Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Druhy outdooru dozrievajuceho v septembri - Klikni zde pro originální téma
bransfer
Zdravim, hlavne nenadavajte ze toto uz bolo takato tema, atd, utrzkovite mozno hej. Firmy co predavaju seeds hociktore pisu ze dozrieva v septebri ale hocikedy je to aj koniec oktobra. Piste sem svoje skusenosti ake kupovane seeds vam v pohode naozaj dozreli vonku do konca septemra, myslim ze to bude zaujimat viacej ludii. Ja mam skusenost ze nam dozrel koncom septembra zatial len Early skunk, vsetky ostatne druhy az koncom otobra a niektore to ani nestihnu , lebo musia von, aby nehnili a koncom oktobra su uz mrazy a stale prsii.
kamo a v akych podmienkach to pestujes??? skus popisat... nesadis neskoro??? + a ten popis SeedBaniek ber trocha s rezervou
bransfer
normalne sadim semienka von na konci aprila posledny aprilovy tyzden, vzdy to dozreje az na konci oktobra, niekedy to ani nestihne a musi to ist von quoli pocasiu. Jedine co mi dozrelo bol early skunk na konci septembra. Okrem toho vsetko az na konci oktobra a to sme zatial kupovali :
leda uno
highway delight
tnr
shiva shanti
mango
orange bud
afghani
hollands hope
passion 1
ghandi
stinky pinky
a na niektorych zhora uvedeny bolo ze dozreju koncom sept zaciatkom oktobra. Preto som potreboval vediet z vlastnych vasich skusenosti ake dozrievaju really koncom septembra. diik
no tak z tvojich modelov co tu uvadzas, tak som raz isiel Highway delight, semiacko len tak z pitlika... matros bol z holandu.... ja vzdy sadim na 1.05.****a dozrieva mi to.... tak neviem skus opisat podmienky (klimaticke), mozno prides na kamen urazu...
bransfer
Co je haluz tak isto tiez na konci oktobra to dozrieva aj ostatnym kamosom ktori sadia uplne inde, tiez ale v mojom okoli= cca 5km, Jediny bol early skunk co dozrel do konca septembra.
Kupim Early Californiu, ta by to mohla stihnut dokoca sept, Widow Warrior ma tiez napisane ze dozrieva v septembri, a odtialto z fora som sa docital ze typkovi Red Hair Skunk to stihol tusim tiez 5.oktobra, takze aj to je ok. Mandala seeds ma Mandalu#1 a ta dozrieva ze tiez v septembri:pimp:
Ono
2bransfer: Pozri modely od Blue Hempu. Niektoré by mali dozrievať skoro, aspoň tak píšu.;)
bransfer
kedze v bushoctori blue hemp neni a semena kupujem len osobne tak nic. Ale diik za radu :-)

http://www.bushdoctor.at/htm/seedFs.htm
Ono
Aha, tak nič, nemáš za čo. Grow(er)u zdar!;)
Moltres
Čus, z modelů, které uvádíš, mi koncem září(september) dozrál passion 1 úplně bez problémů. Žádná plíseň, sklizeň brzo a vynikající kouření. Měl jsem fialové pheno.
bransfer
pokial vam ruka neodpadne , taxem napiste co ste sklidili z kupovanych seeds naozaj v septembri:satan:
powerjules
co takhle objednat seminka PŘÍMO na outdoor!
powerjules
http://www.nirvana-shop.com/top-44-p-63.html
bransfer
uz som vybral
Mandala seeds : mandala #1 a hashberry alebo speed queen
Seeds : Early california alebo Red hair skunk
Sensi seeds : White skunk alebo masterkush alebo shiva.

Co ma ale zaujalo ako tu pisal booti ze to muoze byt spuosobene skorym sadenim v aprili. Vzdy sadime najskorej 22 april alebo az prvy maj. Takze ak tomu spravne rozumiem ako si napisal ak zasadim 22.4 tak mito dozreje neskorej ako ked zasadim 1veho alebo 8.5 ? Je to haluz.. Planoval som sadit 22.4. Ale ty tvrdis ze ak to zasadim v maji dozreje to skorej ako ked to zasadim v aprili. Je to zaujimave, pestujem uz cca 10 rokov ale takyto nazor som este nepocul. Mozno na tom nieco je:confused:
corkari:rocket:
haved:rocket:
a nech 2007 vyjde:angel:
Tak podľa mojho názoru a skúseností sú to semiačka od Dutch Passion : Feminized : Khola, Durban poison, Cream sodica n.2, Passion n.1, Blueberry a od Nirvany: vsetky outdoor regular : california orange bud, hollands hope, vsetky early. Ale na to vplýva strašne veľa faktorov. Doba výsevu: ideál asi marec-apríl, Počasie a hlavne počasie.
Erixon
http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1


http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=15702
DJ BISKUP
Já jsem loni objednával z Nirvany Early Misty s tím, že to teda dozraje dřív třeba v tom septembru, ale byl jsem rád, že jsem to sklidil do konce října...
Hanos
citace:
Původní příspěvek od bootii
zdar, no ja si myslim ze to moze byt sposobene aj relativne skorym sadenim-v aprili................
Myslím si, že něco na tom bude. Loni jsem sadil až na přelomu května a června a sklízel jsem už v polovině září(septembra).. Některé kytky dokonce ještě před polovinou září. Každá kytka měla kolem 5ti vrcholů (zastřihnuta 1xFIM) .Za to ale byly kytky menší (asi 130-150cm).. Ale Palice už byly zralé a velké, až se pod jejich tíhou zohýbaly větve..... Byl to nějaký NO NAME.....
Lahvan_FlaskiCZ
Hanos: no je rozdíl přdevším v odrůdě, NO NAME je dost široký pojem :wink: , tzv. "nounejmy" dokvétají jako první když u skunkových odrůd teprve naskakují pistils...
Hanos
citace:
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ
Hanos: no je rozdíl přdevším v odrůdě, NO NAME je dost široký pojem :wink: , tzv. "nounejmy" dokvétají jako první když u skunkových odrůd teprve naskakují pistils...
Měl jsem 2 různé odrůdy No Name. Sázeny byly je stejnou dobu.
Ta, která dozrála o něco dříve, byla z velkých hnědých semínek (palice řidší a větší).
A ta, která dozrála později (chyběl ji ještě tak týden, ale musel jsem ji už seknout), byla z malých Tmavých-až černých semínek(prý skunk :) ) Měla víc THC, menší, tvrdší a tmavší palice.
I když to byly 2 rozdílné odrůdy, obě stihly dozrát. I když té druhé by ještě ten týden navíc neuškodil..
Hanos
citace:
Původní příspěvek od Erixon
Noname je informace o ničem. Nikdo jinej nebude mít stejnej...
Já vím, jen jsem reagoval na přispěvek od "Bootiiho", ve kterém píše, že na dobu kvetení může mít vliv doba sázení. Toť vše...;)
Erixon
Hanos:
sry, blbě jsem to přečetl. Něco na tom bude. Minulej přízpěvek mažu ok

citace:
Botanika konopí překlad ddt

Vegetatívne rastliny ohromných rozmerov môžu počas mesiacov rastu dlhej fotoperiody naakumulovať inhibítory kvitnutia. V období keď sa začnú dni skracovať tieto rastliny sa môžu zdráhať prejsť do kvitnutia pretože sa v ich vegetatívnych listoch naakumulovali inhibítory kvitnutia. A vďaka dobe kvitnutia 6 – 10 týždňov plus oddialeniu kvitnutia v dôsledku spomínaných inhibítorov sa môže obdobie zberu presunúť až na november či dokonca december.
fajec
si myslim ze to strasne prehanaju s tymi informaciami o dobe dozrievania ale hlavne je aby to dozrelo ja mam tento ro 10 kyticiek durbanu no tak som zvedavi nemate niekto skusenost
Ono
2fajec:

Chlape, to nemyslíš vážne. Durban je tu veľmi frekventovaná odroda, stačí slovíčko Durban zadať do vyhľadávania a nájdeš veľa informácií.

Inak Durban je veľmi dobrá voľba, avšak niektorí groweri, čo ho mali od Nirvany, sa sťažovali na neskorú dobu kvitnutia a celkovo neskoré dozrievanie.
dokktor
bransfer: ono by docela bodlo vědět, kde to pěstuješ. esi negde v tatrách na salaši, tak se nediv, že ti to nedozrává. já su z jižní moravy a všecko dycky dozrává nejpozdějc v půlce října (oktobra). loni sem měl ice hotový tak v půlce září, orange bud o neco málo pozdějc. a sadil sem tušim na konci března.
zkus semena odsud
www.bluehemp.ch (with the idea to breed outdoor strains that grow to perfection even under hostile conditions.)
přece enom ve švajcu je trochu jiná nadmořská výška a ty modely podle toho budou vypadat. kamoši to objednávali letos, tak uvidíme co z toho vyleze.
snow1
durban poison druhy rok a prvykrat som musel koncom oktobra koli kose davat dole ale este by sa im zislo a minuly rok boli hotove uz koncom septembra. ale myslim ze to mohlo byt tym teplym leto co bolo minuly rok
takže tohle téma jestli teda neni nic kvalitního , podobnýho.. tak bych oživil protože je víc než důležitý, řekl bych jedna z nejdůležitějších otázek okolo outdoor pěstování ...

Vegetatívne rastliny ohromných rozmerov môžu počas mesiacov rastu dlhej fotoperiody naakumulovať inhibítory kvitnutia. V období keď sa začnú dni skracovať tieto rastliny sa môžu zdráhať prejsť do kvitnutia pretože sa v ich vegetatívnych listoch naakumulovali inhibítory kvitnutia. A vďaka dobe kvitnutia 6 – 10 týždňov plus oddialeniu kvitnutia v dôsledku spomínaných inhibítorov sa môže obdobie zberu presunúť až na november či dokonca december.

důležitá to věta...akorát jí asi až tak úplně nerozumím :D jestli to má bejt k brzo vysazenejm kouskům ...

no a k věci:
z odrůd které by měly v září dokvést (PŘI DOBRÝCH PODMÍNKÁCH!):

shaman
top 44
south african kwazulu
khola
kc36 ale i jiné od KC BRAINS (nejsem si jistý které)


...a celkově modely který jsou zvyklý např. na holand outdoor klima tak by tady měly dojet hodně v klidu...výbornej příklad VIZ HYBRIDS FROM HELL (dokonce dánsko)
http://www.zenseeds.com/index.php?p...uemart&Itemid=1

nebo sannies basic seeds (holland)
http://www.sanniesshop.com/basic-seeds-en/

švícarský sou taky dobrý (purpurea ticitensis)

...kdyžtak pls přesun do kvalitnějšího vlákna...

ps - nezapomeňte že existuje něco jako phenotip dané odrůdy :wink: takže to celou situaci ještě komplikuje :teef:
vimnevim
2 Respectflowers : s tím fenotypem je to asi hodně znát... jinak Shamana jsem pěstoval několikrát a nikdy nebyl zralej před půlkou října.
Letos chci zkusit Mandalu1 (Mandala seeds) a Leda uno (KC Brains) obě tyhle odrůdy by ůdajně měly bejt do konce září snad budu mít štěstí na feno. Ale každopádně zkusim i nějakej ten "indoor" šoupnut ven :)
jj - do toho všeho je tu taky realita že samotnej název respective tolik různejch zkušeností s jedním modelem...podmínky, selekce, semínka...lol
kripalu
citace:
Původní příspěvek od vimnevim
2 Respectflowers : s tím fenotypem je to asi hodně znát... jinak Shamana jsem pěstoval několikrát a nikdy nebyl zralej před půlkou října.
Letos chci zkusit Mandalu1 (Mandala seeds) a Leda uno (KC Brains) obě tyhle odrůdy by ůdajně měly bejt do konce září snad budu mít štěstí na feno. Ale každopádně zkusim i nějakej ten "indoor" šoupnut ven :)

Mandala#1 mi začalá kvíst až začátkem září. A to u všech 6 kytek. Doba květu má bej 55-60 dní.
Shuruga
early misty-pulka rijna
early girl-zari
nutno kvalitni genetiku pac early odrudy jsou.... zvlast u horsich seedbank
toto z osobni zkusenosti

dale brzo dozral pure power plant, a blue mystic, norhtern lights,divim se ze holands hope ti nevysla :(, sadis ve skleniku nebo co ? ze pises ze kytky si musel hodit ven aby nezhnili... ? tozkus nejak podchytit v tom skleniku
Time
...je dobrý psát opravdu jen modely u kterých máte vlastní zkušenost .. musím souhlasit s shurugou co se týče mandala1 a early odrůd např. od nirvány . No ono vlastně hodnotit cokoli od nirvány je ... měli jsme od nich northemlight-ve skříni a ta kvete neuvěřitelně dlouho , blue mystic bych ven vícekrát nedal-brutal náchylná na plíseň-odzkoušena dva roky po sobě na jiných místech a stejney výsledek...

doporučuju passion1 , shaman , woodoo , holand hope , hashberry co si teď vzpomínám že jsem s uspěchem jel-spolupodílel se na grow ..
Tak co ja vim, tak Purple #1 dozrava luxusne a Afgan od Nirvany taky parada, kazdopadne kdyz si tady najdes v outdoor sekci galerii outdoor odrud taxe tam uplne vsechno dozvis!
Fantasie
Sensi Seeds - Early Skunk
hardteknos
cs mam blbej dotaz jaky si mam koupit semena regular nebo femizovana por. co to znamena ti slova
kacerik
regular ze budes mat samcov a samice :D
feminizovane ze mal by si mat iba samice ale vyskytuju sa aj hermaci hlavne na outdoore....
naozaj to bol velmi blbej dotaz :D
toto je tiez dobra odroda na rychle dozrievanie

http://www.growplanet.cz/index.php?...&idv=691&idk=31
Kubik
Já dostal semínka matanuska mist od "sagarmaseeds".....prý aljašská odrůda odolná proti plísni a mrazu . tak jsem zvědavej ,bude to muj první grow . Kolem května je přesadím do země . Dneska jsem to risknul a prá jich zasadil přímo do lesa na tvrdo
tripmag
citace:
Původní příspěvek od Kubik
Já dostal semínka matanuska mist od "sagarmaseeds".....prý aljašská odrůda odolná proti plísni a mrazu . tak jsem zvědavej ,bude to muj první grow . Kolem května je přesadím do země . Dneska jsem to risknul a prá jich zasadil přímo do lesa na tvrdo


myslim ze to bola dobra hlupost sadit dnes do lesa...
inak trochu si pomotal meno je to Matanuska Mint od Sagarmatha Seeds
ked to ma v genoch aljasku neznamena ze to vyrastie len tak ked vonku mrzne...
sadit idealne po polke maja ked prejde to ochladnie a dazde a uz duplom ked nemas doma predpestovane a ides priamo zo semena
inak genetiga celkom luxusna Sagarmatha ma dobre veci
ked to mas original seeds bola to velka skoda lebo nie su zrovna 3x lacne
tripmag
a nieco k teme :)
z minulorocneho outdooru zarucene dozrieva do konca septembra

Erdbeer sativa od Swiss Hemp Shop
KC33 od KC Brains Holland
Lebanese od BlueHemp Switzerland
Kubik
citace:
Původní příspěvek od tripmag


myslim ze to bola dobra hlupost sadit dnes do lesa...
inak trochu si pomotal meno je to Matanuska Mint od Sagarmatha Seeds
ked to ma v genoch aljasku neznamena ze to vyrastie len tak ked vonku mrzne...
sadit idealne po polke maja ked prejde to ochladnie a dazde a uz duplom ked nemas doma predpestovane a ides priamo zo semena
inak genetiga celkom luxusna Sagarmatha ma dobre veci
ked to mas original seeds bola to velka skoda lebo nie su zrovna 3x lacne


Já vím je to MINT ale na netu to má název i mist ...píšou tam MINT aka MIST http://www.cannabis-seeds-bank.co.u...165.html....ten člověk co mi je poslílal je má od tý seedbanky akorát je to prý druhá generace .....taky jsem myslel ,že je to pomotaný , když jsem název hledal na netu ,ale mist se tomu říká taky .

Samozřejmě ,že budu předpěstovávat doma , ale dneska jsem byl okouknout místo , kde chci potom kolem toho května přesadit a jen tak jsem je lupnul do země , bylo jich pár . Tak jsem chtěl vyzkoušet co příroda udělá .......
vorman
zdrawím,,,,,,poradte pls akú odrodu si mám kúpit ak mám záujem o podla Vás najsilnejšiu outdoor odrodu fem,dozrievajúcu v semtemri a v oktobr???poprosím vás fakt o riadne zmaštovadlo,,čiže pecku a aj o link,,kde si ju môžem objednat,,,dakujem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tento odkaz je smerovaný najstarším členom groweru,,ktorý už niečo skúsili,,,,,ešte raz dakujem

edit Krychle: hledej!

http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=45493
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=41992
http://en.seedfinder.eu/search.html
:micro:
vorman
vybral som si HOLLAND HOPE a DURBAN POISON,,,,,,,prepáč ešte raz,,,,
frek
citace:
Původní příspěvek od vorman
zdrawím,,,,,,poradte pls akú odrodu si mám kúpit ak mám záujem o podla Vás najsilnejšiu outdoor odrodu fem,dozrievajúcu v semtemri a v oktobr???poprosím vás fakt o riadne zmaštovadlo,,čiže pecku a aj o link,,kde si ju môžem objednat,,,dakujem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tento odkaz je smerovaný najstarším členom groweru,,ktorý už niečo skúsili,,,,,ešte raz dakujem

edit Krychle: hledej!

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=45493
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=41992
http://en.seedfinder.eu/search.html
:micro:

Zdar. Letos jsem jel Anesthesii od Pyramid seeds a sklízel jsem ji myslim 3. řijna a byla tak akorát. Velmi dobře se větví, poměrně rychle roste, a ten výnos je ohromující. Vřele doporučuji :)

Jiank tě to zmastí jak prase. Mega silná indika.
celkom dopohody Je a Voodoo od Dutch Passion...dozrela 25 sept..a to v 1000mnm...peace...
pavell
Doporučuju Mind Bender a KC36 od KC Brains, taky G13/MTF a Passion1xG13/MTF od místního člena, stojí to zato.
thuglife
Nazdar.. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo :) peace!!
tripmag
tak aby sme to tu trochu ozivili doplnam cerstvo otestovany

Madness od World of Seeds Bank

dalsi skvely do konca septembra dozrievajici strain
nabieha celkom skoro
11.8. uz bol jasne rozpoznatelny kvet (par chlpov na kazdej vetve)
sisky orosene, plne a tvrde jak kamem
odolnost na plesen vyborna


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma