Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
jak mit 99% uspesnost v pohlaví - Klikni zde pro originální téma
kouba
kdyz vylici seminko tak prvni faktory ovlivnuji co bude za pohalvi jestli smicka nebo samecek,(kdybych se pletl tak me opravte ). za predpokladu ze mam pravdu tak by stacilo v tu dobu dohlidnout na to aby budouci holcina mela vse co potrebuje to jest :
+ (N) dusik
+ vlhkost
-teplota
+ svetla s modrym spektrem
- hodin svetla
takze bych to videl ze dam např naklicit seminka v mensi teplote kterou budu po dobu dalsich krucku udrzovat na 20-21C jakmile se obevi prvni klicky dame je do media (hlina,RW,jiffy tableta s upraveným ph )
a svitíme např zarivkami s modrym spektrem a snazime se udrzovat co nejvetší vlhkost aspon prvnich par dni po vykliceni a nepodstatny detail je snizení doby svetla samozrejmne ne o moc ... bud na prvni 3 dny dat jen 16-17 hodin a nebo po prvni den co se rostlinka dostane na svetlo ji dat jen 12 hodin a dalsi den 17 a treti klasicky 18/6 timto zakrokem by jste meli dosahnout docela vysokeho poctu samicich rostlin ... co se tyce faktoru ovlivnujicích k samcum je to jen vice (K) drasliku.

info ziskano kvuli tomu ze jsme mel 5 seminek z toho 4 samce .....
Sinuhet
nemas pravdu, protoze kdyz das seminka do stejnych podminek, budou mit ruzne pohlavi. Akorat snad stresem se da zvysit pravdepodobnost samcu, ale neni pravda ze pohlavi je dano podminkami. Je dano geneticky a podminky mohou zpusobit projeveni samcich znaku.
kouba
to je pravda ze je to dano geneticky ale stejne jak muzes stresem zvysit pocet samcu tak muzes zvysit pocet samicek temito podminkami ... mnoho lidi rika ze kdyz nasadis seminka ven ze je vetsi pravdepodobnost ze bude prevaha samicek protze jarni pocasi presne splnuje podminky vyse uvedene.
Sinuhet
Myslim si, ze pokud je seminko samci, neda se z nej udelat samice. Jde to jen naopak. Coz je sice divne, protoze samec ma XY chromozomy a tedy "kompletnejsi" genetickou informaci obsahujici udaje jak pro samce tak pro samici, ale s tim to zda se nesouvisi. Poctivejsi bude rict, ze nevim. :-)
Erixon
http://grower.cz/forum/showthread....5826#post495826
kouba
vsem se omlouvam nevedel jsem ze uz to tu je ... aspon vidim ze nejsem sam kdo uz to resil ....
Softly
Myslim, že jsi tam zapoměl na jednu hodně důležitou věc. to jest pH půdy když je moc kyselá tak to přitahuje samčí pohlaví.
Leming
jujujuuuuuj pocujte tipci mohli by ste mi nekdo povedat ze co to tu riesite podla mna to je ciste na genetike to sa neda ovplivnit moc a zo samice sa samec da urobit ale zo samca moc samica neee maju ine chromozony
Typek23
ZNAME JE AKURAT TO ZE PRI KLICENI SEMIEN PH ZASADITE MA VPLYV NA SAMICKY A PH KYSLEJSIEHO CHARAKTERU NA SAMCOV.MAM TO OSOBNE ODSKUSANE.POTOM DALSI FAKTOR V PRIEBEHU RASTU JE STRES.....STRES=HERMAFORDIZMUS


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma