Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Sundancův letošek 07. - Klikni zde pro originální téma
sundance
Vítejte!!

Tak se nám ta zima zrovna moc nepovedla ale to nevadí,hlavní je,že nám začíná pomalinku jaro klepat na dveře a ptá se,kdo je na letošek připraven.....
Takže ani já jsem nelenil,vzal auto, pár kámošů a vyrazil hned v listopadu do holandu pro nějaké nové genetiky.
Jelikož jsem člověk který sazí na jistotu,praxi a léty prověřenou banku na semena,tak nakupuji výhradně u Sensi Seeds.
Letos jsem si na vás(hlavně na sebe)připravil pasti v podobě těchto modelů:wink:

California indica.
Maple leaf indica.
Shiva shanti 2.
Skunk number one.
Mexican sativa.
Super skunk.

Z minulého roku mám ještě nějaké semena které se našli v palicích SENSI STARky.Ale u těchto semen je pár otazníků-s čím je to sprclé??nebudou z toho hermáče??
Pokud někdo zná odpovědi tak sem s nimy,každopádně jsem to nenechal na náhodě a nějaké jsem nechal vyklíčit....:wink:


Takže toto je můj oficiální začátek letošního snažení.














foto1)Mexican sativa.

foto2)California indica.


foto3)zbytek nakličených a vzrostlích kytek.

Myslím si že je zatím zbytečné vás informovat o tom který model jak vypadá,počkáme si na vysledek mé selekce matek.Od každého modelu jsem zasadil 2semínka.
Nevíte někdo ze jak dlouho se mi objeví první chloupky podle kterých se pozná jestli jde o holku či kluka-mám už 3týdny přepnuté kytky a nějak se mi nechtějí ukázat,potvory.



Sundance:afro:
sundance
Neodpustím si.....
Ono
Čau sundance. No takže podobný problém s tými "objavenými" semienkami mám aj ja. Minulý rok som zasadil noname semienka, ktoré som mal zo samíc z predminulého roka. Lenže zo všetkých 4 boli hermáči. A preto sa obávam, že či mám zasadiť semienka, ktoré mám z minulého roka (napr. Skunk1)....:rolleyes:

Za ako dlho sa objavia chĺpky, tak to ti nepoviem. U mňa sa napr. u Durbana samice prejavili skôr ako samci, aj keď samci by mali začínať kvitnúť skôr ako samice.

Inak Skunk1 je :smoker:.
Spacy
Hele to s tou dobou kvetu zalezi na genetice....
demosk8
cau,neni jeste trochu brzo na to abys uz je mel uz takhle vzrostle??ja chtel taky z nedockavosti zasadit uz ted a plno lidi odsud me hned presvedcilo ze je jeste brzo...ja osobne budu klicit 23.brezna - prvni jarni den... :D:)
sundance
Zatím pouze selektím samice-chci mít letos více modílků (6) a tak než se mi povede všech 6 samic tak aby od každého modelu byla jedna samice,tak to chvilku potrvá.....Jo?!:D

Sundance.
Protest
citace:
Původní příspěvek od demosk8
ja osobne budu klicit 23.brezna - prvni jarni den... :D:)


Nevím jestli se nepletu kámo, ale jaro začíná 21. března:D

co se týče tématu, já jsem sázel dneska :) Tak uvidíme... :)
sundance
....Už jsem četl tu diskuzy na téma kdy se má sázet outík a mazání nějakých témat....No nevím,myslím si že by neuškodilo trochu to tady promazat,ale téma které mají hlavu a patu bych nechal být....!


Přikročíme k tématu:Máme první holčičku!!!:DMexican Sativa.

Sundance.:bandit:
sundance
Ahoj Jirko a vůbec všichni přátelé dobrého kouře....
Nejspíš jsi měl nějaký vliv na ty moje holky-tvé přání mrknout se na ten Skunk n.1.bylo vyslyšeno jednou rostlinkou která se tvářila ze začátku ako samec-z toho plyne poučení-ne každá vytáhlá kytka musí být jasnej samec!!

Takže tady vám představuji moje nové přítelkyně-super skunk,skunk number one.:love:

Sundance.
demosk8
heh jn..sem se sekl ze to je 23... :Dsamo ze 21... :D:D:Dno nic...mas to pekne zatim..tak hodne stesti..zitra davam klicit..
Jirka P.:kua bych se bal to ted dat ven...pry ma byt kosa ale tak doufam ze ne...tak at ti to vyjde..
Jirka P.
edit: jsou tu moje 3 prispevky v 1, at tu neni bordel...

Zdar Sundance, gratuluji k narozeni mexicky holky , taky rozjizdim letosni out brzo, uz mam holky v lese 2 dny, a prospivaji mnohem lepe nez v boxiku s 2x11W. Pocasi je zatim luxusni snad to vydrzi. Chci aby kytky hned preply na kvet, sklizen by mela byt zhruba v pulce kvetna. Az udelam fotky tak zalozim tryd...
Tak at se dari jsem zvedavy zvlaste na ten Skunk #1, kdysi jsem ho chtel pestovat . .




sundance - ten Skunk #1 je sativa a hodne se vytahne ;) me powerplant po prepnuti na kvet vyjede na 2,5 nasobek vysky . . . jinak zatim samy holky koukam :D

demosk8 - kyti jsou sice ve foliaku(musely jit ven nebylo pro ne misto) ale asi to nedaji - je tu 20cm snehu :D pomalu zacnu delat nove rizky . . .



Zdar Sundance predem se omlouvam za ot, pozdeji spojim svoje prispevky do jednoho at to tu nemas zasrany . . . dneska jsem se byl podivat na policku a tezce sem nechapal . . vsechny kyti prezily jenom jedna se nalomila pod vahou snehu foliak prezil jenom s par dirama . Ale proste nechapu jak mohly prezit min. 3 dny pod snehem . Vitalita samozrejme slaba, ale rozdychaji to. Fotak sem s sebou samozrejme nemel, sel sem "sklizet" mrtvoly, ze. At ti to letos vyjde podle planu .
demosk8
heh jo no..dneska sem se vzbudil a co nevidim..hned sem si vzpomnel na tebe a na kytiz venku.. :D:D:Dnjn...dneska sem chtel davat klicit ale asi pockam jeste.. :D
sundance
Plán mi nejspíš vyjde páč nesázím do sněhu:DPod sněhem holky vydrží- ten je kreje před mrazem:wink:takže pokud tento stav netrvá nějakou delší dobu a teplota neklesne pod určitou hranici (?) tak by se jim nemělo nic stát-maximálně se jim trochu zpomalí růst.


Hlasím opět narození kytičky ženského pohlaví-ani nevíte jak rád jim koukám pod sukně:D.Model:těžko říct,smíchal jsem semena Sensi star a red hair skunk dohromady-nemělo smysl je třídit,těžko říct s čím je to oprcané a tak jsem se na to vybodnul-mám tady jiné kousky které si zaslouží "větší péči".

Sundance:afro:
sundance
Pokračujeme...
Podařilo se mi vyselektit tyto samice:Skunk number one.
Super skunk.
Mexican sativa.

Potom jsem dostal do péče (Nirvana,semena):Misty.
AK-48.

Na těchto modelech bude postavená celá má letošní zahrádka,jsem zvědavý co a jak se předvede:wink:



Za legalizaci:devil:Sundance:devil:


Tak se nám ty fotky zase nějak rozházely a tak popisy k tomu vytvořené najednou neplatí...nu což....Na fotoz můžete vidět 2 políčka.Jedno je na oblíbeném fleku U jabloně kam jsem opět nasadil favorita z minulého roku.,Sensi star,11ks.
Druhé je kousek od jabloně a je založeno na modelu,Mexican sativa v počtu 11ks.




sundance
Malej úlet,sazeničky na poctivém chlévském hnoji kdesi v polích:wink:
sundance
... trochu přírody,maxi žížala u hnoje.
sundance
Jak již název příspěvku napovídá seznámím vás ještě s menším počinem na zahrádce kde je zastoupen každý model ze kterého se mi podařilo vyselektit samice...
Po skušenostech raději nebudu psát popisy k fotkám-na začátku růstu není kytka příliš atraktivní a vypadají všechny skoro stejně,takže jenom tak v rychlosti...Mexican sativa,Super Skunk,Skunk1,Misty,Ak-47,Sensi star.


Za legál,Sundance.
sundance
Tak už mám vysázeno vše co jsem měl v plánu a tak přichází na řadu kontrola stavu a věci kolem pěstění potřebné,jako je zalévání,sledování počasí,focení a podobné banality...:wink:

Prošel jsem políčka abych na holky juknul jak jim to frčí a jsem spokojen.Většina řízků které jsem vysadil se ujala a tak vám teď nabídnu pár foteček které nepotřebují komentář....



Za legalizaci,Sundance.
sundance
Report....
cantona9
Ty vole to ich furt zastrihavas alebo tie odrody maju sklon k vetveniu fakt vyzeraju k zezraniu...:smoker:
Wevi
tak ta poslední fotka vypadá dost solidně:-Dkrásný keřík...k+ kejmo..dnes se jedu podívat na můj skleníček a foliovníček, tak snad mě bude čekat podobná nádhera..
sundance
Cantona9-v případě mexika proběhlo hafo zástřihů (největší kytka),některé kytky byli šmiknuté jednou a některé vůbec-vše řezy vlastní produkce.

Wevi...Děkuji.Ve skleníku to frčí,přeju hodně úspěchu.



A samo že nezapomínám všem poděkovat za nějaké ty kostky!!!


Za legál...Sundance.
tekknou
Zdarek ,vypadaj hodne slusne ty tvoje slecinky heh..
Nejak sem se nedocet jakou dobrotu jim davas ,ale tusim..Ze by ten koprivo-hnojovej a buh vi co jeste koktejlik ze sudu:p:??
Jináč the best clones Mexico,Sensi,48 ,myslim ,ze je se na co tesit:D :D!!
Sleduju to vsechno ,at letej zensky zatim cuzz :bandit:
sundance
Dobrý den všem ve spolek....

Pro velký úspěch jsem se rozhodl vás informovat o hnojivu....na což jsem málem zapoměl nebýt Tekknoua.Jedná se o namočené slepičáky,kopřivy a asi kilo banánů ve 100l.sudu (litrů bude možná víc.)Tuto hnojku aplikuju jednou týdně a jak je vidět kytkám to jedině prospívá....V období květu dávkování zvýším a skusím přídat více banánů pro lepší výslednou chuť-je to zatím pouze teorie a výsledek pocítíme až se sklidí:wink:


za legáááálll...Sundance.
demosk8
hmm..to vypada chutne ta prvni fotka.. :D:D:Djinak moc pekne kytiz..hodne stesti..:)
sundance
....Vypadá chutně a voní ještě "líp":D Děkuji.

Dnes jsem zavítal na políčka(U jabloně-sensi star,kousek od jabloně Mexican sativa na kterých jsem byl naposledy když jsem je za pomocí přátel sázel...Takže jsem si od toho zase tolik nesliboval...No po pravdě,není to round jako minulej rok ale i tak se něco chytlo a tak mi ze zasazených 22 řízků,zbylo v této době cca 11 dohromady tj: 8 mexik,3 Sensi star.
sundance
Samo že nesmím zapomenout na akci "hnůj":D které se daří jak sviň-doufám že jezeďáci nebudou na podzim aktivní a kytky mi neodvezou jako nějaké hnojivo.....


Opět se mi kousek od kytek usadil nějakej bezák...mám to ale štěstí...minulej rok se mi stalo něco podobného.....:D
sundance
Akce na zahrádce.....
sundance
Reportáž ze zahrady....
Nějaký vandal se mi vloupal na zahrádku a uštípnul cca 9vrcholků po cca 15-20ti cm.profi spůsobem-nůžkama a těsně nad rozvětvením-jako když zaštipujeme.
Takže pasti jsou nalíčené a vzduchovka nabitá!!Mám dobrou mušku a rád střílím na bežící cíl....:D

Už aby to bylo legální.Ať si každej může vypěstovat kytku a pěstitelé kteří se starají se nemusí bát že jim něko navštíví zahradu a jejich snahu zničí svojím komunistickým myšlením že všechno je všech.....

Čorkaře chytnu a zmaluju mu prdel jak sviň!!

Life in peace.

Sundance.
sundance
Report z akce hnůj.....

jezeďáci přivezli novou várku hoven,naštěstí pouze z jedné strany a tak moje 2 holky zůstali v naprostém pořádku což se o zbytku populace-plevele a tak-říct nedá....:D


za legáál...Sundance.


foto:Sensi star a Mexican sativa.
tekknou
citace:
Původní příspěvek od sundance
Reportáž ze zahrady....
Nějaký vandal se mi vloupal na zahrádku a uštípnul cca 9vrcholků po cca 15-20ti cm.profi spůsobem-nůžkama a těsně nad rozvětvením-jako když zaštipujeme.
Takže pasti jsou nalíčené a vzduchovka nabitá!!Mám dobrou mušku a rád střílím na bežící cíl....:D

Už aby to bylo legální.Ať si každej může vypěstovat kytku a pěstitelé kteří se starají se nemusí bát že jim něko navštíví zahradu a jejich snahu zničí svojím komunistickým myšlením že všechno je všech.....

Čorkaře chytnu a zmaluju mu prdel jak sviň!!

Life in peace.

Sundance.


Zdárek koukám ,že zas má někdo spadýno na tvé plody v tvých rajských zahradách ,no to je v řiti.Mi to přijde ,jak kdyby někomu z ničeho nic přeskočilo a uvědomil si ,že by měl taky něco sadit ,tak si přeskočil uštípnout nějaký šnicle ,pač bych řek ,že jen idiot by čekal ,že tam bude už něco co se bude dát kouřit..Menší tip na závěr,bacha na náctiletej okruh známejch ,myslim že tam bude víceméně pramenit tato postkomunistická idea o které jsi psal!Jináč kytí vypadaj krásně vytálně ať se daří ,brzy na viděnou.
sundance
Brej večer.

Jsem tu opět s nějakým reportem z rajských zahrad.

Díky několika špatným dním plných deště a větru,jsem přišel o jednu z největších kytek(sensi star).Ikdyž byla uvázaná na několika místech,nápor větru a vody která znásobila tíhu větví,bohužel nevydržela.Stejně tak její kolegyně která stála vedle.Zlomil se celej vršek a spousta menších větví je nalomených ale zatím žijou-uvidíme až ztěšknou pod paličkama.

Ostatní svěřenkyně zatím drží ikdyž mají z těch několika špatných dní trochu "nalomené"zdraví.
Doufám že špatnému počasí je dnešním vypečeným dnem konec.


Nebudu vás unavovat dlouhým psaním a raději přejdeme k aktuálním fotkám na kterích je zachycen masakr na zahradě a na políčkách v blízkém okolí.


Za legáálll Sundance.


p.s.Čorky se zatím nedostavily.
sundance
Polámané ale žijou a plazí se:D

Okolní políčka,mexican sativa,sensi star.
sundance
Na hnoji to jede......Ikdyž vítr si zde také vybral svojí daň.
Nic není zlomené,pouze trochu nahnuté.
sundance
... A tohle mi jezdí kolem políčka:D
Pan Ker
Ty vole, to mě neřikej, že si na tom hnoji těch kytek ještě nikdo nevšimnul:eek:! Fakt ani zemědělci?? Musí to bejt vidět na sto honů. Ale je vidět, že odvaha ti každopádně nechybí:)...
sundance
No zdravím...

Nevím jestli si toho někdo všim,to mi jen tak někdo asi neřekne:DZatím tam kromě mne nikdo nechodí.
Člověk který ví co hledat tak to najde,tomu se nevyhneš ikdyž bude políčko zašité někde v...pryč:DVšak to určitě znáš.
Víš jak se to říká...pod svícnem největší tma:DMám rád takové místa kde to většina lidí nečeká.


Sundance.
Pan Ker
Jj, řčení "pod svícnem je tma" mě při pohledu na tohle místo taky hned napadlo. Ono je vlastně fakt, že kdyby někdo šel čórovat, tak určitě nepude hledat na kupu hnoje někde do polí:D! No, tak snad to za tebe nesklidí nikdo jinej...

Měj se a směj se:)...
sundance
Report-Zahrada.
sundance
Report z hnoje....


Tak a je to tady...můžete se mi klidně smát,já to přežiju....Navštívily mě čorky:Da vzaly si 2testovací kytí z hnoje...Nu což,přeju jim,ať se jim to nezralé pálo v krku vzpříčí,tlamy nenažraný,líný zasadit semínko a čekat.....


Sundance.

BlackStar
jsou to svině nenažraný a tento rok se nějak přemnožily ! jinak pěkná zahrada
sundance
Tak a pokračujeme v letošním debaklu.
Když už čorky navštívily hnůj tak se dalo očekávat návštěvu u jiného políčka.
Takže u jabloně se ztratil solidní vršek z jednoho mexika,paráda,toto místo už je také provařené....asi tím že není nějak speciálně schované.

Nu což,přeju zase pěknej pohul z nezralého.
Ale zároveň upozorňuju případnou čorku,že svoje pálo si na sto%poznám už jenom podle vůně,která je díky okolní půdě velice charakteristická!!!!.A jestli někdy něco z toho čornutého budu kouřit,tak se mi splaší kladiva:D


Sundance.
tekknou
sun:
sem ti řikal ser na vzduchovku a pořiď brokárnu;)
dneska jedu taky navštíviti mé skryté panství tak doufám ,že mě nebude čekat stejně smutnej pohled jako tebe,,
sundance
TEKK....Tak jak jsi dopad na svojí zahrádce?Myslím si že vzduchárna je docela efektí společně s dobře osvícenou zahrádkou:D
Ještě to necháváš dozrát nebo jsi seknul?



Alesh.Mě bude stačit když se po čase dozvím kdopak nám to tady loupe perníček...česká facka bude asi to nejlepší:


AK-48,zahrada,foceno v noci.
sundance
....
demosk8
ty voe z tech tvojicch salamu fakt seru...nadhera..:)
sundance
...Zdravím.


Demosk8...To snad nee...:D Děkuji!!


Dobrý večer všem co ještě nespí.
Včerejším dnem jsem se pustil za pomoci několika přátel do velice přijemné a duchaosvěžující "práce" a sice do postupné sklizně od vrcholků rostlin:bandit:


Fotoreport:

Model-AK-48.
Původ-Nirvana.
Stav-řízek,sklizeno.
sundance
Fotoreport.

Model-Misty.
Původ-Nirvana.
Stav-řízek,sklizeno.

Za legááálll...:pimp:
sundance
Fotoreport:

Model-Skunk number one.
Původ-Sensi seeds.
Stav-řízek,sklizeno.
sundance
Fotoreport:


Model-Mexican sativa.
Původ-Sensi seeds.
Stav-matka,sklizeno.
sundance
Zdravím Vás opět u mého dalšího fotoreportu:wink:

Tentokrát:Super skunk.
Původ:Sensi seeds.
Stav:řízek,sklizeno.


ZaLegááááll.....

Sundance.
sundance
Fotoreport:


Model:Sensi star+?.
Původ:Semeno z předešlé sklizně.
Stav:Matka,sklizeno.


Sundance.


p.s.Děkuji všem za převážně kladné připomínky a za nějaké to ocenění mého letošního počínání.

Děkuji,Sundance:bandit:
sundance
Model:AK-48.
Původ:Nirvana.
Stav:Matka,sklizeno.
sundance
Po delší odmlce spůsobené pracovní,osobní,psychycké a zhulené vytížeností jsem opět zde abych vám přinesl poslední report letošního počínání....

Tento rok po growerské stránce mohu hodnotit jako velice povedený.Dík za to patří matince přírodě a několika dobrým lidem kteří přihodily svojí ruku k dílu ať dobrou radou,dodáním hnojiv nebo prostým držením palců:D

Letos jsem chtěl dosáhnout dobrého výsledku a dělal jsem proto vše až jsem zapoměl na svůj osobní život který je nyní v ...pííííp....A z toho plyne ponaučení-Nikdy se nesoustředte na jeden cíl-nedělejte vše na 100%,stačí na 95% a nezapomenout že existuje i nějaké vaše okolí!
Hlavně to nepřehánět s hulením:D

Dost bylo "plků" a teď k věci.
Nemá cenu zde vypisovat účinky,chuť a stavy po letošním kouření,to by jsme zde mohli strávit mládí:D
Stačí napsat že každý model si zachoval svojí tipickou vůni i chuť-ačkoliv vše bylo hnojeno stejným hnojivem:bravo:

Průměrná gramaž:250-300g.na kytku.Průměr jasně převyšuje Mexican Sativa.


Ještě jednou děkuji všem kteří mé počínání sledovali,fandili,hezkým slovem pochválili a nějakou kostkou nešetřili!!


DĚKUJI!!!!


Za legáááál.....Váš Sundance.;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma