Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W plagron BIO vol. 2 - Klikni zde pro originální téma
smoke4ever
Zdravím všechny,
takže rozjel jsem nové kolo. Oproti minulejšku jedna změna. Místo truhlíků jsem jako experiment použil jednu velkou vanu naplněnou vzdušnou směsí kokos+perlit+vermikompost. Jinak stejný setup jako minule.

  • Genetika : 8x chronic

  • Hnojky : Plagron Grow, Bloom, Phytamin + aditiva AH bio (root, enzymes, final solution)

  • Světlo : 400W philips son-t + Cool Tube

  • Skříň (bohužel větší zatím nemůžu) 40x80cm

  • Půda : vzdušná směs Coco + perlit, vermikompost, experimentálně umístěno do 60 l vany s odtokem, slibuji si více místa na kořenový systém což byla brzda v minulém pěstu.



Hnedka tu mám první problém. Okraje lístků začly takhle zlobit.Co by to mohlo být ? Jako první opatření jsem zvedl lampu, možná to bylo tím i když se to dělalo spíš u spodních lístků tak uvidíme :wink:


Jinak směle piště připomínky a rady, za každou jsem vděčný :bravo:
rkcz
Lampu vrat s klidem na puvodni misto. Spis bych to videl na prehnojeni. V soilu se moc nevyznam ale nemuze to byt tim ze mas predhnojeny substrat na nejaky cas?
Mr. Figaro
hm......přiklánim se k rkcz.... Je to přehnojený,,,,,myslim že ten vermikompost to tochu posral..... No nic, zatim neni třeba panikařit,,, Zkontroluj PH a když bude v klidu, omezil bych tak na 14 dní hnojky. A pak bych zase začal hnojit - ale opratrně.... Dělej co uznáš za vhodný;)

Ať to roste
....................:smoker:
smoke4ever
moc díky, máte recht.... kytky jsou ještě mladé tak jsem to s těma hnojkama neměl tak hrotit... stáhnu je do té doby dokud nechytnou hezky zelenou ;)
b779
Zdar!Kolik či spíš jaký poměr má směs?Vermikompostem to nakopneš na poměrně dlouhou dobu,aby si nemusel hnojit....max se dává tak 15% z objemu,ale i to už je celkem dost(spíš 5-10%) a některý kytky to nesou špatně...pochopitelně měř i PH...
smoke4ever
Zdravím :)
takže mám tady rychlý updatek. Kytky se vzpamatovávaj z přehnojení, lístky chytaj zdravou barvu :) Chronic se krásně větví takže není třeba nic štípat. Za řízky díky jednomu čelnovi :wink: Na květ by to mohlo jít +/- za 9 dní
smoke4ever
Chronici mi už krásně košatí :) ale krajní kytky mi zas nechcou růst, stejně jako minulý grow, výrazněji však kytky vpravo i když maj stejnou vzdálenost od lampy jak levé kytky... tak mě napadjí dva důvody

1. Lampa tam prostě nemá takovou efektivitu
2. Na dvě pravé holky fouká přímo přítah

Přikládám fotky, poslední je z matkárny... Přepli byste už na květ ? :)
smoke4ever
Ahoj :)
Mám tu čerstvý update ze dneška, kytky rostou jak z vody.. myslíte že už přepnout na květ ? skříň je dost vysoká, úzká a natřená na bílo tak to snad nějakou tu džungli prosvítí ;)

Obligátní problém... kytky na bocích jsou menší, hlavně teda ta vpravo...
Nejspíš to bude tím že lampa tam ztrácí efektivitu. Proč je ale pravá kytka menší ? Mohlo by to být tím že na ní fouká přítah ? (PC větrák)
Jinak jsem s růstem spokojený :)
smoke4ever
Zdárek,
Kže mám tu další updatek, chronici rostou jak z vody :)

Jinak klasika problém.. kytky po stranách jsou menší než ostatní, hlavně teda ta vpravo.. nemůže to být tím že na ní fučí PC větrák jako přítah ?

Mám to už přepnout na květ nebo nechat trošku džangl ? Skříň je celá bílá, vysoká a úzká tak to snad něco prosvítí :)

Tady nějaké dnešní foto :)
C.R.E.A.M.
Vypadá to výborně. Jestli máš lampu na pevno tak už je asi čas ale jestli se s ní dá hnout vejš tak bych to určitě nechal růst ještě tak 10 dní, výnos bude pak šílenej:)
smoke4ever
právě že skříň je vysoká dost.. :) a lampa pohyblivá tak to právě ještě nechám :wink: další update dám z přepnutí na květ :)
rkcz
citace:
Jinak klasika problém.. kytky po stranách jsou menší než ostatní, hlavně teda ta vpravo.. nemůže to být tím že na ní fučí PC větrák jako přítah ?

Z fotek to tezko poznam, ale pripada mi ze mas tu kultubu dost nizko, dej ji vys, ale to uz je asi stejne pozde kdyz ty prcky prerostly kytky ze stredu.

citace:
Mám to už přepnout na květ nebo nechat trošku džangl ?
Ja uz bych to prepl, ale je to na tobe, nikdy jsem neporovnaval kytky driv prepnute nez kytky pozdeji a zda-li by mi vubec ten usetreny cas kompenzoval vynos, ale tedko se na to chystam :) Chci jet kytky ktery dostanou 5-10 dni 18/6. Jinak jungli bych asi nikdy nenechal, zbytecne bych plytval svetlem kdyz by se ani na ne nedostalo.
smoke4ever
Kytky se začly nějak divně barvit do žluta... :( lampou to není, takže mě napadaj živiny nebo Ph... hnojím 2ml enzymu+ na litr a asi 4ml plagron bloom - klasicky podle obalu, 3litry roztoku ob den... nenapadaj vás ještě jiné důvody ? Přidat hnojky ? častějc zalívat ? Ph zálivky je okolo 6
smoke4ever
prosí napište mi vaše názory, nerad bych kdyby mi kytky zvadly :( :(
Mr. Figaro
Hm,,,koukám že máš stejnej poblém jako já,,, sice u mě to je trochu mírnější ale taky mi kytí strácí barvu,,,u mě to de od spoda,,, Myslel jsem si že je to nedostatek dusíku...ale tím to zřejmě nebude, kytka prostě nějak strácí chlorofil,,,musí se přijít, na to, co to způsobuje,,, (škůdce a vnější vlivy můžem vyloučit)
smoke4ever
Tak po dlouhé době přiáším novou sadu fotek... tentokráte z 18 dne květu. Kytky znatelně povyrostly a začly se tvořit paličky.. no budou to košťátka :wink:



Mr.Firgaro: mě se to jakž takž srovnalo samo, ale oukej to zdaleka není.. nejspíš to bylo fakt tím dusíkem, víc sem si hlídal Ph a barva jde do normálu. Sorry že píšu až teď, nevšim jsem si postu :rolleyes:
pUNKE
k té barvě-jel sem hlínu-jen zahradnický substrát Agro bez žádných dalších přísad a hnojky AH.dutch formula a nikdy sem neměl žádné parazity, plísně, nic.Všecky kytky byly krásně zelené a nemusel sem nic řešit kromě odlisťování a zalívání. Jinak tyhle kytky nevypadaj moc špatně-nepřehnojuj to a bude to v klidu.Přeju ti ať ti to vyjde.
smoke4ever
jasně :) díky... no vono se to ani přehnojit nedá..jedu bio a tak i nějaké to znásobení dávky v takovéhle džungli moc neuškodí.. barva se lepší tak snad to ještě dobře dopadne :)
Mishelou
:mutant:
sqott
skousels pridat neco jako FERUM......zloutnuti listu nebo taky chloroza je zpusobena nedostatkem zeleza / Fe /......


jinak pekny...+....
Kolom&n
no ono je treba taky na zloutnuti listu takovej pripravek,maji to normalne v zelinarstvi a jmenuje se to FITOVIT (ted presne newim jake I/Y ma byt kde..) ale nejak takhle se to jmenuje, pomuze to,kytkám se vrátí barva!jinak to mas docela hodne pekny, rozmery te skrine mas porad tak maly? akorat do vysky to mas hodne?!drzim palce;):popcorn:
sqott
http://www.drostra.cz/?PID=3437&tabid=10


fytovit???? ---myslis treba tohle......skus to...neni to nak drahy.....
Mishelou
možná to ještě zkusíme spravit, ikdyž už je to v půlce květu a jsou to pořádný klobásky :bravo: a vypadají čile k světu, skříň má pořád stejný rozměry,tedy 40x80x150 jestli si to dobře pamatuju :mutant: .Mockrát děkujem :smoker:
smoke4ever
Tak mám tu MEGA updatek ! Kytičky jsou na 37 dnu květu a vypadaj skvěle. Vidím to tak na 2 - 3 týdny, může mi s tou dobou poradit nějaký chronikář ? :)
Kolom&n
vypadá to sakra krutě,jak vydím se žloutnutím listů až asi problémy nemáš.....,pomohlo ti to? pokud jsi to zkoušel? mě jo, a zajímalo by me jeslti tobe taky....
smoke4ever
Kolom&n: no vono se to nějak vrátilo samo, ale tím železem to taky možná bylo ;) takže jestli bude příště ten problém tak zkusím :) jináč dík za kladné ohlasy :wink:
smoke4ever
Ahoj, přináším fotky z přibližně 52 dne na květu... na jedné kytce se mi objevilo škaredý hnědý flek - plíseň (foto č. 2 )... nevím co s tím, mám jí odstranit ? myslíte si že mi může napadnout i zbytek kytek ? moc díky za rady.
smoke4ever
Zdravím, omlouvám se všem sledovatelům threadu ale poslední update ze sklizně dávám až teď - technické problémy :frog: grow dopadl na možnosti "slim" skříňky velice slušně. Přikládám fotečky, jo a bylo toho cca 160-170g suchého materiálu. Díky všem za rady a do dalšího grovu 3x šluk :beer: :bong:

1. Holky v plné kráse










2. hehe to je roura :wink:











3. 62 den květu - den D











4. áááá šmik :eek:








5. balík :)










6. touhle fotkou se s Vámi loučím přátelé :wink:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma