Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Sedim a cumim.. - Klikni zde pro originální téma
SUKI
Sedim a cumim do meho kompu asi tak 3,5 hodky a ctu si vase prispevky..balim.. rozdavam karmy.. hulim..pak zase balim..ale fakt semi nechce se zvednout a zavrit tyhle stranky!!

Ale nevim co pak budu delat s otcovou psychozou, az si precte ucet za internet!! --Lidi premejslite nad tim taky nekdy?? :sun: :wink: :sun: :wink:
Walhalla2000
2 mrvoslik....

taky tu obcas sedim, koukam a nic nevidim... totiz, ze by se neco delo... nikdo nic nepise proc... protoze uz toho strasne moc bylo zodpovezeno a kdyz se nahodou nekdo zepta na neco, na co uz se nekdo ptal, tak se tu objevi tri posty "hledej"... Je to tak trochu paradox. Protoze cim toho tu bude vic, tim min se asi bude povidat. Mysleno technicky otazky... jaka to byla krasa, kdyz se driv rozebiralo a probiralo a zase prebiralo, jak zapojit sodik. Ted, kdyz se na to nekdo zepta, tak se strhne tak diskuse o tom, ze by lidi meli vic hledat. A bude to o cim dal vic vecech... CO2, svetla, vetrani, teplota, hnednuti listu, skudci... Aspon ze jeste pribyvaji fotecky... ze cim dal tim vic lidi ma digi fotak...

Uvidime, zda z toho jednou nebude jen kniha, do ktere uz tezko nekdo neco pripise... :-) Ale do te doby, pisme... pisme pisem... co nejvic... :-)
reefer
Musim rict, ze toto jsou jediny stranky co mi fakt pritahli k internetu. Nikdy jsem nedokazala se zaseknout na inetu, jen tady - a jak!!
Vadi mi, ze mam malo casu, tak ctu to tady tak obden nebo vic, a od te doby se tu hodi tolik veci, ze zas nemam cas aby jsem vsechno cetla.
S hledani, treba by to slo automaticky? Kdyz nekdo napise dotaz, ze by to vyhledalo hned podle klicovych slov nez se to postne jako novy dotaz? Nejsem v pc moc odbornik, tak nevim zda to jde.
Tim
Co ze to delate? Jenom cumite a nic vic?
Tak proc nereagujete na nejake prizpevky....treba moje?
He? Se tam snazim vam narvat nejake to vedeni do hlavy a vy jako obvykle nic. Jsem do galerie strknul cely popis organickeho hnojeni a tvorby zeminy a nikdo na to nereagoval. Nebo snad nikdo z vas neumi cist AN???
To ze by jste byli az zas tak blby mi nepripada z toho jak se chvastate ze vam to huleni pomaha na mozek.

Tim;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma