Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Milar za petku,Brno - Klikni zde pro originální téma
LateNightJamm
Zdravim vsechny Growery,
po precteni vsech moznych polemik na tema vnitrku skrine jsem se rozhodl vytapetovat milarem (proste tou pohlinikovanou folii).

Kdo jste se vydali stejnou cestou tak by se vam mohla hodit nasledujici informace.

Milar se dnes prodava ve forme ruznejch produktu... muzete ho koupit jako stinitka pro fotografy... material pro modelare... ruzne..

Zdaleka nejvyhodnejsi formu se mi podarilo objevit v Eurolekarne na Behounske 22 v Brne (naperte do mapy a uvidite...ale urco se da kopupit i jinde...) jako termoizolacni prikryvku do lekarnicky.

Formatu asi 220x150 cm....nevim presne... za celych 10 Kc ...muhehehe...

enjoy..
Zedy
Ahoj, taky řeším tendle problém čím vytapetovat box a ještě sem se k tomu pořádně nedostal, tak se nechám inspirovat tebou a doufám že to je ta nejvýhodnější volba co?;-)
EricCartman
No teda, to je super, jen jestli je to fuckt mylar, ale asi bude... jestli to bude použitelný do skříně, máš K+ :D
zmetek
LateNightJamm: Myslis tohle? Tam to je sice za 38Ks ale i tak... http://www.lekarna.cz/p/zdravotnick...tribro-stribro/
LateNightJamm
2 zmetek: vypada to podobne... v zasade ale stejnej matros...jina firma...

Podle me je to bud mylar nebo neco minimalne mylar-based ... klidne hodte svoje nazory kdo si to poridite...budu jenom rad...
EricCartman
Tak sem to koupil :)

Odráží to opravdu moooc pěkně zkoušel sem na to ten trik se zmuchláním, aby se vytvořily plošky různých úhlů natočení a v těch ostrých ohybech se ten lesklej materiál na podkladové folii ničí, je to ale jen drobná vada.

Průhledný to sice trochu je, ale jsem přesvědčen, že procento světla, který projde je nesrovnatelně menší, než procento světla, které se ztratí v méně kvalitním odrazovém materiálu.

Je to dost pevný, nijak zvlášť se to netrhá, jen, když je hrana narušená, například při stříhání, ale díky témněř nulové váze se velmi jednoduše lepí třeba průhlednou izolepou.

Navíc - není to vlastně žádná novinka R-MAN to používal ve svý bedně a fungovalo to myslím celkem dobře - pokud si dobře pamatuju, doporučovali mu to na og.

Závěr: děte do toho!! za tu cenu... :bounce:

EDIT:
pod sodíkem nutno muchlat
pod zářivkami nikoli
LateNightJamm
mno neco mi rika ze ta prohlednost je takova hlavne kvuli gramazi (tloustce) cele te folie.... asi mas mozna pravdu ze tech 98.3% odrazivosti to nebude... ale lepsi matros me momentalne nenapada :-D ... bila folie je podle me precenovana... si vemte to by NASA vyslavala svoje druzice bilejma foliema :-D
EricCartman
to je postřeh :D


EDIT:

zkoušel jsem průsvitnost - zdroje s nižší intenzitou (zářivka) se přes to moc neprokoušou, takže do matkárny se to použít dá bez problémů(sám to tak mám).
zdroje s vyšší intenzitou (plocha ze které je světlo vyzařováno, je menší) to prosvítí celkem hravě... pod sodík, bych dal radši tu diamantovou folii z growshopu, ta je navíc samozhášivá, takže omezuje riziko požáru...

ale našel sem jiný využití - žahne Vám do pokoje sluníčko? hoďte tu folii přes okno a sluníčko má utrum. :D
Jurasek
uz to mam aj ja zakupene ;-) ale je to teploizolacna folia takze neviem ci sa zrovna hodi pre sodik...
btw. ja som kupil 1500x2000mm za 23sk
Capo
já jsem se po tom taky dneska scháněl a sehnal jsem to v Ostravě ale za 50,- nevím jak velké bo jsem zrovna měl 4 pětky a tak nic. Zajedu tam zítra a pokutím jak je to velké. Ale jak tak vidím tak drahota jak cip proti tomu co jste sehnali vy. Kdybych to objednal z netu tak poštovné vyjde ještě dráž než co si to koupim v OVě

Tak teda v Ostravě se to dá sehnat ve zdravotnických potřebách na trolejbusové zastávce Zimní stadion za 50,- a je to 140*220cm. Už ji mám doma a zítra ji budu dávat kámošovi do skříňky.
LateNightJamm
Taky jsem mezitim prisel na par postrehu... a to sice ze ta mrska je docela dost termoizolacni.... mam ve skrini proste o dva stupne tepleji nez s alobalem :( ...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma