Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
matky a rizky:-) - Klikni zde pro originální téma
machnosaurus
tak totok su moje matky a rizky, neni to zadny inzerat!!! je to jen pro lidicky, kteri se mnou resi rizecky a jsou nervozni a cekaj, fse vzdy zalezi na korenech, chci davat kvalitni, zdrave a poradne rizky, ktere zasadite a druhy den uz vidite, jak rizky porostly:-)
machnosaurus
matky
Mr. Knorr
Ahoj, muzes poslat foto cele matkarny? A taky takovy ty veci jako v cem pestujes, cim hnojis, jaky mas svetlo, ventilaci a taky me zajima vlhkost a tak...

Proste detaily...

Predem dik
machnosaurus
hnojim vyhradne GHE, frantici, dlouha tradice, trojslozka, genialni hnojky!!! tedka sem testoval novy korenak o BIOBIZZUU no a nic moc teda, GHEckovy je stokrat lepsejsi minimalne v davkovani a v rychlosti zakoreneni dle meho pozorovani a porovnani, GHEcka su zatim nejlepsi hnojky, ne ze bych delal reklamu, ale je to fakt, totalne bezproblemove, nejmensi davkovani, zadny smrad, nekazi se, ...:-)
Sciurus
Zkus Biogreen MAM, hnojivo přímo na mateční rostliny;)
machnosaurus
jj, BIOGREEN:-) ja pouzivam zatim jen zakladni trojslozku od GHE a korenak a spokojenost maximalni, sem uz testoval mega veci a u takovych tech doplnku sem nikdy moc nepoznal rozdil, tak uz na ne seru:-) kdybych mel kytkam davat fse, co doporucuji skoro fsichno lidi v growshopech, tak tam vzycky necham tolik lovu, kua, a nic si z tama nenesu:-0
machnosaurus
jinak mam propojenu matkarnu s rizkarnu, vlhkost tahnu z matkarny, kde mam zvlhcovacku, takze jedu porad na 80-90% vlhkost v matkarne i v rizkarne, ktera je navrchu matkarny:-) teply a vlhky vzduch je nasavan o rizkarny, kde su idealni podminky pro rezivo, nepouzivam zadne parnicky nebo sklenicky a tak, rizky se v nich hafl pari a prechod do vetrane skrine pro ne byva horsi, nez kdyz mam rizky ve volnem prostoru s 90% vlhkosti a dobre vetrane, obcas trochu vlhkost snizim, az ke konci prokorenovani, aby si rizky zvykly na nove podminky, bo kdo z groweru k rizkum hnedka zapoji zvlhcovacku, aby mely 80% vlhkosti, hmm?
machnosaurus
SCIURUS: ja fakt nemam potrebu tedka zkouset nejake nove vecicky, viz BIOGREEN, bo su z GENERAL HYROPONICS celkem vedle a mega spokojeny, bych to nemenil za neco jineho, spis si jen poresim tedka zbytek vecicek od GHEcek, at mam od nich fsechno:-) jake maaaa davkovani BIOGREEN by me tak zajimalo?
Sciurus
Cena?:D 1litr stojí asi 800kč a vydrží ti to festově dlouho! Já to jel jak na hlínu, tak i na hydro a po 3/4 roce užívání mám ještě 1/2 flašky.. Dávkování 50ml/100L na hlínu a 75ml/100l na hydro .. Takhle jsem to dávkoval já.

Btw mrzáky jsem nikdy neprodával a na rady growshopníku se*u, řídím se vlastními zkušenostmi. Řízky jsem vždy zakořeňoval v pařníkách, ale v posledním roce jen volně pod zářivkou s 60-70% vlhkostí a v poho:smoker:
machnosaurus
taky dobre davkovani jak u GHEcek, diky:-)
Sciurus
citace:
Původní příspěvek od machnosaurus
taky dobre davkovani jak u GHEcek, diky:-)
No to asi ne, protože GHE je třísložka a dává se 7ml/10L od každé, takže to je 210ml na 100L ! U Biogreen to máš těch 50-75ml na 100L podle media;) Co je ekonomičtější, hmm:)
Ujo_Lojzo
caffte,
chcem sa spytat ci by ste mi nemohli dat link na postup pri pestovani rezov a matiek ci sa rezy mozu hnojit adt... chcel by som sa o tom informovat a matky ako sa robia atd... DIK MOC
P E A C E
machnosaurus
sciurus: :-) coze? nechapu. se mrkni na davkovani pro matky u GHEcek, chlape:-) sem myslel, ze myslis uplne neco jinsiho, mne doporucoval tipos na matky jeden val za asi 3500,- litr, a to je jina cena nez u biogreenu:-0 u ghe je u kazde slozky pomer jiny aspon podle toho, co se pise na kazde flasce, nebo se pletu? 1,5/0,7/0,6, ja jedu podle tohoto a maximalni spokojenost, kde beres tech 7ml na 10 litru od kazde slozky? nechapu, matky chtej neco jinsiho nez normalni kytky, ktere chvilicku rozjedes a prepinas, jine davkovani:-) jinak doufam, ze znas aspon trosku kouzlo trosjlozky, jestli posetrim par kacek, to nevim, bo tri pullitry ghe stoji 600,-, litr biodreenu 800,-, tak nevim, ale trojslozka, to je kouzlo, chlape, chapej:-)
Sciurus
Já na to už kašlu, je vidět, že jsi zřejmě nepochopil ani jednu z mnou napsaných věcí.

Jeď si dál co chceš, ale pravdu nemáš.
badjoke
Scirius: Co to tu meles? Pokud chces prepocitavat, ktery vyrobek je ekonomictejsi, takse napred podivej na ceny.. Biogreen mom stoji 9OO litrova flaska, GH mas za stejnou cenu 3litry, takze se ten rozdil docela srovnava...

Nehlede pak na cenu doplnku, ktera se muze zdat na tak malou flasu prehnana, ale po precteni navodu k pouziti zjistis, ze korenak vychazi pri namichani v prumeru 2x levneji nez kdekery jiny, a spokojenost obrovska..

GH je snad krom biobizzu jedina firma, ktera se neboji rozepsat slozeni svych produktu, coz dela prubeh hnojeni daleko pruhlednejsi, nesipes jim nic naslepo a muzes si trochu pohrat s jednotlivymi pomery..

Dle tvych reakci by clovek cekal, zesi sezral vsecku growerskou moudrost, co ji po svete bylo, a jiny nazor uz tedy nema zadnou vahu..

Já na to uz kaslu, je videt, ze si zrejme nepochopil zaklady slusneho chovani ci respekt k nazoru druhych..

Jeď si dal co chces, pravdu mas asi jen vtom, ze bys mel s pestovanim přestat a odolat pokuseni do toho kazdemu kafrat..
Sciurus
Tady nejde o celkovou litráž, jde tu o koncentraci!

Děkuji anonymnímu srabáčkovi za K-, fakt máš koule, chlape.:flick:

A naposled píši, že biogreen je jednosložkové hnojivo s velmi koncentrovaným obsahem živin! Speciálně na matky, takže tam máš veškeré potřebné živiny. 3složka je na růst a květ, proto to je 3složka, aby si to mohl každý sám poupravit podle sebe. 3složka je universal, biogreen je speciálně určen na matky, comprende?
badjoke
Scirius: Ne ze bych prahnul po poslednim slovu, ale Biogreen je firma, ktera vyrabi hnojiva. Mezi svymi produkty maji i Biogreen Mom, hnojivo udajne spec. pro matky, tot jen pro upresneni.. To, ze na svych strankach pisou, ze jsou vysoce koncentrovana, je uplne normalni, nikdo nebude tvrdit, ze vyrabi ridkou brecku.. Navic si ze startu myslim resil ekonomicnost, ne koncentraci..

Myslim, ze nektery vzory proste obcas chteji neco vic, a je fajn, kdyz se jim muzes prizpusobit, tot krasa 3slozky, comprende?

Sciurus
Kdyžtak to je Biogreen Mam;) Není údajně, ale je.

Mám jej, tudíž mohu o něm povídat a je opravdu skvělé.

S tímhle hnojivem taky můžeš ukojit případné potřeby mateční rostliny, jelikož to má veškeré živiny, tudíž stačí zvednout koncentraci. Kdybych ho neměl, vůbec bych to nepsal a
rozhodně tu koncentraci nemaj vycucanou z prstu;)

Jakožto bývalý dlouholetý matkař si myslím, že jsem odzkoušel mnoho hnojiv a tohle je nejlepší. Matky mají výrazně vitální vzhled a nejenom vzhled, jelikož jsou vitalní celé. Mají nádherné voskové listy s tmavě zelenou barvou! Jsou k pokukání a dělá jim to opravdu dobře! A růst je taktéž nesrovnatelný s jinými hnojivy.

Badjoke, jaké máš zkušenosti s matečními rostlinami?
badjoke
Scirius: Mam maminku jako kvetinku, at ma let kolik chce, tak je furt cela vitalni, asi to bude temi koncentrovanymi ovocnymi stavami, co ji tu z moravy vozim..

Skoda, zes musel smazal svuj predchozi DK nick, urcite by se naskytla zajimava moznost prohlednout si vyplody Tvych dlouhodobych zkusenosti, se kterymi se ja sam nemuzu, ba ani neodvazuju srovnavat..

Ave Scirius, klanim se Ti..
Hodinář
Jesliže je někdo zvyklej na jednu značku hnojky a rostliny nemají viditelný nedostatek živin,nač jí měnit, a to jen z důvodu reklamy?

Ad B.Mam: opravdu jde o koncetrovanější hnojivo(přirovnal bych to v hodně hustýmu zelenýmu mlíku).Dávám 3ml na 5L konývku

Ujo_Lojzo
Halo odpovie mi tu niekto pls???

caffte,
chcem sa spytat ci by ste mi nemohli dat link na postup pri pestovani rezov a matiek ci sa rezy mozu hnojit adt... chcel by som sa o tom informovat a matky ako sa robia atd... DIK MOC
P E A C E
citace:
Původní příspěvek od Ujo_Lojzo
Halo odpovie mi tu niekto pls???

caffte,
chcem sa spytat ci by ste mi nemohli dat link na postup pri pestovani rezov a matiek ci sa rezy mozu hnojit adt... chcel by som sa o tom informovat a matky ako sa robia atd... DIK MOC
P E A C E



Ty vole podivej se do FAQ a zapoj vlastni hlavu. Mel sem chut ti dat K- za trapne otazky
machnosaurus
NEPISTE MI O RIZKY, PROSIM, TENTO DREAD JE URCEN JEN PRO PAR LIDICEK, CO CEKAJ NA RIZECKY. JA JEDU RIZKY KVULI KAMOSOM, DO TEDKA NEJAKE OBCAS PREBYVALY, ALE NEBYLO JICH MOC, TAK SEM RESIL NECO NA GROWERU, ALE TEDKA SU UZ NA SUCHU, NEMAM NIC, BO SE KAZDOU CHVILKU STAVI NECEKANE NEJAKY KAMOS PRO PAR KOUSKU A JA MAM TEDKA V RIZKARNE PRAZDNO A NOVE NAREZANO, KONECNE:-) KAMOSUM DAM PREDNOST PRED GROWERY, BO JE ZNAM A NEMUSIM DAL NIC RESIT, ZADNY STRES A UZ JEN TEN VZTAH, KAMOSI NA PRVNIM MISTE, SORRY, ALE TAKOVY JE ZIVOT:-/
machnosaurus
SCIURUS: ja na groweru nicmoc neresim, bo me obcas prekvapujiii reakce nekterych groweru, no nic, zadnou karmu sem uz dlouho nedal, ani tobe K-, take veci neresim, nemam cas, bo su na groweru fakt minimalne, spis jen omrknu, kdo co chce a tak, jinak moc grower neresim, hlavne kvuli lidem asi, valim si svuj pohodlny lossiiii styl, na nic moc nereaguju, pisu jen sve zkusenosti, s GHE su maximalne spokojen, mam 4 matky, kazda chce trochu jinsi davkovani, minimalne santa maria/plank, kdyz jim davam stejne, vidim, co to s kytkama dela, ja jedu matky jen do te doby, nez kamosi budu chtit rizky, pak prepinam a kvetu, se uz nemuzu dockat, bo sem si maminky fakt krasne nachystal na kvet, tak metr mozna a deme do kvetu. jeste si furt myslis, ze se mi GHE nehodi? je to kompletni hnojivo, trislozka, az na ten biogreen zatim nejlepsi davkovani, to sem testoval uz radu hnojek. je to o tom, ja mam darkove baleni GHE a mam to na celu vegetaci, od semenacku, pres rizky, matky, kvet, pokojove kytky, zahradku, pro me je to idealni reseni, nebudu si prece proto, ze ma biogreen o trosku lepsi davkovani hnekda kupovat biogreen, kdyz su spokojen s GHE, ne? GHE doporucuju, bo s nim mam dobre zkusenosti u fsech kytek, pouzivam ho fakt na fse, jen jine dafkovani, ale verim, ze existuje i lepsi hnojka na matky, zatim se BIOGREENnezkusal, ale asi to testnu, az dojedu GHE a rozjedu zas nejake maminky, bo su zvedav:-)
Krakohor
Sciurus chtěl zřejmě dokázat badjokemu že má obrovský zkušenosti s pěstem a narazil. Chlape neber si to tak do hlavy, nikdo není dokonalej. Někdo je moudrej někdo zase hloupej že.
GrowManiac
Chci se zeptat pod jakým světlem ty matky a klony jedeš? Vypadaj nádherně!
machnosaurus
growmaniac: matky neobvykle pod sodikem, dle meho nazoru je lepsi na maticky nez metla, ale to je jen o nazoru a zvyku, ja miluju sodikovou zaaari, momentalne jedu jednu maticku pod 250tkou, miminka pod zarivkama, nakombinovane flory a coolwhitetky
machnosaurus
omlouvam se fsem, ale byl sem od jara mimo city v totalnim zapadakove, drel sem v hokne od nevidim do nevidim jak cip a to nejhorsi - byl bez netu!!! momentalne mam jednu maticku, SENSI STAR, krasavice, viz foto:-) snazim se rezat jen vrsky na fajnove mimina, takze pocet rizku je omezen!!!
pyroman80
Nevíte jestli se ještě vyrábí ten biogreen mam? Já ho nemůžu nikde najít
NORM
si kup Metrop MAM


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma