Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Growere vítej!!! - Klikni zde pro originální téma
Papek
Zdravím všechny mičuriny
Já jsem se zaregistroval sice až dneska, ale předtím jsem si vše pořádně pročetl
Toto je můj první přispěvek. Taky jste tu noví??? Kdyžtak mi písněte.... neví jen někdo jak někomu poslat karmu???Je tu hodně adeptů, kdo by toto mohl dostat.
AHM4D
čus vítám tě..karmu dáš v příspěvku dole vpravo jak je edit/delet, quote atd..
Papek
Jasně, díky moc... ale ta ikonka karmy mi tam pořád chybí , možná to je tím, že jsem se přihlásil až dneska. Jinak nevíte, jestli jste mohli rozdávat karmu, když jste byli úplní nováčci?
AHM4D
v určitejch trýdech karmu dávat nejde (viz. tady v úvodu, kanál, zahr. bazar atd.)
Hanulkááá
Karmu nechci,ale zdravim tě(že se nestydíš,tady podplacet karmama:D)
jestedman
chlape sory, ale když někde napíšeš tohle:

""
bigfoot:
Jasně, tedy omlouvám se vám, za to, že jsem to rozčlenil do 6 přízpěvků, ale jsem teprv nováček. Je to moje asi teprve třetí téma.Určitě to není kvůli tomu, abych měl víc přízpěvků. To by byla ode mě sviňárna. Chtěl jsem to jen trochu zdokumentovat, ale nepovedlo se Jinak bodužel, já to v mražáku mít nemůžu.
Kámoš to dává do sklenic a nechává si to v pokoji, ale ono to pak má takovou divnou chuť. No, já fakt nevím. Tohle by mělo standartní trávovou chuť zachovat.
Ono: Samozřejmě. Když to bude mít přístup ke vzduchu, tak se bude ztráce THC, ale mnohem míň než třeba za zvýšené teploty nebo nějakým prouděním vzduchu. To tam jistě nebude. Ale pro mě je hlavní to, že to bude v suchu a nechytne to nějakou plíseň. Jestli by to chytlo plíseň, tak je celá úroda v trapu, ale jestli ubyde nějaké promile THC, tak se svět nezboří.
"""
tak si prosím uvědom, že tu rozhlašuješ dezinformace, když nevíš nic o oxidaci THC a šíříš tady fámy. Jde o to, že pokud si něco myslím, tak, než to hodím do placu jako fakt, tak si to ověřím. Za to zřejmě dostáváš K-
Papek
Jinak jsem se chtěl zeptat nováčků, jedete někdo taky windoor??? (pěstování za oknem) Nebo přemýšlíte někdo o tomto způsobu pěstu?
Dr. X
citace:
Původní příspěvek od Papek
Jinak jsem se chtěl zeptat nováčků, jedete někdo taky windoor??? (pěstování za oknem) Nebo přemýšlíte někdo o tomto způsobu pěstu?


Mno tedka mam za oknem asi tak 15cm velkej noname, ale to je jen tak ze srandy, né že bych čekla nějaký hromady...
Papek
To Dr.X: To je dobrý, já mám doma taky tři no name. Asi 10 cm vysoký. Jinak jsem windoor pěstoval loni a docela to ušlo. Kdy jsi to zasadil??Já to sázel přesně 1.1.2007. :)
Dr. X
citace:
Původní příspěvek od Papek
To Dr.X: To je dobrý, já mám doma taky tři no name. Asi 10 cm vysoký. Jinak jsem windoor pěstoval loni a docela to ušlo. Kdy jsi to zasadil??Já to sázel přesně 1.1.2007. :)


24.12. :-)
řikam tomu štědrovečerní model...
Papek
tak to je dobrý, já jsem teda první semena no name vysadil na Nový rok a teď... teď už májí aspoň 20 cm
Gucspeed
zdravim, tiez mam za oknom nieco malo, prozatim v kelimku.. z 2 semiacok sa mi ujalo jedno, ale pre to potesenie staci.. zdar! - and - :smoker:
Papek
Jasné, kelímky od jogurtu jsou nejlepší :) ... možná ne pro ty lidi, co neradi jedí jogurty :D:D:D. Já to dávám jedině do nich a když z těch malých vyrostou, tak to přesadím do kelímku od piva:D. Těch mám taky doma spoutu, ani nevím, kde se mi tam vzaly.:D:D:D
Dr. X
Hmmm muj štědrovečerní model je na tom takhle:
Papek
Tak jo, díky
Já jedu už několik let no name, ale jako nestěžuju si. :)
Si vždycky říkám, že pojedu outdoor, ale nakonec se na to vykšlu a něchám to za oknem :D... ale letos bych to už chtěl fakt zkusit.

Jinak zítra sem zkusím dát fotku ( teda jestli seženu foťák ) mých tří windoorových no name - novoroční model. Ale myslím, že to na ten Štědrovečerní model Dr.X asi nemá. :)

pěstu zdar
Papek
Tady jsou fotky mých no name novoročních modelů.:)
maxipes
Zdravím všechny pěstitele a šlechtitele,
už dlouho to tady s obdivem sleduju
a chtěl bych taky letos něco vysadit na zahrádku nebo do skleníčku.
Semínka jsem zkusil objednat z NIRVANY
Poslal jsem love v obálce a zřejmě proběhl nějakej tunel už je to osm dní a zatím jim nic nedorazilo, už to pomalu vzdávám.
Nemáte tip na nějakej šikovnej řízek nebo semínko někde u nás? Ahooj
Papek
Tak tě tu vítáme :), já jsem teda ještě neobjednával, jedu jenom no name. :D
Papek
A kdy jsi to sázel? To máš za oknem?
Papek
A ono ti to už začalo kvíst? Já nevím, ale myslím, že to všechno závisí na počasí. :) Kdyby bylo pořád jasno nebo polojasno a je úplně jedno, jak by bylo venku teplo, tak to je v pohodě. Jinak kam směřovaný okno? Jestli je na sever, tak to je docela průser.
opel
tak jsem tu a chci využit par věci co jsou zde HOJA
Papek
zdravím nového člena a přeju hodně uspěchů v pěstování :)
re-g_ret_x
hi :).. sem uplnej zacatecnik.. chci pestovat ve skrini.. co si do ni vsechno mam poridit?.. ja premejslel ze sodikovku, zvlhcovac, 1 vetracek pritah a 2 odtah.. nak ji vylepim alobalem.. poradili byste mi jestli je to takhle v poradku?.. mam jeste neco sehnat? dik:)
sancha
regret :rolleyes: voe .. klasicky doporučim přečti si tohle a prostuduj si tohle tam je na co se ptáš
Papek
Přesně tak, toho téma je sice v úvodu do groweru, ale týká se spíše windooru.:) Já se musím pochlubit, že mi už kytičky trochu začaly nakvítat, ale jen tak trošku. Pěstujete taky někdo jiný windoor nebo někdo z nováčků to chcete vyzkoušet? Podělte se s námi. :)
AHM4D
a to jsi rád že ti začaly nakvítat?:D:D
jo mám pár kytiček za oknem, jenom noname pro radost, ještě je brzo...
Papek
Neříkám, že bych z toho měl radost, ale s jednou bych chtěl udělat takový pokus. :D Nechám ji v klidu dokvíst na jaře a pak ji dám zas na růst. Jinak ty ostatní dvě, co mi začaly nakvítat, tak ty použiju na klony. :D
AHM4D
hele do řezání zatím tolik nevidím ale pochytil jsem že v květu to není moc vhodný
Papek
Já vím, ale ono to není moc. Jen tak pár blizniček. :)
GrowMen
citace:
Původní příspěvek od Papek
Jinak jsem se chtěl zeptat nováčků, jedete někdo taky windoor??? (pěstování za oknem) Nebo přemýšlíte někdo o tomto způsobu pěstu?

jo já sem uvažoval že bych si tak 2-4 rostlinky nechal na půdě je tam sice málo světla ale kotel teplo uvidím jak to dopadne (jen 2 střešní okna o velikosti tak 20x20cm
Papek
Tak to docela jde, ale počítej s tím, že ti to hnedka půjde do květu, když tam bude tak málo světla. :)
GrowMen
no a jaky je v tom problém ? kdyby to šlo hned do květu
jo a eště jedna věc dodržovalo by se poměr světla ku noci protože bych to nasadil ted světla tam neni zas tak malo jak možna přide jako na večině pudách že nejde vidět na krok je tam dobrá vyditelnost něco jak při zapadajícím slunci
Papek
To není teda nic moc. Problém s tím květem je asi takový, že ty kytky budou docela malý a nic moc z nich nebude. V pohodě by to bylo tehdy, když by sis to předpěstoval někde jinde, kde by to mělo víc světla a na té půdě bys to nechal jenom na květ. :) Na jakou světovou stranu máš otočený okno???


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma