Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
70W scrog, hlina - Klikni zde pro originální téma
pan.zzz
ahoj. chtel bych vam predvest moji skrinku a podelit se s vami o problemy co urcite nastanou :D.
takze:

Skrin: Vyska 60Cm, sirka,46Cm a hloubka 42Cm, vymalovana bilou lesklou barvou.

Svetlo: Sodik 70W Tesla s provizornim stinitkem z alobalu.

ventilace: 1PC vetrak 8cm privod, 1PC vetrak 8cm odtah nahore u vybojky a jeden na ofuk rostlinek a zaroven aby foukal na rozpalene sklo, na kterem lezi vybojka

Slecny: 2krat jack herrer, 2krat silverpearl, 2krat blueberry a 7krat treti generaci bluberry, silverpearl a early girl oprcanou noname samcem co sem mel na balkone. Vsechny kytky jsou ze semen.

Hlina, hnojky: Substrat pouzivam uz dlouho ten samej pro pokojovy rostliny, je lehkej, vzdusnej, nejsou s nim zadny problemy... a v tom truhliku mam zahradnicky substrat (ten pro pokojovy rostliny dosel :D) , do ktereho sem jeste pridal konsky hnuj co mi rok lezel na balkone. Na dne kvetinacu a truhliku je vrstva keramzitu. Substraty sem promichal s Perlitem v neznamem pomeru :D.
Hnojit budu Plagron grow a bloom. Kytky sem uz asi pred tejdnem zacal hnojit a zatim vypadaji spokojene.
Zalevam vodou z akvarka, pry obsahuje hodne dusiku :sun:.

Teplota je ted pod 30°C tedy v norme, ale slecny jsou spalene, protoze dlouho byly kousem od skla a ventilace byla spatne vymyslena.
Vlhkost nemerim, mam tam namoceny naky ceskoslovensky uterky a misku s perlitem.

Kytek tam mam tolik, protoze sem puvodne chtel jet SoG ze semen, ale rosmyslel jsem si to a bude to scrog, pletivo koupim v nejblyzsi dobe. Zacit odznovu s mensim poctem kytek nemuzu, mam nak stanoveny termin kdy chci mit sklizen :smoker: :D.
pan.zzz
dalsi :frog:
pan.zzz
:D
pan.zzz
Jedna z kytek (ted nevim ktera a do skrine nepolezu pac holky uz spi) se mi zlomila tak sem se snazil udelat z toho zbytku co z ni upadnul rizek :D. Osetril jsem ho praskovim Stimulaxem a zasunul do RW kostky.
pan.zzz
jsem tu s prvnim problemem :(. Jak jsem rikal, chtel jsem jet SoG, takze sem svitil 12/12 a kytky zacly kvist i presto ze uz svitim 18 hodin. Mam zacit teda sviti 12/12? Kytky sou dost maly, tak se bojim ze z toho moc nebude.
Prosim o radu, zitra dodam foto
hellfire
Zdarec pane.zzz, zajímalo by mě jak jsi to teda vyřešil s tím květem, někde sem myslím četl, že po odstranění květů a přepnutí na 18/6 by to mohlo začít znovu růst. Někde se to tu řešilo ale zpětně sem to boužel nenašel. Jak to teda u tebe teď vipadá a jak ses rozhodl to řešit? Ať se daří :)
C.R.E.A.M.
Jestli říkáš kvést tomu, že kytka vyhodí bílý blizny tak to je ok, to se prostě někdy stane... Měl sem třeba řezy, kterým byli vidět blizny od začátku růstu, myslel sem že je to v prdeli ale rostli v pododě. Klidně jí sviť dál 18/6, okolo těch blizen se šišky neudělaj dokud znova nepřepneš na 12/12 ale jestli tam máš už náznaky paliček tak bych to nechal v klidu dokvest na 12/12 a nemučil to růstem...
pan.zzz
cau. Foto az zitra, mam vybitou baterku. Zacal jsem svitit 12/12, zastipovat a davat znovu na rust, to nemelo asi cenu, za chvily bych to stejne prepinal na kvet, aby to neprerostlo. Radsi to budu mit maly nez prerostly jako poprvy. Zatim jen 2 samci, bouzel oba Silverpearl :(
pan.zzz
Trochu opozdene, ale preci :D.
Do skrine jsem pridal kytky co maj uz vetsi palicky. Chvily byla za oknem, potom pod lamou, pak zase za oknem a ted kdys opet svitim 12/12 tak sla zase pod sodik :D. Jsou to ty v pravo vzadu, v jednom kvetinaci.
Jinak docela se docitam ze kolinka jsou k nicemu, ja mam z nich zatim radost. Vsechny vetvicky se snazim ohybat smerem do stredu, kde je nejvice slunce :D
Jinak fotil jsem to ted vecer, takze nektery fotky sou hrozny, blbe se mi to zaostrovalo.
hellfire
Můžeš hýbat s tím sklem? Třeba ho dát vo něco víš aby jsi tam měl víc prostoru.
pan.zzz
jo muzu:), dal sem ho tak nizko schvalne, aby svetlo bylo co nejblyz. Teplota je neco kolem 26-28°C. Dneska sem dal kytky jeste niz, byly necim podlozeny.
pan.zzz
Palicky hezky narustaji :) jen ty herreri nejak nechteji kvist.

Tech kytek je tam dost a dost si stini. Mam to vic prostrihat? Zatim sem usmiknul jen par velkejch listu, ale furt je to dost malo.
diky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma