Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pejdilova matkárna - Klikni zde pro originální téma
Pejdil
Tak sem se rozhodnul že si postavým svojí matkárnu pro 4 kytišky poradíte mi jak by měla bejt tak přibližně velká když tam chci dát 70W sodík ?? a jak se vůbec liší od normální skříně ??Můžou bejt matky z klonů ?

Myslím že 70ka by měla na růst stačit, chci mít co sázet na letošní out tak mi to příde jako dobrej nápad :)

Dík moc za rady a nápady snad se mito podaří nějak sesmolit :jumper:
rkcz
No matkarna by mela byt dost vysoka, ale vysku si urcis ty. Muzes si drzet matku co bude mit 30cm a muzes mit matku, ktera ma 80cm. Matky muzou byt z klonu, ale snizujes tim kvalitu genetiky. Stejne tak muzou byt matky z F2 seminek ale budout mit nizsi kvalitu rezu nez rezy z matky z F1 seminek. Byt tebou tak na sodik zapomenu a dal bych tam metlu nebo zarivky od nurturelite, ktery maj modry spektrum (rust).
Pejdil
O jak moc se zhorší kvalita, když je to z toho řízku ???Tim myslím jestli to bude dávat aspoň 75% normálu?? Ja mam momentalne jedině tu 70W sodík a pak v garáži mám 3x nějaký zářivky Tesla 10W ale je tam jen jeden držák :( bude aspoň trochu ten sodík stačit ?? když sem pod tim rozjížděl skříň tak to rostlo pěkně....

Hydegat: Dík za rozměr budu se snažit to splesknout nějak tak :)
Dadenka
Na matkárnu pro 4 kytičky budeš potřebovat asi trochu víc, ale pokud to chceš najaře rozřezat, tak se to boxu 50x50x80 dá schovat klidně i na 50-70řezú. A pokud to budeš dávat ven tak si s genetikou hlavu lámat vubec nemusíš, snížení THC je minimální a chuť na venku bude vždycky uplně jiná než na IN.

Moje matička: http://grower.cz/home/potw.php?acti...&photoid=142572
Pejdil
Dadenka: Jo chci to teď na jaro, abych měl co sázet, možná taky něco prdnu do skříně, semínka už mě omrzela :)... To je potěšení slyšet že si stim lámat hlavu nemusím :bravo:

Jo jinak mám další objev v garáži, našel sem tám jednu (nejspíš) uplně novou zářivku 18W a ty 3 tesly co jsem našel předtim jsou 20W a ne 10. Buď sem se blbě koukal a nebo přez noc někdo změnil čísla :crazy: ... Bohužel ani nevím jestli něco z toho de, musím koupit kabel a zkusit to zapojit..
Pejdil
Tak dneska sem byl pro dřevo na skříň (ať žijou zběrný dvory :bravo: ) a nařezal sem si pěkně desky takže skříňka by měla bejt cca 50x50x135cm :)
PUNX
Radsej to daj pod tie ziarivky. Pod sodikom ti rastlinky mozu po dlhsom case zacat kvinut aj pri periode 18/6. A tie ziarivky daj aspon dve - jednu cool white a druhu warm white, pripadne kup philips tld 965 (865) de luxe.
Wiki
Jestli ti muzu doporucit tak jestli to jsou obyc zarivky tak nechej rovnou v garazi.kup nejake specialy,ja mam dobre zkusenosti s oceanikama.
Pejdil
Momentálně nemám ale bohužel peníze (spíš sem nečekaně v mínusu :( ) takže to vypadá že matkárna musí počkat a prozatím do ní nastoupí klasický pěstování


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma