Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
jenom me neco napadlo - Klikni zde pro originální téma
kouba
čau grower , tak jsem přemýšlel a napadlo mě že kdyby u každého fora i faq byli instrumentažní videa že by se zvedla úroveň celého www.grower.cz a pro začínající pěstitele si myslím že by to bylo velké + , představoval bych si to asi takto dám prostý příklad: řízkování byl by klasický thred a u něj by bylo video třeba hned na začátku které by se stáhlo z netu popř. by ho někdo vytvořil a na tom videu by bylo zachyceno řízkovaní, kdyby bylo něco podobného u každého tématu myslím že by to každý ocenil ,když si to vezmu že jsem před půl rokem začínal byl pro mě problém zapojit sodík (tet už to samozřejmě umím) ale kdybych viděl třeba krátké video nemusel bych 5x vyhodit pojistky a ještě sodík spálit , jestli si myslíte že je to blbost tak ok, jen jsem to chtěl dát jako návrh zkuste nad tím popřemýšlet .... dík kouba !!!
Soul Rebel
vetsine lidi stacej fotky, co jsem nekdo da (viz treba klonovani s Hlavou-paradni thread, kterej zadny video nepotrebuje)
kdyz bys mel na videu zapojeni sodiku, tak tam stejne nepoznas zadny znacky co kde budou
a navic videi o pestovani je spousta, viz thread Videa o pestovani nebo zkus Youtube (ale musis bejt reglej - spustu veci Ti to jinak neukaze)
Lahvan_FlaskiCZ
Pokud se chces podelit o nejake svoje dovednosti pomoci videa, tak si ho uploadni napr na YouTube a dej na nej link. kdyby sly davat videa na tenhle server, tak je to tu zahlcene jako cyp. :slizoun:
na nahravani toho, jak nekomu roste kztka tu asi nikdo zvedavej nebude, je to nevyuzitelne.
OptieX
Mě osobně přijde celý FAQ dost neúplný a nepřehledný.
A imho tam chybí jedna věc. Co když k tomu příjde naprostej začátečník? jak má třeba rozeznat, že se dá pěstovat venku i vevnitř? jak má vědět jak dlouho to roste? Rozumíte, "jako, když přijde slepej k houslím"
Lahvan_FlaskiCZ
Optie: vlezes na sjezdovku kdyz na lyzich stojis poprve? ne. pokud nevim alespon zhruba o co jde, tak konopi nepestuju. Prirodopis jsme meli na zakladce vsichni, tak jakepak copak?
kouba
hej kazdemu kdo se tim zabiva to tet prijde vse samozrejmosti ale zaspominejte na uplne zacatky .... ja nevim vam se to zda zbytecne a jake pak copak ale proc nevyuzit moderni techniky a vsem ukazat presne co a jak se ma delat??? jen tak okrajove nez jsem pochopil celi system jak pestovat treba doma lysohlavky tak mi to trvalo nekolik hodin cteni a studovani kdybych videl video tak za 1 hodinu vim co jak ....
kouba
Lahvan_FlaskiCZ
na zakladce se sice uci o rostlinach ale ne natolik dukladne aby sis doma vypestoval nejakou alespon promernou rostlinu pod lampama. a navic jak sis jiste vsiml tak treba tvoje pestovani se moc nestotoznuje treba stim jak pesti tvoje mati fialky na okne tim jsem chtel rict ze je to uplne neco jineho nez to kazdy zna od svich babicek atd.... konopi nejsou rajcata .... ale to zdejsi urcite vi :-D
kouba
Soul Rebel
pokud nejsi elktrikar a nevis co jaka znacka znamena tak je ti schema k nicemu a kdyz vidis video kde jsou uplne ty sami soucastky co mas ty tak se zacnes orientovat a vis .... rizkovani je opravdu hracka byl to jen priklad .... jo a co se tyce videji s netu , to je sice pravda ale byla bytu ta vyhoda ze by bylo vse prehledne a mel by jsi to poruce nemusel by jsi nic stahovat ani hledat na netu navic takove videa nejsou cz ani sk takze jsou ti prakticky taky k nicemu ...
Lahvan_FlaskiCZ
Kouba: neřeš to prosím, stejně to Carlos neodsouhlasí. :wink: je to blbost zahlcovat to tu Xgigabajty videí když to samé může být popsáno v několika krocích pomocí fotek (viz Hlavovo klonování)
OptieX
Vidím poprvý takový to zelený, čemu se řiká marihuana, zahulim to. Líbí se mi to, přijdu domů, naleznu stránku grower.cz a jelikož je mi to doporučeno napřed si přečtu FAQ. Zajímalo by mě, za jak dlouho by mi jenom s faqem trvalo pochopit, že je rozdíl mezi tím že se to dá pěstovat venku a vevnitř.
vaaanha
Já bych volil takovéto řešení - video si klidně udělej, do topicu si napiš cos za danou dobu u kytek udělal, přidej tam nějaké fotky, hotové video upni na youtube.com a věř tomu, že tam to chvíli vydrží:) Toť má vize...
kouba
vaaanha
asi nejlespsi varianta no ... nebudu to dal resit .... ocividne tady zdejsi nebereou ohledy na mene zkusene takze koncim .... a tim bych tohle tema i uzavrel ...
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ
Pokud se chces podelit o nejake svoje dovednosti pomoci videa, tak si ho uploadni napr na YouTube a dej na nej link.


viz příspěvěk č.3 :rolleyes:
:confused: předevčírem to nešlo pochopit?

nejde o to kdo je či není méně zkušený. co by jsi např chtěl na to video nahrát? Jak natočíš to, že jde pěstovat IN/OUT? To by mne docela zajímalo, když po tom tak bažíš.

BTW už se to tu IMHO řešilo, Carlos řekl NE tak o co jde?
kouba
1)ja jsem nerikal ze chci tocit in / out ....
2)carlos mě rekl ze to mam hodit do fora ...
3) po nicem nebazim precti si nazev fora
4) to uz jen mezi nama az budes chtit nekoho krytizovat prvni ukaz co umis ty (co to prosím je? ScRoG? nechápu nač tam je to pletivo. možná by to chtělo video. ) protoze tady u tebe nevidim nic sveto borneho. a zkazit outd. to se muze povest jen nekomu ...... nekomu kdo by potrebovakl vic zkusenosti .... tak jedno video pro tebe : http://youtube.com/watch?v=y4QK8nyoqSI
Lahvan_FlaskiCZ
no vidiš jak to jde, linkovat umíš, tak to používej. :wink:

pokud chceš normální funkční podpis: http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=19896


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma