Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
TV-iluze - Klikni zde pro originální téma
Schle
Můj hlubokosklon před tebou a tvými činy (kolego v ohni), po dlouhé době jsem se připojil a postupně zjistil co se mělo dít a bude, ale naštěstí bez tebe. Je zcela nasnadě proč to nemůže být pořad v náš prospěch (ve prospěch naší společné lásky, medicín, životního stylu...) Je před volbami a tak jako státní obrazové médium je nakloněno jistým politickým vlivům, tak i jiná údajně soukromá média jsou nakloněna tu napravo tu nalevo, ale ani jedno médium nehledí zpříma a vzhůru. Tak trochu se pohybuji v blízkosti mediálních dělníků a trochu málo vím o tom jak se dělá pravda... Ve všech českých médiích je třeba zastávat názor většiny a naservírovat většině co chce slyšet, a nebo to co chtějí aby většina slyšela a viděla a bohužel většina pseudobytostí postižených seriály telenovel chce slyšet že drogy jsou hnůj a tráva je droga tudíž hnůj. Je nás málo v poměru k masám. Děkuji ti za to že jsi v sobě našel to co většina z nás asi ne a že jsi se zcela bezelstně vydal do otevřeného boje se zatím větším a silnějším molochem tupého davu. Jak vidět stála při tobě prozřetelnost a zabránila tvé účasti v té kašparkiádě. Nerozdávám karmy ale tentokráte ano, přijmi ji jako výraz díku za boj který vedeš i za mne.
Schle
Tohle nemělo být téma ale příspěvek do
"Marihuana v Sauně - Hůlo na TV Prima !!!"
Omluva. Schle
hh-top
sebou. Situaci v médiích jsi popsal zcela reálně a bez příkras, je to tak, ale zadarmo nás nedostanou, je nás stále víc a Internet je tak mocné médium, že nám budoucnost jistě v mnohém usnadní a my si s tou pokryteckou sebrankou nějak chytře vyradíme. Zatím nám však musí vystačit naše virtuální i skutečné přátelství, respekt a podpora. Děkuji a až mi Carlos a bohové po půlnoci zase propůjčí mé karmické síly, máš u mě jednu za svá sice nepříliš častá, zato však tak povzbudivá slova.

Kdo nehulí s námi...!
Schle
Karma mi netřeba, vystačím si se svou vlastní, i přes to dík. Četnost mých návštěv je přímo úměrná množství materiálu zbývajícího do vyčerpání loňské sklizně. Mám sice nemnoho ale přecejen pár přátel vládnoucích zbraní nejmocnější a pokud by ti to nevadilo nabídl bych jim tvou mediální anabázi jako předmět článku.

Kapka po kapce skálu rozdrolí
hh-top
Novináři jsou šestá velmoc a zákon reklamy správně tvrdí, že nikdo nemůže koupit něco, o čem neví. Ahoj!
Schle
Dám vědět.Ahoj


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma