Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
First 250w MiNi GrOw BoX ala ShAnDy - Klikni zde pro originální téma
Shandy
Pěstební prostor: -160 x 90 x 80 (výška x šířka x délka)
-zahradnická folie.

Ventilace: - Aktivní přívod 12w 12x12 cm
- Aktivní odtah 12w 12 x12 cm
- Ochlazování výbojky 12w 12x12 cm
- Aktivní odtah od stínítka12w 12x12cm
- Pasivní odtah

Osvětlení: - Philips son-t 250W + příslušenství:

Medium: - Kokosový substrát
- AgroPerlit
- Keramzit


Hnojiva: - Advanced Hydroponics 1,2,3
- Wuxal Super
- Bio-Algeen

Květníky: - kolem 15 květníků.

Chnicles - předpokládám kolem 15 řezanů Planku(Santa Maria?)

Jakékoliv změny okamzitě změním a barevně označím.
Fotky pošli v průběhů tejdne.
Risan
zda se mi to slusne až na to osvětleni nebot to je teměř metr čtvereční a na tudle velikost je optimalni 400-600 a ty tu davas jen 250, ja byt tebou tak mam strach jestli chceš nechat jenom tu jednu lampu že se mi to vytaha, ale zaleži na tobě.
Shandy
4Risan:
Mno já mám z tý malý wattáže taky strach jenže zase je tu větší strach a to že tu 400 w neuchladím,myslíš že to bude málo 250 w když to budu chtít jet ve SCROGU?Dlouho sem dělal nákresy,přemýšlel jsem co a jak to mám zařídit a najednou jsem viděl v Síni Slávy thread od Sroogy,kterej se mě hodně zamlouval a nechal se trochu inspirovat.Má tam podobnou výzbroj a o trošičku menší prostor.Druhá věc je že si zase tolik nemůžu nechat dovolit jet 400w,protože zas na tom tak dobře nejsu abych platil takovou spotřebu elektřiny.S jakoukoliv výtkou nebo radou budu hodně spokojenej,protože je to můj 1. indoor a tak bych nechtěl něco zas tak uplně pohnojit.Vím že to nebude nejlepší ale chci se moc snažit.
Risan
no nevim jestli si jeste tu skrin nezacal stavet tak byt tebou tak ji udelam 90X50 ale jinak to mužeš skusit ale nevim nevim.
Shandy
Mno problém je že už mě skřín leži ve sklepě..mno omrknu to.O úspory o prostor mě nejde..možná bych mohl zmenšit prostor jen ve vevnitř.Jenomže by byl asi problém v odvětráváním a přívodem vzduchu.Co myslíš kdy tam šupnu 400w jaká skupina větráků by tam teoreticky měla být(počet,velikost,množství odvětranýho vzduchu) aby to 4kilo utáhly?
Sciurus
Risan: Docela by mě zajímalo, co tě vedlo k 90x50?! Ideální prostor pro 250W je 60x60cm!

Shandy: No, můžeš to udělat tak, že na růst a prvních 14dní květu budeš svítit třeba 250W MH (modré spektrum, kolem 4000-6000k) a po 14 dnech tam lupnout 400W, která by tam byla do konce sklizně. S ventilací je to horší, záleží dost na okolní teplotě místa umístěné skříně a podle toho je potřeba se zařídit.
Erixon
Ideální rozměry na 250w jsou 90x60, protože efektivně osvětlí 60x60 (samo že záleží i na stínítku a odrazu od stěn) těch třicet čísel je akorát na stojanovej větrák a zároveň se vejde zvlhčovačka dovnitř.

že nemáš hloubku 60, ale 80? tak nebudeš kytky roztahovat na celouplochu no. Kdybys nebyl spokojenej s výsledkem, tak budeš moct koupit ufo a hodit tam čtyrkilo.

to místo ve sklepě ti bude za několik měsíců spousta growerů závidět :)
b779
ShAnDy zdravím!Ty rozměry skříne co máš nejsou nijak tragický i na 250W. :) Jak psal Erixon nemusíš kytky roztahovat po celé skříni a pokud uvažuješ o 15 květníkách tak jich tam dej rovnou 16 ať to tvoří pěkný čtverec 4x4 koště.Ve Tvém případě je asi jedno zda výbojku dáš kolmo k 90 či 80cm straně,protože to už nehraje takovou roli a jestli jich bude 16 tak to bude tvořit pěkně čtverec.Jinak pokud je to první grow tak si myslím,že by byla lepší nějaká hlína,která už je namíchaná a má i patřičné PH(Royal mix a pod).
Shandy
Zdarec ve spolek wšem.Sem strašně moc rád že se mě tu za takovou chvilu poskytlo tolik užitečných informací,které pro mě začátečníka jsou nezbytné,protože jinak budu pro kytky popravčím..
U mě je ted zasadní problém-nedostatek financí a to z toho důvodu že sem chudý študák a vydělávám pouze přiležitostně..na stoprocent mám ušetřené peníze na klony,hnojivo a nějaké věci už mám doma.Chtěl jsem na tom docela ušetřit,nejsu žádná držgršle,ale v tuto situaci si tag sám připadám.Skřín sem si udělal tak že jí mám skládatelnou z částí..můžu ji převážet v pohodě v rozloženém stavu,takže by pro mě nebyl problém si hezky v sobotu zalíst do sklepa a části zkrátit na požadovanou velikost 90x60.Chtěl bych se jen zeptat,kolik bych mohl dosáhnout výnosu v suchém stavu kdyby mělo jít všechno tak jak má v tom rozměru 90x60cm?
Ještě jednou díky Vám moc všem za postřehy a rady.Peace
Risan
no z vynosem v hline nemam moc velke skusenosti, ale jak pěstuju hydru tak mam asi ∆P/2=m to je vykon vybojky děleno dvěma mi vyjde približne množství jake sklidím. takže s pod 250W bys mel cca 120G a u hliny je to o něco méně. jestli ma nekdo jiny názor tak at napise.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma