Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Předávkování THC následky - Klikni zde pro originální téma
Pablo Honej
Zdarec všichni groweři,
tak jsem se po dnešní noci rozhodl, že zde založím nové téma. Zajímali by mně (a snad i ostatní) vaše zážitky z přehulení nebo jiného způsobu předávkování se THC.
Pablo Honej
Tak jsem se takhle jednou rozhodl, že si uvařím mlíko. Mám doma ganju od kamose, který vůbec nepěstuje (jen mu to vyrostlo) a tak byla ganja dost oprcaná a k hulení se vůbec nehodila (samé semínko). Sílou byla taky nic moc, tak jsem ji šoupl do mlíka.
Mlíko jsem uvařil velmi ledabile, pět minut jsem ganju povařil ve vodě, po slítí jsem již vařil s mlíkem, tak maximálně 5 minut. Vyšlo to akorát na dva ne příliš plné hrnky - akorat pro mě a pro kamoše. Já to vypil na Ex protože mi to vážně nijak extra nechutná, kámoš se s tím pocucával na několikrát. Říkal jsem si fajn, umyju nádobý než to najede (myslel jsem že mám aspoň hoďku čas) a pak pujdeme někam ven (bylo tak 18:00). Nádobí jsem umyl, utřít jsem ho nestihl. Po 20 minutách pocit zhulenosti, po hodině absolutní zhulenost. To jsme se ještě z kamošem bavili. Pak přišel další nárust účinku a to už jsme se začínali modlit aby se to pomalu ustálilo. Neustálilo. Asi 3 hodiny po aplikaci jsme absolutně stratili kontrolu nad svým tělem, oba dva jsme zaujmuli určité, blíže nespecifikovatelné "stabilizované" polohy a sem tam prohodili pár totálně neartikulovaných slov. Vůbec jsem se nemohl pohnout. Neslyšel jsem nic mimo děsivě byjících krkavic (krční tepny). Mé tělo bylo naprosto někde jinde než duše. Kamošovy se udělalo na zvracení (fakt problem v tomhle stavu), no dopotacel se na záchod. Já jsem to nevydržel a hýbat jsem se moc nemohl ... zmohl jsem se na tři kroky. Na mobil mi začali chodit sms-ky říkal jsem si, že to bude určitě něco důležitého. No nemohl jsem se zvednout a podívat na stůl, byl jsem úplně jinde. Hudbu jsme puštěnou neměly, protože CD dohrálo před několika hodinama a nikdo něměl na to se pohnout, aby jen zmáčkl play. Ležel jsem opřený o postel v polosedě a nemohl jsem se vubec pohnout. Okolo desáte jsem už jen ležel, měl zavřené oči a halucinoval si nezvyklím tempem. Zavřené oči byly strašně ulevující. Vždy když jsem je otevřel všechno kolem mne i ve mně se začalo hybat a já dostával hroznou závrať. Zavřené oči. Psychedelicky stav nekde na urovni mezi houbama a tripem (80% trip) ... kdyby mi nebylo tak hrozne blbe tak bych si to vychutnal. Pak si nic nepamatuji (snad jsem jen sedel a ziral) az ve 2:15 jsem byl nucen doprovodit kamose na rozjezd. Tak jsme sli pesky asi tak 4 km (8 zastavek). Po ceste se mi udelalo dobre, zase jsem byl "jen" strasne zhulenej. Zpatky jsem jel par zastavek busem. Okolo pul ctvrte jsem si konecne pustil hudbu a lehnul. Halucinoval jsem az do rana. Rano jsem se vzbudil (probral ze stavu) a pripadal si jak kdybych zrovna zhulil desitkoveho jointa. Vykaslal jsem se na prvni prednasku a sel az na druhou. Jeste ve 12:00 jsem mel solidni stihy (jakoze nekde nekdo stoji a nikdo tam pritom nebyl a tak).

Timto na Vas vsechny, kteri jste se do teď ještě nepředavkovali THC apeluji: Bacha na mlíko!Může skrývat 18 hodin skutečného pekla. Rozhodne ted nebudu dost dlouho hulit, a mlikovat uz asi nebudu nikdy. No kazdopádně Vám přeji dobrou chuť avšak s rozumem.
reefer
I kdyz jsem pod tim nazorem, ze trava jako halucingen se da ovladnout a muzes jit tam kam chces, slysela jsem ze se da dosti prehulit jidlem. Nikdy se mi to nestalo a musi to byt husty. Je pravda, ze cukr snizuje hulenost, tak kdyz se nekdo takhle prehuli (prave se jidlem se to muze stat, protoze kvuli delsiho nastupu, nemuzes regulovat kolik toho mas v sobe) tak jist cukr, nebo neco hodne sladkeho, a to by melo ulevit.
Piskot
to Pablo

Ja jsem se z mlika nastesti nikdy takhle nesjel protoze me mliko taky moc nejede.I kdyz jsem ho parkrat pil.Ale vetsinou to varil nekdo jiny.Ja radsi hulim.
Ale chci rict ze podobny stav jsem zazil pri snezeni maxibramboraku z mensiho pytliku Skunku No.1.Bylo to tenkrat podobny jak popisujes.Haluze,zizen,100% strnulost,buseni srdce a vzapeti ledovej pot,zavrate jako prase atd.
Vim neni to zadny med se predavkovat ale u toho koureni to alespon drive skonci.S tim jidlem je to mnohem horsi.Tezko se to odhaduje.K+
ddevil
I ja sem byl tento patek zdesen (mirne receno) sedeli sme v hospode a ja ze pujdem zahulit... moje draha tretinka , ze jestli muze jit s nami..Ja samozrejme ze ano, kdz chce, ale at si dava bacha, ze je to sila, ale venku sem ji nijak nehlidal.
Vratili sme se zpet a asi za 5 minut se na me naklonila a dost vyjevene rika ... ,,ja su uplne mimo,, myslel sem, ze je to jen tak, jak se rika.... su uplne v pi.i....
Ale ona me zacal najednou osahavat a evidentne me hledala...(sedel sem vedle ni) a to uz sem si rikal, ze je neco spatne. V okamziku, kdy sem se k ni naklonil mne krecovite chytila a ze musi na zachod, ze nevidi, neslysi, neciti a ze omdliva.... . vytahla mne uplne brutalne z gauce a vrazili sme na zachod...
Delej neco, ja nevnimam, riakla mne a ja tam stal jak hnup vyhuleny a nevedel co delat prvni,...
Omyl sem ji oblicej, ale lepsi to nebylo. Tak na mraz.....
Vylezli jsme ven, tak jaxme sedeli u stolu.
Venku kosa. Ja ji furt musel drzet za ruku, jelikoz mumlala neco o tom, ze umira a ze to vidi..... par pruplesku a zase se jakstaks vratila a zacala brecet, at ji tam nenechavam samotnou.... (no co to budu rozvadet) Dve hodiny sme chodili v kose, kolem hospody ( ja stihl pri jednom pruchodku kolem vchodu do hospody jeste jednou zahulit s kamosama, co nas sli hledat a pac nas nenasli, tak si rekli, ze kdyz uz sou venku :D......)
Ted ma moja rymu a totalni psycho zazitky ze sveho virtualniho vyletu mimo realitu....
Uz nikdy pry nebude hulit.... :)
A co z toho plyne za ponauceni?

V brne je jeden borec, ktery ma sakra dost hruby model, kdyz jedna fajfka odrovnala 4 lidi, z nihz jednoho dost brutalne.....
Setth
To i já jsem to nedavno přehulil. Sice už tu svůj příspěvek někde mám, ale tak stručně.

Byl jsem na Maturáku a měl s sebou Bílou Vdovu. Ubalil jsem si stovkáče a dalo by se říct, že jsem ho celýho vyhulil sám. Pár minut na to se mi zved kbelík a já se vydal na záchod. Jenže to už jsem zapomněl, kde je. Tak jsem tam chvíli hledal záchod (ani mi to moc dlouho netrvalo), ale když jsem ho našel, tak jsem už prostě nemoh. Byl jsem totálně vyčerpanej a motala se mi hlava. Tak jsem si asi tak 4 metry přededveřma sednul na zem a opřel se o zeť. Chvíli jsem tam seděl a pak za mnou příšla nějaká holka, co na mě mluvila česko-anglicky a ptala se mě, jestli jsem normální. Já jí řekl, že jo a ona odešla. CHvíli na to se mi zase zvedl žaludek, a já jsem rychle musel běžet na ten záchod. Tam jsem si dřepnul k neuvěřitelně smrdící míse a začal zvracet. Ještě si pamatuju, že srdce mi bouchalo v rytmu ploužáku nebo co to tam hrálo a já byl prostě v háji. Nad tou mísou jsem strávil asi hodinu a půl, ale mě to přišlo jako půl hodina. Pak jsem vyšel ven - už mi bylo podstatně líp. Někam jsem si sedl a uvědomil jsem si, že vidím dvojmo.
Po cestě domů, jsem chtěl ještě zajít někam na jídlo, ale už měli všude zavříno. Doma jsem usnul asi tak ve 3 ráno a probudil se ve 3 odpoledne druhej den.


Byla to pro mě docela drsná zkušenost.
mott
Mlíko - 2 hrnky z celkem 1 hrnce listí... Po vypití prvního jsem čekal hodinu a nic. Asi nějakej málo potentní model, říkal jsem si, vypil druhej hrnek a za pět minut se mi chtělo tak spát, že jsem měl problémy dojít vedle do pokoje. Spal jsem celou noc a celý druhý den a další noc. Bez nevolnosti, halucinací. Asi jsem všechno zaspal :)
dzouzi
meli jsme peknou kyticku, udelali mlicko a lassie. po jednom hrnecku mlika jsem zacal byt docela mimo. Lassie jsem radeji odlozil.
Potom se dostavily strasne halucinace, ktere byly nejenom zrakove, ale i sluchove, jedine, co bylo real, bylo asi 15cm kolo v prumeru, ktere se nalezalo primo v prostred mezi myma ocima...
Vsechno ostatni byly halucinace, velka dalnice, blazniva zenska s nozem...
Nebyl jsem schopny pohybu (klecel jsem na kolenou a obcas jsem si nevericne zabusil pesti do nohou (nic jsem necitil)).
Jediny co me drzelo pri zivote byla veta: "je to jenom mliko, to zvladnes, musis to prezit... jeste tak hodinu a bude to dobry..."

Vim ze jsem tehda prisel na smysl zivota. Bylo to neco v tom smyslu, jako ze vsichni jsme jenom loutky a zivot je jenom jedno velky divadlo...

Bohuzel uz si to ale cely moc nepamatuju, takze nevim....

Ten den jsem nic nepil.
Daggy
2setth:Po tý bílí vdově skolabovala moje holka a já na to čuměl jak magor(jak psal ddevil) co se s ní stalo?(zacadila....5minut....zbledla....omdlela!),musím se priznat že jsem toho tehdy moc nechápal.Bylo to na autobusoví zastávce a zrovna když sebou sekla tak přijel autobus a jeho řidič jestě mě a mýho kámoše obvidil z toho že jsme ji chtěli snad znásilnit,nebo co...NO pak se to vysvětlilo ona se zase probrala,ale od ty doby si skunk nezahulila.Takže si dokážu představit jak ti bylo když si to vyhulil sám.Mi na to byli tri a stacilo.Vono osobky jsou vůbec dost nebezpečný.Například minulí týden jsem si pokouřil výbornej skunk sám na balkoně a jelikož je zima tak jsem byl docela nabalenej a kdyz jsem přišel do pokoje tak jsem si tam lehnul v těch hadrech a 2 hodiny ležel v posteli bez jedinýho pohybu jenom proto že jsem se bál toho že až vstanu tak pujdu a vyskocim z toho balkonu(úplně jsem se viděl dole rozplácnutej)NO to je na tom nejhorší jak člověk když je zhulenej věří věcemco si vsugeruje o dost víc než normálně...to zná každej sám u sebe.KONEC
Rikki
No to ja len tolko..... vzhladom na to ze som momentalne (nielen v inom casovom pasme ale hlavne) v inom podnebnom pasne (tj. slnko 365 dni do roka), tak sa tu husta-kvalitna ganja (to je to co sa u nas objavi tak 3x do roka) vyskytuje dennodenne a este k tomu za slusne prachy, takze vam rozpoviem moj vcerajsi zazitok....
zacnem asi tymto... miestny typci sa tu odhuluju v podstate kazdy den (to je asi 70% ludi medzi 15-30 rokov). No vsetci (bez vynimky) uzivaju ganju (podobne ako v cechach... no neplati pre SK) v podobe jointov. Tak som sa rozhodol ze chlapcov naucim ako sa da nehorazne dohulit... prvy mesiac sme len diskutovali... druhy mesiac som na nich vytiahol fajku (a boli z toho na kasu, ze co to je za vec... teda hlavne ide o tu usporu materialu)... a treti mesiac reku podme na bongo,,, tak som navrhol a vcera sa islo na vec. Doniesla sa cerstva vec o ktorej som nevedel nic, ziadne meno, ziadne cislo, proste nic (len tuto informaciu 'esse é bom ganja... bom stone' ... pre par ludi: bom znamena.. skvely/dobry... zvysok prekladat hadam netreba). Tak som to ocuchal, reku dobre to vonia... uvidime ci to tak aj slape. Cerstva uroda z vedlajsieho ostrova...
Doma som vyrobil klasicke vodne bongo (pre neskusenych... mensia flasa zasunuta do vacsej a na kazdej odrezane presne opacne konce, su dve moznosti opacneho odrezania, dufam ze chapete ktora je ta spravna... v spodku pravdaze voda)... presunuli sme sa na jednu stavbu (asi 6 negrov) a vytiahol som nastroj z batohu. Zatial ludia na to len pozerali, reku o co mi ide...
Vo vrecky pripraveny nastavec a islo sa na vec... kedze nemali ziadnu prax, tak som isiel prvy.
Nalozil som sito, natiahol a stiahol (pravdaze do seba)... pozerali a nechapali, zacali sa tam predhanat kto pojde prvy, tak sa to otocilo a ked prislo zas na mna, tak som zistil ze ta ganja je nieco viac nez 'bom'. No ale aby som nezahambil Slovensko, tak som stiahol este aj druhe a pravdaze aj tretie, co sa potom dialo - to sa uz davno nedialo... ked dosiel material, tak sme vodu rozliali a bongo odlozili. Sme chvilu konverzovali (ak sa to da konverzaciou nazvat) a potom sme sa vybrali prec. Ja v totalnom ulete (po tyzdennej pauze.. tak si to viete predstavit) som sa neovladatelnymi pohybmi tackal ulicami s partou (absolutne) zhulenych typkov. Ja za normalnych okolnosti rozumiem ich reci len tak na 50%, ale teraz som nerozumel ani hovno (len neviem ci bola chyba v mojich alebo ich otupenych zmysloch). Islo asi o to, ze som mal prvu pol hodinu mierne problemy s ocami, kedze som citil ze my vyletia z lebky a ked sa to ustalilo, potom som bol dalsiu hodku len nehorazne vyhuleny a ked sa toto ustalilo, tak som sa citil ako keby som akurat dohulil tu najlepsiu vec aku som v Prahe hulil (teda ked som tam pred casom bol). je to sila... ist sa pozriet do tropov ako sa tam pestuje... ved viete ako sa vravi, ked neide hora k mohamedovi... (alebo naopak??)... no rozhodne je na co spominat.
... akoze, negrcal som ani nic podobne... ale svoje uz odhulene mam a nezlozi ma len tak hocico (teda sedmicka listov zo samca Blueberry vyvarena v 2,5litra mlieka ma zlozilo, ale takych pripadov nieje vela) no tento zazitok by som pocital medzi TOP10 ...

Este drsnejsiu prihodu mam s mliekom, ale to nabuduce...
PS: pre vsetkych... po mnohonasobnom prevereni... ak si myslite ze vam uz nejaky model neslape, tak tomu dajte tyzden pauzu... ten pocit je 2-nasobne vacsi...
---------
...hakujte system... hallogenn
4C3
...kdyz jsme dali s dvema kamosema 2 ruze (na nejakou trubicku nasadis do ruze ubaleny velky mnozstvi brutalniho huleni z vetsiho mnozstvi papirku) a potom jeste energitku (ktera se na konci - zaplatpanbuh - rozsypala na silnici ;)) jsem mel nasledujicich 20hodinek dost neprijemny pocity... behem zbytku noci jsem nezamhouril ani oka a svijel se pak na posteli v dost velkejch bolestech snad vsech kloubu myho tela, od rana pak byl jako v mrakotach a hlavne od ty doby se mi - nevim jak je to mozny - dost vytratil hmatovej smysl, mam pocit ze az asi behem 1/4roku se to vratilo na puvodni. Proste kdyz jsem se neceho dotykal, vubec jsem necitil tak jemny dotyky a povrch ty veci... Kdyby to trvalo den, tyden, tak OK, ale fakt to bylo dlouhy a dost neprijemny, precejenom je to taky smysl.
Pablo Honej
to Lee a Reefer:

díky za info o protijedu. Příště na to budu určitě pamatovat. Abych řekl pravdu, nikdy mně ani nenapadlo, že cukr snižuje zhulenost ... no někdy příště to možná vyzkouším (čím později, tím líp). K+

to Lee:
Jen ještě malá poznámka k tvému příspěvku protijed: Myslim, ze pouzity typ cukru je v celku jedno. Kdyztak cistou glukozu - kvůli rychlosti transportu do buněk. Rozhodně ale na to nemá vliv co jde a nejde přes játra. Přes játra jde veškerá krev ze střev, to by sis to musel aplikovat rektálně (čípek), aby jsi se vyhnul játrům. No neber to jako kritiku, spíše jako farmakologicko-biochemické upřesnění :D.
Stejně by mně zajímalo jakto, že cukr pomáhá na přehulenost.

S.u.l.d.a
Neviný výlet do Brna dopadl brutálně.Uvařili jsme 4 litry
mlíka z listí a samců ve vlaku jsme vypili 2 litry v 5 lidech
po ujetí 40 kilometrů jse už z našeho kupé ozývali zvuky
z jungle a prej že to neni ještě dost tak jsme si dali ještě joint a bylo vymalováno během tak 10 min jsem
měl černo před vočima a blití na cestě tak jsem se šel
vyblejt ale byl v tom zádrhel na hajzlu totiš někdo byl a schodou okolností taky blil tak jsem se tam začal dobejvat mlátit do dveří a podobně až s toho hajzlu vylezla nějaká holka. Jak otevřela dveře vyhodil jsem ji z hazlu (ani jsem si nevšim jak vypadala... :D) a konečně jsem se vyblil to byla úleva než jsem dojeli do Brna tak jse poblili ještě další dva lidi. Celej den jsem byl jak přejetej parním válcem. To byl asi můj nejhorší InveX !!!
Takže moje rada zní z mlíkem fakt opatrně je to BRUTALITA
PiosOne
To ja na Invex vzal cerstve nasuseny model a se znamyma jsme zalezli do kupecka, bohuzel tam s nama sedela asi 50leta zena. Takze to vypadalo na dlouhou cestu. Asi po 40 minutach ze ta zena zvedla, vzala si veci a odesla. Mysleli jsme, ze vystupuje, tak jsme hned kdyz odesla zacali balit a uz kolovalo brko. Jenomze ona se asi za 15 minut vratila a rikala ze na tom zachode si snad nekdo picha (nevim jak na to prisla). Kolujiciho speka jsme schovali a delali jako ze nic, po chvili to kamosovi nedalo a delal ze si zapaluje normalni cigaro a pritom ho vymenoval za jointa. Po chvili ho to prestalo bavit. Tak si ho odpalil pred tou zenskou. Dopadlo to tak, ze jsme vypadli v Brne pekne zhuleni. Ja jsem mel uz pekne nakoupeno a jak tak jdu nadrazim, vidim souseda z vedlejsiho vchodu. Rikam si, pekna haluska. Ale on to byl fakt on! Tomu rikam klika. Na vystavisti jsme jeste parkrat potahli a pak jsem uz jenom chodil po stancich a sledoval prezentace (byl jsem tam sluzebne:) ).
Haman
Zážitků s předávkováním THC mám víc než dost, tak vám přiblížím ten poslední.
Sedim doma a nemám co dělat. Nuda. Tak jsem si řek, že bych se mohl pořádně zmastit. Ubalil jsem jointíka (no spíš pořádnýho špeka co by srovnal se zemí určitě tak 5 lidí) a šel jsem na procházku do parku. U prvního stromu jsem odpálil a vyhulil asi půlku. Byl jsem víc než dost, ale........ Opodál vyhulit zbytek a pak to začalo. Po několika minutách mě přestaly posluchat nohy a švihnul jsem sebou na zem (ty lidi co chodily okolo asi docela nechápaly). Podařilo se mi postavit a dopotácel jsem se na lavičku. Tak jsem pak seděl asi hodinu a čuměl do slunce s otevřenou hubou a nemohl jsem se ani pohnout. Když jsem se mohl trochu hejbat zjistil jsem, že jsem jinde než jsem si myslel a že vlastně vůbec nevím kde jsem. Tak jsem se vydal na cestu, furt jsem měl pocit že mě někdo sleduje (kdyby jenom pocit viděl jsem tam moc lidí co tam vůbec nebyly). Mezitím se začalo stmívat a to co se dělo potom už nejsem shopnej moc rozvádět - BLAIRWITCH - totální stíha a halušky, studenej pot atd. Takže jsem si užil solidní trípek (nuda nedostala šanci). Domu jsem se vrátil asi za 4-5 hodin lehnul jsem na postel a probudil se další den v poledne.
Solim
joo, s tim cukrem to je pravda, jednou zhulenej jsem sebou seknul, motala se mi hlava, nohy, telo, vsude mlha...; pak mi barmanka prinesla kolu a dve kofily;
za chvili se mi udelalo lip a mohl jsem kalit dal :)
gizmo
No já si myslím, že když člověk kouří, tak se přehulit nemůže, ale mlíko to je ta nejnevypočitatelnější věc, která existuje... Taky se mi párkrát stalo, že sme s kámošema vypili mlíko a hned sme se zhulili než to najede a pak už si skoro nic nepamatuju... mlíko je fakt nevypočitatelný, ale ty stavy to je fakt mazec (teda pokud si je čkověk pamatuje). Jinak co se občas ještě nedá zvládat je hulení a chlast dohromady... můj nejdrsnější zážitek je, když sme šli jen tak ve středu do hospy lehce na pivko, to se ale nějak zvrtlo a těch piv bylo asi 9 a do toho 2 jointy a fajfka... pak sem seděl v hospodě a nebyl sem schopnej zaostřit jedinej bod... pak sem taky musel vyběhnout ven z hospy (nevím jak sem to dokázal!) a hodil sem pěknou tyčku... nicméně druhej den sem se ráno vzbudil (teda spíš máti mě vzbudila) a ještě úplně hrozným způsobem na sračky sem šel do školy... vyhulenej sem teda nebyl, byl sem jenom hrozně vožralej...
Z toho plyne jedno ponaučení: "Nikdy nechoď po brutální pařbě do školy a nikdy se nesnaž vypít co nejvíc piv a vyhulit co nejvíc jointů..." (to už ale asi každej ví, takže nic moc novýho :-))))
psychedelix
Jak tak čtu, tak vidím že háfo lidí se převalilo mlíkem. Já taky....... Jednou jsem musel předčasně sklidit kytku, protože mi ji někdo našel a otrhal začínající palice....ani jsem se nedivil, že ji někdo našel, byla dost velká.... tak jsem ji otrhal a byla z ní kopa listí....a co s ním že? Listí byl plný velký hrnec, který se používal kdysi na močení prádla a já jsem z toho udělal asi 2l mlíka... Nečekal jsem, že to bude nějak zvlášť silné, tak jsem si dal doma k večeru asi 2 dcl na bavíčko:-).... Po 20 minutách jsem zjistil že jsem zhulený jak paprika a fáral jsem na časopisech o hudbě... Po dalších 15 minutách jsem zjistil, že si musím lehnout a imitovat spánek, jelikož bydlím s rodiči, kteří jsou absolutně proti užívání jakýchkoliv drog s vyjímkou u nás legálních a já byl ve stavu že by se mnou rozhodně nebyla kloudná řeč.... Tak jsem si lehnul a za chvilku začaly halucinace. Obraz se mi zploštil, asi jako když v TV běží širokoúhlý film a já viděl něco jako nebe na kterém létaly vzducholodě a taky potom hladinu moře... Pak se mi před očima začaly stavět takové ty klasické dřevěné čínské domky - jako by vyrůstaly ze země a samy se mi začaly skládat před očima.... Pak nevím..... Ráno jsem se probudil, bolela mě hlava a já zjistil, že jsem pořád masakrovně zhulený...šel jsem do koupelny a jak jsem se podíval do zrcadla tak jsem měl oči červené jak rajčáky... Pak mě volala máti tak jsem šel za ní do kuchyně. Začala se mě na něco ptát a jak jsem jí slyšel tak jsem se začal šíleně chlamat - asi 3 minuty. Zeptala se mě:"čím to je, že se tak po ránu směješ?" a mě nenapadlo nic lepšího než:"já jsem se tak už probudil":-)... Byl jsem zhulený až do večera a hrozně malátný a unavený a rozlámaný...a bolela mě hlava....prostě tak pětkrát horší než z chlastu.... A jak jsem se probudil druhý den tak už jsem byl v pohodě...akorát furt unavený....ale naštěstí jsem ten den večer byl s partičkou domluven na 3pa kečupa...během kterého mě unavenost zcela přešla:-)...od té doby mlíka nedělám, ale dělám ganja linecké, z kterého jsem se tak ještě nepřiposral a taky stokrát líp chutná.....
hofa
Pamatuju si..asi tri roky zpatky jsme s kamosama meli urodu a nejaky samce - asi sest. No a kamosi rikali, ze ztoho uwarime mliko. Sest samcu, 1,5 litru mlika. Bylo to hnusny jak prdel. No a nejwetsi sranda nas cekala, kdyz jsme sli po meste a kamos potkal swoji matku, ktera na nej zacala jecet, ze je zfetowanej a tak dal. No nebylo to moc fajn a jeste tri hodiny pote sedel na lavicce a premyslel co ji rekne doma.
Koblihostrom
juj hoši he he mlíko vařím docela často,po mém taky dost shitozním 18h zážitečku,jsem to ale nevzdal a vařím dále,ono je dosti těžký odhadnout ono množství např.na kvalitní zhul postačí větší hrst listí,z kvalitního modelu žádný paldy,to jde pak do tuhýho,uvaříte z onoho množství asi cca 2 deci,a je to tak pro dva lidi,vařit hodinu a půl né déle jelikož pak jsou z toho většinou místo,,svijákových,,/smacích/stavů odjebávky.Dá se poznat už z počátku náběhu jak hustý to bude a to velmi jednoduše.Pokud vám to najede dříve jak za hodinu bude to více než hustý,nejhorší je to už si rovnou lehněte někde na záchod,když vám to začne najíždět tak za 20-30 min.takže při konsumaci to teď dělám tak že si dám deci mlíka počkám hodinu,NEHULÍM NA TO!!!a jestli něco málo začne,už si mlíko nedám poněvač onen náběh jak jsem si všiml většinou začně za hodinu a skončí za dvě hodiny,a najede to tedy ještě dost,a pokud se vám to zdá za onu hodinku málo jetý tak si dejte né více jak dva prásky z nějakýho dobrého modelu a mělo by to nakopnout dosti slušně.Ale pokud to za onu hodinu najede,tak že to cítíte jako pohodový zhul,raději už nehulte ono se to teprve rozjede,stačí normál cígo a nášup se brzy dostaví
cosmos
je to asi tři roky..šel jsem s kámošema na německej institut na promítání avantgardních filmu. Před vchodem jme si dali dvě šlukovky. Vevnitř,před sálem, mi začalo byt dost divně, nemoh jsem vydrzet stat, ale nebylo si kam sednout, potiljsem se...nestesti si toho vsimnul kamarad,protože jsem byl uplně zelenej, a odved mě na záchod.Tam jsem náhle přestal vidět a musel jsem se ptát dne je kohoutek, když mi řekl, že je přede mnou, tak jsem ho po urcitym úsilí uviděl, tak jakoby v dálce. Chvili jsem si tam sednul u okna a to mi pomohlo, tak jsem šel na promítáni, ale po chvili mi začalo hrozně hučet v hlavě, šel jsem na chodbu a tam zas přestal vydět...šel jsem a drežel se zdi až jsem po hmatu našel sedačku.No a tam jsem seděl az dokonce promitani, pochvili jsem zas vyděl, ale v hlavě to hučelo dál....cestou domu jsem se cejtil jak nemocnej...
kjegel
No moje prehuleni je trosku paradoxni. A to proto, ze se mi to stalo v pritomnosti sesti policistu (kriminalistu). Mam znameho u kriminalky (pozor na me) a jednou sem s nim sel slavit narozeni dcerky. Spolecnost tvorilo prave tech sest kolegu-policistu. Nejdriv se razne pilo (stacil sem do sebe kopnout tri pivka a ctyri panaky whisky). Posleze uz notne rozjaren, vedom si toho, ze muj kamarad a urcite jeste nekdo huli, vytah sem speka hashise. Bylo to naky Maroko, uz ani nevim. kamos se chytnul a pak jeste jeden prislusnik. Cadil sem to s nima pred hospou jakoby nic. No ale pozdvizeni prislo az vevnitr. Asi pul hodiny sem tam sedel, neschopen slova ani pohybu, a rikal si ze to prejde. Za dalsich deset minut uz mi prislusnici litali kolem hlavy, hospoda se se mnou tocila a ja musel ven. No a pak sem to dve hodky rozchazel nekde po Praze. Pamatuju si jenom studenej pot na zadech a vzdycky kdyz sem si sednul tak sem se propadal do zeme. ..... Po tech dvou hodkach sem se vratil do spolecnosti a tam to jelo dal. Dal sem si kolu a byl sem v poho. Tem dvoum co to se mnou hulili nic nebylo (az na to, ze byli notne pod parou) . No policie ma proste lepsi zaludek.
sago
Tak předavkovani s THC, to snad ani nejde.Je tomu 6 let co sem mněl svuj prvni matroš. Bylo toho tak 1,2kg.Na jednu kytku hodne.Tak sem si nechal na hulení 0,5kg a ten zbytek sem uvařil v 1kg másla.Testy se konali u jednoho kámoše na 13 patře.Každy byli sme tři, si dal do kafe jednu polevkovou lžíci.Asi tak po hodince to začlo.Byli sme najednou neskutečne jako skouřeny.Po dvou hod. jsme spolu už nebyli, prostě to nešlo.To co se delo pak by bylo na dlouho.
Vím jenom jedno, vše je Ja a Ja je vše.
Každou sklizen to opakuju abych nezapomnel oč tu kráčí.
kono
Teda reknu vám psycho stavy co tu pisete.
No jak bych zacal brko sem nacal
Jednou sme s kamosema sly na jednu vychytanou akcičku.No a co se nestalo kamarád prynesl nakého voňavého skaňoura.Dali sme si pár prdů a bum.........
Odehrála se má známá situace jako vždycky když se přehulím.....chtělo se mi srát. Jdu na hajz klasicky zhulnej sednu si a bum.......další rána přímo do palice.
Totálně zhulenej sedím na hajzlu nevým co se semnou děje.Brutální stav celý svěd se mi převrátil na ruby.Když sem se podíval dolů vyděl sem co je na hoře když sem se podíval nahoru vyděl sem co je dole..Levo bylo pravo prostě vše obráceně.
Asi hodinu sem tam seděl s doměním že si nesmím stoupnout protože sem si myslel že se přesně obráceně probořím do hajz...záchodu.
Jen sem prosil ať to skončí.
Tedy po té hodině sem se nějakým způsobem
zvednul a šel zpádky za kámošema.
Prostě jak bych ře teror na hajzlu:)))
dadanek
Předávkování THC je důvod, proč skunk zásadně míchám s tabákem (tzn. ředím). Jednou mě v ROXY chytil nějakej anglán, že má sebou GOOD matroš, ale neumí to ubalit. Kdyby ste viděli co měl v ruce, hadal bych dva gramce skunku zabalený do papíru, vypadalo to jako Havana. Řek sem mu, že mu blunta rád smotnu ale musí ubrat, že by nás to zabilo. No a jak byl vymaštěnej, tak se hádal o každej pikogram, co sem mu dával stranou. Ve špeku nám zbylo, hádal bych, tak pro pět lidí pořádnej stone. Já že musíme někoho pozvat a von že hovno, že chce pořádnej HIGH. Tak nebudu vás napínat, prostě sme to sfoukli. Nejdřív se mi rozklepaly nohy, pak sem se jakoby ponořil sám do sebe, ale hrozně hluboko. Zorný pole jsem měl strašně zůžený, jako bych koukal dalekohledem! To málo co sem viděl bylo doplněný o solidní haluz. Všude vybuchovaly ohňostroje, do toho ta hudba. Omylem sem si na někoho sednul, když mě viděl, tam radši uvolnil židli. Hrozná lítací stíha uaaaa, jako by to bylo včera. Pak sem to zabalil a jel domů, v metru sem měl zásek na eskalátorech. Viděl sem jak se hejbou, ale furt sem byl asi uprostřed a dolů sem se neblížil. Bylo to hrozně dlouhý a NIKOMU bych to nepřál zažít.
Daggy
Ne ze bych chtel aby se tento thread dale nerozvijel,ale jak to tak procitam pripada mi ze to predavkovani THC je stav kterej mne docela casto bavi a asi nejsem jedinej(nektere pribehy mi pripomely i moje zazitky,zejmena z tech obdobi kdy maji lidi koureni nadbytek,pak varej mliko a delaj jiny "nebezpecny" veci) Vyhoda tyhle drogy je ze se muzete jak se zde pise "predavkovavat" treba kazdej tejden a nemeli by jste ho prolezet v nemocnici(nebo v marnici)
Ja bych se toho fakt nebal a ta slova na konci nekolika vyse (a pozdeji zrejme i nize) uvedenych prispevku,jako napriklad: to uz bych nechtel "nikdy" zazit a podobne,jsou opravdu zbytecne silna,i kdyz je pravda ze kdyz clovek blije tak to taky neni to pravy orechovy,ale co ta hodinka ci dve pred blitkou?No to je vetsinou velmi nevsedni a me uspokojujici stav.

Cas od casu se proste "predavkovat" musim...je nas vic?
Jak je vubec definovany predavkovani,jakej je rozdil v tom se opravdu huste skourit nejkym skunkem mede in Holland a predavkovanim?Snad na to jeste nikdo neumrel, myslim primo na nasledky prekoureni a nepocitam teda to ze si dal nekdo jointa a pak si nevsim ze prechazi na cervenou pres magistralu...Tak cus a treba se prihlaste vy co se taky radi obcas "predavkovavate".

Ps:Jestli je tu nekdo kdo by se uz opravdu nikdy nechtel alespon trosicku "predavkovat",pak se mu omlouvam za spochybnovani jeho predsevzeti.A drzim mu palce at se mu to povede.

NAZDAR

[Edited by Daggy on 25-04-2002 at 01:16 AM]
Maggie
Jéje, ty seš teda odvážnej! Opravdu bych si VÍCKRÁT NEPŘÁLA zažít stav po mlíku, kterej sem si přivodila vlastní blbostí. To nebyly žádný hodiny, který by před tím za tu "otravu" stály, to bylo psycho takový, který bych nepřála ani svýmu nejhoršímu nepřáteli. Radši bych si s tím do budoucna nezahrávala a proto se teď držím osvědčené metody - všeho z mírou.




Jirka1802
No, já osssobně mám mlíko docela dost rád, i když dost dobře vím, jak dokáže bejt zákeřný - zvlášť když to nejmíň čekáš :)
Stačilo mi jedno z mých prvních vaření mlíka - vařil jsem, dlouho jsem vařil, piplal jsem se s tím a ve finále, když jsem to filtroval, aby tam nebylo moc kusů, tak jsem něco přes půl litru zvrhnul. Mlíko bylo všude, je nve sklenici zbylo asi tak ještě deci, dvě. Jak jsem byl bez sebe vzteky, že jsem si to vylil, tak si říkám: "stejně to bude stát za ho..." a exnul jsem ten zbytek. Šel jsem se osprchovat, začal jsem uklízet, když vtom mě něco tak zlehka dloublo jakoby v půli zad, nějak jsem tomu nevěnoval pozornost, až jsem nakonec zjistil, že jak vytírám a klečím na 4-ech, tak nejsem absolutně schopney se zvednout. No, lez jsem takhle po bytě asi dvě hodiny, načež jsem se odplazil v postel a tam jsem si halucinoval a v myšlenkách (jen v myšlenkách???) lez po zdi místnosti. :p:
To byl jeden z mých prvních zážitků na mlíce a s předávkováním - zpočátku jsem myslel, že natáhnu brka, ale pak to přešlo a bylo to docela v poho...
Jo mlíkem, a potravinama vůbec není těžký se přeprásknout, zvlášť když jsou lidi netrpělivý, čekaj jen kdy to nastoupí a tak se ládujou o106 a po dvou hodinách se vydávají směrem "Deep space IX" a nestačej se divit :D:D:D

P.S. Nic se nemá přehánět...

[Edited by Jirka1802 on 25-04-2002 at 11:50 AM]
kono
Daggy : Jak je vubec definovany predavkovani,jakej je rozdil v tom se opravdu huste skourit nejkym skunkem mede in Holland a predavkovanim?

Já považuju předáfkování takovej stav který se mi nelýbý, z kterého se chci vrátit spět a u kterého se ani trochu nebavím. Takže když se skouřím ze skaňoura, jsem uplně mimo a líbí se mi to, tak je to v poho. A le pokud kvůli tomu nemůžu nic dělat, je mi blbě a a chci aby to skončilo - tak to si myslím že je předáfkování.

zaleží na každém jak to vydí.
Maggie
Kono: souhlas... Já prožila tak šílenej stav, že bych si ho nechtěla zopáknout ani za nic! Tomu říkám předávkování (byla jsem mimo 24 hodin a to fakt hustě).
kono
Maggie: 24 hodin?To je sila
Mě se tak celkově zdá že holky (ženy) mají brůtálnější stavy při předávkování. Prožívají vědší (teror)

Co si o tom myslíš?
Maggie
Nevím, páč jako žena navím, jak se cítí muži..:-)) Ale je to možné, můj drahý, který požil to samé co já, aspoň druhý den fungoval, já ne, já byla opravdu regulérně 24 hodin nepoužitelná.
kono
Vypadá to že to na vás výce působí
Asi se nechám přeoperovat :-)
Abych to mohl porovnat.........
.......a nebo rači ne.
Ganjanosh
Asi na tom mlíčku něco bude.Z vlastní zkušnosti mám, že pokud si dávám mlíčko s holkama, tak jim pro jistotu dávámo něco méně než sobě a většinou mi pak jěště druhej den poděkujou, že jsem jim toho nedal víc, že jim to bohatě stačilo... No a pokud maličko odbočim, tak muj njbrutálnější zážitek po mlíku byl, když jsem seděl vykašenej v autě na náměstí a sledoval jsem jak tam pomaloučku přistává letadlo Bouing (nebo jak se to píše). Zajímalo by mě, jestli měl ještě někdopodobný haldy???
hydrantek
Nedavno jsem varil bangosku asi 2 hodiny varu a 2 hodiny to bylo odstavene.Jelikoz jse varilo z palicek pilo se pomalu.Vypil jsem asi dve deci a behem půl hodiny nastalo uplny peklo.
Kamarad do zabalil behem 10 minut ja vydržel 2 hodiny a pak usnul(spal jsem 15 hodin).
Davat si bacha není na skodu.
Pablo Honej
Zmlikovat se a pak spát bych nazval spíše odpadnutím, než předávkováním. Předavkovani dobře definoval kono. Rozhodně, bych tohle tema nenazyval tak jak jsem ho nazval, kdybych usnul. Ja nemohl spat ani trochu (ten stav je spis podobny bezvedomi s vedomim zabivajicim se jen myslenkou jak ven, jak pryc z tohoto stavu...). A premlikovavat se rad? To bych prirovnal asi k nejake masochisticke praktice... nebo spis: Lámete si rádi končetiny?
Hicks
Kámoš mi popisoval jeden zajímavej zážitek z nějakýho huličskýho slezu, kde se hlavně porovnávali vzorky....
Tak si fandil, řek si, že si dá tak 2 prdíky od nějakýho borca z Turecka a ...
Dopadl chudáček tak, že jakmile vydechl toho druhýho, tak se sesunul k zemi a probrali ho až za 15 hodin po požití, byl skoro střízlivej... :-)
teksun
jednou za mnou a mým přítelem přijel do prag kámoš zdaleka a tag sme ho pozvali na džojnta. Bydleli sme na andělu a do toho bytu nesvítilo moc slunce tagže tam byl takovej příjemnej chládek, tag sme za nim šli a vyjdeme před dům a neskutečný vedro,slunce prostě síla. Asi za 5min. sme došli na to místo a ubalili sme takový normální brko, zahulili sme a von, že už musí a tag já a můj přítel sme se vydali naprosto na káry tramvají do města. Tag stojím v tý tramvaji, která mi připomínala saunu a najednou se mi začala trochu motat hlava ani newim jag, ale postupně mi všechno v okolí začlo pomalu tmavnout a já se začla nák propadat a slyším zdálky nákej řev. Pak už jen wim, že mě přítel sbíral z podlahy tý tramvaje a nákej chlap mě udál místno na sedačce. Hned na první zastávce sme vystoupili a já proč na mě ty lidi vokolo furt čučej a přítel byl kapku v šoku a nevšim si že sem měla úplně zepředu černý nohy vod špíny z tý tram. Sem musela vypadat fagt hustě letní šatičky a a na odhaleným zbytku těla samá černota:) bylo to docela nepříjemný:D
vcera takhle sedime v hospode mame asi 3 pivka a kamos rika ze bysme mohli jit zahulit.Me se moc nechtelo ale tak nakonec sme sli.Byli jsme tam my 4,faja a prepravka.Travu normalne nehulim,ale parkrat uz jsem to zkousel a nikdy jsem z toho nic moc nemel tak jsem si rekl ze ted budu hulit proste do doby dokud se nezhulim a jak sem rek tak jsem i udelal.Zacal sem se citit zkourene a docela to slo ale asi po pul hodine sem sel na zachod dlouhou chodbou a tam to zacalo.Obraz se zacal potacet jakoby ze strany na stranu ikdyz sem hlavou nehybal(dost tezko se to popisuje)ale bylo to neprijemne.Takze v tehle chvili me presla veskera vysmatost sedl sem na schody a cekal ze to snad nejak prejde.Ale ono nic.Spis se to zhorsovalo.Tak sme sli ven ze to snad bude lepsi ale nebylo akorat sem tam mrznul tak sme sli opet do vnitr kde sem sednul do kresla.Naprosto silene mi busilo srdce pohybovalo se to tak mezi 120-180Bpm a to po dobu nejmene 3 hodin!!!Vzpomel jsem si ze mam vysoky tlak a ze tohle by nemuselo dopadnout dobre.Citil jsem se fakt naprosto otresne a zacal se bat ze je to moje posledni hodina a ze tam proste zhebnu.Byl sem o tom presvedceny(kdo nezazil nepochopi co to je).Prosil sem kamose aby zavolali zachranku ale oni nechteli mit problemy a ze at se du projit ze to prejde.Blbost nic neprechazelo trepal sem se zimnici.Pak sem po trech hodinach sezeni a svijeni odesel na pokoj a lehnul si.Srdce porad busilo ale ted se do toho pridala i horecka mel sem telo rozpalene snad na 100 stupnu pritom se se trepal zimnici(opet kdo nezazil nemuze pochopit).Bal sem se usnou protoze sem mel strach ze se uz neprobudim.Rano sem se probudil a dekaoval Bohu ze ziju ale bylo mi a je dost divne az do ted.
Byl jsem uz mnohokrat ozrali ze sem nevidel nevnimal nechodil....ale nic z toho se ani naznakem nepriblizilo tomu pekelnemu svinstvu co sem zazil(hlavne strach ze smrti a to buseni srdce).Nepral bych to vazne vubec nikomu.
Hodne lidi si mysli ze predavkovani je blbost.Ano je dokud ho nezazijes.
ZMonica
Prehuleni, to hulim celej vecer, ruzny modeli a to je pak narez, nejvetsi rozsek..tem vecer se da jeste snyst, i kdyz uz cejtim, ze ty posledni dve brka jsme si treba davat nemela..a kdyz se vecer nepobliju, tak urcite pristi den, kdy vstanu tak ve tri odpoledne abych se najedla a kdyz se najim jde to okamzite ven..pak to vybleju, ored ocima se mi zatmi, nic nevdim jen cerno, a busi mi hlava, nevim jak to trva dlouho ale me to pridje moc dlouhy, jenze to zase nebude jen to huleni..u me je to slozity posoudit..:)) ale uricte se to pozna tim ze blijes ne?
AgeOf
To je good.Ja som raz zahulil sjednim z namin v amsterdame ked som bol na prazdninach.Neweim co to bol za model ale mal take zlate akoby prachom posipane sisky dal som si dva puky cez fajku a vtedy som pochopil co je to skung.Hulim uz dva roky a hulil som uz vselico ale toto ma tak odjebalo ze som len sedel oci otvorene a zdalo sa mi ze letim vobec som nevnimal kde som mal som ahluz ze letim nad oceanom do ameriky a s5 kamos namna pozeral ako kokot preco sa nehybem a udajne my z rozravania fackal a pod ale ze som nereagoval a zrazu som akoze pristal bum som bol spet cele hrdlo suche ako swina nic len sucho.....Strasne daco....
ZMonica
ja pivko nepiju..ja vubec nepiju, krome vodky, tu muzu vzdycky..jinak nic..asi mas ale pravdu..a taky nekourim..ja jen cannabis a vodku...:)
ZMonica
davam tak dva tři do náladičky..jenže je teda pravda,z e to huleni tak necejtim, takze jedu jen shoty..No jo alkohol tu chut pohlcuje..No jo...:)inteligente!:)
Paul.2000
Jakoze nevim cim to bylo mozna tema houbama co sme mely den predtim ale opravdu nevim ... tak sem z rana [ po houbovacce] dostal chut na skerko , zavolal sem kamosovy. Pri ceste ze nim sem potkal jednu fakt crazy marku ... dosel sem za nim a spolecne sme ubalily 120 speka jakoze tak pro dost lidi :) tak sme ho skorily ve trech a sedime na lavicce , kecame a asi tak za 10 minut hlasi kamos ze uz musi jit tak jsem se pokusil vstat ale ani hovno byl sem jak prikovanej k ty lavce pri kazdym pokusu si stoupnout se me zamotala hlava a zatmivalo [pred ocima ... asi tak po 40 minutach kamos rika ze uz fakt musi jit .. no tak mu rikam ze at de ze ja tady zustanu v tu chvily sem mel totiz zrovna pocit ze se snad nenadechnu a z niceho nic sem prestaval videt ruce ... asi po dalsich 40 sem se koncne pokusil zvednout a tak tak sem se z vravoranim odplouzil na zastavku a jel dom .... od te doby kdyz se pokazde zkourim tak mam pocit ze spadnu na zem ... [Je to normalni?]
ZMonica
tak oba jsme inteligenti a jeto vyreseno--Ovsem Paul, tomu nasadil korunku..:)
Paul.2000
Jakoze dnesni vanocni zazitek je nadevse .... jakoze po tom co se stalo sem premysklel ze prestanu hulit o 6 dni driv nez sem mel v planu ..... Tak se rano pekne vzbudim asi okolo 11 , zavolam kamosovy a ten ze jede do globusu koupit nejaky sracicky. Jak byva mim zvykem tak sem si poranu dal prda a jakoze to semnou moc necvicilo tak sem myslel ze dneska bude good den na pukani ale byl sem tezce na omylu ... autobus me ujel tak sem si dal dalsiho prika a jel sem dalsim ... dojedu na semal , seberu kamose a jedem do globu .
Vystoupime z autobusu a ze pudem dat prda ... tak ja ze jo. Zasli sme za globus ja vytahl dymku kde byl jeste kus od rana[Javorovy list v prekladu] a zacaly sme prdet tak dymka objela dve kola a kamos s korenama hlasi ze by daly jeste prda tak se vytahl neco z kapsi [vypada to jako vdova] nabyl dalsi dymku a prdely sme dal ... dymka se doukourila a po ni nasledovalo nezbytne cigo .. pak sme vlezly do globusu a zacal rozstrel ... jakoze ze zacatku bylo vse ok chodily sme a bavily sme se o klasickejch picovynach jako vzdy ale najednou z niceho nic sem me zdaly vsechny svetal nejak lesklejsi a zacal sem ztezka dychat ... rikam kamosovy ze du ven na cigo at pak dojde zamnou tak vylezu ven z globu tak tak se drzim na nohach ani chut na to cigo sem uz nemel ... nejak sem se doplazil na zastavku 42 a sednul si na lavku asi po 10 minutach sel byl rad ze sedim na te lavce protoze sem prestaval citit nohy a tak nejak me pripadlo ze chvilama nedycham jakoze me delalo velky obtize se nadechnout [doufam ze nekdo poradi cim to muze byt .. Kourim ciga neco prez 6 let a pukam 1 rok venky , pak rok pauza a pak od te doby hulim non-stop skera vseho druhu .. jakoze malokdy si vzpomenu na den kdy sem nepukal ... za podlni 2 roky to bylo 2x , hulim tak 3-5x denne driv to byvalo vickrat , asi tak pred 2 mesicama sem zkusil parkrat smah a jakoze uz fakt nikdy ho nemusim a osobne si myslim ze je to kvuli tomu] No jak tak sedim na te lavce a snazim se dychat a tak nejak se ovladat aby se na me lidi nedivaly a ja nechytil holotropa [ jeste se me to nikdy nestalo] tak sem tak nejak koukal na ty dlazebni kostky co byly predemnou a ty jakzoe zacaly delat takovy starsne zajimavy tvary , zniceho nic sem se hrozne zacal trast ale pritom me myslim zima ani mozna nebyla ... jakoze v tu chvily sem myslel ze je semnou konec ze uz fakt vytahnu telefon a zavola si zachanku , kalsicky se me zatmivalo pred ocima a mel sem poruchy videni jakoze sem obcas nevydel na jedno oko [ snad haluz] , tak sem tam sedel takovejch 20 minut nez jel autobus ... na tak sem si rekl ze se proste do toho autobusu nusim dostat .. autobus dojel za zastavku .. ja sem se zvedl a sel sem ke dverim a v tu chvily sem si pripadal jak ten zfetovanej typek z filmu "strach a hnus z Las vegas" tech 10 metru sem sel fakt bez kecu tak 2 minuty a ty dve minuty me pripadaly jako pul hodiny ... konecne sem dosel do autobusu. Autobusem sem si udelal okruzni jizdu az skoro zpatky ke globusu , po celou dobu cesty sem dychal jak kdybych nemel jednu plicu a uz se aji po me otacel chlap co sedel prede mnou a koukal jesi vubec ziju ... ani nechcu vedet jak sem v tu chvilu vypadal ... tak nejak se zacala blizit zastavka kde sem chtel vystoupit .. zacal sem se zvedat a jakoze fakt sem myslel ze tam normalne spadnu na zem .... vysel sem z autobusu a zacala se me nechutne motat hlava , cestu cca 250 metru na zastavku 41 sem sel tak 10 minut , konecne sem si zapalil cigo a tak nejak zacal premyslet o tom co se semnou vlastne deje a ze me to zeli hrozne nici ... dojel sem dom a tam sem pozvekal svechno co aspon vypadalo ze ma cukr a hjakoze uz me belo happy .... jeste sem si dal prda pred veceri a to uz to byklo v klidu ... uvidim co to semnou udela az si dam toho speka co tu mam uz od vcerejska ... no uvidime ... dalsi pribeh kdyztajk napisu zas zitra :)))
Paul.2000
No tak tu mame dalsi pribeh
Onoho speka sem nakonec prodal jelikoz sem nemel v planu uz nikdy hulit ... vcera[25.12] sem si navecer dal asi tri prdy a byl sem jakoze v pohode takze neska sem celej den nehulil a vecer sem dosel do me oblibene herny na jakoze nechtel sem hulit ale k veceru me nejak chytla slina a jakoze sem si teda dal od kamose 2 prdiky [coz byla mox velka chyba] tak pul minuty po zahuleni sem uz vedel ze budu mit zas ty svoje stavy moji hlavy [ spis srdce] tak za 5 minut rikam kamosovy co zrovna dosel ze su uplne vpici ... jakoze prvne trochu nechapal co se semnou deje jak sem mu popsal ze mam malej kolabs systemu tak uz zhruba vedel co a jak .... [srdce tak 100-150 uderu za minutu] bylo 19:43 kdyz se me zacal postupne oddalovat a priblizovat monitor , zacal sem ztezka dychat ... jakoze vsichny v herne ze me v tu chvily nechapaly co se semnou deje [ mely ze me good atrakci] tak v 19:51 sem zacal mit jakoze pocit ze su snad mimo telo [obtize z dychanim, tep tak 150] hlavu sem si musel drzet jednu rukou v rovne poloze jinak bych asi chytl holace , rekl sem kamosy co byl v tu chvily zabarem ze potrebuju cukr [koupil sem si 1xkoko vic nemely, 1x tatranku ,4x cukr] vsechno sem to pozvejkal a myslel sem ze me bude hepy ale mozna me to jest prihorsilo tak v 20.00 sem rval na dalsiho kamose at me normalne zavola sanitku ze potrebuju nejaky prasky na tlak , jinak ze me prdne srdce , kamos me furt rikal at se du projit nebo at se vzednu ale sem tak nejak vedel ze kdybych vstal tak je semnou amen , ze zacatku sem prestaval citit nohy neco jako mravenceni a zdreveneni nohy dohromady ... pak sem se zacal trochu trast a citil sem takovej divnej tlak v rukach jakoze jak kdybych citil tict svou vlastni krev , kamos me donesl vodu a zacal sem pit aspon vodu .... jakoze fakt bezkecu sem takhle sedel u toho komplu na jendom miste az do 21.45 kdy me kamos posunul celyho i s zidlou jinam ... jakoze sem se pokusil vstat v tu ranu se me zamotala cela herna ... asi tak v 21.50 se me zacalo chtit chcat , rikam si kurva ja prece nemuzu jit na hajzl dyt tam sebou lisknu do musle dal tak za pet minut sem se teda dohodlal vstat a sel sem na hajzl , vsechno se me motalo a byl sem rad ze sem tam jakoze dosel a vychcal se ... od te chvile sem tu zacal rozchazet ... tak nejak sem jste posedaval a cumel na film tak v 22.15 sem uz jakoze normalne chodil , sedl sem za kompl a zacal sepisovat tenhle clanek

Dnes sem se rozhodl ze opravdu prestanu hulit.

Jakoze kamos rikal ze po hasisu bych takovy koma mit nemusel co myslite?
Jacker
dostal sem se i do stavu, kdy sem nebyl schopnej vnimat vubec nic.. jen to srdce - to buseni bylo najednou stred vseho.. proste peklo

A ted, proc to sem pisu.. ja kdyz sem se do toho stavu dostal, nevedel sem o nem dopredu vubec nic, to znamena, ze sem se hrozne vyschyzoval, coz znamena adrenalin v krvi, a ten to vse jen umocnoval(po samotnym adrenalinu v krvi se vam srde taky pekne roztluce). Proste sem si v tom peklu zacal myslet, ze to nepreziju, coz byla kravina. Nakonec sem ztratil vedomi, nevim, jesi sem usnul, nebo omdlel... akorat sem byl rano moc stastnej, ze ziju.

Tak tedy pouceni...? Bacha, s THC fakt nemusi bejt jen prdel, neprehulujte, zasadne nemixujte s praskama.
Kdyz uz se dostanate do takovyho pekla, kdy budete mit pocit, ze umirate, tak si vzpomente, ze se to stalo kdekomu, ze je to fakt jen pocit.
Napijte se hodne vody (cukr+citron pomuze, jak tu kdosi psal) a ono to fakt prejde.
Storm
2 Realist:

Musim t? poopravit.1 vodka(40%) je srovnatelná s 1 pivkem desítkou(4%). 0,05l(velkej panák)40% = 0,5l 4% =>stejný množství 100%alkoholu.Aby byla vodka silná víc jak dvakrát,musela by mít víc jak 80%.
....jinak sem taky piva?,tak vodku nepiju.Chutná mi,ale je mi po ní blb? a druhej den ješt? víc.

S tim krevnim tlakem máš pravdu.Nevim,jestli když piješ a hulíš dohromady,tak dáváš zabrat organismu,ale mam osobní zkušenost,že když ?ák víc zahulim a mam lehký závrat? zp?sobený snížením tlaku,tak si dam tak t?i ?ty?i pivka a je to pohoda.3 pivka na m? skoro nep?sobí,ale tlak je v pohod? a užívam se zhulenost bez vedlejších ú?ink?.Kombinace hulení a alkoholu mi zeza?átku ned?lala dob?e a ob?as mi bylo na blití a párkrát se mi to i povedlo.Myslim že to bylo tim,že sem celej ve?er nehulil,jenom pil pivka a když sem byl spitej,tak sem zahulil a bylo mi blb?.Po pár zkušenostech sem si ?ek,že bu? jedno nebo druhý.Stejn? sem to kombinoval,ale v rozumnej mí?e.Te? sem se dopracoval k tomu,že dávam osobá?ka když jdu do hospody.Pak kalim pivka a vždy,když za?ne zhulenost slábnout,tak zahulíme znova a znova.Ned?lá mi problém dát osm pivek a hodn? hulit(5x a víc).Když piju víc,tak je mi druhej den blb?,tak v?tšinou radši víc hulim a vyjde to nastejno.



Jinak muj poslední nep?knej zážitek byl z bramborák?.Bramboráky sme ned?lali prvn?,ale dopadli sme jako kdyby ano.Bylo to n?kdy v lét?,byli sme u kámoše na jednej vesnickej chalup?.Bez rodi??,jenom asi 6 známejch lidí.Bramborá?ky sme p?ipravili z vrchního listí,listí od palic a palic.Líste?ky byly ze skunku a pali?ky z hulení co moc nedávalo....Tak sme to všechno nadrtili,p?eseli a smíchali s hmotou na bramboráky.Tentokrát sme m?li hodn? suchýho,tak bramboráky byly tvrdý a né moc dobrý.Byly plný zelený drt? která zustávala v zubech a všude.Bramborá?ky byly velký asi jako dla? bez prst?.Sn?d sem první,musel sem se p?emáhat,protože to bylo hnusný.Po?kal sem p?l ho?ky a nic sem necítil,jenom mírnou zhulenost z nedavno vyhulenýho špeka.Tak sem si dal ješt? jeden,ale ten sem nedojed(našt?stí),protože se mi z toho zvedal kýbl a málem sem se poblil.P?l hodiny potom sem cítil,že n?co nastupuje.Kecali sme,poslouchali hudbu,já šel ješt? s kámošem na video do vedlejší místnosti a usadili sme se do gau?e.Bramboráky jsme za?ali jíst asi v dev?t,te? bylo n?co po desátej.Pustili sme piranhu a dívali se už sme byli hodn? na kaši,ale po?ád se mi to líbilo a hrozn? sem se smál t?m létajícím rybám ve filmu.Pak se mi úpln? zm?nilo vnímání a já sem se nemoh pohnout a ani se dívat jinam než na televizi.Když film skon?il,tak za tim byl jinej,ale to už si nepamatuju jakej,ale taky sme ho celej skoukli.Mezitím ostatní bu? šli dom?(ty co moc nejedli), nebo n?kde spali.Já sem usnul tak na 2 ho?ky.Pak sem se vzbudil a nikdo nebyl vzh?ru.Po?ád sem byl strašn? zkou?enej,tak sem p?emejšlel co budu d?lat.Usoudil sem,že stejn? nic d?lat nem?žu,tak sem sebral poslední síly a p?esunul se asi 3m k posteli a na ní sem ležel dokud sem neusnul.Ráno sem se vzbudil a cítil sem se podobn? jako když sem ulehal,ale už to nebylo takový drsný,jenom sem byl hrozn? zhulenej a úpln? nejvíc ?ervený o?i.Kápnul sem si Visinky,ale ty moc nepomohly.Chvíli sem n?co d?lal,nažral sem se a jel autem asi 6 kilometr? dom?.Když jsem p?ijel dom?,tak už sem mi to zdálo lepší a po ob?d? už pohodi?ka.Rodi?e nic nepoznali,mysleli si,že sem nevyspalej.Od tý doby si dávam velkej pozor kolik ?eho snim.Bramboráky sme d?lali ješt? jednou,ale to bylo všechno podle plán?.
2 Paul.2000
No pokud máš takovýhgle stavy, tak si dej radši pauzu a ser na to, že ti někdo říká, že po hašu takový stavy nejsou. Je pravda, že haš je trochu něco jinýho, ale myslím, že by ti spíš prospělo hulení omezit, nemusíš hned zrovna přestávat. Zahul si třeba 1x za týden a začneš se cítit líp. No a pokud ti nebude vyhovovat ani tohle, tak si dej úplnou pauzu, třeba měsíc.

Já sem se shodou okolností předávkoval THC zrovna včera. Vařili sme mlíko, jenom z listů. Po dvou hodinách sme ho nechali vychladit a poté si každej dal asi tak 0,5 dcl. Chtěli sme jenom vyzkoušet, jaký bude. No po půl hodině sem na sobě pozoroval lehkej nájezd (tenhle stav se mně fakt líbil). No ale vzhledem k tomu, že už sem mlíko párkrát měl :), věděl sem, že tohle je jenom začátek. Kámoš říkal, že už je v prdeli dost, a že si ho vlastně neměl dávat, protože takhle drsný stavy nemá rád. Vydali sme se vyvenčit psa, po cestě sem si uvědomil, že vlastně nemám kam jít, u kámošky, kde sme to vařili, už byli rodiče doma. Jediný co mě napadlo bylo jít dom. Nechtěl sem venku zmrzat :) No to sem ale neměl dělat. Po příchodu dom začínala najíždět druhá vlna. Chvilku sem seděl u komplu, po té co sem zjistil, že nejsu schopnej na PC cokoliv dělat a že začínám slyšet za vším hudbu sem se rozhodl odejít ke mně do pokoja. Poc estě sem se mimochodem podíval do zrcadla, kde jsem zjistil, že moje oči mají barvu třešní :) Začínalo mně být fakt špatně. Lehl sem si do postele a jen čekal kdy už vyčerpáním usnu. Spánek nepřicházel a ještě k tomu mně volal otec ať mu du pomoct s něčím na PC. Začínal sem trochu panikařit. V tomhle stavu přece nemůlžu rodičům na oči a ještě s rudýma očima. Napadlo mě dát si sprchu - trochu to pomohlo, ale jen na chvilku. Otec si naštěstí očí nevšiml :) Divím se že na mně nic nepoznal, nebo že by jo? :eek: Ten večer mě volal ještě dvakrát, ale naštěstí sem našel visine. Musím říct, že kontakt s normálním člověkem (myslím tím, ne pod vlivem nějaké drogy) mně strašně pomohl a pomalu sem se začal uklidňovat a usínat.
Paule, skorojmenovče, pokud jsem to pochopil správně,
tak5 let hulíš skera tak, že si nevzpomeneš na den,
kdy jsi nepukal. Co očekáváš za stavy?
Že ta pohoda půjde protáhnout až do smrti?
Podle mne ti organizmus dává zcela jasně najevo,
že už nechce. Já bych toho tak na půl roku nechal.
A potom bych už nad tím, kdy zahulit, trochu přemýšlel
a nenechával tomu volný průběh.
Predavkovat se je podle me blbost uz hodnekrat jsme skouseli hulit i treba pul hodky a ten stavek uz ke konci byl stejny.
2 Bambulion: Není o co stát :)
robos
vseobecne:)
bielu mys by zabila davka vo forme 40 000 jointov priemernej travy, viete si to potom predstavit?
:D:D:D
Wasmasoon
No, ja jsem diky kamosovi zhulenej takrka kazdej den a vetsinou jenom do extremu, pac uz to ani jinak nejde, takze moje zazitky jsou timhle dost zkresleny, ale jsem COOL pohodicka stav a
o to mi de predevsim:popcorn: :popcorn: :popcorn:
At je hodne zradla.
ZMonica
PLacka(Laky), příjde mi,, že drahocenný host, nemá moc zkušeností..:)Nebo nevim, nebo jsem ZASE mimo, zdase mi ze to co napsal je p***na
Doctor Q
No jako prehuleni muze a nemusi bejt dobry. Fakt zalezi na dylce, intezite a tak... Kamos jedno zahulil moc, kdyz sme byly nekde za prahou, na polich. Tvrdil mi pak, ze mel pocit ze je jeden prazdnej vobal ve tvaru tela a uprostred je prazdno... ale pak tam nejakej tip zacal poustet motorovej modylek letadla a uplne to zmizelo, nastoupil smich :)

Ja se zatim prehulil akorat jednou a celkem to nebylo hrozny... nejdriv zavrat... pak buseni... asi 2 minuty... pak asi 10 minut totalne zlikvidovanej sluch... stranej sum, hlasy a zvuky nejasny... mel sem pocit ze mam na usich takovy ty sluchatka do zimy :)

Ale celkem to trvalo asi 20 minut a pak pohoda... takze to bylo jen takovy zpestreni. Z chlastu sem mel teda horsi stavy :(
ZMonica
no predavkovani THC mi neprijde nidky dobry ne?Proste je ti spatne, na picu, a sam ses v prdeli..co by na tom melo bejt dobryho?ale co to tu zase resim..kua..
drtikol
ja jsem se prekouril na jedny garden party v jednom meste;) byla pohoda, grilovali sme kure, chlastali a o pulnoci rozpalili obrovskyho speka, dali sme ho v cca 8 lidech, koloval snad 30minut a rozdal sem z nej cca 30shotu. no a prave pred kazdym shotem si prece musi clovek taky potahnout aby ten shot za neco stal, ze? :) jenomze ja to rozdaval sam a takovejch 30 potahnuti navic dokaze cloveka dost "zmenit" :) po 10ti minutach co sem speka tipnul sem zazil uz jen psycha, stihy a zla+pekla. sel sem se projit, ale nemoh sem mit otevreny oci jinak strasna zavrat, taxem sel poslepu nekam po tech zahradkach, dosel sem k nejakymu sutru na kterej sem si sednul a vyblil se. ani to mi nepomohlo a ten stav byl cim dal silnejsi. v pudu sebezachovy sem dosel k chatce a spadnul sem na postel a spal, proste ten stav byl tak silnej ze sem proti svy vuli usnul. behem spanku ruzny halucinace, ale nejhorsi bylo, ze sem jednu chvili slysel nejakej holcici hlas jak krici a vola o pomoc, jenze ja byl tak na plech, ze sem nemoh nic. druhej den celkem pohoda, jednoho vyprostovaciho speka a byl klid. tezko rict jestli ten holcici hlas byla jenom halucinace...:( po tomhle zazitku nasledoval povinny tydenni detox :)
ZMonica
drtikol..:)pěkný...
tobex
Travou jsem se uz taky predafkoval a bylo to fajn delal jsem mliko a bylo brutal asi nejsilnejsi co jsem kdy udelal, v nasi vesnici mame specialni recept na mliko pridavame trochu smetany kvuli tomu ze ma vic tuku, pak davame cokoladu, ta je taky tucna a hlavne kvuli chuti a pro chut jeste troslu rumu nebo whisky mliko pak chutna jak rumovy pralinky. ja ho udelal tak ze decka bobre makala pak jsem vypil jeste tri deci aby to makalo lip, nakonec mi to mlicko zacalo chutnat a rikal jsem si ze vyzkousim toho vypit vic vypil jsem toho asi 2 litry uplne sam protoze po litru jsem rikal ze uz takhle za kamosema nedojdu. Pamatuju si pak z nasledujicich dvou hodin jenom to ze jsem poslouchal cd skupiny holki protoze jsem nevedel jak tam pustit jiny a asi hodinu koukal na televizi. druhej den jsem se probudil zkourenej a zjistil od matky ze jsem mel spravit tu antenu aby ta telka chytala obraz tak jsem ji pustli a na fsech kanalech slo zrneni. byla to docela haluz ja myslel ze jsem cumel na moc dobrej film.
sewo
tobex: s mliekom treba opatrne :) ale mal si haluz musim uznat :)

mne sa raz davno stalo este ked som s ganjou zacinal ze sme isli s kamosom na hrusky do sadu a na pol ceste kamos navrhol aby sme zacmudili tak sme dali zopar pukov a bol som uz dost skureny. Ked sme prisli do toho sadu a pozicali ;) sme si zopar hrusiek (straznik tam nebol tak co) tak kamos vravi aby sme este dali tak som prisvedcil ... bol to najlepsi model z jeho urody ... spociatku som mal haluz ale potom na mna prisli strasne stavy ... najskor som vytyckoval hrusku ktoru som predtym zjedol a potom nastal totalny utlm iba som lezal v trave nemohol som chodit vsetky zvuky co som pocul sa spomalili a neustale sa mi opakovali v hlave ... bol som proste riadne rozbity ... ked som sa pozbieral (asi po 4 hodinach) som siel domov lahol som si a spal som 16 hodin ... este na druhy den som bol dost ovaleny ... ale teraz ma uz len tak daco nerozhadze ;) sorry za dlhsi prispevok :)
předávkování no neví to asi ne -ale stav thc K.O. sem měl z jedné oslavy až moc jsem to přehnal šel jsem na záchod měl jsem třepavku zdálo se mi že mě hledají fízli všude řev jak jsem tak seděl na tom záchodě hodiny se míjely až sem se po dvou a půl hodinnách sezení na záchodě probíral dobelhal se dom druhej den vstávání haluzoví protože jsem nevěděl či co ale jako haluz dobrá za to po chlastu horší z toho jsem se přiotrávil tak to radši upřednostním joint-era nic proti chlastu ale... zatím zdrus a hodně vám přeju dálší takoví stavy ať je o čem psát
jennet
To já, když jsem se přehulil, tak jsem chodil 3 h po městě (bylo úděsný vedro), viděl jsem se zezhora zezadu (jako Tomb Rider), houpala se pode mnou zem (doost hodně) a hledal jsem redukci z USB na COM (stylem: "Máte?"- "Ne, neexistuje"- "Jo a nevite kde bych to sehnal???").
Pak jsem se zdárně dostal domů a myslel, že mi upadnou nohy... :-)))
kusher
prehul???podivejte se na http://www.jointen.dk - to je teprve hukot!!! :)
PiosOne
kusher: ty špeky co tam má vyfocené jsou masarkózní
Mazz
2 Jennet: to je mi skvela nahoda, uplne stejne sem hledal redukci s usb na com minulou stredu, taky se mi snazili namluvit ze neexistuje, nakonec sem si koupil novou mys:-)

sorry za offtopic
kusher
taky pridam svou trosku do mlyna......cca rok zpet sme se sesli u kamose ze jako popalime.mel 2 dny byt a taksme predem vedeli ze to bude hooodne dlouhe.....bylo nas 6 a takove 3 mensi ziletky SUPR skanku, uz sme ten modylek kdysi palili a z vlastni skusenosti vim ze 2 mensi prasky B O H A T E staci!!!no a my meli kazdy pul brka...:)prvnich asi pet minut sem mel takovy ten pohodovy najezd...znate to,ne?pustili sme naky film a jako ze se budeme divat,neco o drogach!!!to je na zhulenost nejlepsi!!!taxe koukame a to uz sem byl v silene rausi!!meli takovou tu starou telku,ale ja mel pocit ze ten zvuk jde ze vsech stel,proste takove dolby,na tom sem strasne uletel!z toho filmu si uz ale moc nepamatuju,protoze me porad zajimalo neco jineho.nabili sme jeste nake skla,a to uz sem opravdu nemohl ani chodit!nohy jakoby samy odskakovaly od zeme,ruce gumove, a nezvykle dlouhe...mel sem pocit,jako bych nemel kosti!!mohl sem ruce ohybat kdekoliv!pak prisly naprosto silene haldy!nemohl sem vubec zavrit oci,protoze se dycky dostavil takovy zvlastni stav,ze sem se propadal sam do sebe,jakobych se zmensoval porad do jednoho malinkeho bodu.vsechny steny v byte mi pripadaly strasne vypoukle.pak si jeste vzpominam na sileny stav: koulel sem ocima, s tim ze se podivam do vlastni hlavy, ono to slo!!!pak sme hrali neco na PC a ja porat videl takove barevne fontanky v rohu oci!!!FAKT ODLET,SKORO JAK NA TRIPU!pak jsme vsichni zatuhli a spali asi 5 hodin...vzbudil nas az zvonek dalsich lidi,kteri meli asi 3g prvotridniho hydra...taxe palilo a palilo...ale to uz si skoro nic nepamatuju...brutalni okno cca 8 hodin. dalsi den sme pokracovali......:)
kusher
...no a jednou sem si taky docela solidne prehuleny stavel s legem.pak sem se dalsi den na tu stavbu koukal za strizliva,a nechapal sem......

nebo je dobry lustit krizovky,v tom se taky solidne stratim.....
ZMonica
kusher:|Hm..tak to je celekjm H U K O T! ! !
ZMonica
my hrajem zase s mym mladym prsi, to je celkem rachot..a nebo vetsi bere, to je dost nekonecny s celejma zolikovejma kartama..no taky hrajem treba velka kniha her, ta, jsou chodicky sachy..vsechno..parada"NO ale nebudu tu zarikavat FOTBALEK!!FOTBALEK je nenapravidelnej..
maslox
SMALLHOLDER: JSEM RADA ZE NEJSME JEDINA CO HRAJU KARTY,,..:))jo a sorry ze pisu velkym..uz nepisu..:)
Shadoow
to já si jednou udělal mlíčko a pak sem 2a púl hodiny ležel ve sračkách v parku vedle metra na zličíně.
Nebo jednou na chatě (když sme byli only ja sestra a pár kámošu) tak sem dal tolik buřtú za den že mi ani prsty na celim těle nestačej abych to spočítal ležel sem za chatou a čuměl na hvězdy a bylo mi blbě jag svin:D
už ani nevim kolikrát sem to vyklopil:D
Rescue
Onehdá mi kámoš vysvětloval že THC se prý nerozpouští ve vodě, ale v tuku a že prý stačí mlíko jen se musí tráva před tím povařirt ve vodě, že se to prý dělá se slabší trávou která se nedá hulit. Měl jsem doma ve skleničce asi 5 let starý vzorek z doby, kdy jsem zkoušel pěstovat, ale vyrostla mi jen jedna rostlinka. Protože nekouřím tak jsem si řekl, že to zkusím s tím mlíkem. Kolem 17 hodiny jsem měl uvařený hrnek mlíka a dal si tak třetinku a nic se nedělo tak jsem ještě na záhrádce pozalíval a potom vypil zbytek. Asi v 19 hodin se to rozjelo rozbušilo se mi srdce zvedl se krevní tlak a já pobíhal po baráku jak šílenec a nemohl se zastavit čas vůbec neubíhal. Máme doma takový ten měřič krevního tlaku tak jsem to zkusil 180/110 120 tepů. Dostavil se strašný strach, že to nemůžu vydržet, že musím zkolabovat. Dokonce jsem měl i nápinky si zavolat záchranku což mi naštěstí neumožňoval můj stav nedokázal jsem se soustředit dýl než 2 vteřiny, taky jsem chtěl zazvonit u sousedů. Během 5 minut jsem si měřil tlak snad 20 krát a nemohl jsem toho nechat. Asi ve 20. 20 jsem si konečně lehl k televizi a přinutil se moc nehýbat ve 23.00 už jsem byl schopný i částečně sledovat film následky cítím ještě teď a už je 7.52 ráno.

Takže ponaučení: Nikdy si v takovým stavu neměřit krevní tlak, a mlíko si už taky asi nikdy nedám.:angel:
jahoda
Vonehda s kamarady na akci sme to jely jednoho prda za druhym :bandit: po chvilce nez to nabehlo jsem byl v totalnich srackach. Sedel jsem u stromu a nevnimal jsem vubec nic :mutant: (asi 3 hodiny) po lehcim vybredu mi bylo tak hrozne blbe :death: sem malem chcipnul. Vazne jsem myslel ze to uz nevydejcham. (Uklidnovala me jen vzpominka na jistou tabuli, ktrerou mame vyvesenou ve skole, kde stalo ze se z toho neda scipnout)
S~th
kalil jsem v hospodě a potom jsem potkal kámošku ... dala mi na brko ... tak jsem přišel domu a vybaf ho ... mno a asi 15min a ležel jsem ve vokně a celý 2hodini se zvracel (resp. nebylo co ... takže to bylo fakt hnusný)
Creed
Stalo se to nedavno.S kamosem jsme si vymenili modely,abychom si zpestřili zazitky.Ctrnact dní před tím sem nehulil, takze sem ocekaval poradnej srumec.Dopadlo to tak ze po sesti slucich sem mel desne zrnitej obraz, pozdejc mi pred ocima behaly uz jenom cmouhy.Kamos byl vysmatej jak leco ale me moc do smichu nebylo.Rychle sem do sebe nalil pul litru a to me nejspis zachranilo.Po pul hodce uz sem mel dobrej stav
snejky
Já jsem se z kámošem přehulil jednou na Praze 2 kde sme do sebe narvali 2 skla,7 Johnů & 2 bongy.To byl smrťák tři hodiny se mi klepal vobraz jak do rytmu nějákýho brutus techna. Byli jsme tak v prdeli že jsme usli před nějákym barákem a odešli v jednu ráno. Hnusnej pocit bezvýchodný situace. FUJ
Charles
Tak Ahoj,
tak ja take prihodim muj zazitek z mlika,ale bude hodne podobny,ktere tady ctu,to bylo na silvestra,a ze bych take mel neco prinest,chlast jsem doma nemel a tak jsem prinesl takove mikropalicky,ktere my zbyly na dne sklenic,sesypal dohromady a bylo z toho 0.7 l palicek,takove ty malinke ostribrene jeste jsem prinesl mliko a pul kostky masla a cokoladove greanko,a zacal jsem varit,hodinu ve vode a pak dve hodiny na mirnem ohni v mleku a pak dve deci do zaludku,a pak jeste speka,kdyz jsem to vypil a pak totalne na srac,fakt hnusny pocit,sem myslel,ze umru,jen tlukot srdce a brutalni stihy a hukot v hlave,jaky jsem nezazil,spoustu zvuku,moc zvuku,nejhorsi je,kdyz uz ses uplne v pici a ono to sttale jeste najizdi a chces uz ne a dostavas se do cimdaltimvic do sracek,nepreji nikomu a mliko uz nechci,i kdyz nikdy nerikej nikdy.
Ch
Locki23
Vyrabim maslo...z palic. Kdysi jsem ho delal z listu, zvlast z tech ostribrenejch od palic. Pak jsem presel primo na maly, jinak hur vyuzitelny palice. Kdyz jsem z nich udelal maslo poprvy, dal jsem si jako tradicne rovnou polivkovou lzici(ted uz vim, ze staci cajova lzicka:D ). No hotovo. Zacatek nadhera. Pak se to rozjizdelo cimdal vetsi rychlosti a kdyz uz jsem zacal prosit, ze by to mohlo stacit, tak to byla tak ctvrtka. 5 hodin jsem jen lezel doma na gauci a skutecne prisaham, ze jsem nebyl schopnej si vzpomenout ani na svoje jmeno, nebyl jsem schopnej rozlisit strop od podlahy a sten. Kdyz jsem se po tech hodinach zvedl a zasel do koupelny, mel jsem misto oci dve rudy bulvy a to rudy nejen v te bile casti oka.

Z toho vseho plyne pouceni - konzumuj posvatnou kvetinu s uctou a ne jako prase, co se chce striskat...
wolverin
dostala sa mi raz do ruk ganja z afriky. doniesol ju kamos z berlina. dali mu to tam nejaky africania co to pasovali. bola taka brutalna, ze on ju radsej vymenil za slabsi model len aby ju uz nemusel hulit :)) somar, ze! a vravi mi, daj si len tak 2-3 sluky lebo je to vrazda. ja ze hej,hej, ..ale v hlave uz som si prestavoval ako budem pekne v pecku. dali sme si s kamosom po 7 slukov z fajky a za 30 minut som sa musel odobrat domov plizivym krokom poza mesto lebo keby ma niekto videl tak na mna hadam zavolaju psychiatra :) celu cestu som si hovoril ze uz nebudem nikdy hulit, ze ak dakto dokaze vypestovat takyto gres (a to som mal uz svoj vylet do holandska za sebou + nejake tie gramy, herera, wdovy a skunku prinesene domov ) tak tento svet nezanikne kvoli vojne ale kvoli takymto gresom :)...som mal fakt uplne halucinacie, hlavne v hlave. take veci ma napadali...som si chvilu myslel ze sa mi oddeli dusa od tela a ja sa uplne rozplyniem priamo tam na ceste... no kasa , co vam budem rozpravat. cestu ktoru zajdem za triezva za 20minut som siel 1,5 hodiny....
inac som zazil aj dost BRUTALNYCH zazitkou s jednym typkom, skutocny rasta z jamajky. bol som s nim asi tak pol roka ale kolko ten dokazal zhulit tak to si hadam nevie z vas ani nikto predstavit. zakupili sme asi 150g( o mal tak na 3 tyzden a to este setril ) bielej wdovy - indoor. ked som to testoval som si dal 3 slukovky a chytil pol hodinovyx zachvat smiechu, kdez to on si ubalil po ceste domov asi tak 15 jointov a hulil ich popri soferovani :)
sem tam som si len tak raz z lahka potiahol z jeho jointov, aby to slapalo dalej a vzdy som sa musel drzat sedacky lebo som mal pocit ze odletim z auta...
Vecino
TIEZ MLIEKO

posledne mlieko som mal asi pred tristvrte rokom.Tiez sme mali hodne traawy+jedna 3decovka zevraj "nejakeho shitu".Dohodli sme sa ze my 3ja chalani si dame plnu,a babam dame do polky pohara a zbytok dolejeme obycajnym mliekom(dopredu sa omluvam vsetkym emancipovanym ale my vieme preco sme to spravili). Pol hodinu po vypiti bola moja baba uplne v +ici. Vaalala sa po zemi a nevedela a nechcela sa ukludnit.My sme uz mali dobry naashup,ked sme zrazu zistili ze druha baba v izbe nie je.Nasli sme ju v chodbe,v rohu na topankach schuulenu do klbka.Zuufalo plakala,prosila"kedy to uz prestane?" ..a +okot kamos jej na to povedal; "no, asi tak za 8 hodin"

A tak aj bolo. Moja frajerka grcala ako shtena .....
a potom sme spali straaaasne straasne dlho
Nepametam si ani co som robil druhy den do vecera,viem len ze som sa zobudil a nic som nevidel(ale uuplne nic,niekedy je len taka hmla)
Evicka
ddevil: v brne? tak to bych chtela toho typa potkat a zahulit....nechces me s nim seznamit :)))
Evicka
jo ja jsem si taky jednou uzila svy....byla jsem u mladyho, a jeho rodice nebyli doma a tak jeho sestra delala takovou mensi parties...pak dosla, a hlasi, " nechcete donyst buchticky na kost?" mno tak rikam ze jasnyyy dones, at je prdel...tag donesla jenom dve...a hlasi..kamosi smedli dve a radsi museli jit dom pac to nemohli vydrzet... tag si rikam, jooo to bude v pohodeee.....ale omyl....sem snedla jen tak jednu a ctvrt, pac jsem fakt nevedela co to se mnou udela..mno ale byli moooc dobry, delal je kamos, merunkovy, mnam mnam, byli fakt good..ale bylo to tam desne citit, myslim ze to bylo z lampy...mno, 20 minut a nic...tag si rikam ze to asi nic nebude a sla jsem pokojne chrapat...mno ale sotva si lehnu, najelo me to..bylo to hnusny, slysela jsem jenom jak se z toho vedlejsiho pokoje smejou,ale slysela jsem to moc nahlas a zretelne, vsechno moc zretelne..mno koukala jsem do stropu a nemhla usnout..uz jsem premyslela ze si pujdu za nima tam vedle aspon zapalit, aby me to preslo...ale nemela jsem se k tomu abch se zvedla...nak me to neslo..tak asi po 2 hodinach desnyho bředu jsem konecne usnula....rano jsem se vzbudila a ze budeme varit...zacla jsem teda loupat brambory,ale nak sem chytla flashbacka...jeee, zamotala se me skebla a chytla jsem holotropa....na 5 minutek jsem si sedla a bylo vsechno v pohode...ale vickrat to fakt nechcu zazit.....jinak prehulit se me povedlo vickrat, ale toto se me teda este z buchet fakt nestalo....
Kuře
Já se pžiznám mlíko jsem ještě neměl ...
Ale přehulenej sem byl jednou když jsem si koupil jedničku od jednoho típka bylo to psíš takový drťka tak si říkám ok smotnu jointy 3 jednoho si dám sám osobáček :o) a pak dva vyhulíme s 3 lidma hulíme a to sem měl odpoledku ve škole ale předtím jsme sjeli do KFC kde jsem dostal strašný stavy smíchu ale fakt hardcore 20 minut sme byl v prdely pamatuju se jak mě kámoš profackoval a šli sme do školy kde jsme vypil nějakýmu típkovy 2 litrovej džuš ani sem mu neřek dík fakt sem se bal že z toho se scvoknu myslel sem že když mluvím že mě nikdo neslyší nebo obráceně :-!

proto radím nepřehánět ted už vím kdy mám skončit kde mám tu svojí příčku přehulenosti ale co o víkend a na kalbách tuhle příčku porušuju :)
Snad si někdo vezme z mého příspěvku něco ... někdo ne to je na Vás :)
CHOURIS
No normálně z brka se snad přehulit nedá to se mně ještě nestalo a to skouším mrtě
Ale mlíko to je zabiják
No u nás se ve vaření vyžíváme vymejšlíme různý dochucovadla a nový jídla. No ale ted to mlíko nejdřív jsme ho 2x převárli ve vodě(asi tak 1 narvanou normální igelitku) No a pak jsme to dali do mlíkaasi tak 4litry do toho přidáváme kosku másla +dochucovadla(vanilkovej cukr moučkovej cukr,jesenku,skořici, a různý dobrý věci)No vaříme to tak 3-4 hodiny. No a když jsme to udělaly tak toho bylo 3 litry a v tom igelitka hulení. No šli jsme s kámošem ven a tam se každej napil asi tak 1dcl no a takhle to pořád pijem až tu jednu necelou 2litrovku vypijem sami a tu druhou celou tu jsme nechali až budem s kámošema . No šli jsme do parku a nic za 1hodinu nic tak jsme šli naprdnutý ke kámošoj(cítit to bylo jen lehce)
Tam jsme sedli ke kompu a hrajem vormse vypilo se tam zbytek těch 2 litrů. No a jedn kámoš když už mněl hrát tak povídá že se nemůže hnout at hrajem bez něj.
Tak jsme se na to vyprdli a šli hrát stolní fotbal(von má doma ten stůl)
A najednou jsme zjistily že se taky nemůžem hejbat a pak jsme tam v to mpokoji leželi a jen čumněli a už jsme nemohli ani mluvit. No bylo tak k půlnoci.My si mysleli že tady hromadně umřem a najednou slyšíme jak jde do pokoje kámošova matka a praví vás tady je nebudu vás rušit vy asi spíte. A šla pryč my jsme ji ani nemohli říct že dnešek bude náš poslední. No a pak jsem se nějak probral rřáno a mněl ještě velkej stav. kterej trval ještě dlouho. No z toho předávkování si pamatuju jak jsem slišel svoje srdce a když jsem dejchal cejtil jsem teplo z plic a strašně jsem chtěl něco studenýho. A hlava se mně motala a každej hluk mně byl nepříjemnej.
Strašnej stav
cosecha
Uz to bude ... asi tak ctyri pet let.
jednou jsme uvarili velmi velmi silny mliko a protoze bylo strasne dobry, tak sme ho hned vsechno vypili...potom sme sli navstivit kamosku co zrovna poradala doma mejdan a meli tam konopnej puding, tak sme si jeste nandali ten. A pak to vsechno slaplo...vsichni na tom mejdanu sme se jeden po druhym svezli na zem a zustali sme jen tak lezet, nikdo nebyl niceho schopnej a tak sme tam lezeli nevim jak dlouho. Asi dvakrat za se mi podarilo zvednout hlavu.
Pohled zvenku:
Videla sem ten bytak jak tam nikdo nedokaze ani prehodit kazetu co dohrala a vsichni vypadali jak na heraku.
Muj kamos co lezel vedle me mel nazloutlou barvu.

Pohled zevnitr:
Mela sem zavrene oci a videla sem nekonecne pohyblive kaleidoskopicke ornamenty pripominajici islamske motivy vyzdoby mesit a perskych kobercu. meli prevazne nafialovelou barvu.

Myslela jsem si ze sem dosahla snad vrcholu predavkovani THC, pripadalo mi, ze vic uz to snad nejde, ze tady nekde je ta hranice a i kdybych snedla jeste dalsi pudink, tak by to bylo porad to same.
HELLEN
to já jsem jednou pekla perníček....byl opravdu povedený..s kámošem jsme si dali tak každej po jednou kousku. A čekali jsme, kdy to teda začne působit. Po chvilce jsem byla jen schopna sedět na gauči a nic víc.Jen jsem koukala a celej večer opakovala-ty krávo-....kámoš se začal " roztejkat" tekl po gauči dolů, jako by byl nějaký sliz nebo co.Tak jsme koukali na televizi a po nějaký době jsme vytuhli.Ráno bylo ještě masakrojdní než večer. Zvracela jsem, bylo mi hrozně.A to jsem ještě jela za ségrou do nemocnice. V tomhle stavu.No, přišla (spíš došourala) jsem se za ní na pokoj...totálně zhulená a mimo..nevěřícně na mě koukala....nebyla jsem schopna komunikovat...ale nejvíc na mě koukali a nechápali její spoluležící...ségra mě posadila na postel a začala mě krmit polívkou, co dostala k obědu. Trochu mě to pomohlo, tak sme šli na chodbu a chodily sme( no, spíš mě podpírala).Pak už jsem se trochu probrala a pověděla, co sem to vlastně upekla......zbylo ještě dost, takže sme si ještě dali a frčeli ještě víc. Ale v tej nemocnici to byl ale mazec!
Ježíš
NO docela pekny zazitky mate, ja nastesti takovy psycho nezazil. ale musim souhlasit ze huleni si clovek ktery uz nejakou dobu pali odhadne co snese (pokud neni necim strihnuty:), kdezto u mlika a papani je horsi odhadnout davkovani. pamatuju si jaksme minulej rok varili mliko (z palic ganji) ale varilo se to dlouho takxme zatim dali bong-nasrac. pak se to dovarilo, kopli sem to tam naex (kazdej tak hrnek 1,5 deci) a sli parit po siti. hrali sme nakou strategii, ani nevim co to bylo, ale po hodine uz celkem v pohodice se mi ta obrazovka zacala nejak rozmazavat na takovy ty fleky s celym barevnym spektrem. a nebylo to postupne, to bylo jako kdyz lusknes. stav jak krava, jeste druhej den sem byl jeste takovej otupelej.:mutant:
vata
jednou sme byli v nejakym podniku ,objevil se tam typek a ze jestli nechcem zahulit.mi ze proc ne.byli sme tri no a za nejakej cas sme se nemohli ani pohnout nakonec sme vsichni tri blyli,kazdy u jineho stromu.
plague_man
Co si vzpominam tak mam dva desivý zažitky :
poprvý sem sklidil indoor noname a nevěděl sem kolik bude potreba takze sam doma vecer sem otestoval abych věděl jak je potreba pri baleni tabák, nebo jestli to pude čistý .... ovšem zkusil sem to tim způsobem že sem odpaloval jednu vodnici za druhou a furt jakoby nic, přišla asi šestá vodnice (kotel má tak 1cm x 1cm x 1cm ) a zjistil sem že se hejbu asi s vterinovým zpožděním --- prostě sem vydal příkaz ruce aby se zvedla a ona se zvedla až za vteřinu, takle trochu indisponovanej se zkoušim postavit a ejha hejha letím po hubě zpátky na zem a díky horší motorice nestíhám dát ruce před xicht :o) , za chvíli sem zapomněl co se vlastně stalo tak sem asi půl hodiny myslel že mě někdo dal přes hubu a v domě že je zloděj , potom sem se posranej plazil po domě, všude zhasnuto, schýza nehorázná, až lednička a litr mlíka a 4 rohlíky s nutelou mě probrali

další nemilá událost byla po skanku, myslel sem že už efekt odezněl tak si du lehnout na pokoj na kolejích, dám si jeste praska z vodnice na spaní a za chvili uz lezim na posteli s haluskama ze se moje vedomi rozpoltilo a jedna část mý osobnosti mě chce zabít, bál sem se pohnout aby ta část nade mnou nezískala kontrola já neskočil z 4.patra , poslouchal sem ty šílený hlasy v mý hlavě, nějaký se smály, další byly hysterický a ten jeden kterej byl z nich asi nejsilnější mi furt našeptával at si skocim :) tak hodinka a pak to skoncilo ..... ted uz se tomu muzu zasmaat , ale tejden sem si potom nedal ani praaska
skaff
tak sem jednou měl jet s kámošem na nějaký doučko... předtim sme spočítali prachy a řikáme hm, složíme se a vyhulíme se :jumper: slyšel to kámoš, řiká:
"Kluci, mám tu tři gramy nějakýho zabijáka, nevoní to jak skank, prostě nic, ale vyhulí to zatim nejvíc co sem kdy měl.

tak sme si řekni, fér, koupíme to, dáme v pěti lidech brčko a zbytek vyhulíme po doučku. takže někdo začal motat brko. úplně obyčejný brčko, třetina gramu, jako vždycky. Na konci sme to rozshotovali. Já dostal dva, z kterejch ten druhej mě tak strašně vyrakvil, že sem slítnul na zem. prostě sem to nestih a sed sem si na prdel. po pár minutách začal kámos chodit sem a tam a dělat strašný kraviny. nebyl schopnej říct souvislou větu. error. nikdo nemoh delat nic jinyho nez se smat, pak teda zas vsichni jenom cumeli do hajzlu... tak nakonec sme na doučko vyrazili o hodinu pozdějc, vymaštěný jak prasata.

tam sme hodinu sedeli, neschopny pohybu, neschopny cokoliv stihat. pak sem si tam lehnul na lavici, nevydrzel sem to a proste se sebrat a sel do hajzlu. nemoh sem mluvit, chodit, nohy me neposlouchaly.... nevim jak sem se dopravil zas tam kde sme davali brko (pres celou prahu) a byl sem nejvic nasracky jeste 4 hodiny...

druhej den ten typ co nam to prodal rek:
"zapomel sem vam rict, ze to bylo namoceny v heraku"...
to skaff: to musel byt uplny chudak vyje.any...:grrr:

Ja uz tu mam jeden pribeh ale poviem vam dalsi co bol tiez dost hrozny:vampire: hehe.....som mal po school ist na tanecnu lenze spoluziak s kamoschom ma presvedcili nech si radsej kupime nejaky maras....no a bolo to kurva silne dali sme klacka a ja som zacal upadat asi po 3och minutach do nejakej zvlastnej "komy" spoluziak ma zacal preberat a ja som si uvedomil ze sa na mne ujebavaju tie svine....:D
Mal som zvlastne pocity z nich a nemohol som nic pocut, prosil som ich aby boli ticho a nedotykali sa ma, no ale prehovor vyfajceneho na to aby bol ticho.. :p: potom ma zacal kamarat namotavat ze ide moja matikarka a ja som to uz neudrzal...dal som si to asi 5x a myslel som si ze uz bude pohoda no zachvilku to bolo este horsie lezal som na schodoch ako nejaky bezdak a tie kurvy sa stale iba ujebavali okolo nastastie nechodil nik iba jeden metlak tade presiel a ten len zazeral ze co sa deje a ci mi netreba pomôct....dik typek...vdaka nemu to trklo aj tym hajzlom a pomohli sa mi postavit na nohy a odniesli ma na lavicku v blizkom lesiku....poslal som ich kupit nejake rozky a sladkosti po pol hodine mi nastupili stavy ktore som ocakaval hned na zaciatku a to smiesky....bol som z toho pekne mimo a smial som sa sam na sebe ako kokotik..:)
Na druhy den mi ten typek povedal ze to dopestoval jeho brat a ze mi vracia prachy ze to nejde predavat ani znamym....to bolo férove..:p: ...a opytal sa ma ci som sa nepoblil, lebo ze kazdy co to fajcil sa z toho poblil :wink:


Inak mne pri tychto stavoch pomaha byt sam a divat sa napriklad na nejakych sportovcov alebo si kreslit hocijake haluze....je dobre sa najest to je jedno coho a to sladke je tiez dobra vec, dalej si doma uvarim zeleny caj ten ti dost rychlo pomôze.....mozte mi verit mam s tym dost skusenosti ( a uz nechcem mat ):p:
Estelle
nojo, psychostavy se dostavuji pravidelne po kombinaci ganja+chlast. Obycejne jdu normalka na zachod a jakmile zavru dvere od hajzlu a zamknu, prijde myslenka "Tak, dneska me to zase dostane..." (pokud su jenom zhulena, ten samej hlas mi rika "Dneska me nedostanes!") Pak zasednu na hajzl, klesa mi hlava a propadam se do sveta megahaluzi!! Obcas se mi uprostred tmy objevi obdelnik, jakoby televize, a promita se mi tam nejakej film. Pokud v tomhle stavu otevru voci, je mi silene blbe a nemuzu se zvednout. Jednou sem takle haluzila, zavreny voci, sedim na hajzlu a proti me vlak... Blizi se... Uz je skoro tady... Narazi do me... Najednou pecka do cela jako prase a ja jak mi klesala hlava, spadla sem z hajzlu a narazila hlavou do dveri... :-D :-D V tomhle stavu haluzove bezmocnosti zustavam obycejne pul hodiny az tri hodiny. Pak se vzpamatuju natolik ze muzu jit zas mezi lidi. Pak uz sem jenom napohodu zkourena a vysmata. Tenhle stav nesnasim jenom do ty doby nez si uvedomim ze to zas skonci a ze sem jenom "trochu vic zkourena" a pak si to zacinam uzivat. Ale tak moc psycho jak tady popisujete, to sem jeste nedala... A sem rada... ;-)
reskara15
no tak moj zazitok bol dost neobvykli, nikdy som nic take predtym nezazil a.........proste cista prehulenost.


Raz prisiel za mnou kamarat, ci sa nechcem zlozit,ze good odroda prisla. No tak,ze preco nie. Isli sme zohnat a cestou som stretol kamosku a po dlhsom diskutovani isla snami. Chceli sme dake sukromie, tak sme sli pri taku neviem co to bolo ( daka fabrika) pri ktorej bol potocik a vedla neho kopec.Vyliezli sme hore. Tak sme spravili bongo, siel som prvy,,pohoda,,obehlo kolo,uz pisalo,,,pohoda,,obehlo kolo,,,som nevedel rozpravat,,,,pohoda,,este raz sme dali,,a ako to drzim v sebe ,,zrazu cierno pred ocami,a taky pocit som este nezazil,,som bol v skole ,,na zakladnej ,,,moji stari spoluziaci,,,a ucitelka na mna kricala,,,potom som sa dako prebral ako holka sa ma pytala ,ze co mi je,,,a ja lezim na zemi a pozeram sa na nu,,,,vstanem,,,a kamarat uplne v pici napiekol dalsie kolo,,,tak som stiahol ,,,a znova,,ale teraz to bolo odporne ,som sa ocitol v dakej tme ,,,viac si nepamatam ,,len to ze bola tma a ja som mal brutal strach. A kamaratka ,,ocividne triezva,( to bude asi tou astmou) mi vravela ,ze ma to drblo o zem. Napieklo sa znova,ale teraz holka,lebo kamarat padol do bezvedomia(alebo spanku,nikto nevie co to je ,,,flashik),,,---sa mu stava casto a sedel tam. Tak som dal a uz si nic nepamatam,,,zacal som sa ucedomovat o dost dlhu dobu a to som uz bol druhej strane mesta u kamarata pozeram Dedicstvo( Bolek Polivka)-----vrelo odporucam,,strasne dobre sa to pozera,,,a ako cucim do telky ,sa nemozem hybat,,,tak som sa nehybal do konca filmu ,,,a potom som sa zodvihol a siel domov,,,,THAT's ALL-----nechcem to zazot znova,,,pretoze som si pritom rozjebal ruku,,neviek kde,,,ale som ju mal krvavu,,,,,a total spinavu bundu,,,,,,,,,,very good stuff...
RastaManiac
citace:
Původní příspěvek od Estelle
nojo, psychostavy se dostavuji pravidelne po kombinaci ganja+chlast. Obycejne jdu normalka na zachod a jakmile zavru dvere od hajzlu a zamknu, prijde myslenka "Tak, dneska me to zase dostane..." (pokud su jenom zhulena, ten samej hlas mi rika "Dneska me nedostanes!") Pak zasednu na hajzl, klesa mi hlava a propadam se do sveta megahaluzi!! Obcas se mi uprostred tmy objevi obdelnik, jakoby televize, a promita se mi tam nejakej film. Pokud v tomhle stavu otevru voci, je mi silene blbe a nemuzu se zvednout. Jednou sem takle haluzila, zavreny voci, sedim na hajzlu a proti me vlak... Blizi se... Uz je skoro tady... Narazi do me... Najednou pecka do cela jako prase a ja jak mi klesala hlava, spadla sem z hajzlu a narazila hlavou do dveri... :-D :-D V tomhle stavu haluzove bezmocnosti zustavam obycejne pul hodiny az tri hodiny. Pak se vzpamatuju natolik ze muzu jit zas mezi lidi. Pak uz sem jenom napohodu zkourena a vysmata. Tenhle stav nesnasim jenom do ty doby nez si uvedomim ze to zas skonci a ze sem jenom "trochu vic zkourena" a pak si to zacinam uzivat. Ale tak moc psycho jak tady popisujete, to sem jeste nedala... A sem rada... ;-)


To se mi taky stává.Minule při kombinaci Jack Herer + Rum :D:D:D
ak2249
to jsou teda thready :) :) :) jak dlouho fajčíte že nic nevydržíte :-O
FlickerBird
no já měl zatím jenom jeden průser s dávkou and možnosti... na vině byl hlavně blbě snězený oběd, hltat se nevyplácí
dali sme s kámošem sklo nebuly napůl, on šel hrát fotbálek, já seděl u stolu s dámskou společností (provar :D )... jenomže ta silná zhulenost se za chvíli začala měnit v uplně jiný stav, něco jako jízda rozpařeným busem po rozdrbané silnici, vnitřnosti se mi začaly hýbat a zbytky oběda se pomalu chystaly podívat se na tu šou zblízka
až teď sem si všiml že něco není v pořádku, tak se zvednu s tím že se pujdu vydýchat ale nakonec sme byl rád že sem doběhl s plnou hubou na hajzl a cestou se nevymlel :D s tyčkou přišla strašná úleva jakoby mi nikdy nic nebylo
a ponaučení?: nežerte jak hovada :D
Co?
předávkování?
1. přehulen: zahulil jsem cca 2 popotáhnutí modelu 4budha, zbytek jsem vykašlal,cca 2 min klid,pak jsem si musel sednout,videni se mi zuzilo do malinkeho ctverecku (jako v kine), následovalo polití studeným potem (a to jako z kýblu), srdce běželo do kopce,myslim, že jsem byl na lačný žaludek,celé to trvalo približně 30 minut a myslel jsem že umřu....jak rychle to přišlo...tak rychle to odešlo...
2. přejeden: nejoblíbenější je asi čokoláda, předávkování se většinou u mě projevuje žaludeční nevolností, jenž se snažím zaspat (což většinou pomáhá)
3. přepyt (bang): 2dcl mléka a ani nevím jestli jsem to dopil...nástup velmi rychlý, cca 20 min, co si pamatuji, tak vim, ze mi pamet fungovala vzdy tak 20sekun, tudiz rikal-li mi někdo něco, tak jsem to vzápětí zapoměl a stále jsem se ptal "cože?" a nahlas, takže jsem asi špatně slyšel, následovalo zvracení...a zvracení....většinou poté usnu tak na 2 hodiny, probudím se, a je mi OK...
hehelum
Jak tu nekdo popisoval ze videl normalne na jeden bod a zbytek okolo byly desny haluze, tak to se mi taky stalo, jedno maly kolecko zustavalo normalni, a vsechno kolem bylo rozmazany roztoceny a jakoby se to prelivalo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma