Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
mopuv outdoor 2007 - Klikni zde pro originální téma
Dobrý den všem growerům vinšuju!

Ani nezačlo jaro a já jsem tu jako na koni. Opět s novýma zkušenostma do nové sezóny. Jsem zvědav a doufám jako vy, že se i tentokrát dílo vydaří. Doufejme, že slunce bude přehršel a deště pomálu. Nechejme se ovšem překvapit, protože určovat dopředu jaké bude počasí, které je za poslední léta dosti nevyspitatelné....

Ještě zpátky k předcházející sezóně. Byl jsem nakonec nadmíru spokojen, až na jisté nedostatky, ze kterých se letos určitě ponaučím a budu se je snažit napravit. Pokud by ještě někdo měl nějaké zlepšováky... rád uvitám návrhy.

K indooru//X
Chtěl jsem sice rozjet mohutnýho indoora, ale po jedné maličkosti kdy jsem musil vynaložit dosti financí se tato skutečnost rychle vytratila. Ovšem mam nakoupený hydro potřeby pro aero, ale tímto všechno skončilo.

Takže jaká, že to bude plantáž? Samozřejmě barákovo rohové doupě určitě zůstává. Dále přibyla možnost vyzkoušet holky na horském sluníčku. A je tu i místo pro jednu či dvě rostlinky ve skleníku (skleník viz out 04).

Genetika? Nesmí chybět Northern Loghts! tento model mě minulý rok rozsekal. Dále Cream Sodica od pana (). Určitě Afghan a nějaký starý "dobrý" noname modýlky - uvidíme zda vúbec naklíčí. Btw. všechny tyto modely jsou druhý den ve (jak se říká) vatě a vlhkém teplém prostředí (připrava pro naklíčení). Dále je připraven box z dřevotřísky o rozměrech šx90 vx60 hx60, který poslouží jako matkárna. Během týdne budu pořizovat Envirolite 125 W white/blue. Fotky bohužel prozatím neposkytnu. Foťák pořád rozbitej!

Hned jak bude nové info a doufám že už i nějaké ty fotky jsem tu zase jako na koni ;)

Pěstu zdar! mop
Erixon
Co takhle skusit to aero na outdoor? Když dáš do jednoho systému jednu kytku tak by to mohlo bejt pěkný monstrum. Přívodní kabel k čerpadlu by stačilo schovat pod drny...
Erixon, nevím nevím. Nápad je to zajímavý, ale aero skončilo hlavně kůli tomu, že jsem neměl finance na pěstební nádoby, hnojky a hlavně ph a ec metr, světlo apod.
Každopádně chtěl bych časem zprovoznit alespoň matkárničku v aeru.

btw. neni moc dobrý v totální zastávbě až zase tak moc prasit :) budu rád, když mi projde tenhle out. Sousedi pokáceli stromy a začíná tam být docela vidět aj ze silnice a panelovýho domu...

Chtěl bych tam rozjet zase NL, ale trošku víc ji krotit. A hlavně jsem zvědav na afhánka a cream sodicu... začínám se těšit jak malej jarda ;)))
Je to tu :)

O víkendu jsem pořídil dalších pár nezbytných maličkostí. Jako jsou sadbovače, misky, novej pařník - starej mi rotrhal pes, objednána je i zářivka o 120W.

Zasazeno jest 4x Cream Sodica, 4x NL, cca 8 noname a 10x chili papričky, 10x kozí rohy :)

Použil jsem ty kokosový bazmeky, který se namáčejí na 5 min do vody a potom z toho vzikne toto. Kolem jsem ještě rozsypal trošku hlíny...

Zatím neroste ani ň, nechejme se překvapit co se z toho vyvrbí... každopádně hodně semen puklo a nasadilo klíček... tak uvidíme jestli budou mít tolik snahy aby vyvezly až na povrch zemský...


btw. omlouvám se za špatnou obrazovou kvalitu, používám svýho starýho možná už v důchodu digitálka.
Matkárna

Vše je dřevotříska o síle 1,8mm... rozměry v60 h60 a d90 cm. S nařezáním na přesné díly mě to vyšlo na 400 kč. Koupil jsem ještě 4 obyčejný panty a udělal dveře. Dál provrtal a přimočárkou udělal pár průduchů. Na ně přijde silikonem přilepit plastová mřížka. Vršek skříně má homemade vyrobený ddržadla pro lepší manipulaci, je prostě mobilní :)
Dále přijde zařívkové světlo o 120W asi nuturelite bo co a k němu obyčejný analogový časovače a pár ventilátorů na 12V.Polepení vnitřku zatím ponechám na jindy.

A jak je vidět na posledním snímku, už je rozhodnuto, matkárna nematkárna bude to psí bouda :))


btw. vylezl na svět jeden Northern Light...
Dobrý den,

omlouvám se všem příznivcům i nepříznivcům. Měl jsem a stále mám rodinné problémy. Snažím se tak nějak postupně dokumentovat, ale nezbyde čas na uploud fotek. Hlavně jsem příšel o připojení k netu,takže časem určitě něco postnu a doufám také, že se bude na co koukat.

Pěstu zdar a ať Vám to vzkvétá k obrazu svému... mop
Konečně jsem se dokopal alespoň k zasazení kýti!Tojest 24.5.

Letos se to bohužel nějak z časových důvodů nevyvedlo. Hlavně mi rostlinky v matkárně napadli molice, takže růst úplně minimální, spíše bych řekl, přežívání.

Na jakou genetiku jsem se letos zmohl.


2x Cream Sodica
2x Northern Light
3x Afghan


Sazeno bohužel ze semínek. Vyselektování samců bude
v průběhu růstu a prvotních náznaků pohlaví. Doplnění namísto samců bude ze záštipků z oněch rostlin, pomocí řízkování. Budu se snažit pořád štípat, aby mě to nepřerostlo přes hlavu, jako minulý rok. Trošku jsem se ponaučil a nechal jim i trošku víc prostoru. Tak uvidíme co z toho vzejde.

Přeji příjemný večír a hodně úspěchů do dlaších dnů...
mr.jamal
zdravim pestiteli:)kytky vypadaji dobre,ale nemyslis ze je mas moc blizko sebe?.....jinak hodne stesti:-)
ahoj mr.jamal,

už minulý rok se řešil problém s místem. Rostliny byly dost blízko zdi, poučil jsem se a dal je o pár čísel dál. Na blízskost u sebe bych si asi zatím neztěžoval, ale uvidíme časem. Díky za popřání ;)
mr.jamal
a co chystas za hnojku?.....zkus sem dat nejake novejsi fota,at vidim jak ti to pekne roste;-)
mr.jamal,

hnojku nechystám žádnou... a ani do budoucna nehodlám nějakou použít, zdá se mi to zbytečné... Pěstuju pouze z lásky k rostlinám a jako podpůrný prostředek k výrobě masti. Fotky budou o víkendu, chcu udělat z každej rostliny řezan.
mr.jamal
ok,uz se tesim na fota.......no nwm,jak chces,ale hnojka neni spatna,hodne to podporuje rust a pak kvet:)
Tak a je tu slibovaný víkend a fotky :)

Nestíhám už ani řízkovat, tak snad se nějaká dobrá duše najde, která by to udělala za mě ;)

První sameček je na světě. Poslední rostlinka u plotu Cream Sodica... zatím ji nechám růst a poté "přesadim" na jiné místo. Přeci jen do masti se hodí i samečci :))
Krásný a ničím nerušený den,

bohužel se žádná dušička nenašla, tak jsem musel zapracovat sám :) a bylo to s veškerou láskou a péčí, kt jsem mohl dát...

všem "holkám" jsem uřezal hlavičky, poctivě je namočil do Stimulaxu III a dal do kamenné vaty (rckwl kostiček) koupeného v growshopu. Teď už jen čekat až se zakoření a budu je moct hodit do temna, abychom konečně zjistili a vyselektovaly samečky.

Cream Sodicu (samečka) v rohu baráku si vzal soused do skleníku, prý rostlinky konopí pomáhají odpudit mšice. Co je na tom pravdy netuším.

Ať nám to vzkvétá k obraze našemu... :)
Konečně odhodlání a spíše dokopání. Žádný zázrak to sice není, jelikož fotky jsou měsíc starý a na další aktual. mi už nezbyde čas... ale určitě to v průběhu léta a podzimu i zimy stihnu dodat :)

K dnešímu dni jsem vytrhnul jednoho samce Afghana. Po bližším ohledání jsem zjistil, že přibudou asi i další. To ovšem tolik nevadí, jelikož mi stačí pouhý list na mast...

I když bych velice rád nějaou voňavou květinu dovedl do zdárného konce a měl i nějakou potentnější část, tak se smířím s tím co mám ;)

btw. Cream Sodica jako jediná nasadila zatím pěkný květ, tak uvidíme...

pěkný prázdiny i těm pracujícím :p ;)
pajloo
Ahoj mopsliku tak ako ti to dopadlo? minuli rok si to mal super, tak dufam ze dohodis nejake to foto...
Velká omluva všem lidičkám, který si od mého dalšího outu něco slibovali :( Bohužel tento rok byl jeden ze zlomových v mém životě, proto se také kytičkám nedostavila péče, kterou bych jim tolik rád dal. Už na prvopočátku jsem stejně udělal chybu ve výměně substrátu, proto také nadvláda samců.. ovšem pár zakrslých holek zůstalo.. pár fotek před sklizní se pokusím dodat, aby se tento "out 07" mohl uzavřít!

Ovšem není všem dnům snad konec a příští rok zasadíme a uvidíme...
Posílám prastaré fotečky "sklizně".. z roku, na který hrdý vážné nejsem...

Ze všeho dobrého to přežil jeden Afghanec a jedna Cream Sodica... AFG bylo hodně samců (předpokládám hlavně díky změně substrátu). Ne vždy je nejlepší jít z něčeho dobrého na ještě lepší, protože člověk ve výsledku zjistí, že to lepší je vlastně horší ;)

Všem přeji hodně štěstí v roce letošním, dobré světlo, pevnou ruku a bohatou úrodu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma