Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
-=Pejdilova zahrádka všeho možnýho=- - Klikni zde pro originální téma
Pejdil
Zdravim vás kolegové tak jak začít :D Jelikož začímám pěstovat trochu více rostlin tak sem se rozhodnul že to sesmolím do jednoho téma a je to. Právě probíhá moje první skříňka ze které je již 250W ale to není to co se zde bude probírat, hlavní roli zde bude hrát skříňka číslo 2 a pár kytiček:

Rozměry: 150x54x53 vxšxh myslím žeto bude stačit na 4 kyti, vnitřek je vylepen černobílou folií z growshopu.

Osvětlení nyní 2x70W (myslím že na růst bohatě stačí) později na květ bude 250W...

Osazenstvo: 2x White Widow 1x Pure Power Plant 1x Californian Orange Bud 1x Sweet Tooth #3 - všechny holky tam jsou již asi 20dní. Potom u okna právě vyjíždí z hlíny 8x Papaya.

Pak tu mám ještě objednané kyti které se budou vyhřívat pěkně u velkého okna v pokoji. Později možná něco pude i ven.

1. Leonotis leonurus
Lví tlapa, Lví ocas, Divoké konopí, Wild dagga
Dagga je keřovitá rostlina s ohnivě oranžovými květy. Je to další tradiční rostlina po staletí užívaná africkými Hotentoty, kteří ji kouřili pro schopnost měnit a rozradostňovat náladu. Dodnes ji mnohé africké kmeny považují za mocnou a posvátnou rostlinu, která zesiluje účinky jiných léčivých rostlin. Dnes se často používá jako náhražka konopí nebo tabáku. Účinná složka odpovědná za euforické účinky je nedávno laboratorně izolovaný leonurin. Dagga se tradičně kouří čistá nebo smíchaná s tabákem. Listy a kořeny se užívaly jako protijed při hadím a hmyzím kousnutí. Silný čajový nálev se užíval při ekzémech a podráždění pokožky. Vnitřní užití extraktu je údajně účinný lék na chřipku, bronchitidu, vysoký tlak a bolesti hlavy.

2. Marihuanilla
Srdečník sibiřský, Marahuanilla, honeyweed, Yi Mu Cao, motherwort
Srdečník je kouřen zejména pro své euforické účinky a to hlavně v Mexicu. Marihuanilla znamená španělsky malá marihuana, používá se jako její náhražka či jako součást mixů obsahujících marihuanu. Za tyto euforické a pocit bezstarostnosti navozující účinky může zejména vysoká koncentrace diterpenu leosibiricinu.
V Číně má užívání srdečníku velmi bohatou lékařskou historii pod jménem Yi Mu Cao. Marihuanilla byl používán při léčbě slabostí srdce, menstruačních problémů, jako diuretikum a prostředek klidnící nervy. Leonurus má antibakteriální a desinfekční vlastnosti. Užíval se formou nálevu 1 - 3 čajových lžiček zalitých vačící vodou a nechaného 15 minut odstát.

3. Šalvěj divotvorná
Šalvěj věštecká, Hierba de la pastora, panenská tráva, tráva panenky Marie
Šalvěj divotvorná je víceletá bylina z čeledi hluchavkovitých. Šalvěj věštecká je tradiční posvátnou rostlinou mexických Mazatéků z oblasti Oaxaka. Protože se tato rostlina po stovky let pěstuje na tajných místech domorodými šamany a její přirozený výskyt není takřka znám, je mnoho ethnofarmakologů přesvědčeno, že se jedná o druh uměle vyšlechtěný starými Aztéky, kteří ji nazývali "pipilzintzintli". Tradičně se čerstvé listy šalvěje divotvorné žvýkali, nebo sušené kouřili. Velkého významu má šalvěj divotvorná také jako magické kadidlo, pro což je šamany velmi ceněná. Účinná látka je Salvinorin A, který je nezaměnitelný v účincích s jinými psychodeliky. Naše špičková Salvia divinorum pochází z Mazateckého pohoří, kde je pěstována na ekologické farmě bez použití herbicidů a pesticidů.

1. a 2. mám objednané semínka a 3. by měli bejt 2 řízky. vše snad dojde do konce tohoto týdne.

Info o těch třech kytich jsou převzaté z vegetalismus

Co na to říkáte ? rostlinky mě moc zaujali tak uvidíme jak se stim poperu.

Myslím že to je prozatím vše, později dodám nějakéty fotky a pár aktualizací zatim pěstu Zdar.
Pak to kdyztak smazu,
Lenoris Lenorus jsem zasadil pred 3mi dny, na navlhcenem ubrousku, klasika, pri teplote cca 25stupnu c. Klicivost snad 100%.
Sazenicky jsou zatim v kokosu, nektere pujdou k pratelum, nektere do pokoje a nektere do skleniku ktery mam letos uplne pro sebe a muzu tam pestovat cokoliv (legalniho).
Zažitky:
čaj: povzbuzení jako po mate, jenom trošku hruběji, tak něják jinak. Dělal jsem čaj z přiliš maleho množství
kouření: dobrá chut, ale květ se špatně drtí, takže se musí nastříhat. Mírný relaxant a otvirač očí. Ale ne nejak moc masivně. Kouř neškrabe.
Udělat extrakci alkaloidu by mohlo byt velice zajimave...

Celkově si myslím, že weby prodavajici tyhle vecicky az na cestne vyjimky dost prehaneji co se týká efektů.

Mír v srdci a kouř v plicích.
Pejdil
Tak semínka sou doma, pár zasazeno a pár zkusím naklíčit jak to dělám u konopí :D Jinak k semínkům mi přidali jako bonus zapalovač takže sem spokojenej :jumper: Dneska nemám moc času, brzo sem napíšu nějakou pořádnou aktualizaci.
Pejdil
Tak a je to tu :D

Leonotis leonurus:
Semínka která sem dal naklíčit mezi vlhké kapesníčky z 6ti semínek vyklíčilo zatim jenom jedno a ostatní ani ťuk...Naopak ve hlíně se jim daří líp, ze 6ti jich už kouká z hlíny 6 takže 100% (viz foto) :jumper:

Marihuanilla:
A zde to vypadá zatim na uplnej opak Leonotisu. většina která je mezi kapesníčkama tak vystrkuje klíčky (viz foto) a hlína zatim nic i když vlastně nevím protože pod hlínu nevidím to ukáže čas.

Ve skřínce se vyskytnul problém :( Kyti byly v moc malích květináčích a tudíš kořínky už neměli ani kam růst, zežloutly a trochu uschly ty největší listy, hned sem přesadil tak uvidíme jak rychle se vzpamatujou :) No jo no moje blbost 3dny sem kyti neviděl...

Pěstu zdar :crazy:


1. a 2. foto Leonotis leonurus
3. Papaya
4. Marihuanilla
Pejdil
Tak slunko krásně svítí a kytičkám se daří uplně skvěle....

Breadhacker: tej šalvějce nalevo už uschly dva listy














Šalvějka










Leonotis leonurus
















Marihuanilla
Pejdil
Ták udělal sem šalvějkám skleníčky :D a už se chytli obě dvě začínají růst a mají krásně zelený listy....Ostatní bylinky rostou jako z vody.... Marihuanilu čeká rozesazení každé zvlášť :)


Pěstu zdar...
Pejdil
Lidiiiii mám problém poraďte mi někdo....měl sem problémy s místem kde mám skříňku a nějak blblo světlo, tak začly kvést, jak je mám zase přehodit na růst ??? mám jim dát pár dní 24/0 ????? potřebuju co nejdřív poradit.....

a ještě tu mám malej dotaz co si myslíte o hadích hovnech ? bude to k něčemu ?? můžu si to sehnat ale nevim jaký to bude. :D
Pejdil
Koukám že tady se rady nedočkám.... poraďteeee
Matrixx
tom pejdil:záleží jak dlouho byly po tmě,každopádně to bude pro rostliny šok,ale joo,přepni z5 a ktěm hadím hovnům :D zkus to :D
Expiry
Osobni zkusenost s tim nemam,ale podle dostupnych informaci na groweru by melo stacit vratit cyklus 18/6 a kdyztak ostrihat zarodky palicek...Tvoje zahradka je szuper,asi se zacnu opicit-ten vyber kyticek je velmi lakavej :P
Pejdil
Matrixx: jak dlouho ti neřeknu spíše to bylo takový střídavý ale paličky tam skoro nejsou je to tak 3den květu....co stim ?

Expiry: no tak zkusím to dát na 3dny 24/0 a pak normálně 18/6 a uvidím snad to bude růst....Dík já dlouho vybíral co všechno a ještě pořád scháním moc zajímavý rostlinky :D


Tak co říkáte na to nechat to 3 dna na 24/0 a pak zase normál 18/6 pude to ??
Expiry
Vsechno jde..Akorat u 24/0 musis mit dobrou vymenu vzduchu kvuli Co2.
sky-triper
nemáš nejaké nové fotečky te Marihuanilly? já ji mám asi takovou jako ty na poslední fotce . . .a zatím to vypadí pěkně . . . . . . našel si někde neco o pestovaní této rostliny? . ..chci ji pěstovat za oknem . . . . na googlu sem našel nejaké fota a zjitil že má mít výšku asi 60 cm . .což není až tak moc . . . . a je to udajně hermáč . . . . jediné co jsem nezjistil jestli se dá tato rostlina taky zaštipávat jako ganja . . . . newíte někdo ?
Pejdil
sky-triper: Zdraviim no to je jasný že mám zrovna sem fotil tak jich sem pár šoupnu....no o pěstování Marihuanilly sem nic nenašel možná ani sem moc nehledal...ale tak co vím tak by to měla bejt nenáročná rostlinka :) a co se týče zastřihávání tak proč to nezkusit ? dvě zastřihnua uvidíme co se bude dít :D

Jinak všem kytičkám se daří skvěle, skříňka se vzpamatovala z přesazení a bylinky sou na tom moc dobře posílám nějaký ty fotky

1. ze skříňky
2. Leonotis Leonurus

















3. Marihuanila



























šalvějky















Marihuanila
Pejdil
Tak takhle to vypadá ve skříňce :D
Pejdil
Tak a máme tu další aktualizaci :D Marihuanila se začíná krásně větvit i bez zastřižení a tu co jsem zastřihnul se větví trochu líp(jako by si řekli: tak a teď se dem větvit :D ) no prostě radost pohledět. Leonotis Leonurus pokračuje v růstu žádné extra změny zatím neukazuje :) a dále tu máme Šalvějky které srší zdravím, daří se jim moc dobře.

Jinak ve skříňce byl nasazen Scroog a právě tam jede 3den květu, možná zejtra nebo v nejbližší době budou fotky.

A jako krásný bonus na závěr tu máme rozšíření zahrádky o myslím velmi zajímavé rostliny...


foto 1-4 Marihuanila + Leonotis


¨

































Šalvěj










Lippia citriodora: má krááásnou vůni opravdu jak kdybych si přivoněl k citronům, nejvíc se prej hodí k přípravě osvěžujících letních čajů tak uvidíme









Šalvěj melounová: Okrasná, voní po medových melounech a když je v pokoji tak by se tam mělo líp usínat :)















Lippia dulcius colada(azkécké sladidlo): sladká kytka prej 1000x sladší než rafinovaný cukr, když sem rozkousal list tak opravdu je sladkej, používá se jako náhražka cukru a má 0 kalorií















Noční hlídač zahrádky kterej zařezává pod rohlíkem :D
Pejdil
a sou tu fotky za skříňky :D 5. den květu

Někdo nějakej dotaz nebo připomínku ??
Pejdil
Zdravim vespolek, mám takovej dotaz. Kolik dní po přepnutí na květ to mám tak furt proplejtat pod pletivo ?? v návodu se uvádí myslím 10-14 poraďte podle vlastní zkušenosti kdy je nejlepší už to nechat růst :D dík.



Ať to roste :girl:
Lagutoda
Pejdil : zdar, prosimte co je to ta marihuanila ? dival se se na webu, a skoro zadnej popis :( , ma to mit nejaky ucinky ?
mno podle me logicky pod pletivo zaplejtej porad, aby si vyrovnaval vrcholky ve stejny urovni. tzn dokud to roste tak zaplejtat, ale osobni zkusenost nemam .ať roste a možná spíš kvete
Pejdil
Lagutoda: No účinky a nějaké ty vlastnosti sou popsané na první stránce téma, dokonce hned první příspěvek ale jak psal Praxer tak weby které to prodávaj prej přeháněj co se týče účinků. Nezbejvá nic jinýho než to zkusit myslím že to bude zajímavý zpestření :D třeba by to nahradilo tabákdo špeka.
Takže budu zaplejtat a až se mi to bude dát plný takto pustím navolno.
Pejdil
Zdravíííím, chci se zeptat poradí mi někdo jakej je nejlepší květovej aktivátor ?? Uvažuji o Green senzation od Plagronu, chtěl bych aby byly pěkně velký nafouklí paličky :D
Pejdil
Lidi chtěl bych se zeptat co mi to po kytkách v pokoji leze za sv*ně, to první sou asi mšice ne ??.....ale to druhý vůbec nevim, sou to takový maličký pavoučcí, nešlo to ani pořádně vyfotit makrem, sou fakt maličký až když se zadíváte tak vidíte takový světlý nožičky a tmavý tělo... je jich mrtě jak se toho zbavim a co to je ??? prosím o radu.

Jo jinak pro zajímavost Marihuanila začíná kvést :smoker:
pexeson
To první mšice,druhý svilušky.Na oba platí z biologickýho hlediska nejlépe neem oil-Třeby tady:http://grower.cz/forum/showthread.p...hlight=neem+oil
Pejdil
Tak se pomalu začínají tvořit paličky, tak sem spáchal nějaké ty fotečky :D jak se vám líbí ?
Pejdil
Aktualizace právě nám to nabíhá na 18.den květu a je to radost pohledět :D
Pejdil
No tak teď nestačim koukat.....Posuďte samy :D :D
Hy3nA
kýti pěkný, a jak si vyřešil ty brebery?
Pejdil
Hy3nA: Zdar, v Growshopu sem koupil Biool a pohoda postřikem je to zničilo :D
Pejdil
....nějaký přípomínky ? :D pište lidi





1. dvě fotky a poslední fotka jsou WW

a pak tu mám ještě 2 modely a knim 3ména ST3, PPWP,COB bohužel nevim co je co, jedna je pryč a zbyly dvě kdyby někdo poznal podle fotky budu rád :)
Pejdil
:( :( :( :( :( :( :( Oznamuju že vše ve skříni kromě 1/2 jedné kytky bylo zničeno (spáleno) Kámoš u kterýho to bylo má zku*venou ségru, která je proti pěstu, ruplo jí v bedně a zničila celou úrodu + 6 kytek ve druhé skříni :( :( :( :( :( a navíc zamkla a zabavila kompletní vybavení. :( :(
Expiry
Tak to uprimnou soustrast :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(


Zamkla a zabavila kompletni vybaveni->to je snad zaroven jeho matka??V pripade ze je to jenom sestra,tak bych to resil nasledovne->budto bych si to vzal nasilim(jestli to zamkla do skrine-fuck off skrin :vampire: ->Sekeru a pilu chlapci,nestujte tu necine.Lupic zrejme uchystal si,ukryt v stromu dutine!!) a jestli se vam tahle moznost prici,tak pak bych od ni chtel $ za vsechno vybaveni co ma u sebe.
Snad to ziskas nejak ?s/z?patky a znovu se do toho pustis.
Pejdil
Expiry: Jo tak takhle by sme to klidně řešili, jenže je tu ten problém že kámoš bydlí v baráku s matkou a kdyby jí to ségra řekla tak ona zavolá benga a vyhodí ho z baráku......Takže se snad nějak domluvíme jinak je prej schopná všechno zničit a rozflákat výbojky, jestli vylila hnojiva ještě nevíme.... :( :( :( :( :(
Libang
no tak to je jako husty ...... ja bych to udelal následovne , vzal bych řekl bych kámošovy aby jí vzal třeba telefon nebo cokoliv drahyho co je její , a nedal bych ji to dy ty doby nez by me nedala to vybavení , každopádne od tyhle chvíle at si neříka ségra toho tvího kámoše .

A jestli by to chtela říct Matce , tak bych jí řekl : ´Jestli jeste chces mít bráchu tak to nedelej , a jeste bych jí propleskl,

A měl jsi u neho i nejaky tvoje vybavení ??? jestli jo tak bych ji snad dal dočune :D tohle je fakt moc
Soul Rebel
jo je to nahovno prijit o skrin. Navic tihle zpusobem.
Preju dobry vyreseni
letnak
citace:
Původní příspěvek od Pejdil
:( :( :( :( :( :( :( Oznamuju že vše ve skříni kromě 1/2 jedné kytky bylo zničeno (spáleno) Kámoš u kterýho to bylo má zku*venou ségru, která je proti pěstu, ruplo jí v bedně a zničila celou úrodu + 6 kytek ve druhé skříni :( :( :( :( :( a navíc zamkla a zabavila kompletní vybavení. :( :(



upříííímnou soustrat - je to PYCA, smrt takovejm defkám. zavolejte fízly na ňu esli to stojí víc jak pět litrů tak to bude trestnej čin a už se svině veze. samozrejmě před tím zlikvidovat veškeré důkazy o pěstu cannabisu a sehnat si nějaký banány, trochu je vorvat a HOTOVO!!!. pax


PS: to snad ani není možný - TA ŠKODA :(
Pejdil
Libang: Ona ale bydlí sama takže jí těžko něco veme, chodí k němu jenom píčovat.....vybavení bylo celé moje komplet 3 lampy + šíleně věcí okolo (prostě všechny serepetičky na cca 3 skříně :( ) Ta úroda mě ale děsně sere všechno se kvůli tomu zkazilo, bylo to tak 10 dní před skosením a ještě to pracný schánění řezů který byly v druhý skříni, musim pro ně jezdit třeba 150km :( :( :(

Jinak dík lidi ale já stim zatim udělam prd :( :( uvidime jak to vyřešíme.
Expiry
Kdyz to tak ctu,tak me jeste napadlo:
Jestli nema nejaky dukaz,ze pestujete cannabis(treba fotku),tak za a)vysadte technicky kytky a at rekne matce,ze mu segra sebrala veci a rozsekala kytky do souteze 100kytek(samozrejme po ruce bude letak od seminek atp.,aby byla mati informovana),kdyz by matka zavolala benga,tak by se nic nedelo a snad by uznala svou chybu a neduverivost,sestra by si myslel,ze to celou tu dobu bylo technicky a myslim si,ze byste mohli v klidu dal pestovat a rekl bych ze ani stehovani by se nekonalo
b)to je uz min ohleduplny k sestre a vstahum s ni->koupili byste par orchidei(cena za malou nenakvetlou je asi kolem 80kc v baumaxu) a rekli byste jeho pani mame,ze pestujete orchidee a ze jeho sestra vam stopila veci a ze vubec nevite proc=sestra by byla za uplnou kravu(v pripade,ze by to matka spolkla).......Acko je asi nejneprustrelnejsi obhajoba,ale fuguruje tam ta moznost prijezdu policie a chvilkoveho konfliktu s matkou,Bcko je zas min pravdepodobny,ze vyjde.

Ty uz urcite na neco prijdes a vse se v dobre obrati.



Jak uz tu nekdo psal,je zde jeste moznost podle profesora inžinýra Erica Cartmana ktera pravi:"....Kdyby me nejaka buchta takhle srala,tak ji reknu-Koukej mazat do kuchyne ty kravo a uplet mi svetr/alternativni reseni/Drz hubu a koukej tahnout do kuchyne upict mi dort!!!Doktor Cartman fsak nebere zadne ohledy na rodinu.
Libang
tak za ni běz a řekni že je to tvoje !!!.....ona prece má tvoje veči za docela dost penez ....jak psal Letnak muzes na nu podat trestni známení

prece nebude mít tvoje věci doma !!
Pejdil
Libang: no kdybych to udělal tak jeho máma ho vyhodi z baráku, protože jí to ségra vyslepičí....
Expiry
Jak uz jsem psal,tak bych na tvem miste radsi nejak poresil to,aby o tom matka vedela,prtoze u ty sestry nikdy nevis,kdy ji zase mrdne v kouli.Kdyz to nejak ladne podas mati s tema 100kytkama a ukazes ji ten letak a vsechno,tak ji pak muzes rict,ze ti to sestra skurvila,ze to byla prace za nekolik tydnu a samozrejme nekolik tisic a ted je vsechno v haji kvuli ni,kdyz jeste pridas,ze se na nic neptala a rovnou ti pokosila kytky do souteze aniz by treba chtela vysvetleni,tak bych to videl na stastny konec.
Pejdil
Expiry: Nijak jí to neřekneš....máma je to samý jako ségra možná né tolik ale je....jak by se to dozvěděla tak prej hned volá policajty...v nejlepším by přišel o střechu nad hlavou.
Expiry
Tam je prave dulezity vysadit tu technicu,aby kdyz zavola policajty,tak on si je s klidem pusti do bejvaku a necha kytky poslat na expertizu.Pak mu prijde oznameni ze se nedopustil trestneho cinu a mati se umoudri a nebo taky ne :(...
Pejdil
Expiry: no myslim že když ta jeho ségra řekne mámě, že vytrhala kytky a zničila je tak jí bude věřit a i kdyby se snažil sebevíc tak stim nic neudělá, hlavně chci dostat zpět komplet 250W jelikož je to origoš z Growshopu a stál mě 2100kč :( :( :( :(
Pejdil
Tak můžu říct že neuvidim z vybavení ani drátek nezbylo mi vůbec nic :( :( :( :( jedině teď objíždět sběrný dvory a čekat jestli to tam někde nebude...... kurva všechno pryč :( :( většina věcí byla origoš z Growshopů ......


Ale mam i dobrou zprávu, kámoš kterýmu pomáhám pěstit a sehnal jsem mu řezy má ještě moje dva ve skříňce se svýma dvěma takže pokračuju jenom musim koupim komplet lampu, má tam 100W :) ..... jenom při přectavě budovat vše znova :( je mi špatně.....
digy
ty jo :( ona je naky nacek nebo co ? kolik ji je ? taku devuchu vyliskat. a vsechny veci si rychle odnes dom a mama nebude mit zadny dukaz . mozna nafialovelou hubu te devuchy. vym ze se holky nebijou ale to je jak vzit diteti lizatko :( btw dnes sem musel z rodinych duvodu vytrhat 9 kytek ze zeme :( uz meli 2 metry . ale zitra to budu palit primo ve skleniku :D to bude stav
Pejdil
digy: Není nácek je prostě kráva...... :( myslim že tak 25 jí je...... Prostě už nic z toho neuvidim no nemůžu nic dělat...... :( :( to je příšerný....Tak to taky zamrzí 9 kytek je dost ale i když mě kytky nasrali tak víc to vybavení :( :(
tak zavolej zamecnika, at otevre tu skrin. Nebude se moc ptat , vyndas veci ven, a muzes si to nechat i zase zamknout.
Pejdil
praxer: No ona to s jejim klukem někam odvezla a těžko řekne kam, já nevím ani kde bydlí :(

Dík za podporu lidi...
Pejdil
Sunseeker: Ne není, to ona je taková kráva je pro ní prostě konopí něco jako heroin.......
seic by jsi pak nemohl pestit doma, ale zazaloval bych ji za zcizeni veci.
protoze je to strasna sfine..
Pejdil
praxer: No nevim něco budu muset podniknout chci aby si to nějak odsrala ale nevim no
jn tohle je totalni podel :(, kazdopadne co te nezabije to te posili, po takovem zazitku uz te nemuze prekvapit asi nic :wink:. libi se mi ze hned kutis dalsi projekt, tak to ma byt, clovek se musi po kazdem padu zvednout a jit zas dal za svojim cilem. mej se
Pejdil
nans: Čus, no teď už mě myslim opravdu nic nepřekvapí :) A jinak začít znova jsem musel, protože bych nemoh jen tak sedět a nic nedělat...všema způsobama jsem si sehnal nějakej ten peníz, hlavně je ten pěst co teď jede vymazlenej, chci jim dopřát vše co potřebujou...těšim se na sklizeň :D
Majky
a podla mna ta krava kce pestovat len nemala na vlastne vybavenie :D hmmmmmm


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma