Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Sweet tooth-jedna žena ve scrogu,150W - Klikni zde pro originální téma
Index
Ahoj všem příznivcům pěstování,

po čase vás opět zdravim s dalším mým pěstováním, v pořadí již třetím. Tohle kolo bylo neplánováno jelikož jsem dostal řízek nečekaně darem. Chtěl jsem skříň upgradovat již pro tohle kolo, tak snad příště. Jinak se nic nezměnilo od minula. Vše klapalo, problémy který vznikly se mi snad i podařilo vyřešit a můj původní záměr, kytku roztáhnou co to dá aby vyplnila co největší prostor se snad i podařil:)

Původně jsem se tu tentokrát prezentovat nechtěl, ale nakonec jsem docela spokojenej, tak jsem to sem i dal...Posuďtě sami...

Jen ve stručnosti:

Světlo: 150W son-t-pia plus

Hnojky AH komplet + Vermesfluid

Truhlík 60cm

Substrát: Pro pelargonie, kaktusy, písek, perlit...

Mějte se...
Index
Po prvním týdnu růstu to vypadalo asi takhle: chvíli byl řízek pod zářivkama - aby si zvyknul na pravidelnej 18ti hodinovej režim a po třech dnech šel pod sodík a začal se vzpamatovávat.
Index
Po druhém týdnu co byl přesezenej, teda vlastně přesazná:) začal nabírat na objemu listoví a i barva už vypadala více zdravější než předtím. Postavil jsem mu takový mini-pařníček + jsem do něj nalepil dlouhýkusy látky který se válely ve vodě. S vlhkostí potom nebyl problém..:)i bez drahý zvlhčovačky..
Index
4.týden růstu..Třetí tejden se nedělo nic zajímavýho, jen jsem začal masivně tvarovat, aby větvičky šly pěkně naležato - do šířky a vyrazily pořádný sek. výhonky...Zastřihnul jsem na několika místech snad FIMem a zatím žádný problémy nebyly...Fotky jsou po čvrtém týdnu růstu od přesazení.
Index
5.týden růstu...Pomalu jsem začínal mít strach aby kytka nepřerostla tak jsem raději nandal mřížku a začal kytku zvykat na sušší podnebí - vyndal z pařníku:)pořád se mi zdála málo rozrostlá do šířky, ale vejšku už měla velkou dost. Kolínka každej den upravovány, drátky už přestávaly stíhat sílu větviček..
Index
1-týden květu, přepnuto rovnou na 12/12..Zatím se nic zvláštního nedělo kytka začala pomalinku nahazovat preflowers, vlhkost se rapidně zvyšovala, objem listů taky..všechno začalo houstnout. A tak jsem trochu zaplejtal pod síť, trochu prostřihával, ofuk dal na nonstop:)jjjooooo to byly noce s větrákem, kterej mi hučel u hlavy a ráno mě místo slunka probouzel v 5:30 sodík kterej semi rozsvítil do ksichtu:))(kvůli vysoký vlhkosti semi dycky přes noc trochu zkroutily a otevřely dveře..)
Index
2.týden květu..Snažil sem se snížit vlhkost na minimum abych nechytnul plíseň, ale i přesto nasebe problémy nenechaly dlouho čekat....=>svilušky,svině. Asi během dvou dnů se vyrojily a začly kytku "pěkně" vysávat. Nebylo naco čekat. připravil jsem výluh z tabáku+biool a celou pořádně postříkal. Za pár dní byly svině naštěstí pryč, ale kytka byla hnusně mastná. Takže jsem ji často postřikoval a snažil se mastnotu sundat. Kvůli manipulaci jsem sundal síťku.
Index
4.týden květu...Svilušek jsem se zbavil, kytka už přestala růst,paličky se zvětšovaly, no a abych se nenudil tak se zničeho nic objevila listová plíseň.Z prvního mýho growerskýho pokusu jsem se poučil a nenechal nic náhodě, takže hned co jsem ji objevil, napadený listy šly pryč..Jenže svině se držela a tak mi nezbylo nic jinýho než nasadit chemii-fundazol:(..Kytka byla postříkaná,ne nijak mohutně spíš jen napadený místa.Pár dní jsem to nechal působit a až skoro dokonce květu kytku pravidelně ve vaně sprchoval.Doba rozpadu fundazolu by měla být kolem 35 dní, takže by to mělo být v pohodě. Asi za týden byla plíseň pryč a už se naštěstí neobjevila.....
Index
6.týden květu...Plíseň nadobro pryč, vlhkost snížená na minimum...nic nebránilo začít flushovat aby sweet tooth chutnala tak jak má a né jako komplet sada AH:Dhahaa...palice začaly pořádně tvrdnout jak kamínky a kytí byla kvůli prosvětlení postupně zbavována největších listů, nejdřív šly ty nejhnusnější a nakonec se dostalo i naty hezky zelený....Jsem zastánce prostřihávání velkejch listů ke konci květu.
Index
7.týden květu.Tak a jsme skoro u konce:)to docela ty tři měsíce utekly:D:DVšechno klapalo pořádně jsem prolejval čistou odstátou vodou.Pokochejte se fotkama z konce 7.týdne květu při ranním rozbřesku slunce.Za týden sklízím!Jupí!Poslední tři,čtyři dny bude sucho pak tma...a pak:)...
Index
8.týden-Sklizeň!vše ostříháno zbaveno malejch lístků, udělaná kulička hašiše..:)pověšeno...Čekám na zvážení, za týden až čtrnáct dní napíšu kolik toho bylo:)kdo chce může zatim tipovat, vítěz jako minule dostane odemě K+, a pokud bude z okolí prahy,,tak.....:D:D:Dse domluvíme
MEDICINEMAN
No nadhera uplne se sbihaj sliny.k+4sure. Ja bych rek 36G vysoce qvalitniho materialu:punk:

*dR->ZmRd$!* - cus je to krasne tipuju 42,6 g
pacient - Mnam...krásny, tipuju 39,2g...
.l. - 64g
kouba - 45g krasa k+
loeX - 55g
Moje - 58,25 gramcůůůů
BigStickyBud - přeju ti 100 gramíku :)
Rastafaria - na jednu slečnu výborný 46,6g
pexeson - 70,5 gramu zkaženejch zubů ti přeji
Anakonda - 76,5g :eek:
Escadro Pablo - povedlo se ti to pekne... K+ 4U and 55.5 géé:)
Svahadji - 67g pha :)
pelech - Pekna prace.. K+, soukromy odhad 80g taky pha :D
fry - mas to na K+ typujem 70g
fire.ent - nadhera tipuju 61,82g kvalitky ahoj a užij si to:-)
Bullrot - 65,74 g,,,je moc pekna k+
Index
Všem díky za ty karmice, takovej uspech jsem necekal:Djen pro úplnost přikládám tipy co mi došlo do PM a tak....

PS:Váha bude samozřejmě čistá váha bez stonků po 10 - 14 denním sušení ve tmě..

Hlava-73g
Dracik-51g
Nide-72g
ganjaholickz-82g
C.R.E.A.M.
41,2g bez stonků:)

Papek - J8 bych řekl, že to bude tak k těm 32 g. :)
Mr. Knorr - Cau, typuju presne 72,57 G ale preju vic :)
Kaspars - Ciao, ja tet sweet tootha jedu taky... typuju 47g ale pral bych ti mnohem vic, k prani posilam k+ a myslenku Hydroponie...
Sronson - Zdarec připojuji se a tipuji 42g (Ale doufám ,ež bude víc :))
radek1000 - chlape smekam, ze zacatku jsem nechapal ze to je jen jedna kyti, fakt husty no ten tip vubec nevim co treba 37.896 g, zdar a K+
Marihouba - Wow, na jednu "malou" kyti takovyho materialu,... nadhera K+ leti, muj skromny odhad je 54,46 g (Thats my number), ale preju mnohem vic hodne zmastujiciho materialu.
Pejdil - Mooc pěkná kyti, tipuju tak 52.222 luxusních géček
barracuda - pekny,skoda ze jen jedna.Muuuuuuuuuuj tip je 65g. Preju prijemny pokourenicko.
ANK - krasny mno, to teda koukam:-D 60g myslim si...K+
Mr. Figaro - 48g
Pupiset - 52g a K+ povedena holka:)
Ferdinand Bongo - Parádna rastlinka.. 43,7g a K+ pre teba ;) ..
lipi - No sem se vejít se svým tipem to snad ani nejde:frog: Já to šacuju na 71,4! Doufám, že jsem čet dobře a nedal jsem stejný tip jako kdosi jiný:D Jinak ti skládám poklonu, bo je to výpěstek pár exeláns!!!!
Mirano - 65,8 g kvalitneko kuriva
steve - <47,2 g > ať ti chutná ;)
Kripix - 47Geee!!!
jinak moc pekny. prvni brcko byl asi poradnej randal co???:):):)
.:peace and flowrs:.
Janxu - tak jak to vypada? nemelo by to bejt tak nejak uz suchy?? si jeste taky tipnu tak 69g
Index
vážení a milí:D omlouvám se za drobný zpoždění, ale nějak teď před maturitou nic nestíhám. už je to hezky uhulováno, chuť výrazná, nezapřou se kořeny grapfruitu, zhulenost tak 2-3 hoďky:)spokojenost!

Celkově toho byl ...tradá 84g bez stonků, tudíž pokud jsem se nespletl tak výherce karmy je člen GANJAHOLICKZ se se svým tipem, kterej mi poslal ke karmě se trefil nejbliže. Tipoval 82g. Všem moc dík za karmy a za sledování tohohle threadu, mám opravdu radost!...a nashle v dalším nejspíše podzimním kole:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma