Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Muj jarni out '07 aneb at zije snow-grow :) - Klikni zde pro originální téma
Jirka P.
Zdravim vsechny priznivce kytek rodu cannabis, v tomhle trydu vam (snad) ukazu me letosni jarni snazeni . . .
Plan byl (a stale je) tento: brzy predpestovat, prepnout na kvet, hodit ven . . . a na zacatku leta sklizet :D.
Ze zacatku slo vsechno podle planu, kyti sly ven na zacatku brezna, 14 dni v kuse bylo krasne kyti si chrochtaly . . . pak ale nastal problem, meteorologove zacali vyhrozovat snehem a mrazy . . . sice sem jim to ani trochu neveril ale presto sem kytkam postavil provizorni foliak. No a minule utery sem se rano podival z okna a nechapal . . . venku 20cm mokreho tezkeho snehu. V tu chvili sem mel jasno, foliak to urcite nedal a kyti musi byt mrtve pod vahou snehu :( . . . No a vcera sem se byl podivat na policku a nechapal sem podruhe: cestou cumim - krasne zdrave borovice s ulamanyma vetvema pod vahou snehu, spadane stromy, sance na preziti kytiz je 0, rikam si . . . ale prichazim na policko a cumim ze foliak prezil temer bez uhony, je v nem jenom par mensich der! Je trochu schovany pod stromem, to bylo asi jeho jedine stesti. Kytkam to samozrejme moc neprospelo, ale prezily vsechny, jen jedna se nalomila a bude mit kolinko. Vitalita byla vcera dost mizerna, dneska uz o poznani lepsi . . . kdyztak je pozdeji doplni dalsi rezy, uvidime ;).

Jak to teda momentalne vypada je videt na fotkach, vsimnete si zurive kvetouci matky(byvale) :D

A jeste nutne info o cele akci:

Pole: Jizni svah, obklopene nizsimi stromy - je tam i pri silnem vetru skoro bezvetri, pres den dost svetla temer bez stinu.

Genetika: pro zmenu zase powerplant z rezu(10+matka zatim)

Hlina: substrat pro pokojove rostliny, misto kvetniku kartonova krabice omotana ocelovym dratem(aby se nerozpadla) :D

Hnojiva: zatim vuxal aby trochu jeste porostly, pozdeji alga bloom

Dalsi foto-update bude nejdrive za 14 dni, az bude na co koukat . . .
Pan Ker
Nechci ti kazit iluze, ale takhle to bohužel nepůjde. Přírodu prostě ochcat nejde. Kytky budou jenom pěkně zblblý, ale v době kdy maj růst normálně porostou, protože kvíst jim prostě perioda nedovolí. Pravděpodobně začnou mutovat(místo pěti, sedmi či devíti-čepelých listů budou tvořit jedno až troj-čepelé)a nedorostou zdaleka takové velikosti, jako by dorostly zdravé v květnu zasazené power planty a sklízet budeš s nejvyšší pravděpodobností stejně až na podzim. Udělal bys daleko líp, kdybys matku ušetřil a až bude ta správná doba, hodil ven další várku řezů...
Jirka P.
Ahoj Keri, ale fotoperioda je ted 12.5/11.5 cili kvet a to je co chci(a pozdeji uz by se zpet na rust prepnout nemely) . . ano souhlas kyti moc neporostou to je mi jasne a proto jsem je predpestoval a nasazel na husto . . navic je to sativa a az se kyti trochu zmatori urcite jeste porostou. Matka sla ven s ostatnima protoze se rozhodla vykvest - neukecal jsem ji ani 3-tydenni fotoperiodou 23/1 a hnojivem bohatym na dusik . . genetiku jsem si samozrejme nechal a nahradni rizky pomalu zakorenuji. Uvidim jak to bude vypadat za 14 dni a holky kdyztak doplnim/vymenim . . .
Kyti na fotkach samozrejme vypadaji bidne, ale jeste pred 2 dny byly komplet pod snehem a pulka navic zalehnuta(na 2. fotce ty blizsi), ale behem jedineho dne se hodne spravily, dam jim jeste sanci :). Jinak diky za zajem :)
Svahadji
Pan Ker: nesouhlasim.
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od Svahadji
Pan Ker: nesouhlasim.


Tak se rozepiš. Já jsem popsal to co znám z vlastní zkušenosti. Navíc si nedokážu představit, jak by kytky mohly dokvíst při periodě 16/8, která je u nás začátkem léta...
Svahadji
Pan Ker: já zase z vlastní zkušenosti vim, že to jde a že to nemusí ani mutovat. Jednou jsem měl venku sazeničku od konce února a na začátku jara to byla nezmutovaná zdravá kytka s klasickými čepely. Potom šla ke kámošovi na chatu a sama dokvetla v srpnu.
Jinak když si Jirka P. pomůže zatmíváním (když tam může mít foliák...) tak proč ne? viz http://grower.cz/forum/image.php?at...11760&size=full - sklízeno v červenci...
Pan Ker
Tvůj zatemňovanej POG samozřejmě znám, ale on je trochu rozdíl mít kytky na zahradě, kde k nim máš neustále přístup a několik km vzdálené v lese-to už se zatemňuje hůř.

Jako neřikám, že nutně začnou všechny mutovat, ale je to dost pravděpodobný-protože po každý, když jsem viděl nějakou kytku vrácenou z květu na růst vypadala dost podivně(jak v outdooru, tak v indooru). Jedno patro na druhým-všude miniaturní zárodky palic a maximálně trojcípé listy. Nebyl to ani růst ani květ. Toť má zkušenost. Ale netvrdim, že tomu tak musí být ve všech případech...
Svahadji
aha... sem si to přečetl blbě - sem myslel, že to má na zahradě... sry..
Jirka P.
Zdravicko panove, diky za nazory a pripominky, hned jsem chytrejsi . . a mam o cem premyslet :). Porad si ale myslim ze se kyti zpet na rust neprepnou - zkousel jsem nekolikrat prepinat jen trochu nakvetle kyti(rizky i vetsi, vse stejny powerplant) a bez sance - kyti kvetly vesele dal(i po odrezani kvetu). Netvrdim ze to bude bez problemu, ale poresit to pujde - kazdodenni zatmivani je vyloucene ale mohl bych je treba zakryvat 1 den v tydnu - a tim je ujistit o spravnosti kvetu :D.
Je tu ale jeste jedna vec a tu jsem ferove podcenil - teplota. Pres den bude ted ve foliaku pres 20st. coz je ok ale v noci to bude okolo 5ti :(. Dneska koupim par velkych svicek a budu trochu pritapet + trochu CO2 jim urcite neuskodi.
Dalsi konstruktivni kritiku uvitam, jeste bych chtel poprosit Pana Kere(nebo jineho moda) o doplneni ankety o moznost "Vzhledem k moznym mrazikum a snehu to ma smysl jenom ve skleniku". Diky.
Foto - "nahradni" rizky s mamou, uz vykukuji prvni korinky, a mati by uz potrebovala zase zarezat . . . to vse pod 1x11W, boxik poctive vylepen growfolii :D
Happy_Mirec
Zdravim te zavodniku.
Pochopil sem to tak, ze chces v noci zapalit svicky v tom foliaku? Bacha aby ti to tam neshorelo. By to byla celkem skoda. Nejsem si jistej, ale myslim si, ze kytka zacne ted kvest, palicky odstipes a kytka potom roste zas vesele dal a nekdy zas kolem zari nebo rijna sklizis znovu, uz ovsem trochu vic nez na jare. A myslim si ze ani mutovat nebude. Newim, jeste sem takhle brzo kytky ven nedaval. Jen si myslim. Jinak preju hodne uspechu do letosniho growu.
jirka P ses normalni zapalovar svicky ve foliaku nekde uprostred lesa?
Jirka P.
Zdarec Phreaky, kdys byl naposledy venku? V lese je ted vlhko jak cyp, zapaleni cehokoliv absolutne nehrozi ;). Navic svicku jsem tam mel uz predtim(cerveny plast na fotkach), a normalne shorela . . . zrovna jsem koupil ctyri 3-denni mega-svicky. I ta puvodni byla velka, nejsis horela i pri tom snehu a to kyti&foliak asi zachranilo . . .
Happy_Mirec: diky :)
xpapousek
Che che,zabloudit nekdy v noci a narzit na takovi pristresek s horici svickou(nejaka svatyne potrhleho samorosta Jirky P),tak to bych se asi leknul a vzal do zajecich...:eek:...dobra ochrana proti corkam....:)
čepra
Já si spíš myslím, že je to jak perníková chaloupka v temném lese. Už tam jen dát cedulku pojď dál a utrhni si.
Jirka P.
:) nebojte, je to opravdu dobre schovane - daleko od civilizace, poslednich 200m je treba se prodirat hustym houstim a rozhodne to tam nevypada jako dobre misto pro policko. Chaloupka :) jde videt na max. 5m a pujde pryc az bude tepleji. Corek se ale samozrejme bojim, 2 ze 3 predchozich outu mi ty kurvy zkurvene sklidily(nezrale-pice). Ted jsem si udelal vylet na kole a juknul na kyti, pulka rezu se celkem vzpamatovala, druha pulka je slabsi, mozna pujde pryc . . ale dostala me matka - kvete si jako by se nechumelilo :D. Tak jsem jim akorat zapalil prvni svicku a jel.
papaja
support Pan Ker je to tak jak jsi psal kytky budou ještě měsíc kvést a vrátí se na růst to ale tolik nevadí jsou to potom fajn keříky ...ty listy se vrátí do normálu zatemnovat v lese no nevim snad to dát na místo kde je třeba jen pět hodin přímýho světla to urychlí květ... taky jsem v lese pěstoval ale už to nechci moc práce se zavlažováním v létě a tak
good luck
s těma svíčkama to je pičkovina
edit:
oni to přežijou i bez těch svíček moc nepojedou ale aspon budou odolný takhle je rozmazluješ stejně to efekt nemá imho
ale co roste to a to je hlavní :bravo:
Jirka P.
ahoj papajo mas pravdu, dneska jsem byl na kyti juknout a rizky prestaly kvest, a rostou jim nove vetvicky . . . jen matka vesele kvete a nic ji nezastavi :), sklizen bude +- za mesic . . . pres leto budu v anglii proto jsem to chtel zkusit na jare nechat dokvest, akorat s tou teplotou jsem to nedomyslel . . . nevadi stejne mam ted uplne jiny starosti nez huleni, a jak pises, roste to a to je hlavni ;). Jinak s INem prozatim koncim, a tak pujde ven i zbyvajici matka, zatim kvete pod sodikem, ale do dvou tydnu pujde za ostatnima . . .
ABSURDUS
tak tohle je jeden z nejkurioznejsich outdooru, co jsem tady videl....
K+ za pobaveni.... :)

hodne stesti...
Jirka P.
kuriozni - mozna . . . kazdopadne puvodni plan (sklidit na zacatku leta) nevyjde, podcenil sem teplotu, vetsina rizku uz prepla zas na rust . . .


foto1 - celek, holky napravo sou trochu povadly, 10 dni nevidely vodu ale uz sou cerstve zality









matka1 - ta se jako jedina urcite uz na rust neprepne a dokvete predcasne














matka2 - kvete, ale vydrzi ji to?




dalsi update dlouho nebude, nemam na to cas a stejne neni na co koukat . . .
Jirka P.
Zdravim vsechny, je tu dalsi update. Obe byvale matky uz jsou zkosene, moc z nich nebylo, presazeni ven se jim asi moc nelibilo. Navic druhou postihla plisen. Zato rizecky mi delaji radost. Do vysky se moc netahnou, zato zurive kvetou. Kdyz to srovnam s indoorem, tak jsou cca na 30. dni kvetu. Pochybuju, ze by se kyti jeste preply zpet na rust(navic jsou dopoledne ve stinu). Trichomy jsou zatim uplne cire, sklizen odhaduju by mohla byt za 40-50 dni. Fotky jsou tyden stare, ted jsou kytiz jeste o fous hezci :). Dalsi update bude asi az pri sklizni, protoze ted jedu za praci do anglie(ale pres leto tu 2x budu kamosum na svatby :)).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma