil tim, ze se mi podarilo nechat je o vikendu zvadnout:( Nicmene nakonec myslim, ze jsem proplach nacasoval dobre a o vikendu to podle planu pokacim:bandit:

pocasi:
V techto teplych dnech se teploty drzi okolo neprijemnych 33°nad korunou a 28 u korenu. Vlkost zase drzi 45%, vzroste jen kdyz venku zaprsi. Zalivka 350ml destilky denne. Slunce vychazi v 7 vecer a zapada v 7 rano. Od patka ovsem ocekavame definitivni zatmeni slunce. Sodik v dusi..
MEDICINEMAN
Pokoseno:satan:

Pudu jsem nechal pred sklizni trochu vlhkou, aby neschly tak rychle..

Docela by me zajimali Vase tipy..

MEDICINEMAN
Bohuzel se mi nepodarilo sehnat na kosu zrcadlovku, tak jsem vypotil alespon neco svoji minolto-konikou..

Koukam, ze na prvnim fotu to vypada trochu nezrale. foto nad tim je stejna palka..





































spodky,spodku..
Matrixx
to MEDICINEMAN: myslim, že jsou pěkný i bez zrcadlovky :D jinak můj tip je něco kolem 2stovky, jsem zvědav jak to bude vypadat jako finální suchý produkt :pimp: Přeji dobrou chuť a spousta zábavy :wink:
g@nj@
moc pjekny muj tip 244g
Pan Ker
Tak g/w to zas nebude:), ale je to pěkný množství-viděl bych to na 188géček...
MEDICINEMAN
Tak zitra to bude tyden od kosy. 2 dny je to uz v ziplocku, ktery byl otevreny a dnes jsem ho zavrel. Ted budu tyden 1 denne na chvilicku vetrat..

Nejakej material uz jsem zkousel a pekne me to zdunelo. Stoned, vune pekna, chut prijemna navzdory tomu, ze to schlo na monitoru. Az me to prekvapilo. Chce to jeste cas a vic testu. Ted se mi smokereport moc psat nechce, hulil jsem neco jinyho..


























400W





MEDICINEMAN
Smokereport bych prozatim odbyl tim, ze to je fajn cistej kour s klasickou prichuti bez pridavku hnojiv, v krku neskrabe ani neni tezkej na plice. Susina je pekne tvrda, palky na fotu maj od 6 do 12. S vuni to bude asi trosku horsi, uvidim.Zatim nic specialniho. Bohuzel jsem nemel kde susit pri 10°C. Najezd je trochu pomalejsi, za to vypal pak silnej, pri vyssich davkach vytuhovej. Holt mendobog :smoker: Uvidime co povi za mesic..

Ja jsem nakonec spokojenej, vysledek je 170 coz je 500/m2. Osobne jsem si tipoval pod 150. Takze shalvej doufam uzije Pan Ker:bravo:

A samozrejme chci taky podekovat vsem lidem tady na G za ceny rady a inspiraci, kterou jsem tu jako host za leta nacerpal. A taky samozrejme za zajem o muj G, chvalu a k :D Diky vsem.



MEDICINEMAN
Tak. Na dalsi kolo jsem udelal jen par drobnych zmen. Poridil Philips 250W MH. Substrat jsem namichal cca 48l ALLmix+15l Canacoco+0,5kg Guana. ALLmix je samo z minuly rundy. Misto UFA jsem tam kvuli vlhkosti opet pribastlil dospel a i ten cooltubu docela v poho uchladi, je pod ni cca 30°..

Model mel byt Sweet Tooth #3, ale asi se tam nejak dostal i Sensi Tooth, nu coz uvidime co se z toho vyvrbi..

Teplota 24°/20°C; vlhkost 90-100%; 4ml/l RootJuice, 350ml 1x a vyckavam; ofuk-vypnuto; cca 5x denne postrik algamic..
MEDICINEMAN
Predevcirem se devcata rozjely, tak jsem jim hned ublizil fimem, kterej zatim vychytavam, takze to snad bude zase o neco lepsi. Po 3 dnech dostaly litr zradla a vcera jsem jim rozlil jeste 2. Pristi zalivka bude zas tak za 3 dny, hlavne neprelivat :D

24-27°C/80-90%;RootJuice 5ml/l;ofuk 15/15; pH 5,5


<--- nove 250W zarivky






favorit:bandit:
MEDICINEMAN
Zatim to vypada docela dobre, mame tu vyrovnane chladne dny, na leto na grow v pohode:D Sweety(rekl bych ty 4 v pravem hornim rohu) se vetvi uz pekne od podlahy, ty budu uz asi jen roztahovat, Sensi jeste dnes postipu. No a pomalu jdu k sousedovi pro pletivo:bandit:


obden 350ml Grow 2ml/l,Algamic 2ml/l
teplota 25-27° bez svetla 23°; vlhkost 70-80% proto vitr jeste 15/15
postrik algacem 3ml/l jak to jen jde jasna paka..
MEDICINEMAN
Poslednich par dni jsme meli trochu problemy. Hlavni problem spociva v teplote, ktera se vyhoupla nad 35° u tuby a kolem 30° mezi kytkama. Dalsi vec je, ze mi odesla membrana u SPSky a jede jen trochu, takze se nedostanu nad 45% vlhkost. Starosti mi delaj taky trochu 2x sensi tooth(vzadu), ktery nemilosrdne jedou ke hvezdam, takze jsem je musel zaplist do pletiva vic nez bych chtel. Ale na holkach se tyto utrapy zas tak nepodepsaly, porad prekypujou vitalitou. Teplotu jsem srazil na cca 28° stupnu tim, ze jsem zotviral vsechny okna a necham skrz byt proudit vzduch(v 9. patre to docela foukne) a SPS objednavam novou.

Jinak pletivo je tam uz ciste jen jako opora a opet hodlam jet skrogobush se 100W/feet, ktery se osvedcil. Jen to necham tentokrat trochu vic narust. Prepnu to lehce prerostle kolem 20.dne rustu a hned nasadim GIBku, aby se co nejvic natahly a po 2-3 tydnech kvetu 400W..


data:

obden 350ml/slecna - grow 1,5ml/l; fishmix 1,5ml/l; algamic 2ml/l; pH 5.8
teplota 29°den 25°noc; vlhkost 40%; ofuk - nonstop
MEDICINEMAN
No tak to zase docela uteklo a po 3 tydnech prepinam. Problemy s teplotou jsou na leto zase v normalu i presto, ze mi kompletne odesla zvlhcovacka. Nebler uchyceny v plastove kostre se odtavil a upadl, stejne tak privodni kabilek co do nej vede, nu coz mozna to jeste opravim. Musim proto ale zalevat kazdy den pac to mnohem vic vysycha, tak jsem o neco snizil davky hnojiv abych nepresolil. Jinac jsem jeste neustrihl ani list, ale pomalicku se nejaka ta manikura blizi. J a taky jsem tam dal 250W GIBku jak jsem vyhrozovoval, takze jedem ke hvezdaam, at se mam s cim potykat :D

data:
zalivka 350ml/kyti denne - Grow;Fishmix;Bloom;Topmax;Algac, vse 1ml/l
teplota 28°svetlo 25°tma; vlhkost cca 40% hodne kolisa strikam co to da
svetlo od 20:30 do 8:30
MEDICINEMAN
Zatim vse OK, konecne chladne pocasi. Vcera jsem to zacal prostrihavat a budu pokracovat tak abych to trochu prosvetlil. hlavne zkracuju cepele listu. Dnes mi neco rikalo dej tam ctyrkilo, dej tam ctyrkilo, ale nemam jeste dodelanou ňjů vzducho/elektro techniku, tak snad zitra/pozitri..

koreny 23° koruna 29° noc 24° vlhkost 60-80% :smoker:
350ml/48h - 1ml/l Grow;1ml/l Fishmix;1ml/l Bloom;2ml/l Algamic;2ml/l Topmax;2ml/l Bioheaven; pH 5,8 (topmaxu vic pac jsem ho asi kontaminoval, tak se ho chci zbavit)
MEDICINEMAN
Uf, po docela narocnem maratonu se mi dnes konecne povedlo zprovoznit novou elektrarnu a skoro celou vzduchotechniku, chybi uz jen odtah ven. Takze jsem tam opet dal 400W Philips son-t+ :sun:,momentalne 25-30cm od vrsku. Vetron ma 475m/h, takze ho muzu zregulovat skoro na nulu, hodil jsem na nej perinu a neslysim nic, jen predradnik a ofuky. To budu muset jeste nejak vyresit. Regulator jsem po negativnich zkusenostech se stavebnicema radsi koupil postavenej. Jinac ty troje spinacky jsou na zvlhovacku, ktera jede uz jen pri svetle, zarivku (ktera se zase zmeni v UV az prijde cas:vampire: )
a vetraky, kterym davam 4x denne odpocinout. Novy spinacky na listu jsem koupil v OBI za 400, jsou dost vychytany,8programu, hafa funkci,hezky ovladatelny, nemecky, doporucuju. Pred nima je 10A jistic a za nim 20A stykac, moc dekuju Matyskovi za odborny zapojeni. Konecne muzu v klidu odjizdet :D


Kytky se pred par dny zastavily, tak jsem jim urezal spodky, ktery to podle me nezvladnou. Pokracuju v manikure, i kdyz to neni moc potreba :D Hlavne zastrihuju cepele, abych udal spis misto nez svetlo.



noc cca 21°; koreny 21°; koruna 27° vlhkost okolo 60% den, 70% noc

Grow1ml/l;Fishmix2ml/l;Bloom2ml/l;Algamic2ml/l;Topmax2ml/l Bioheaven2ml/l - pH 5,8 ; postrik furt Algamic 2-3ml/l
MEDICINEMAN
Zase jsem to dojebal. Vcera jsem operoval vetrak atd. Sel jsem ven jen pro neco do kramu, ani jsem si nebral huleni :D Potkal jsem znameho, prisel domu ve ctyri rano a cumim, vetrak vypnutej :eek: Hadejte jednou co se stalo. Jen dodam, ze teplota uvnitr byla okolo 50°. Daj se zase dohromady,ale bude to nejaky cas trvat a oslabi je to.OMFG jsem lemra :grrr:

Alespon muzu rict, ze mnohem lepe ten kotel vydejchaly Sweet Toothy na kterych to nebylo moc znat ani kdyz jsem prisel. Zato Sensi Toothy byly skoro vsechny povadly a do ted je to videt. Ztraty vetvi se nastesti nekonaly.

Jinac to jde. Sensi toothy se jeste trochu povytahly. Uz je ani moc neprostrihavam, spis jen obiram listy od spodu, kterych se rostliny zbavuji. 400 to luxusne prosviti, listi, nelisti..

26°koruna;23°koreny;23°noc;max50° vlhkost 50-60%; zalivka pH 6.0,
obden 350ml Grow1,5ml/l; Bloom2ml/l; Ryby2ml/l; Algac2ml/l; Heaven2,5ml/l; Topmax2ml/l
pH ted upravovat nemusim, EC ukazuje 1.6, ale bio je bio, takze je to vicemene jedno..
MEDICINEMAN
Tak po trochu vetsim pochybeni se konecne zase rozjely. Bohuzel mi nedoslo, ze takhle povadly to 4kilo nevydejchaj a druhy den rano jsem nasel par pripalenych vrsku na Sensi toothu. Nastesti opravdu jen par a zadna traga, zastipl jsem jen jeden. Nemely se tak povytahnout :D Okamzite jsem dal zpet 250W a zalil vodou jen s bioheavnem. 400 zas tak za 14 dni. Sweety by to daly, ale Sensi tezko. I kdyz sweety po ty saune taky jenom cumely co se to deje, tak imho vypadaj ok, jen trochu mladsi :D

teploty porad fer okolo 25° u korenu a 28 v korune, v noci cca 23
vlhost okolo 50%
zradlo porad stejny jenom 3ml/l Bloom a Biohevaen, pH 5.8;
dnes jsem prestal rosit
cron
Medicineman fakt hezke len tak dalej a dufam ze uz nebudu problemy s teplotou ;) K+
MEDICINEMAN
Hehe, tak po dalsi vyzivny davce potizi s po**anou technikou snad uz bude vse ok :omfg

Kytiz jsou asi o tyden zpozdeny, ale zda se mi, ze ted na to pekne slaply. Uz premyslim jak tam zas pribastlil 400W, par tech vysokych Sensi vrsku musi z cesty, zkusim je asi nejak zdratovat/zkolenovat nebo zmikrosupakropovat :smoker:


Krmivo porad stejny, stale 350ml/obden, pH 5,8 (+-0,2)
teploty okolo 26 u korenu, 30 v korune, v noci cca 23-25
vlhkost 35-45%
MEDICINEMAN
Sensi se zbavuji spousty listi, asi byly zasazeny vedrem+presvicenim vic nez se na prvni pohled zdalo. Nevadi, uvidime co to udela :sun: Sweetum se dari ok, ale chtelo by to vic wattu na spodky. To ted ale neprichazi v uvahu, pac bych zrakvil sensi a navic ted jedu na tyden pryc, takze to bude mit v ruce nekdo jiny. Jsem zvedav jak to bude vypadat v nedeli..


Zradlo porad stejny, jen Topmaxu od 30. dne 4-5ml/l
teploty pohodda cca 25°koreny,28° koruna,24° noc; 35-45%
MEDICINEMAN
nakashi: to by zloutly vic od spodku, dole maj listy ok. krmim je myslim docela slusne (pred tim 2mlgrow+2ml/lfish)a sedej v pekny porci guana. Ty listy to proste zabalily :)

Po 13 dnech jsem se k nim konecne na chvily vratil, takze docela divoky. Bez hnojek, bez vlhkosti, pH po telefonu atd...
Uz to vystornuju tou dvestepadesatkou, priste si lip ohlidam genetiku a udelam to poradne..
MEDICINEMAN
Nemam posledni dobou moc casu, takze i kosa probehla nejak za pochodu. Ani jsem nemel silu udelat poradny fotky. Sorac, ze jsem to vsechno tak dobastlil :david:, bylo to mysleny pro 400W.

Teplota v susarne se pohybuje mezi 20-22 stupni, chtelo by to min, vlhkost 40-50% v pohode, odtah je vypnuty, vetracek v levo se jednou za 2 hodiny na 15 minut zatoci..
MEDICINEMAN
Ususeno, zmereno, huleno.

Mno, tak nakonec to neni tak hrozny, jak jsem myslel. Susina je u obou modelu pomerne kompaktni a nastriha se z ni opravdu dost(na fotce rovna stofka). Chut u obou modelu trochu pokulhava, coz pripisuju hlavne nedokonalemu pruplachu a kontaminovanemu Topmaxu, ale na to si stezuju spis ja pri sklenence, do brka je to imho ok. Druha-treti kvalita. Tot tak obecne.

Sweet Tooth 3: Velmi kvalitni genetika, skvele se vetvi, palky skoro vsude,nadherne lehke skunkove aroma,mrte trichomu, stav high-stoned podle mnozstvi, takze furt stoned.

Sensi Tooth: Mistni kros Sensi Star a Sweet Tooth. Spis na ven rekl bych, chce to nechat narust. Palky se spoustou zrzavych chlupu, tak normalne trichomu. Nachylnejsi na zmeny :D Moc nevoni. Spis high, ale chce to vic testu.

Pozdeji udelam edit, lepsi popis a foto :david:

Vysledek 120+cca 5 spodku takze 350/m2



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma