Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
Co budete sázet příští rok , od roku 2004 až do 2010. - Klikni zde pro originální téma
MASZEK
Aké samiacka si chcete nasadiť. Ja mam tento rok len nejaký noname ale na buduci rok sa chysatam s dajakým afganom a nejakým noname sativou. Napiste ako sa vám pácila úroda dnesného roka. Pripojte aj foto a nejaké dobré rady pre mna a aj ostatných. S pozdravom MASZEK:afro: :jumper:
wolverin
no to som tu uz raz pisal ze by bolo dobre spravit nieco podobne kde by kazdy kto chce napisal ake semena kupil, kde, za kolko, kolko mu vyslo, kolko bolo samic, v akej oblasti byva - klimaticke podmienky, cim hnojil, nejake fotky atd... neviem nejak sa to neujalo.
ja som sadil hollands hope, zakupeny vo viedni, za 20 eur, z 8 semien mi vysli 2 samice, dve skapali a zvysok hermace. (tie hermace boli ale asi kvoli zlej zemi, nemeral som ju ale mam pocit ze bola o cosi viac kysla ako by mala byt :( ) . cize vysledok - jedne bonsaj na balkone, druhy 2.5m strom v skleniku. hnojil som kristalon start, potom kvet+plod, kuracince, a teraz som zacal zalievat raz za tyzden phytaminom. sadene to je na strednom slovensku, a je to rastlina pre chladnejsie podmienky, dost vzdorna proti chorobam, paradne sa košatie, nemal som s nou ziadne problemy..
zatial som to testoval len jemne - malicke nedozrate sisky a podla mna to slape dost dobre. na internete bolo pisane ze sposobuje knock-out stoned :)) HEHEH tak sa tesim na dozretie, ostava tak 2 tyzdne...........
vrrn
ja mam celkem jasno..:http://www.overgrow.com/edge/showth...ighlight=diablo

+noname jako obvykle, chci zkusit thai-tanic, swazi skunk, proste nejaky zajimavy sativky:) vrrn
Ahoy
Protože letos se u nás v Baldově sklízeli jenom Dalajlámy nebo Černý Vdovy, je celkem jasný, co příští rok zasadím.Je to osvědčená kvalita, tak není třeba to měnit.Možná tak s někým vyměnit, ale to až to vyroste. :)
Sinuhet
Ja ted jedu poprve, takze se spise jen tak rozkoukavam, ale kazdopadne chci do budoucna nejake co nejcistejsi sativy. Otupelost po indikovskem stylu zhulenosti mi nevyhovuje.
Co budu pěstovat příští sezónu

takže především to budou moji dva favoriti: Passion 1 a Purple 1 oboje koupený přímo v dutch passion. Už se na ně moc těším. Třetí odrůda bude california orange , kterou jsem jel i letos a je docela dobrá.
Jo příští rok bude snad opravdu dobrej, Doufám jen, že mně na to vyzbyde čas, mám totiž next year velký plány :)

btw proč je tohle téma v kanále, když přece souvisí s pěstováním hodně moc?
lordWilliam
Každopádně pojedu svůj kříženec Little Cat a Shiva Shanti II, a čistou Shivu Shanti II a když to dopadne tak i Blueberry.
2Sinuhet: Ta "indikovská" otupělost je jedna z věcí proč jedu indoor, dyť je to hustej stav, ne??? Ale proti gustu žádnej dišputát :-°))
Sinuhet
lord: Ja chodim do prace a kdyz jeste treti den po vikendu porad jen cumim do monitoru a nic...
Ganjius
Co si myslíte od ktorej seedbanky je podla vás najlepšie kúpiť?
Ja som tu dosť počul o Nirvane.
Rád by som si vypočul nejaké skusenosti s tým že kolko semien vám z toho vyklíčilo a kolko bolo z toho samíc.
Neviem kolko si mam tych semien kúpiť, pretože tento rok som dostal nejaké semená a z toho my všetko vyklíčilo a všetko samice.
Za odpovede diiiiiiiiiiikkkkkk
Bosorka
já chci jet Klimist:)
GODOT
No ja budem asi sadit nejake tie brambory... :-)
MASZEK
ČO CHCETE SADIŤ NABUDÚCE????
Napíšte mi čo chcete sadiť na budúci rok.
Ja si zasadím nejakí ten AFGAN, No Name, Fialku, poprípade čo si ešte zpženiem.
Bol by som zvedavý čo si zasadíte vy.
Ak chcete napíšte mi ako a skade ste si zohnali semená.
JA som si objednal, kúpil od kamarátov a atd.
DAkujem ČAVTE VŠTCI HULIČI TRÁVY.
PEACE:girl: :punk:
gordon
určitě vlastního křížence belladony a afganu,super skunk,skunk1,sweet purple.a 2 neznámé skunky
indicky-konopi
zatim bych se radsi "nechlubil"...:)
snejky
já pojedu příští rok ve znamení NO NAME zatim mám tři druhy a ještě nějáký my má kámoš dovést příští rok se taky nechám překvapit co se týče chuti ani jeden z modelů sem eště neměl. NO uvidim
MFT
ja mam nejaky dobry no name venkarny, nejak ten red-hair, white widow...a tak...hlavne si to tentokrat nenecham vocesat vod corek a budou fakt rozjety plantaze!budu fotit...
Kwjetoň
durbana do skleníku & no name ven
Dan.Bass
PWP jako minulej rok, Durban poison, Santa Mariu, zkusím i Belladonnu a samozřejmě nějakej noname. To jsem tedy zvědavej.
Garion
No, tak já si určitě hodim něco malo nonameku,co si s kámošem sbíráme semínka jenom tak na pospas a určitě bych byl rád, kdyby dopadl i ten Passion 1.Toť asi vše, ale zas další rok Těch značek už bude víc :)
Dan.Bass
Samozřejmě, kromě Durbanu můžu komukoliv nabídnout výše uvedené ve formě řízků, nejraději výměnou za jinou genetiku... Tedy PWP, Belladonna a Santa Maria.
HALUZAK
Ja idem skusiť kupiť od Nirvany DURBAN PASSION ked ho tak všetci vychvalujú a potom ešte kupím. PURPLE POWER PLANT. Xel som si kupiť aj EARLY MISTY ale nejako su neni groweri s nim spokojní ako som sa tu dočítal tak na to kašlem. Doteraz som pestoval iba no namy tak sa dosť treším na tento rok čo z toho bude :jumper:
WirusH
No mam objednano Passion 1,New Purple Power snad se mi podari sehnat Durban...pak mam jeste Swazi X Skunk a nejaky NoName tak uvidime...
cityman
Ja mam chut zkusit model Papaya a nebo osvedceny BlueBerry
Kwjetoň
btw. zdá se mi to, nebo je Durban teďkonc nějak IN:)
každey druhey ho chce pěstit
no - jen tak dál, přátelé...
outdoor jack
ja sazin durban no name white rhino afghan a ice snad to vyroste a zkouri me to!!!!!! vam vsem taky hodne stesti asi ho vsichni budem potrebovat at už pred zviratkama tak hlavne pred corkama zasranyma!!!!!!!!!!!
Kwjetoň
Ještě jednu podrobnosť k letošnímu sázení (tj. 2005)
Jelikož moje zásoba ganji došla již na začátku zimy, do podzimu je ještě daleko jaxviň a já jsem člověk od přírody nedočkavý, rozhodl jsemse, že letos sklidím 2x :p:
Tj. 1. výsadbu provedu již na začátku února, plánovaná sklizeň bude někdy kolem dubna - května; pokud kytí nevykvetou samy, budu je zatemňovat - od 7 večer do 7 ráno je dám do místnosti bez oken; sázet budu nounejmy do květináčů, kytky porostou za oknem, kvést snad již venku... ; očekávaná výška rostlin je tak kolem 0,5 metru, víc asi nestihnou:rolleyes:
Esi má někdo k tomuto druhu pěstování nějaké poznámky či poznatky, rád je uvítám

Samozřejmostí je klasická sadba kolem 1. května - jaxem již psal, bude to hl. DP + experimentální noname

howgh
Kwjetoň
No chci na tý první sadbě hlavně trochu experimentovat, monitorovat, poučit se z chyb (jsem v pěstění ješte máslo :D) a pln entusiasmu se vrhnout do výsadby hlavní. Esi se to povede a nevyseru se na to, chtěl bych popis pozdně zimního pěstování hodit na Grouwra, no...
Tak mi držte pal(i)ce
Kapka1
Ja chci sazet na strom Passion1, nemam s nim zkusenosti, tak doufam, ze to bude ok............ :-)
Landrover
Som si zohnal od NIRVANY blue mystical som strasne zvedavy co to bude dufam ze to bude dobre no uvidim ale najde sa aj daky no name ale to zasadim asi len tak na divoko.
Pinky
:popcorn: Letos prvně zkusim semena ze seed banky,po delšim pročítání groweru sem vybral Pasion1,Durban poison,a myho malého skleníčku Shaman.Vše od Dutch passion,ovsem z rakouska.Jelikož prd vim jak má balení vypadat tak jsem zvědav.
Jestli mi to nepošlou tak to do tý Vídně asi pojedu hodit do luftu.Taky sem ušetřil na foták,tak si konečně udělam pořádný foto.Loňskej no name je mimořádně vydařenej jen ta chuť je opět drsnější.Každopádně semena no name pujdou ven taky,to bude taková jistota.
Sombl
já nevim jak vy ale já budu sázet trávu....
Pinky
to Sombl:Tráva u nás roste i bez sázení,taky všelijakej plevel,loni sme 3 krát sklízely výborný seno,kozám a králíkům moc chutná.
Pinky
Ještě sem premejšlel o skunku Trance,ovšem jelikož bych se nevešel do 100eur tak zatím ne.Dík za hodnocení volby,jenom doufam že sem dobře zvolil i tu Sb.CIA-www.hanfsamen.at,rakousko sem volil pro vzdálenost,jazyk,tak kdyby nic nedošlo,tak to tam pojedem s kámošem vyřešit:death:
No až budou(jestli)koukat kyti z květníků,budu spokojenej.
Kwjetoň
Tak jo.
1. Koukal jsem včera na stránky seedsdirectu a zjistil sem, že semínka od Nirvány maj levnější než Nirv. samotná (Nirvana - 15€ za 10 semen, seedsdirect - $15 = 12€ za 10 semen). Rozhod sem se teda, že si je koupim od seedsdirectu :)
2. Původně jsem chtěl kupovat jen semínka Durban Poison (+ jsem doufal, že dostanu pár semen Skunku #1), vyměnil jsem ale už 600,- na eura a nechce se mi je wechselovat zpět a navíc jsem si spočítal, že když si připlatim dalších cca. 10 €, můžu si koupit jeden model navíc. Po chvíli rozhodování jsem se rozhodl, že si připlatim víc, tj. 20 € a koupim si celkem 30 semen 3 různých modelů :wink:
Vybral jsem následovně:
a) Durban Poison - klasika na out, můj původní záměr
b) Blue Mystic = Blueberry - moje celoživotní touha pěstovat tendle model se nyní (doufám) stane skutečností!; je to dost indoor model, navíc myslim indika, tagže pude ke kamarádovi do skleníku
c) Pure Power Plant - ani nevim proč, ale tahle odrůda se mi nějak zalíbila, neznám, ale poznám :)
d) stále doufám, že pošlou Skunk #1 zdarma, moc by mě to potěšilo pěstit tuto legendární odrůdu...
3. Ve formuláři je kolonka, u které si nejsem jistý, je to Freebie Request. Já jsem si to přeložil jako pozornost poniku tj. semínka, která vám pošlou zdarma, mate mě ale to, esi si můžu vybrat, nebo je to určené, nebo je to chyba, nebo co...?
Tagže bych chtěl poprosit na ty, kteří si od Seedsdirectu už objednávali, aby mi objasnili, co tam mám napsat. Předem dík.

No a to je asi tak všechno, co vám můžu říct o Vietnamu... teda ...co vám můžu říct o tom,
ČO BUDU SADIŤ NABUDÚCE...

pís, Kwjetoň
:afro:
bull
já si zasadim 3. generaci voodoo, pár stříbrňáků, co mi vypadly do ruky, pár dní potom to někdo vykrad, a pak taky nějakou trávu, co sem si vzal z dobrých modelů od karamádů.
ddt
Takze tento rok som sa rozhodol pre napor nie len na penazenku ale aj na zmyslove casti schopne mat pozitok s kvalitnej odrody, moj vyber este nie je ukonceny, takze iste zmeny sa vyskytnut mozu, ale maly by to byt:
1. varka od Dutch Passion- Passion#1,Purple#1,Shaman
2.varka od Reeferman seeds z pomedzi tychto si planujem vybrat 4 odrody- Triple Afghan Slam,Bc Mango,Highland Afghani,Lowland Afghani,Timewarp x Headstach,Blue Nepalese,Nigerian Nightmare
- momentalne u mna vedu spomedzi nich Triple Afghan Slam, Lowland Afghani,Blue Nepalese,Nigerian Nightmare
3. rozmyslam o C99 od Spice brothers, no nekupte to za tu cenu
4. Guerilla Gold- tuto zalezitost asi malo ludi pozna, povodne vzisla z odrody menom Early Bramble ponukanej seed bankou menom Patchwork seeds, jedna sa o autoflowering odrodu s mimoriadne vysokou potenciou, znacnym vynosom, cas zberu by mal byt koniec augusta az velmi skory september. Jeden grower dokonca popisuje jej silu pri rastline pestovanej outdoor v kanade ako vyssiu ako Hash Plant pestovany indoor.
5. mozno, ale skor nie lowrider
6.krasny no name od growera menom Bonsai, budiz mu udelena odo mna chvala
7.minulorocny no name s tym,ze by som sa chcel pokusit vyselektovat fenotyp mnou pomenovany ako Early Fatty Girl- pre viac info kliknite na link pod ciarov menom Spomienky jedneho partyzana

- ok tot by malo byt vsetko, miesta mam obhliadnute, je na nich plny prisun svetla, dve z troch miest maju mimoriadne humoznu podu, jedno policko menej kvalitnu ale zdroj vody je vzdialeny cca 30 metrov s cistuckou vodou kde ziju raky.

Tak zatial ahojte a udrzujte triezvu hlavu pri vybere odrod
kotg
Já mám na příští rok naplánovaný tyto dva modely, KC33 x MK a durgu matu a jestli to dopadne, jako tenhle rok, tak snad přestanu hulit.
Dudušek
Vidím, že aspoň v tom nejsu sám:-) jde vidět, že tady i ostatní myslí stejně jako já a vybírají modeli na další sezónu:-) Já příští rok pojedu toto:
Tyhle modeli jsem buď jel, nebo mám již semínka nebo řízky(vše originální)
- Passion 1
- Ice
- Purple Power
- Hollands Hope
- Sativa Slang
- Durban passion
Toto snad dostanu
- Apollo 11xmatanuškou
- Duck Foot
Toto chci objednávat
- Mendochinto Madness
- voodoo
- Shaman(toho možná taky dostanu?)
Tohle chi příští rok na 99% jed, plus nějaké modýlky tady od growerů(snad něco od papaji atd.)
Ještě jsem zapomněl uvíst Rock Bud a G-Sus, které bych měl dostat od haryho:)
mc2
:sun: :sun: Biddy Early:frog: :jumper:
elanius
Cus, ja budem buduci rok urcite pestovat PPP mno a moc by som chcel Nebulu,Durgu Matu a Flo...No nevim jaknatom budem s financiami je to tak na 50%...uvidime :mutant:
Krychle
Nejakou presne ucelenou predstavu o modelech na pristi rok jeste nemam, vse je zatim v plenkach - ale jako vzdy jsem se uz poohlizel a do oka mi padly tyto dva modely od Flying Dutchmen:

Early Durban a Haley´s Comet

Co rikate?:D

www.flyingdutchmen.com :)
jumpp
tak tedy koukam ze v tom nejsu take sam a uz neco dobreho na pristi out vybiram:),ja tento rok nakonec jedu ice queen, mazar, kc33×mk, shiva shanti ll, willi nelson....
pristi rok bych chtel jeste navic :

  • Passion #1
  • DP
  • Shaman
  • Hollands Hope
  • Flo (s tim jeste nevim)
  • + dalsi na co jeste bude chut:D

ale jak tak koukam kazdy vybira zajimave lahudky a zaujal me Mendocino Madness a mozna ze bych do toho pane plho isel:D, tak zatim cuuu,
jumpp.
vrrn
Rozhodne neco od Subcool Seeds, jejich genetika je tak naslapana, ze tezko vybrat jednu odrudu, rozhodne ale zkusim legendarniho DannyBoye aka Killer Taco o kterem se pise a mluvi i ze zkusenosti groweru jako o nejlepe chutnajici a vonave odrude...
Sputnik je taky velmi zajimavy..:p:

http://www.overgrow.com/edge/showth...ghlight=subcool
http://www.overgrow.com/edge/showth...ghlight=subcool
ddt
Z vlastnych tohto rocnych skusenosti mozem len a len odporucat odrody od Dutch Passion. Datumy o zbere pre out su skutocne pravdive a mozno aj nadnesene v zmysle,ze aj o tyzden skor sa daju zberat co je rozhodne dobra sprava pre nasinca.
Passion1 rastie ako nevetviaca sa indika s jedinaou mohutnou palicou.
Shaman zas rastie do tvaru vianocneho stromceku s rozhodne nie nizkym vynosom ako sa mu tu prisudzuje. Ak je pestovany na dobrej pode s dostatkom zivin a svetla tvori peknu centralnu ako aj bocne palice
A co skusim na buduci rok napisem zajtra:)

DDT
urcite: sensi skunk, holands hope
pak na zkousku neco autokvetouciho...
pred par lety se mi taky osvedcil early skunk od sensi
.
to vrrn: no, tak to sou hodne zajimavy modely ;)
.
to mc2: vo biddy early sem taky premejslel, nejvic me zujal popis ve strainguide "Odor: Candy - Fruity - Cat piss " :punk:
.
to jump: flo sem jel in, bylo docela rychle ... 47dni kvetu, pekne zamrzly, ale nevim kdy zacne venku kvest
jumpp
to Colek:
to bych chtel prave jenom sehnat rizek a nechat si ho doma ve skleniku a zatemnovat a zatemnovat pak opylit nejakym pylikem a dalsi out by to byla uz parada:D, ted to sami delam s williem nelsonem a shiva shanty ll:)
armaggedon
jednoznacne sa pripajam k ddt.... Outdoor genetika od Dutch Passion vyhovuje nasim klimatickym podmienkam......
ddt
Takze buducu sezonu idem>
Vsetky out odrody okrem Trance od Dutch Passion a tie co su vo femine forme tak ako feminizovane.
Od Reefermana: Nigerian Nightmare, HIghland Afghan, Bc Mango a pripadne este jednu odrodu si nechavma od nich ako zaloznu
od NIrvana seeds> Durban Poison, Hollands Hope, Afghan, Papaya a Early Special
od pestovatelov po celom svete> Vikng, Viking x Purpurea Ticinesi, Auto Afghan,Reibsi, Purple Peace, Lowrider, Master Low, HeavenF4,erdbeer x puple peace atd
snad som na nic nezabudol

DDT
ppeettrr
Letos na jaře jsem s někým měnil svoji Californii za jeho Purple Poisson. Potřebuju, at se mi ozve, jestli nemá pár kousků i na příští výsev, protože to je fakt nářez.
ddt
Pios One mal Sweet Purple ak ma pamat neklame a nie Purple Poison.
AHojte

DDT
ddt
Snad aj toto pomoze niekomu pri rozhodovani na buduci rok. V popredi Shaman od Dutch Passion zberany 24. septembra. Sila je nieco nad priemerom a stav je skor na sativa strane ale pomerne vybalancovany.Extremne pachnuca.
AHoj

DDT
ppeettrr
jo takovýhle obrázky mám taky, jen palice jsou větší a vůně? Mám fakt dost velkou zahradu, ale po ránu i večer je to vůně na 20m.
Ježíš
Na pristi rok pojedu outdoor Early Misty a Hollands Hope, pripadne dalsi modylky pokud se mi podari od nekoho vymenit/koupit. Myslim ze do nasich podminek jsou tyhle dva velice vhodny. tak pristi sklizni naa-zdar! :D
Janísek
Já pojedu Shiwu, Shamana,voodoo - A ted lámu jednoho členíka na to Mendochinto Madness :-) uvidím, co na to řekne.
Jinak nějaký nonamy z modelu, co jsem čadila v Chorvatsku a možná WW.
tot zatím vše, co dál se uvidí. Času dost, ne? kdo ví, co se ještě přihodí :-)))))

Přibyla Ice Queen/Dessert Queen a bude Sadhu:-)
Az4zeL
vzhledem k tomu ze budu sadit poprve, tak volim Durban Poison, White Snow, a hromadu nejakych dobrych noname seminek
Radovan
Já bych chtěl určitě zkusit Hollands Hope a WW.Pokud by se někdo na nějaky tento modylek zkládal třeba na Hollands Hope tak mi určitě dej te vědět.Přidám se.peace
dlouhán
Swiss Miss od nirvany (krizenec Ruderalis a Skunku1) - perfektni strain do horskych oblasti - extra odolny proti skudcum a plisnim.
Mozna pres zimu vyjedem maminy a pojedem z rezu, v tom pripade bych s nekym cenznul i za jiny out model(rizky). Mel by nekdo zajem?
thc.cwock
Tak ja asi DURBAN POISON,PASSIN no.1,CHRONIC a ICE
nojono
MIXED SATIVA od nirvany a PPP
Pan Ker
Kžíženec Early Budu od Duduška...12ks
Papaya od HKORa...5ks
Passion#1 a Shaman od Dutch Passion...5+5ks
Sweet Tooth#3 od Spice of Life...12ks
Ice Queen x DP...3ks
Satori od mandala seeds...5ks
ddt
Ak mozem poradit tak sa zamerajte od Dutch Passion na Shamana. Ak Shaman byva bezne taky ako som ja mal tento rok tak za t cenu je to vynikajuca volba. Dobry vynos pri dobre potencii, odolny voci plesnam, naozaj vyborna volba. Moj Shaman ma vyssiu potenciu ako Passion1:)
BY

DDT
Dude
citace:
Původní příspěvek od Yamaha
Ahoj,
nejprve bych ti milí čtenáři chtěl popřát, aby si měl dnes hodně pozitivní energie kolem sebe :) a teď k věci...

Jistě nebude nikdo namítat, že REEFERMAN se dnes stal jednou z nejlépe zásobených seedbank tradičními i netradičními genetikami.
Stačí např. mrknout na výběr ddt nebo jiných, .....

Love Potion1 x Nigerian Nightmare

Extrémně potentní potenciál LP1 je přizpůsoben NN samcem (vigoróznost africké genetiky - mrkněte do reefermanova fóra out, kde je vyfocena 1 kytka, rozměry odhaduju na 3x3 metry s fantastickým větvením!), který je velmi citlivý na fotoperiodu!

Informací o Love potion 1 je hodně, stejně jako o vynikajících vlastnostech čím dál víc populárnější NN, která se stejně jako Durban poison stane legendou. Co si však budeme nalhávat o společném hybridu těchto dvou genetik, mnoho nevíme. Tomu odpovídá i nízká cena! Ale domnívám se, že se jedná o velmi dobrou investici, možná jednu z nejlepších, proto na Vás všechny outdooristy apeluji, aby jste se nad touto záležitostí zamysleli.

Myslím, že by tahle genetika mohla být více než jen kompromis!

Dík za čas :)


prekopirovano ze smazaneho trydu..
HALUZAK
tak ja vsadím na AFGAN,WHITE WIDOW a MASTER KUSH
ExTip
ja pojedu zase Ak-cko a PwP ze seminek z rizku, nebude to sice origos gen. , ale jestli budou obe dve fungovat aspon na 70% jako fungujou ted, tak s nima budu nad miru spokojenej:)Ak- to je takovy na delsi dobu zmaasteni a PwP to je spojeni luxusni chutky, dobryho stavu a proste je to takovej modylej mezi lidi do hospody:)
HALUZAK
TIME/ALL: Myslíte že s tou WHITE WIDOW neni žiadna šanca aby to vonku dozrelo bez zatemnovania pretože na nu som sa najviac tešil....
CAESAR
este niekto tu mal vonku kvalitne wdovy. nepametate si kto? bolo to tusim na zahradke 3 take velke kriky vedla seba
Dudušek
Já jsem například jel ww venku, ale byla z řízku z vídně, takže neznám seedbanku, nezatemňoval jsem ju a dozrála v poho, sice byla menších rozměru, ale chutí to vynahradila:)
kotg
MOC DOBREJ nápad, jelikož já nemám možnost si to nechat poslat.Tak bych radši od někoho(důvěryhodného, kdo mě nebude zkoušet ošmelit) odkoupil nějaký semínka.....
Jednoznačnej souhlas s amalkou........
I když celej katalog je docela dost :)
kotg
Cože, LOL:D:D:D
Firestarter
Trosku upravim ten svuj prispevek, kterej sem psal pred 2ma mesicema.
Zatim to vypada na nasledujici modely:

Passion #1 / Dutch Passion
Purple#1 / Dutch Passion
Shaman / Dutch Passion
KC33 x Master Kush / Nirvana Seeds
Purple Pineberry / Reeferman Seeds
Timewarp x Headstash / Reeferman Seeds

Jeste to tady budu do objednani aktualizovat, abych v tom aspon ja mel poradek :)
Letos sem ochotnej za seminka vyhodit 5000,-, tak se jeste uvidi.
Dudušek
Ahoj Fire,
proč jses rozhodl pro KC33 x Master Kush / Nirvana Seeds? Myslím si, že jsou daleko lepší modely to zaprvé a za druhé je tato genetika velmi ale opravdu velmi náchylná na plísně, což dokazuje můj úsudek a pak myslím jumpp měl ty samé problémy. Já, nato že jsem to obíral od plísní každý den, tak jsem nakonec sklidil tak 1/4kytky, což je velmi ubohé:( a jumpp na tom nebyl omoc lépe. Nechci ti do toho samozřejmě kecat, ale zkušenosti jiných jsou podle mě taky dobrým měřítkem.... Ať se daří:)
jumpp
cuuu Fire,
jak píše Dudu, tak tomu bylo, prostě jedna z nejháklivějších zatim jetých outmodelů, je pravdaze letos tomu jendu chvili pralo myslím co se týče plísňe, ale pak sevše vynahradilo a dokvetlo, ale nemyslím si, že příští rok bude stejný nebo lepš,í co se týče podzimního počasí....
tudíž bych tento model vynechal, ale na druhou stranu je to lahodné kouřeníčko a velmi aromatické pochutnáníčko, jen co je pravda, mě bohužel plíseň zničilavětšinu ojebaných vetví, takže jsem zatim našel jedno seeds, tedy doufam že povyklíčí přiští rok je to KC33 × Master Kush × Willie Nelson, a myslím si, že by to mohlo být velikým překvapením pro mě, willieho rozměry a po kc33 hustost a kompaktnost palic......
no nic zatim cuuu
Firestarter
Asi mate pravdu panove, ze KC33 × Master Kush je nachilnej na plisen, ale byl mi doporucenej od jednoho cloveka, kteryho si moc vazim jako jeden z nejlepsich Outdoor modelu a Nirvana to nema tak drahy, abych si to neoveril sam. Takze uvidim.

edit: Mozna se na nej fakt vyjebu, kdyz sem se nad tim ted po druhe zamyslel :D
NorN2
TAK PRO všechny kdo si chtějí příští sezónu přikrášlit záhony SHAMANEM...letos sem ho pěstil ze semen od DUTCH PASSION semena bezva vyklíčila všechna a snad díky udržování vyššího ph 9 samic z 10..aale je jasny že díky letošním podmínkám to nebyli žádné "tenisáky"
dost překvapilo to ,že palice jsou úplně černé s fialovými pestíky a voní něco mezi levandulí a nějakou mořskou aviváží...funkčně noo člověk se zasměje trochu jako sage svého času ale to si musí balit více méně čisťáky ..celkový dojem tedy dost ambivalentní pěkně vypadá hezky voní ale oproti trebas durga mate kterou mel za sousedku ucinosstne impotentni - tot ves poradny leto 2006 ...
LoWeR
Ja se zatím rozhoduju co vysadím na příští rok!Tak trochu váham třeba mezi Shamanem nebo Durban Poison! Tak můžěte klidně poradit co bude lepší a nebo to muže být i nějaký jiný Outdoor co má pěkné stavy díík
mati0n
potreboval bych poradit s vyberem na outdoor.. takze chtel bych si vybrat 2 modely a pro predstavu jake bych chtel: Pure Power Plant, White Rhino, Early bud, Snow White, Durban Poison od nirvany, nebo KC33, TNR od K.C Brains, nebo Shaman od Dutch Passion.. co myslite ?
Aien
2 mati0n:
Ten PPP a DP sou rozhodne druhy, ktery stojej za to, protoze maj ohromnej rustovej potencial a sou hodne odolny. Ale shaman taky neni k zahozeni. Ja osobne bych na 100% sel do Durbanka, ten je out skoro bezkonkurencni.
Doufam, ze ti to aspon trochu pomuze.

Peace
HALUZAK
a čo takto
AFGAN

PAPAYA

MAGIC CRYSTAL

HAWAI X SKUNK#1
????????????????????????????????????????????????
Jay-jay
tak jsem uzrál v rozhodnutí,že půjdu do Belladony od Paradise seeds.Ještě mi trochu vrtá v hlavě The Pure od Flying Dutchmen,ten se mi taky bohovo páčí.Máte někdo zkušenosti s těmito odrůdami popř. seedbankami.Můžete PM
Jay-jay
time:
je luxus,co?navíc má kámoška 10% slevu u dutchmena :)
hehelum
Ja pojedu: Orange bud
Blueberry
Durban poison
Early girl
Northern light
(snad) White widow
Noname asi 5 druhu
A jeste pak nakej jinej Northern light, z jinyho zdroje
Vse (az na vdovu) ze seminek
bBoOrReE
TAKZE JA POFRCIM JEDNOZNACNE MOJ HYBRID TOPko
AK47xSHIVA
moju stalicu S H A M A N
PASSION 1 /dudusek/
od PAPAJU TO JEHO SIALENE KLANDESTINO EGIPT + BBG
SHIVA
D.POISON od original THC*

..mozno ze este nieco,ale momentalne si nespominam.

Inak ak ma niekto niejake kvalitne semena naviac /myslim tym clenou co uz maju nieco za sebou a da sa im verit/,tak by som nieco este mohol vymenit..
pm
INAK VSETKYM VSETKO DOBRE V NOVOM ROKU!!
GrandmammGANJA
Ja asi z Nirvany: White Rhino
AK-48
Durban Poison
Kedže mam malo penazi,
chcel by som objednat od www.growshopalien.com
Mate niekto s touto seedbankou niake skuswnosti ?
Su sice najlacnejši,ale aby sa to neodrazilo nebodaj na qualite osiva alebo taq.Neviem,ale asi to risknem.

Taq do noweho roka a nowej pestitelskej OUT sezony wam aj
vaším kitkam wela zdravia a štastia na ceste životom !
ZDAR
ja jdu do passion#1 a super haze
no uvidime
Varuker
Já mám spadeno na tohle - Durga Mata, Early Skunk, Orange Bud, Nebula...ty půjdou do kýblů na strom. No a páč mám letos tu jedinečnou možnost dát pár kytíz ke kámošovi do fóliáku, bude to ještě i Passion n.1 (prozatimní předpoklad jsou 3 kusy).
WirusH
Tak jsem zabrousil k mandala seeds a ikdyz jsem chtel objednat něco od dutch passion tak musim urcite jit do hashberry a dal se uvidim.
rasta.p
Každopádně mám spoustu svýho celek dobrýho no-name. Ale z Nirvana se mi páčí model New Purple Power. Pěkná fialčička která by mohla pěkně dozraát i u nás. A každopádně bych znovu chtěl nějakou tu ICE QUEENu protože letos se mi fakt povedla.nabylo toho sice moc ale ta skunková chut a high, to bylo fakt skvělí. ZAtiAl :-))
Fantasie
Ja pojedu monstre projekt :)
blueberry 3 ks
AK-47 3 ks
G13 3ks
Pot of Gold 3ks
Durban 3ks
White Widow 1ks
Afgan 3ks
Early Misty 3ks
Skunk 11 1ks
Passion1 5 ks

vetsinu mam ze semen od kamosu :D bude to silenost
WirusH
citace:
Původní příspěvek od rasta.p
Každopádně mám spoustu svýho celek dobrýho no-name. Ale z Nirvana se mi páčí model New Purple Power. Pěkná fialčička která by mohla pěkně dozraát i u nás. A každopádně bych znovu chtěl nějakou tu ICE QUEENu protože letos se mi fakt povedla.nabylo toho sice moc ale ta skunková chut a high, to bylo fakt skvělí. ZAtiAl :-))


Nechci ti to vymlouvat,ale tenhle rok sem NPP jel a VUBEC nedokvetla! A to sem ji nechal fakt extremně dlouho a myslím, že nejsem sám.
Zostava na sezonu 2006 je nasledujuca:

New Purple Power
Hollands Hope
Sweet Purple

mozno este neco pribudne... ;) ;) ;)
strasne sa uz tesim ked zacne jar laaaasky cas a drzim vam vsetkym palce:bravo: a nech corkari maju zakalene oci.....:D
bBoOrReE
Jahudka!-vuune a chut a ucinky.
Mam toho viac za sebou v pestovani,nez v huleni,no a to jeho mi fakt chutnalo!!
cuz
armaggedon
shaman,voodoo,ww,superskunk,durban poison,mendocino madness.
Harvest...
Power Plant
Ice
Nebula
Great White Shark
Apollo 11 x Matanuska Thunderfuck
AK47

tak tohle je základ co budu dávat ven....... :)
Killer_Queen
Apollo11 x MTF

Orange Bud

AfricanaDurbanPoison x skunk#1

prekvapko1: samice Early bud x samec(durban, passion 1 nebo K2)

prekvapko2: samice(Durban, Passion 1 nebo k2) x samec (Durban, Passion 1 nebo k2)

Tak tohle,kdyz klapnou vsechny dohody,co mam uzavrene :)
Jahudka!
Mno ja se letos chystam na Nirvanu special.Jsem zvedavej co tahle odruda ukaze.Nikdo ji moc nema,ale pritom podle popisu vypada hodne slibne..No a to hlavni bude G13xBB mnam.;)
Anonymer
Ja chystam:

AK-48 (10ks , semena, Nirvana)
BLUE MISTIC (10ks, semena , Nirvana)
Safari Mix (bonus, 10 ks, semen)
Shaman (5ks ,growershop :D )
Skunk (20-30 kusov neviem coho ale nieco ako Belladona,PowerPlant..)
A snad sa mi este podari vymenit nejak semena s kamosmi (chcel by som Afhgan)

Uz sa na to tesim jak male decko :D , a dufam (ale pochybujem:D) , ze sa mi podari z niekade zohnat TRIPLE AFGHAN SLAM :)

Nieco z toho pojdem na stromoch, nieco normal na fleku, a paru na streche jedneho domu :)
Anonymer
Tak co groweri:) , ake modeli pojdete ten rok?

Ja idem :

Blue Mistic
Shaman
Ak-48
Nevim co :)


Viem ze taka tema tu uz bola, tam vsak bolo co by ste chceli ist, a v tomto threade by som rad vedel co pojdete na 100 pro :)


V pripade zaujmu by sme mohli nieco potom pomenit, atd :)
Str
Ja zkusim zrejme..
Early Misty
Top44
Durban Poison
Shanim semena tehle modelu tak se kdyztak ozvete..
jack_cz
ice
papaya
jock horror
ww
northem lights
skunk #1
ak-48

letos sazim na kukurici a samozavlazovaci kyble ( knoty si budou tahat vlahu) v jedne zapadle lesni skolce. u nas se uz jen tak "u potoka" pestovat neda.
Zdar všem.
Já jedu letos :
Afghan
Nějaký Skunk co seženu
Mazar - nemáte ho někdo, sháním, vzal bych tak 4-5 semínek !
Tak Čus


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma