Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Lipi's 1st 250w ScroG - Klikni zde pro originální téma
lipi
Zdravím indooristy!!!

Po několikaletých zkušenostech s outdoorovým pěstováním jsem se rozhodl, že vyzkouším co se dá dostat z „prádelníku“. Není to moje uplně první taková zkušenost, protože jednou jsem zkoušel nechat dokvést jeden Early Skunk po dvěma sedmadvaceti watovýma úsporkama, což mě tak nějak chytlo,ale tomu se dá říkat indoor jen s velkou nadsázkou. Teď jsem tu s prvním vážnějším pokusem.

Prostor:
Ze dvou prádelníků, který zevlovali na půdě jsem za pomoci kamaráda truhláře udělal jeden, který má vcelku ideální rozměry (postup viz. foto).

Slunce:
Už před pár měsíci mi poštou přišel 250w komplet, jen nebyl čas to rozhejbat a janca.cz měla nějaký problém s odesíláním kondíku, na který jsem čekal do minulého týdne. Teď už je všechno doma a momentálně i zapojený. Stínítko je homemade, je připevněný napevno a posunovat se bude foch s rostlinkama, na což využiju dirky po straně prádelníku a takový ty čudlíky, který foch drží.

Vítr:
Na odtah od lampy jsou tam dva PC ventilátory průměru 8cm a jeden stejný je jako aktivní přítah. Všechny tři jsou osazený nad sklem, které je pod lampou. Dva odtahy jsou na levý straně a přítahový je na pravý a žene k těm odtahovým teplý vzduch od lampy. Není to konečné řešení. Určitě přijdou lepší ventilátory (EURO), ale momentálně nejsou money a tak musim čekat na výplatu. Jako prozatimní řešení to funguje dobře a v úrovni vrcholků rostlin je okolo 27 stupňů. Ještě jeden PC přijde do prostoru na cirkulaci vzduchu. Otáčky reguluju trafem od vláčků. Na zvlhčení klimatu jsem použil svojí vychytávku, která se osvědčila pod úsporkama (sklenice+4 knoty), tak uvidím jak bude fachat ve větším prostoru.

Médium:
Pro tento první pokus to bude hlína s vermikompostem a perlitem. Určitě bude připravená i ScrOG mřížka nejspíš 4x4 cm. Až pochytám nějaké vlastní zkušenosti, tak bych ráz zkusil vodu, ale to je hudba budoucnosti.

Hnojivo.
Růst – wuxal + vermesfluid
Květ – Plagron Alga Bloom

Obyvatelé:
To je otázka. Momentálně jsem tam dal dva Early Skunky, který jsou z řízků z matky ze semen z loňské out sklizně, ale pod úsporkama mám 4 řízky, který chystám na venek a zvažuju, že bych je tam šoup a na ven bych si z nich uříznul z každý řízek, bo času je ještě dost. No uvidíte jak se rozhodnu, každopádně teď jsou tam ty ES.

Nedodělky:
Vnitřní povrch je ještě v barvě dřeva, ale ještě dnes nebo zítra bude bílý.
Otvory pro pasivní přítah do spodní části skříně budu v nejbližší době dodělávat. Slibuju si od nich víc chladnýho vzduchu do prostoru okolo rostlin, tuďíž nižší teplotu a tudíž menší kravál od ventilátorů, protože budu moct snížit otáčky.
Utěsnění prostupů – přes ventilátory přijde aluflex. roura, aby skrz ně nešlo do skříně a z ní světlo. Mezery mezi dveřmi utěsním kartáčema, který mi daruje kamarád truhlář a který se používaj na dojezdy u vestav. skříní.

To by mohlo být tak asi všechno, pokud vás zajímá něco dalšího, tak se klidně ptejte, rád odpovím a pokud máte nějaké výtky, tak samozřejmě sem s nima, rád se poučím!
Zdárek
lipi

1. Dva prádelníky na sobě.









2. Odstranění stropu a dna a spojení prádelníků v jeden objekt.











3. Namontování dveří












4. Dveře zůstali otvírací dle původního rozdělění (tudíž na čtvrtiny). Mohlo by se to hodit při zalejvání, že neuteče tolik klimatu zevnitř.











5. Montáž stínítka







6. Montáž + zapojení elektriky... svítí!!!











7. Detail zapojení elektiky. Nepovedlo se mi uzemnit stínítko:-( Asi je to uchycením objímky bo co, ale jakmile ho připojím k uzemění, tak to vylítne.











8. Přítah








9. Odtahy + trafo













10. Momentální záběr do prostoru
Papek
čau
Chtěl jsem se zeptat, jestli tam budeš dávat nějakou reflexní fólii nebo jestli to je nabarvíš. Mohl bys vysvětlit tu techniku zvlhčování pomocí těch knotů? :) Jinak GL
lipi
Papek: Reflexní folii zatím nee, na to nemám. Teď se chystám vystlat skříň listy kalendáře. Jsou z druhý strany pěkně čistě bílé a lesklé a v "matkárně" se osvědčili. S primalexem se mi vůbec sviňit nechce. Musim mít taky do budoucna co zlepšovat:frog: Co se týče toho zvlhčování, tak jde o to, že do sklenice s vodou dám knoty, teď jsou tam 4 a před to PC ventilátor. Jak skrz ně proudí vzduch tak je suší, tím se zvlhčuje a knoty si zase sajou ze sklenice a tak je to pořád do kola. Tady je fotka,ale to tam byli ještě jenom dva knoty.(http://grower.cz/home/potw.php?acti...w&photoid=91350) V tom malym prádelníku to vytvořilo dobrý klima, ale nevím, jak to půjde v tom velkym. Třeba tam přidám ještě jednu nebo dvě takový sklenice. No počkáme a uvidíme:)
Papek
Tak to je dobrá vychytávka. :D Je vidět, že to je už trochu profi.
lipi
Profi moc né, právě spíš takový to domácí kutilství. Za co nejmíň peněz co nejvíc muziky:frog:
lipi: zdarec pane :) Natřel bych to alespoň primalexem. Levná a celkem účinná záležitost.
lipi
Tak vnitřek skříně jest býlý. Stalo se tak pomocí toho papíru o kterém jsem mluvil.
Dneska v noci mě potkala nepříjemná komplikace!!!:( Dva ze tří PC ventilátorů odešli a tak mám ve skříni 33 i víc stupňů, což je nepřípustný a tak to vypadá, že kytky vrátím pod úsporky a počkám do výplaty, abych moh koupit EURO a do tý doby možná podniknu nějaký upgrade(utěsnění otvorů a dveří, zakrytí ventilátorů, pasivní přítahy). Možná bych se i pustil do toho vymalování primalexem, jen mě zajímá jestli je to účelnější než to co tam mám teď (viz.foto).
lipi
Tak problém s ventilátorem jsem na chvilku zažehnal.... Včera jsem vykuchal ventilátor z nefunkční mikrovlnky a dal ho dovnitř na cirkulaci vzduchu. Jedinej PC ventilátor, který mi zbyl (původně fungoval jako aktivní přítah) jsem otočil a dělá mi aspoň nějaký odtah ze skříně. bez problémů udržujou teplotu mezi 29 a 30 stupni. Do výplaty to tahle nějak přežijou a pak pokoupím něco pořádnýho na odtah aby si holky pochutnaly na čerstvym vzduchu:)
Papek
Jaký to má výkon ten větrák z mikrovlnky? Z toho obrázku to vypadá jako docela velká a silná věcička. :D
lipi
Jediný co je na něm napsáno je 230V - 25W ... :frog: Ztím plní účel ale určitě bude vyměněn...:D
Erixon
Jestli máš teď 29-30 stupňů tak přez léto počítej tak s 36°. Ještě bych přidal něco na cirkulaci vzduchu, kytky by se měly furt hejbat
lipi
citace:
Původní příspěvek od Erixon
Jestli máš teď 29-30 stupňů tak přez léto počítej tak s 36°. Ještě bych přidal něco na cirkulaci vzduchu, kytky by se měly furt hejbat


Myslim, že ten ventilátor, kterej tam na cirkulaci je zatím dostačující a fučí tak, že kytky skoro letěj. Tohle řešení s PC ventilátorama je dočasný a v příspěvcích výš jsem psal, že po výplatě koupím 2 EURO tak doufám, že to postačí i na to léto. V nejhorším udělám pasivní přítah z garáže, kde se drží chládek:D

EDIT: No jak jsem tak koukal na tvuj thread, tak ten ofuk budu muset pořešit lépěji, ale zatím je na to čas:)
lipi
Zdárek!
Trochu jsem zapracoval a nakupoval, tak se s váma podělím o ty novinky...
Takže koupil jsem ventilátor na odtah (typ viz. foto). Má průměr 100mm a airflow 100m3/hod. Aby neprosvítalo světlo, tak jsem ho pořešil flexorourou 100mm. Ve spodní části skříně jsem šukačkou vyříz dva otvory 15x5cm. (stačí, nebo radši větší?)Teplota je okolo 26.
Jako bonus jsem si udělal radost a pořídil na růst metlu, jsem zvědav na ten rozdíl! Hlavně jsem zvědavej na to jak to bude s teplotou, protože po důkladném HLEDÁNÍ jsem se tu dočet, že MH se sodíkovou tlumivkou víc hřeje :flamer:
ES jsem oba přesadil do větších květníků a rozhod se, že je nechám ještě pár dní růst a pak půjdou do květu,protože by mi mrchy přerostli a s tím nemám moc zkušeností:D Na vyzkoušení květu pod lampou a vychytání much to bude stačit a příští grow bude na ostro:-)
To by asi tak mohlo stačit:afro:
Papek
Kdyžtak písni, kolik tě stály ty ventilátory.Mě by to docela zajímalo. :)
lipi
Papek : Ten odtahovej stál rovný 200 a ty PC jsou grátis od kámoše, kterej dělá zprávce sítě;-)
lipi
Trocha informací po dvou dnech svícení metlou....

1) Teplota - jak jsem měl strach, že půjde nahoru, tak byl zbytečný, protože odtah to zvládá v klídku a teplota je krásných 27. Vypadá to, že velikost otvorů pasivního přítahu je OK:)

2) Změny na kytkách - oba ES jsou o poznání vitálnější a letěj vzůru. Zítra zbastlim ScrOG mřížku a přepnu na květ. Na to, že byly obě kytky dost vytažený, tak pěkně zhoustly a myslím, že i bude co zaplejtat:D i když to teda nebude žádnej velkej mazec...


Fotky přihodím buď večer, nebo zítra během dne, podle možnosti.
Peace!
lipi
Tak jsem si dneska pohrál a zbastlil mřížku. Rámeček je vyřízlej z fochu přímo z toho prádelníku, takže tam přesně pasuje a drží na stejnejch čudlíkách, jako posuvné dno. Oka jsou 4x4 a dneska jsem přepnul na 12/12 a vyměnil metlu z5 za sodík. Ty mrchy byli z podúsporek hrozně vytáhlý a tak dalo docela práci je do tý přížky zkrotit:frog: Celkem mě překvapilo, kolik ok vyplnili na to že jsou jenom dvě a ještě tak vytáhlý. Jakýkoli připomínky a rady jakožto naprostý začátečník uvítám:afro:
lipi
Opět trochu informací do tohle threadu, který mi připadá, že trpím samomluvou:D
Kytky jsou přepnuté na květ třetím dnem. Proběhlo první hnojení (3ml wuxalu + 5ml OBM do dvoulitrovky).
Ofukové ventilátory (ty dva z PC), jdou nějak do kopru a tak jsem se rozhod, že koupim nějakej klipsnovej fukar. Po něčem se podívám a objednám.
Teplota ve skříni 27 stupňů a když jsem jednou rozkotlil topení v pokoji na cca 25, tak se to ve skříni vyšplhalo ke třicítce, ale to není problém, protože takový vedro v pokoji nemám ani v létě (mám dobře orientovaná okna a drží se mi tam chládek).
Taky jsem zpozoroval celkem nepříjemný problém a to, že odtahový ventilátor začal při rozběhu (cca minitu) dělat celkem slušnej kravál. Ze začátku to nedělal:( Myslíte, že umírá, nebo netušíte jinou příčinu?
Fotky dneska dávat nebudu, protože jediný co se změnilo je, že se vrcholky vztyčili ke slunci. Myslím (doufám), že při příštím updatu to bude zajímavější. Ten přijde zřejmě při příští hnojbě za 4 dny.
Zatim Bon Giorno!!!
Papek
Ta teplota je opravdu super. :) Možná bych dal na ty vršky ještě alespoň jeden větráček, aby to luftovalo. Kdyžtak pak napiš, až se ti začnou objevovat první blizničky. Mě by to docela zajímalo.:)
rastafan
čus lipi,

s tou metlou to můžu potvrdit,mam to samý mhčko a mě teda pokusy ukázaly,že opravdu topí víc než běžná sodíkovka
jinak to máš celkem v poho,i ta barva stěn se mi zdá dobrá
lipi
Papek: Tak jak napovídá název příspěvku, tak jsem dal sbohem těm PC prckum a vrátil jsem tam na ofuk ten z tý mikrovlnky, protože si mě tak nějak něčím získal a ty sunony už neutlačili ani vduch 10cm před sebou:frog: Tohle je celkem uragán:sun:

rastafan: jj teď co jsem tam na květ vrátil sodík, tak je teplota zase v průměru cca o 2 stupně níž. Barva stěn si taky myslím, že je v klidu. Trochu nevýhoda toho papíru je to, že když se postříká, za zkrabatí, ale není problém udělat rychlou a bezproblémovou výměnu (firemních kalendářů dost:D )

Fotky: Když jsem se včera crcal s tím ventilátorem, tak jsem udělal pár fotek. Jsou to spíš takový momentky, než umělecký fota;-) Je tam vidět, jaký je vyplnění ok ve ScroGu (není toho moc, ale s tím jsem počítal, jde a takový předskokany:pimp: ), taky je vidět nové místo toho ventilátoru zmikrovlnky, který nahradil sunony, který taknějak dosluhovali.

Toť vše:cool:
lipi
Zdarec!!!
Tak dneska je tomu právě 9 dní co jsem holkám změnil světelný režim. Změny už jsou patrné i na fotkách. Dnes je čeká třetí hnojba a to opet (naposled) 3ml wuxalu a 5ml OBM do dvoulitrový petky. Všechno tak nějak běží podle představ, jen ten ventilátor z mikrovlnky fučí fakt jak zběsilej, takže by to chtělo regulaci, ale to musí počkat. Dneska nebo zítra se chystám amputovat spodní výhonky, které jsou bez šance na slušný světelný příděl. Nevím co k tomu ještě napsat, takže na případný dotazy odpovím.
Tak zase za 4 days Zdárek:pimp:
lipi
Den se se čtvrtym sešel a tak tady opět přihodím několik foteček, kterak se to v mojí skříni vyvýjí:p:
DneSKA dostali poprvé vyšší dávku hnojek a to konkrétně do dvoulitrovky 4ml wuxalu a 8ml OBMka. Od doby co jsem přepnul na květ začali trochu žloutnout listy, ale snad je to v normě. . . Uvažoval jsem že bych jim dal větší květníky, ale vymotat je se scrogu už je impossible, takže to dojedou v těch, který maj. Co se týče růstu, tak ještě frčej, ale není to nic extrémního a protože vyplnění ok není nijak přehnaný, tak není problém je do toho trochu zaplést.

Peace and relax:afro:

EDIT: Foto 2 doporučuju zvětšit:punk:
lipi
... a ještě nějaká rodiná fota:D
zdarec lipi...big up ze pan pestitel zacal konecne pestovat :D:D
mas tam par nedostatku ale jinak na 1.pokus dobry..
k nedostatkum...ole pod 250W se vejde na scrog minimalne 5-10 kytek..zmensi kvetniky nebo pouzij truhliky a per tam snicle co to da..z dvou kyticek moc srandy nebude...
2.nepodcenuj ventilaci nevyplati se na ni kaslat..ten samej odtah co mas ty jsem mel taky a sotva na matkarnu (nuturlite 125W)
ale to jsou rady do budoucna..ted jed draku jeed mas to krasny zdravy a nafukuje se to BIG UP lipi a ode mne K+ jako hovado a hlidam cekam a tesim se na ty tvy salamky jako od cukrare..
lipi
deth.: Hi španěláku:sun: Tvých rad si vážím a věř, že to co jsi zmínil jsou dvě zásadní věci (třetí je zvlhčovačka), který rozhodně do příští jízdy pořešim. S tou ventilací je to tak, že jsem moc chtěl aby už to jelo a tak jsem tam flák to na co jsem zrovna měl a co dům dal. Po sklizi čeká box upgrade, protože nedostatků, který už jsem během týhle "zkoušky zjistil" je celkem dost. Co se týče osazenstva, tak měli být původně 4, byl to taovej pokus. Ze dvou zasazenejch ES ze semene jsem udělal z každýho 4 řízky a "matky" nechal v za oknem nakvés. Samice jedna, samec taky, takže jsem měl 4 řezany, ale dva to nějak nerozchodili... Vím, že z toho moc srandy nebude, ale ten pocit, jak se to nafukuje v prádelníku, tak ten je k nezaplacení:frog:
Měj se:sun:
Papek
Já myslím, že ty dvě kytky zatím stačí:D. Aspoň budou hutší paličky. :)
lipi
No jak to bude s hustšíma paličkama nevím, ale dík za podporu:punk:
citace:
Původní příspěvek od Papek
Já myslím, že ty dvě kytky zatím stačí:D. Aspoň budou hutší paličky. :)
hmmmmm....papku pestoval jsi nekdy indoor? :rejp:
sviti na to 250W a ze dvou kytek s 60-70g suchyho bude stastnej..takze to bude dosti drahe a po tolika starostech to sice bude napoprvy good vysledek ale nedostacujici..ja jel 1.indoor 4 kytky white rhino a hulil jsem to 10 dni :rolleyes:
a podporu ode mne ma lipi kurevskou o tom zadna jen se snazim poradit... a co se hustosti palicek tyce bude stejna bo na siti je jeste mista habadej...
Erixon
Výnos na počtu kytek nezáleží. Počet kytek na m2 ovlivňuje dobu růstu. Důkaz
Svahadji
Přesně! Ten prostor by se zaplnil klidně jednou kytkou při dostatečnym vegetu..
ted jen jestli usetrit cas tim ze tam prdnes o par klonu vic nebo se s tim rust o dva tydny vic...efektivnejsi shledavam o par klonu vic....
Papek
njn, já sice nikdy ještě nepěstoval indoor, ale myslím, že jak říká Svahadji, tak jedna kytka by úplně stačila. Koukněte sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28982
Jinak teď už je asi blbost tam dávat další klony ne???
lipi
Sakra, jeden výpadek internetu, dvoudenní absence a tady debatka jako blázen:frog: Co se týče vyplnění prostoru jednou, nebo více kytkama, tak je jasný, že záleží na době vegetu. Bohužel veget=nejdražší období svícení a z toho plyne, že se stejně jako deth přikláním k variantě více kloníků a méně vegetu.... Tím se taky budu řídit, až budu rozjíždět seknd raund:punk:I když indexova vypiplaná samotářka je vážně krásná!!!!
lipi
Tak tady máme 17. den květu a zatím musím říct, že to den ode dne vypadá pořád líp. Dnes opět hnojeno do dvoulitrovky 4ml wuxalu a 8ml OBM. Včera se mi povedlo proplést do prostředka skříně dvě utlačované větvičky, takže teď si můžou vychutnávat slun rovnoměrně s ostatníma:sun: Vytvořilo se tak na prostředku souvilsé pokrytí, který teď pěkně houstne:D Snad to tak půjde i dál.....
Peace


































































no neni k zulíbání:D











vůbec nechápu jak je možný, že ta fotka vypadá, jako by za nima byla modrá obloha:eek:
Papek
Dobrý, A ty budeš ostříhávat i ty lístečky z palic nebo ty spodní?
lipi
Spodní tak nějak postupně likviduju, protože žloutnou a co se týče těch okolo palic, tak to je hudba budoucnosti.... Vidím to tak na období flusingu....
lipi
... ještě nějaký makra a pár foteček bez osvětlení lampou, který jsem udělal teď, když zhasla...
lipi
Tak je tu pravidelný update. grow pokračuje plynule, bez problémů a dnes dostali holky naposled 4ml W a 8ml OBM (myšleno na 2l). Příště opět vyšuju dávky.....
rastafan
čau lipi,

si nemůžu pomoct,ty je máš snad cvičený ne?:D
máš to seřazený jak vojáky
vypadá to na pěkný šišky!
tak ať se daří!
hoj!
lipi
rastafan: :frog: Armáda je to sice malá, ale útoky na mozkový buňky myslím budou rychlé a drtivé!!!:sun:Mně samotnýho překvapilo, jak rychle ty palice neskákali a jak rychle rostou. Když si tak vzpomínám na to jak to probíhalo pod úsporkama, tak už se nemůžu dočkat, jak dopadne tohle:D Čus a dík!
lipi
Musím se s váma podělit o storry, která mě rozsekala do neskutečnejch záchvatů smíchu!!!
O víkend u nás byl syn mojí sestřenky (je mu 9, myslim) a když byl v pokoji, tak jsem si všim jak pořád pošilhává po tom divnym prádelníku, kterej tak zvláštně hučí... Viděl jsem na něm, že se ale nechce zeptat co to je a tak jsem se sám nehrnul do žádnýho vysvětlování.
Včera si pro něj přijela ta sestřenka a odjeli domu. (pro orientaci uvádím, že sestřenka ví co v tý skříni pěstuju) Večer zazvonil telefón a byla to ona.... tala se jestli jsem mladýmu řek, že v tý skříni pěstuju citrón a já na to, že ne, že se neptal a tak jsem mu nic neřek. Zeptal jsem se proč se ptá a ona na to, že mladej hnad jak přijeli šel ven (jsou z paneláku) a za chvíli se vrátil s igelitkou plnou hlíny a pitlíkem písku. Tak prej ho nenápadně sledovala co dělá,protože se evidentně snažil bejt tajneja nechtěl bejt prozrazen. Pak vzal květináč, na dno nasypal písek (na začátečníka celkem dobrý:D ) pak hlínu a do toho zasadil pecku z citrónu!!! No tak sestřenka si řekla, že je to normální, že děti sázej různý věci a že to tak nechá, jenže když mu šla, večer po tom co usnul, zhasnout světlo, tak si všimla, že tam nikde ten květináč nemá, což jí bylo dost divný, protože jinde než v pokoji ho mít nemoh. No a v tom si všimla, že ze skříně jde světlo:eek: Otevřela jí a viděla ten květináč s tím semínkem a u něj rozsvícenej dětskej GLÓBUS!!!!!! :frog:
Na to že s indoorem teprve tak nějak začínám, tak už mám celkem dobrýho nástupce do budoucna:D
:D:D tomu rikam geny cece :punk:
lipi
deth.: No čumim co v něm je:D Jenom nevim co bude sestřenka řikat na to až v tý skříni bude mladej pěstovat to co tam opravdu patří:frog:
Papek
Tak to je dobrý. :) Na dno písek, myslím, že by na to i některý člen tady z Groweru nepřišel :D a to jich je opravdu dost, co občas píší takový blbosti ....:D:D:D
rastafan
ty krávo,záchvat jako prase-to bylo fakt dost dobrý
zejtra vyndavám výbojku a peru tam globus :D
pozdravuj synovce,je to chábr!
lipi
Tak zas po 4 dnech nový fotky....
Dneska jsem přidal na OBM a to do litru 6ml a ubral jsem wuxalu na 1,5ml. Ostříhal jsem spodní paličky... Nic víc, nic míň:sun:
lipi
Zdravím všechny přátele vyvoněných pokojíků, neboť jsem zjistil, že neni nad osvěžovač vzduchu airwick cannabis:frog: Fakt naprosto absolutně pohodový domácí aroma, za kterým se sem vždycky tak rád vracím:D Máme devětadvacátý den a jízda pokračuje podle plánu. Dnes další 1,5W a 6OBM (měřeno do 1l).... Fotečky hier.....
lipi
Zdarec!
Tak jsem je včera zalil vodou s peroxidem (10 kvapek do 1l) aby si trochu odfrkly a definivně jsem otrhal drobné paličky (momentálně jsou připraveny stát se náplní do čoklit na L E G A L I Z A C I:afro: ), který neměli šanci a zbytečně by ubírali těm co tu šanci maj:D Zítra pokračujem ve hnojbě a samozřejmě i uploadu fotek.
Píííssss
lipi
Tak jak jsem sliboval, tady jsou. Dneska naposled 1,5ml wuxalu a 6ml OBM, příště přitlačujem na pilu..... Vidím to ještě tak na dvě dávky a pak flus, takže už pomalu jdeme do finále, to letí jak blázen:D
lipi
tady ještě pár po zhasnutí...
lipi
Zdarec!
Jednačtyřicátej den květu a před náma poslední hnojba (7,5ml OBM na 1l), pak flus a pak .....:D pak konečný spotřebitel - My:sun: Nějak moc se mi to nelíbí, protože palice nejsou takový jaký jsem si je přál, ale myslim, že to je tím, že je to druhá generace ES a navíc s něčím sprsklá...... Už se těšim, jak rozmakam druhej grow a do boxu půjde 6 vymazlených řízků čehokoliv (rád bych Maple leafs indiku:) ), protože to bude nesrovnatelný...... No pro dnešek všechno protože spěchám na vlak:D
LEGALIZE IT!!!!:frog:
Papek
Tak jaký to bylo v Praze? Já tam nikdy ještě nebyl na MMM, ale docela o tom přemýšlím.:)To jsi tam jel sám nebo s kámošema? Kdy plánuješ sklizeň? Už se ti objevují hnědé blizny???
lipi
Zdárek fšem! Dneska bez fotek (doplním tomorow), protože jsem nějak výtuh a ani se mi sem nechtělo psát, ale k tomu jsem se nějak dokopal:)
Dneska jsem dal ještě poslední dávku OBM (7,5ml do litru) a začíná flus. Voda+peroxid a pak už jen kosa:D Vidím to tak na 20-týho. Ty chudínky větvičky už to nějak nepobíraj:frog: Sem napnutej jak kšandy kolik toho bude!!!
Tak se mějte a přeju klidnou noc;)
Peace
lipi
Tady slibovaný fota....
lipi
Dneska poslední voda, zejtra tma a končíme....
lipi
Tak jako všechno má svuj konec, tak i tyhle kočky k němu dospěli.... Po 24 hodinách tmy přišla nekompromisní kosa:D Pocity jsou smíšený,ale spíš jsem spokojenej, bo jak už jsem tu zmiňoval, to byl spíš takovej trénink a až na závěr květu bych řek že dopad pozitivně a hlavně mě obdařil cennými zkušenostmi:D Teď jsou zpět ve skříni se zapnutým ventilátorem a asi je to pro ně nezvyk protože je neomezuje scrog,ale za to jsou palicema dolu:frog: Fotky hier a další report až uschnout. Můžete tipovat kolko že toho bude a pro vítěze bude připravena prýma odměna;)
Peace
lipi
... a ještě pár;)
Papek
Máš to pěkně zahuštěný paličky, ale zas se musí vzít v úvahu, že to jsou jen dvě kytky. Já bych osobně tipoval takových 30g, ale samozřejmě, že přeju víc. :)
Hodně štěstí do dalšího indooru. :D
Lagutoda
Zdravicko, no mas ty palicky fakt krasny. Ja bych byl teda vetsi optimista a tipnul bych takovych 45g a nebal bych se ani vetsiho cisla, ptz nektery ty palicky vypadaj fakt velice. Ale celkem se budu divit , kdyz to bude jen takhle malo, na 250w a este od zkuseneho growra. Jinak K+ ;) a preju urcite vetsi vynos do dalsiho growu.:beer:
lipi
Papek: Nahuštěný sou, ale zas takovej x3m to neni;)

Lagutoda: Málo to asi bude, protože dvě kytky (a ještě k tomu málo větvený) jsou prostě málo, ale když si pročteš tuten trýd, tak zjistíš že s tím počítám;) No a co se týče mých zkušeností, tak jich mám sice dost,ale v indooru mi ještě teče mlíko po bradě, ale dík:D
parada cece na 250W se leckterymu zkusenymu growerovi nepovedou takhle pekne nafoukly a bily salamky :bravo:
opravdu pekne provedenej grow jak od profika :D
nezpomen pak hodit naky makra suchejch palicek a preju dobrou chut :punk:
Chuck Taylors
Moc pekne, tipuju 75g
Svahadji
58g
mrakoplas
treba 55g
pacient
Tipuju 46g, ale preju o hodně víc....
lipi
deth. : Takový chvály od starýho zkušeňáka:) Těší mě to,ale nemyslim, že si to tak moc zasloužim... Doufám že ten druhej grow bude o moc našláplejší!!!! I tak ale dík za pochvalu;) Měj se!
lipi
Nemám moc času, takže jenom fakta...
Zváženo a odzbrojeno o materiál jako větvičky a podobná chamraď. Suma sumárum 48g, což byla asi taková představa, takže ani zklamání, ale ani žádný velký nadšení:) Zítra to tu pročtu a zveřejním vítěze tipovačky se kterým se spojím PM (pokud to on neudělá dřív:D) a bude po zásluze potrestán:D
Následující postup je takovej, že obstarávám to co chybělo tomuhle growu (zvlhčovačka, lepší ventilace apod.) a pak taky to co bude hlavní náplní příštího kola a to konkrétně maxijeta, PHmetr a box (rezervoár, hadice a trysky už mam), neboť příští round bude ajroška, ale to už je jiná pohádka:afro:
Tak se zatim mějte a buďte dobrý;)
Peace
lipi
Tak sem si dal ještě trochu času a zjistil, že vítězové by měli být dva Escadro Pablo a pacient. Protože ale před vážením proběhlo ještě několik ochutnávek, konkrétně pěknej špekujín a pár fáj, tak si myslim, že je férový vyhlásit za vítěze Escadra Pabla. Teď už ale vážne letim, takže píssss:frog:
caues lipi...koukam ze se povedlo sice par gramu ale za to kvalitniho matrose :punk:..imho aeroska....ja jedu kokos a aero uz si asi nezacnu znova...furt okolo toho musis litat zere to silenejch hnojek a takovy palicky jako v kokosu jsem z toho jeste nevyloudil....radsi bych premejslel o nakejch kokosovejch dripotruhlech...ale jasnacka ze si to radsi zkus...treba budes spokojenej..ja osobne pri my pracovni vytizenosti nemam cas a ani energii u toho porad tancovat...kokos zalejes jednou za dva dny a jedou vid :D:D
lipi
deth. :Zdárek:) No žádná extrémní kvalita to neni,ale díky bohu za to:D Co se týče tý ajrošky, tak to dam asi tak, jak píšeš - zkusim a když to nebude to pravý ořechový, tak zas zkusim nějakej jinej progres:sun: Možná, že dám na tvojí radu a probnu ty truhly,ale to je daleko, bo teď je na pořadu to aero;)
lipi
Brý den všem!
Protože s vítězem už sem se spojil a domluvil, tak mě čeká poslední povinnost k úplnosti toho mýho prvního (nepočítám hašteření s úsporkama) indoorovýho trýdu a sice smokereport. Tak k věci:

Model:
Řízky z matky, která byla vysazena ze semen, který mi dal loňský outoorový early skunk. Matka byla "vyselektována" ze dvou kytek (jedna byl samec:D).

Vzhled:
Asi to nejlepší co na palicích bylo. Nebyli sice velký ale poměrně pěkně osypaný a pevný.

Chuť:
No tak ta se vůbec nepovedla:( Možná to chtělo delší flusing... Celkem to škrábe v krku a žádnej zvláštní charakteristickej nádech to nemá....

Účinek:
Dalo by se říct, že srovnatelný s tím co sem sklidil loni na podzim venku. Příjemný a veselý high bez větších výtuhů... Spíš záseky na maličkostech:D

Celkový hodnocení:
Tady používám názor hodnotící komise (kámoši), která hodnotila tři předcházející kritéria a došla k ohodnocení 6,5 z deseti možných bodů.

Tímto se prozatím loučím (doufám že na co nejkratší dobu) s indooristy a až bude nakoupeno, tak povalím znovu:frog:

Mějte se a užívejte si pekelný letní počásko!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma