Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Ghoul's G.E.C.K 400W SM,PPP,ML - Klikni zde pro originální téma
CZGhoul
Zdravím všechny growery, growerky a členy všech ostatních společenstev. Jelikož je svět pustý a prázdný a existuje jen velmi málo pěstitelů. Rozhodl jsem se že se pokusím o záchranu světa. Pokusím se ze svého G.E.C.K.u vypěstovat maximální možné množství kvalitních skunků :D

GrowVault: má rozměry 150*130*150 (v*š*h) je tvořen ze dřevěný konstrukce potažený pěstitelskou černobílou fólií. Spodní metr výšky je potažen diamantovou agro fólií pro co nejlepší odraz světla :)

Slunce: no možná spíše stolní lampička :D nicméně parádní šajn. Jedná se o 400W Son-T plus v Adjust-A-Wingu. Tohle stínítko jsem si maximálně oblíbil, oprotí CT kterou sem požíval kdysi mám pod lampou mnohem menší teplotu. Každá kytička dostává to co má a žádná není přepalovaná. Zatím samozřejmě jede v 18h cyklu.

Podmínky pro život:
Teplota kolísá během dne a noci :) drží se na 15-27°C Květinkám naprosto vyhovuje, což začínají dávat výrazně najevo.
Vlhkost neklesá pod 60% drži se spíše kolem 75, nicméně je také proměnlivá. Stálé podmínky se bohužel nedaří udržet.

Ventilace: na odtah a přítah jsou použity dva 120mm sunony (jeden vlevo dole, druhý vpravo nahoře) 2123XBT s průtokem kolem 160m3/h ty jedou (stejně jako ultra zvlhčovač) v desetiminutových cyklech (10 on/10 off) a dostatečně tak vyměňují vzduch ve vaultu. V boxu se ještě nachází stojanovej cirkulační ventilátor, kterej míchá veškerý vzduch a pomáhá utvářet optimální podmínky pro růst (a časem snad i květ)

Zvlhčovač: HomeMAde :) koupený mlhovací stroječek s pěti membránama, umístěný do 30l bedny plné vody vytváří spolu se sunonem dokonalej fukátor vlhka :) dokonce víc než je potřeba

Osazenstvo: THX GREAT THX for Hlava :bravo::bravo::bravo:

4*Sweet Mendo
4*Pure Power Plant
3*Maple Leaf indica (původně 4* ale sem kretén :( )

Všechno parádní řízky od Hlavy, všechny zdravý prokořeněný a silný. Bohužel nebyl vůbec žádnej čas a peníze, takže byly přesazovaný až po dlouhý době a někteří to pořádně odnesli :(

Médium: pro přenos veškeré lásky a péče na rostliny :) je Plagron Royal Mix :) možná jednoduchá volba, nicméně rozumně namíchaný, rostlinám vyhovujíí substrát. Zatím 2l květináče, časem nastane výměna za 6l. Zalévání růčo tak každý třetí den :)

Hnojky: Bude používána standartní trojka od AH k nim samozřejmě enzymy a accelerator od stejné firmy :) a časem nějaký ten Final. Zatím je zaléváno odstátou vodou s pH kolem 6 ve které jsou enzymy a accelerator.

Aktualizace 14.3. : Od 15.3. bude používán Phytaminovy postrik :D a ten udela z kytizz este vetsi silaky nez jsou ted :D

Tak to by mělo být zhruba vše k nastínění podmínek ve Vaultu. Následující tři měsíce sem budu pravidelně házet nějaké ty fotečky z vnitřka. Takže se určitě máte na co těšit.

Všechny vás zdraví Ghoul's Skunk Co.
CZGhoul
Zastaralá aktualizace:

Ráno nějakýho 16.2. byly Hlavovi kloni přesazeny do 2l květináčků a zality obyčejnou vodou.

Tady vám přihazuju něco fotek ze stavby Boxu, a taky fotečky našich malinkejch :)
CZGhoul
Zpočátku sme měli pár nevychytaných věcí v boxu a dopadalo to přesně takhle :( jo folie byla přidělaná moc malým množstvím izolepy a evidentně se tam vzhledem k vlhkosti a vlastní váze nemohla udržet.
CZGhoul
Další fotečky tentokráte z 22.2

Je tady vidět náš ultra-TuneUp zvlhčovač ve formě ve který se naprosto neosvědčil :D
Kytizz už nabíraly na síle a na hodinách už byl nastaven cyklus 18/6 den růstu č.6
CZGhoul
Jo jak sem vás už informoval i já patřím do skupiny kreténů. Tady je ukázka co jsem provedl chudince maple leaf :( omlouvám se všem za tu brutalitu. Spadl na ni měřák, byla moc slabá a neustála to. Teď právě probíhá proces tvorby kořínků. Bude sice strašně opožděná. Ale myslím že přežije :D
CZGhoul
13 den na 18/6

Kytizz výrazně nabrali a těší se dobrému zdraví. PPP měli problémy se světlem a teplem a pár lístečků se spálilo. Nicméně jsou v pořádku. Jo my ty kytky strašně zbrdily. Mohli být mnohem hezčí.
CZGhoul
Máme tu 17 den na 18/6

Aktualní dvě fotečky :) posuďte sami kvalitu rostlinek :)

Máme menší problémky s PPP neboť nemá vůbec chuť se táhnout zato SM a ML jedou strašně rychle. Taky už sem jim trošku přistřihával konečky abych je zbrzdil.
CZGhoul
Kejpex mazec hadrov sérka combo kouzlo seš coperfield kámo brácho
CZGhoul
DIkes :D jo lidi kdybyste nechapali tak mi psal bracha, bydlime ted dal od sebe a tohle je jeden z mala moznych zpusobu komunikace :)
CZGhoul
Pravidelná aktualizace :)

Máme tu 20. den cyklu 18/6

Nastává přehlídka jednotlivých svěřenců. První čtyři modely jsou PPP. Zdá se však že se jedná o něco jiného neboť tvoří nádherný indikovitý keře, oproti ML která vypadá jak nedonošená sativa :( někde se stala chyba :)
CZGhoul
Další fotečky jsou věnovány zástupcům SM všechny 4 hezky postupně. Taky tvoří pěkný indicový keříky a hlavně mají krásně zelené lístečky.
CZGhoul
Poslední tři květinky, samozřejmě ML. No posuďte sami, já od tohodle modelu čekal hustší keříky. Rád bych slyšel názory pěstitelů těhle modelů :) mě se prostě zdá že se PP a ML prohodily :( ale nevím, uvidíme dle květů :D
CZGhoul
Tak a poslední fotečka dneška, musím pádit do práce :( Je jasně poznat o co se jedná, prostě všechny moje slečny na jedný hromádce.
CZGhoul
24. den cyklu 18/6

Kyticky byli presazeny do 6l kvetinacu. Vsechny jsou naprosto zdravy a nejevy zadny znamky nejaky pestitelsky chyby.
CZGhoul
Vecer sem se malinko zasekaval na foceni zacinajicich kvetu a nasi mladicky ganji :D rozhodne sem se dobre bavil tak 15 minut.
CZGhoul
Jelikoz pestujem dohromady typickou indiku a k tomu takovou sativu jako je Power Plant vznikaj nemaly problemy se srovnavanim velikosti rostlinek. Snazim se je drzet vsechny ve zhruba stejny vysce aby dostavali do tela co nejvetsi porce lumenu pro zdravy a silny rozvoj a rozkvet :D A proto sem musel PP v polovine zohybat abych mohl dat lampu niz :( Takhle to vypadalo:
CZGhoul
Taky probehlo prostrihani listu branicich pruchodu svetla ke zvetsujicim se koneckum rostlin. Vsechny vyhonky ktery si to zaslouzily jsou zbaveny stineni a naprosto spokojene si chrochtaj a rostou :D Co si myslite ze sme asi udelali s tolika listama ??? :D :D :D jednoducha odpoved: dlouho sme se smali :)
Muzete si prohlidnout jednotlivy listecky, postupne od shora se vam predstavuji:

Maple Leaf
Sweet Mendo
Power Plant
Miska plna potentni zelene :D
CZGhoul
Ghoul je proste uchyl na makra to musite vsichni uz vedet. Tak tady mate nejaky ty picovinky. No jasny :D listy zblizka.
CZGhoul
Opozdena aktualizace ze 17. rezna. Pohled na celou zelenou kostku a na stonky kvetinek po prostrihani.
CZGhoul
Dalsi fotecky, tentokrat z 22.brezna. Kyticky se pomalinku chystali na prepnuti. Zase sme je obirali o listi a zase sme listi jeste ten vecer zpracovali :D
CZGhoul
28.3 2. den 12/12
Kytiz prepnuty na kvet. Hnojeny kompletem AH plus enzymy a akcelerator taky od AH. A kazdy patek Phytaminovy postrik. Listy sou krasne zeleny. Zadny plisne brouci ani jiny svinstvo se ve skrini jeste neobjevilo :)
Na fotkach sou nakvitajici slecny a hlavne nase, jiz mimo skrin, rostouci Ganja. Ktera se v brzky dobe bude stehovat ven.
CZGhoul
Fotecky ze vcerejska :) to znamena ze 3.4. 9.den cyklu 12/12

Kyticky nasazuji kvitky a produkuji pryskyrici. Ganja se tahne do vysky a uz tesi se na outdoor. Osamocena kyticka pred skrini je jedna ze skupinky Sweet Mendo. Nejlepsiho modelu, ktery nam roste ve skrini.
khook
Zdarec CZ

Bloudim kolem a tak sem narazil na tvůj dred a nedá mi abych nepoklábosil :D

Hele ty kytky vypadaj jak umělý , naprosto bez chyby . Navíc perfektní přehlednej dred plnej fotek jedna báseň :sun:

Taky jedu ML od Hlavy a sem z toho teď zmatenej eště víc než ty :D
páč mi řek , že to je ML ale na kořenáčku bylo napsaný PP a ve finále se to větví jak prase :(

Asi ňáký indikoidní pheno PPP , věřim tomu víc , než Hlavovi , kerej mi řek že je to asi ML ale že neví , navíc byl po ňáký kalbě tagže zmatenej a já starýho vola pitomec unešenej z miminek sem se ani pořádně nezeptal :D

Můžeš změřit krásky a hodit to sem ?
Stále jedeš v 2 l květníky ? :eek:
A až budeš uploudovat , tak se víc zaměř na ty PPP a ML ať vim :D
THX

Doufám že nás nelakuješ a sou fak živý :D:D nech si to tu pak smazat , abych ti to tay nezasíral pičovinama , t smí jenom tvůj gansta brada , yea :D:D

Hodně štěstí v květu :sun:

GL , khook
CZGhoul
Nazdarek lidi sem rad ze sem sem nekdo obcas podívá a něco připíše. Děkuji všem za pozornost a za Kacka :D

2khook: Rozhodne mi to tu nezasiras :) každej nazor a rada je potreba. Co se tyce rostlinek tak sem vam asi zapomnel rict , ale za to muzou stavy :smoker: :D , ze uz jsou v sesti litrech :)

Co se tyce vysky a velikosti kvetin :) jednoznacne moc na tak malym mistecku, je jich jedenact. Nejvyssi ma 70 cisel myslim :)

Vsechny uz zdravě voní a kvetou, neco sem co nejdriv prihodim :D ale vite jak to je s casem.

Este by me zajimaly base nazory na spodky. PROSTRIHAT CI NECHAT ???
Listi sme kyticky zbavily pomerne dost :eek::eek::eek: ale nevime co s vetvickama ve spodu, sou na kazdy tak ctyri trojbliznaky a obcas i palicka s peti bliznama :D myslite ze se zvetsi nebo spis sezerou ziviny tem velikym pod lampou :)

Doufam ze nekdo aspon trochu poradi, samozrejme vic budem vsichni vedet az hodim fotky takze zatial CUUS a vsichni strasne kalte hu... a hlavne si naplno uzivejte to krasny pocasi :D ja budu brzy zpet.
CZGhoul
Dluzil sem nejaky akttualizace ..... ze jo :) myslim :)

Tak tady mame pro zacatek fotecky z 5.4, teda co se skunku tyce :) kyticky byli zrovna 10.den na kvetu a my sme uz strihali nejspodnejsi vetvicky jedny z nasich SM. Chtel sem vyzkouset zda bez zpodnich vetvicek budou lepsi horni :) vysledek prozatim jen to ze chybi ty ctyri vetyvky :D Rozhodne ale mohu rici ze co se kvality tyce tak nezna konkurenci. Deset tech malejch palicek uschlejch a znicilo nas to jako ten pes :) jen ta chut :(

Na posledni fotecce jeste obrazek nasich ganjijek. No nejsou krasne holy a zbytecny :D
CZGhoul
No a este mi to neda :) a prihodim fotecky ze 14.4 to znamena z 20.dne cyklu 12\12 :D teda aspon myslimze je to tak.

V kazdym pripade par fotecek celku abyste meli predstavu o velikosti a mnozstvi a pak nejaky ty makra :) me nic jinyho tak nebavi.

Doufam ze se fotecky libi prozatim zdravim a dekuju vsem za prizen a za rady.
CZGhoul
Mas stoprocetni pravdu :) nechapu to ??? ale taky se mi zda ze stini :D rozhodne snizuje teplotu to znatelne. A svetlo mozna odrazi a rozptyluje, tezko rict kolik se ho ztrati. A ja mam este ke vsemu velkej stit a mam jen 4kilo :(
pexeson
Prostor máš vyplněnej opravdu predcizně.Moch bys to nám zvědavcům přeměřit,až se někdy budeš nudit,jestli jsou rostliny roztaženy na metru2?Díky cus a K letí
CZGhoul
Jo jo pokusim se dohodit nejaky premerovaci foteckyy a zaroven fotecky jednotlivych slecen :) nemusite se bat. Prehlidka teprve zacina :D
Korzár
hele krutost.. myslim ze tenhle " Garden of Eden Creation Kit" je pekne vydarenej.. sem zvědavej na finalní výsledek :) k+
CZGhoul
Aktualne pro vsechny :D do ted nebyli baterky. Financni situace se zlepsila tak budu schopen konecne neco vyfotit a poslat sem :D

Rozhodne se bude na co tesit, uz zacala sklizen. Porazeny byly nase SM :(

PP a ML se jeste vyhrivaji pod slunickem, vice informaci v dalsim vstupu :)
CZGhoul
Tak tu mame fotecky ze 36. dne květu. Jedná se o SM jednu z prvních sklizených. Bohužel jsem nebyl schopný fotit neco jineho nebot jsme byli tak dva tydny bez fotaku. A baterky mi zmizely ryhleji nez jsem cekal :(
CZGhoul
Jo a ta sama se uz i sushi :D tady sou nejaky fotecky z procesu. Co se tyce sily a stavu pak poskytuje rostlinka vse co ma :D jediny problemek je ze vune je trosku slabsi :( uvidime jak bude vypadat final.

Co se tyce nasi ML a PP tak ty jeste kvetou. Na par rostlinkach se objevily seminka, nejspise krizenci PP (jeden si vytvoril samci kvet) takze o dalsi generace nebude nouze. Co se tyce vynosu :( :( :( zatim nic moc, jsme bez vahy ale dame ihned vedet.

Zatim se vsichni mejte a ptejte. Dalsi aktualizace behem tydne.
CZGhoul
No a v brzke dobe poslu take fotecky vetveni Ganji po zastipu FIM technikou. Regulerne doslo k takovymu zbrzdeni rustu ze vznikly dve vetve tam kde meli a dve dalsi ve spodnim patre :D ale o tom priste.
Ono
Ahoj!:) Chválim rastlinky, dobre si sa o ne staral.;)

Dotaz: Tepelný štít si používal až do konca, alebo si ho na kvet dával dole? Skúšal si pestovať s ním, aj bez neho?:) Vďaka.
CZGhoul
No ahoj ONO... pestoval jsem se stitem prakticky celou dobu. Melo to jedinej hacek, pouzival jsem ten vetsi na lampu o 400W diky cemuz spise stinil nez rozptyloval svetlo.. vysledky my neprisly nejlepsi. Ted pouzivam spravnou velikost a musim rict ze jsem naprosto spokojen :D
Zombaj
čau hele nedals tam tech kytek moc? jestli kvetli dostatečňe i na těch krajích?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma