Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vodni dymka aneb pres co hulite?!? - Klikni zde pro originální téma
hexa
Zkousel sem silnej ovocnej caj, ale zas tolik to citit neni :(
gizmo
No já osobně teda nedávám do vodní dýmky nic jinýho než vodu. Ta voda tam totiž stejně slouží jenom jako filtr a chlazení a na chuť hulení by neměl mít vliv ani žádnej alkohol. Taky bych ani neřekl, že to nějak pozitivně ovlivňuje samotnej účinek. Ale samozřejmě to nemám zase až tak moc vyzkoušený.... bůh žehnej jointům :-)))
FASTGROW
Já hulim svuj bong a leju do něj vodu!
Roman Dirda
V alkoholu se přece rozpouští THC a tím si ten ochlazovaný kouř ochuzujeme o to nejcennější co v něm je(to samé platí i pro mlíko,ale asi míň).
Ta voda má přece jen své výhody např.je v každé kaluži.Bohužel někdy není ani ta kaluž a to dojde na nápady ze soudku močení a slinění do vodníka(zatím neuskutečněno).
Dude
máš pravdu že se THC v alkoholu rozpušťuje, ale myslíš, že i takhle kouř ve vodnici, já si myslim, že by to THC mohlo v klidu projít, na druhou stranu proč to dělat, dobrej je do vodnice třeba led...
Roman Dirda
Velcí drsňáci tam můžou nalít tvrdej alkohol a po kouření s úsměvem na tváři obsah vodníka vypít:)(jen pro silné povahy neštítící se ničeho)
Eremite
Jenou jsem do vodárny dal kolu,mělo to dobrý aroma.Ale musíte ji protřepat a zbavit bubulinek ať tam není CO2,ten zabranuje hoření.
Cpt. Pierre
To Roman
Alkáč nemá na rozpouštění THC v kouři žádnej vliv. To bys to tam musel nechat o hóóóóóóódně dýl(deal) aby si to zbavil toho našeho milovanýho canabinolku.
MR.GRASS
Já už sem taky zkoušel kolu je to pohoda.
Jo a je dobrý zkoušet i jiný limonády.
Duf
Vodník není špatná věc.Ale jsou tu i jinačí prostředky jako např. Bong. Při hulení mě zajímají 3 věci. První je ta nejdůležitější a to jsou účinky, toje snad jasný nééé. Druhá věc je z čeho hulím důležité je, aby bylo z čeho huli, protože když ma člk hulení a nemá z čeho hulit nebo to čim zapáli je to největší peklo. A třetí věc je jak to vypadá? A to už záleží na nás. Tak si pěkně pokuřte a mějte se zkouřeně!!!!
i_oNe
Já teda nevím, ale do vodárky bych žádnou sodouku :sun: nelil ! Ty bublinky sou hnusný, jednou sem to zkoušel a měl sem z toho pocity ... něco jako vrtačka s příklepem v uchu. Jinak si myslím, že není ani tak důležizitá náplň, jako spíš aby vám to udělalo co nejvíc bublinek => porádně se to ochladilo! Pak se to teprv´ tahá ! :D
Palič_ze_strašnic
Dobrá je chlazená voda s ledem, to se kouř nejvíc ochladí a to je účel. Jináč já stejně nejvíc pálim brka, protože to u sebe máš akorát papírky, filtry a cíga (samozřejmě skéro), což nezabírá místo:). Jenom umotáš a páliš.
THeCed
2 lee :
Dlouho sem se aktivně neúčastnil dění ( :smoker: ), takže až teď - přesně něco takovýho už sme řešili, ale nijak ti to nemám za zlé :), protože teď mi chvíli trvalo než sem to téma (notně dole) našel.
takže je to tady http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2144
kde jsme s miraxem řešili zjemnění :bounce: bublin :bounce: pomocí vzduchovacího kamínku --> vyšší styčná plocha pro reakci s náplní. Přečti si to (jestlis ještě nečetl);
ještě sem to nezvládl vyzkoušet, možná bys to moh zkusit ty. Našel něgdo kdo do toho vletí rychleji a zkusí to?

Jo taky jsem tam napsal malej návod na quick-homemade-vodárnu z PETflašového(nebo jiného) vršku.

Ještě bych zkusil jako náplň KAFÉ nebo Capuccino, to by taky mohlo být zajímavý. :D :devil: :D
Womitor
tak podla mna je uplne najlespie ked si tam date vinko (konkretne my sme mali biele, polosladke) a po jednom prasku sme boli uplne vypatlani! Je to fakt super!!Odporucam vyskusat.
Mno, když sme jednou chtěli hulit přes bongo, tak sme šli na takovej starej most. A jelikož sme neměli vodu a jenom dva litry pivka, nalili sme pivko do bonga. Chutnalo to zajímavě a nakládalo taky. Chtěl sem to pivko ještě vypít, ale kámoši mi to zamezili. Ach jo


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma