Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Receptář

 
Vítejte v Receptáři - Klikni zde pro originální téma
carlos
Vítejte v nové kategorii fóra: Receptář.

Receptář by se měl stát výběrem těch nejlépe zpracovaných témat, návodů, receptů a fotoseriálů. Tato témata jste v minulosti nacházeli vystavena v jednotlivých fórech s doporučením pro přečtení. Jejich počet překročil únosnou mez a nyní je tedy pro přehlednost najdete v separátní kategorii.

Veškerá témata v Receptáři mají společný jmenovatel: vyčerpávajícím způsobem shrnují určité téma, často i z několika pohledů: ať již jako konsensus v diskusi členů, fotografický seriál postupu od A do Z anebo jako rozcestník k dalším tématům z oblasti.

Svým článkem nebo návodem můžete přispět přímo do k tomu zřízeného fóra: Nové Recepty. Čas od času některé téma můžeme uveřejnit i přímo v Magazínu Grower - rozhodovat bude kvalita textu a fotografií. Pokud si přejete přesunout do Receptáře některé z vašich stávajících témat, poproste některého z Moderátorů.
bigfoot
Celkem dobry napad, ale podle nazvu jsem si myslel, ze tu budou recepty na jidlo :D
Dr*Skunk
tak to som myslel aj ja a našielsom tu akurat tak mlieko a maslo: niekedy som si z tadiaľ vytlačil celú receptarku ale som ju stratil bolo tam niečo ako kari haš, majun horké, maslové beng, bramborky, a pod. ale teraz to tu nemôžem najsť nemôže sa spraviť original receptar v FAQ_?
RASTA s.r.o
jojo...ja uplne to same...rikam si tak jsem zvedavy na co ti kulinari prijdou a misto toho tady pisou o nejakych 400W zarivkach apod...Chtel jssem sem dat recept na olejik na smazeni,ale nepusti me to udelat novy thread :( Skoda no...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma