Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Receptář > Nové Recepty

 
Vítejte v Receptáři - Klikni zde pro originální téma
carlos
Vítejte v nové kategorii fóra: Receptář.

Receptář by se měl stát výběrem těch nejlépe zpracovaných témat, návodů, receptů a fotoseriálů. Tato témata jste v minulosti nacházeli vystavena v jednotlivých fórech s doporučením pro přečtení. Jejich počet překročil únosnou mez a nyní je tedy pro přehlednost najdete v separátní kategorii.

Veškerá témata v Receptáři mají společný jmenovatel: vyčerpávajícím způsobem shrnují určité téma, často i z několika pohledů: ať již jako konsensus v diskusi členů, fotografický seriál postupu od A do Z anebo jako rozcestník k dalším tématům z oblasti.

Svým článkem nebo návodem můžete přispět přímo do k tomu zřízeného fóra: Nové Recepty. Čas od času některé téma můžeme uveřejnit i přímo v Magazínu Grower - rozhodovat bude kvalita textu a fotografií. Pokud si přejete přesunout do Receptáře některé z vašich stávajících témat, poproste některého z Moderátorů.

Každý člen, který nově přispěje tématem do Receptáře získá unikátní titul pod jméno.
Softly
To je přesně to co jsem si přál, protože potřebuju něco vědět a je to v 5ti threadech, tak jestli to bude fungovat tak to BIG UP!
jestedman
Myslím že jste carlose nepochopili. Receptář není tento thread, ale celá kategorie, něco jako outdoor galerie nebo kanál. Nepatří sem zřejmě Vaše příspěvky, o kterých si myslíte že jsou dobré, ale které byli oceněny již v minulosti více growery. tzn. Thready sem budou postupně přesouvány z ostatních kategorií. Tento thread je pouze úvodní a popisuje k čemu to vlastně celý je. Ale ať koukám jak koukám, žádný jiný thread v této kategorii není, zřejmě není tam nahoře času nazbyt.
Hanizek
Také nechápu, k čemu je nový receptář. Nestačilo by, aby člen založil thread v "klasickém" receptáři?
někdy se hodí oddělit nové od starého... asi tak ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma