Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Můj Hardcore Skleníček "Sea of green in sunshine" - Klikni zde pro originální téma
Rives22
Zdravím všechny kdo zastávají názor, že nejlepší světlo je slunce. Myslím si, že nejlepším kompromisem mezi Outdoor a Indoor je skleník....Máte kytičky hezky pod dohledem (každy den je můžete kontrolovat a nemusíte nikam jezdit, nikdo vám je neukradne, nesežere), mají dost světla a na podzim když už je venku hnusně a prší je máte pořád v suchu. Hlavně je to ZADARMO! Ne každý si to může dovolit, ale když můžete tak se to fááákt vyplatí.

Tenhle rok sem stihl ošéfovat jen tři druhy, nejsou to žádný slaboši. Méně někdy znamená více :-)
Sou to: 1. Afghani/Skunk no.1 (to je normálně prodávaný kříženec), 2. Semínko z nějakýho skéra koupenýho v Brně, bylo to vcelku good tak sem zvědav co z toho bude...., 3. Jack Flash (sem ho dostal od kámoše, ale trocha opožděně, až 1.června)

Ty první dva sem měl předpěstovaný ze semínek, vyselektoval sem samice a z nich udělal kloníky (19x Afghani/Skunk no.1#, 8x Brno skunk, 4x Jack Flash). Do skleníku šli asi tak druhej týden v dubnu, některý mršky začaly kvíst. Byly mooc nedočkavý, pak se ale srovnali. Asi je lepší počkat na začátek května kdy je delší fotoperioda...Tak až příště...Protože sem to jel ve skleníku kde je dost omezená výška musel sem holkám omezit kořeny. Květináče 15l, 10l, 5l a 2l, velikost je podle výšky stropu skleníku. Pomalu se svažuje dolů. Květináče mají dost výhod, oproti klasickýmu skleníku kdy máte kytky přímo v zemi. Můžete si namíchat deluxe substrát, můžete s nimi hejbat kam chcete (lip tak vyplníte celý prostor), přesně víte co jste které nalili za papání a hlavně nepřerostou do monstr rozměrů...Tomu se dá výrazně pomoct i tím, že je budete roztahovat do šířky, takové hezké keříky. Zaštipoval sem je normálně (FIM tady nemá smysl a je dost o náhodě) a vzniklé dva výhonky roztahoval drátem co nejvíc od sebe. Tak sem to udělal 2x, někde i 3x až 4x...........(podle velikosti květináče, čím vetší tím víc záštipků). Hnojky sem ze začátku vůbec nepoužíval, protože substrát byl výživnej až až. Později na růst Wuxal Super, potom mix s OBM a nakonec samotné OBM. Lepší je používat kvalitnější hojky, ale zase ta cena....OBM=50 kč Wuxal=60 kč
Hnojil sem to 1x týdně Wuxalem, občas s malejma přestávkama. Koncentrace se pomalu zvyšovali, na začátek květu sem začal přidávat OBM které postupně vytlačilo Wuxal. Občas sem mrknul na PH půdy, ale drželo se v mezích takže sem ho moc neřešil (to možná způsobilo to, že sem zaléval dešťovkou). 14 dní před koncem je budu zaléval jen čistou vodou s přídavkem peroxidu, aby se vyčistily.
Celkově sem ztopil 3 Wuxaly a 4 OBM, a to se vyplatí:-)
Celou dobu to rostlo moc hezky a bez problému, občas sem někde něco ustřihnul nebo ohnul. Tak aby každá větvička měla dost světla, ta co neměla šla pryč (jen by zbytečně kradla kytičce energii). Sem tam kyti taky dostaly postřik slabím roztokem peroxidu s vodou (0.75ml na 1,5l), aby se jim pročistily pory na listech.
Rives22
Jeden menší problémek ale přece jen nastal. Důsledek mé lenosti....Veškerej bordel co sem z kytek otrhal (listy,větve) sem házel pod kyti na zem. Když už tam měli pěkně nastláno tak se v tom začali tvořit plísně a pustily se do jedné malinké....teda spíš do jejího stonku. Nastoupily Fungicidy....nemocnou část stonku sem odsranil, vyčistil zbytky zeleně ze země a všechno zase bylo OK. I ta kyti to podejchala, jen sem jí amputoval jednu nožičku...teda větvičku.(„čistota půl zdraví“)
Některý potvůrky začaly trochu přerůstat, teda hlavně ty Jack Flashové, protože byli zasazený až 1. června a chtěli to očividně alespoň nějak dohnat(on je to spíš modýlek do skříně,ale něco z něj snad bude). Tak sem je různě ohýbal drátem, aby se nedotýkaly stropu („blbej bejt můžeš, ale poradit si musíš!!!!“).
Taky mi tam nějaká svině motejl zatáhla svoje věčně hladoví mimi housenky, trvalo mi dost dlouhou dobu než sem je všechny pochytal. Ty poslední co si vydrželi hrát na schovku nejdéle už byli pěkní macci a dávali si skoro celý listy.
Koncem září a začátkem října se začali palice hodně nafukovat. Byli tak těžký, že sem jich drtivou většinu musel přivázat.

Celkovej výnos by mi měl vystačit asi na 3 roky, jak už sem říkal sem línej...tak pěstím jen jednou za čas. Všechno chce svoje a když chcete mít fakt good produkt musíte se o to hoodně starat a to je moc moc práce. Jednou za 3 roky mi to stačí....

Tak zas někdy v roce 2009 :-) maj te se a growrujte!!!!
Rives22
fotooo
Rives22
usušeno .))
fire.ent
uz sem si rikal takovy sisky a ten vul se necha vyfotit i s xichtem a nakonec ten vul sem ja ale jinak pekny grow mozna by se hodilo ty fotky nejak popsat (jako kolikaty tyden ,odruda,atd...)ale k+
Softly
Hezký, Jack Flash dělá čest svýmu jménu roste rychle, já bych nevydžel pěstovat jen 1 za 3 roky sice jsem taky línej, ale kdybych měl možnost skleníku tak jedu furt. K+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma